Hellsing

Oldal 1 / 4Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punker
link?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Lelouch
Már van hozzá magyar felirat.<#wink>
Punker
párnap és biztos lesz 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Mostmár a 10(utolsó) rész feliratjára várunk... az angol felirat már kész van 1 hete , a magyar is készülhetne már de semmi hír... magam megycsináltam volna már ha perfect tudnák angolul...<#nemtudom><#bdead>
Punker
benne volt a magyar 😄

magyart nemnagyon. angolért egész simán fel kell menni a jútúbra 😄
Punker
OVA 8-hoz tudtok feliratot?

most már sajnos biztos: 2011 tavasz...
Punker
mikor jön az új OVA?

van egyszerûbb megoldás is: youtube 😄😄😄
Oks thx
Én az isohunt-on kerestem rá annó, nézd meg szerintem ott

aham és valaki tudna egy linket küldeni ahol meg tudom nézni vagy letölteni mert megtaláltam az összes ova de azok videoplayeresek voltak és a videoplayeres videókat már nem játsza le hanem beadja azt a szar hodogot tutsz adni egy linket ahol megtom nézni az ova kat?
Annak nincs folytatása, viszont van egy ova sorozata is, ami 100%-osan a manga szerint megy és 100-szor jobb mint a 13 részes sorozat 😊

Egy kis help kéne😄.Nem rég kezdtem nézni a hellsinget és megnéztem az 1 évadot ami gondolom az elsõ 13 rész és akkor vannak további részek vagy hogy?Pls vakai segítsen😄
felirat van már hozzá?<#nevetes1>

ova 7 kijött😊 jó sok paradicsomlével😄D
Punker
most nézem az OVA 6-ot nagyon komoly!!! és talán még idén jön a 7.

Junior0902
A Nagy-Britanniában mûködõ, Hellsing nevû szervezet évszázadok óta harcol a Királynõ és az ország védelméért, hogy az éjszaka sötét, természetfeletti lényei ne árthassanak a mit sem sejtõ emberiségnek. A szervezet hatalmas atom-, higany- és ezüstfegyvereinek birtokában is pengeélen táncol, hogy távoltartsa a sötétség démonait. Azonban titkos fegyverük reményt ad az egyre sokasodó vámpírok serege ellen; ez a fegyver pedig nem más, mint Alucard, a valódi vámpír, aki Sir Integral Wingates Hellsing szolgálatában áll.

na jólvan emberek:van egy 95 fejezetes manga.ettõl szinte TELJESEN eltér a 13 részes sorozat,aminek nagyon jó zenéje és története van,de a grafikája pocsék.A mangával TELJESEN egyezõ a története az OVÁknak(Original Video Animation)itt a zene elég ratyi,a történet nagyon jó,és kevés hasonló minõségû grafikát találunk az animék között.Eddig 5 OVA jött ki(YouTube-on mindegyik fent van,csak keresni kell)és Július végén jön a hatodik.Ezeken kívül szerintem kb 2,vagy három lesz még,a manga alapján.
Szerintetek a 13 részen kívül lesz több is? 😊
Seth
Ugye XD

PSN ID.: Beegabor

értem! Mivel a sorozat eltér a mangától ezért a 2OVA csak a sorozat 6 részét dolgozza fel a többi OVA viszont már a mangát mert a manga eleje megh a sorozat eleje ugyan az. Ugye? valahogy így? ^^"

mi? I love walking in the rain \'cause no one knows I\'m crying... Ringatóznak lassú áron, a fény rájuk glóriát fon: Mi az élet, hanem álom?

Seth
Az OVA-k a mangát dolgozzák fel.Az elsõ 2 részben lezavarják a sorozat 6 részét, de aztán más irányba megy.

Én most egy kicsit össze zavarodtam. Van a 13 rész és az OVA-k folytatják ezt vagy ugyan azt mesélik el mint a sorozat?

mi? I love walking in the rain \'cause no one knows I\'m crying... Ringatóznak lassú áron, a fény rájuk glóriát fon: Mi az élet, hanem álom?

Seth
Az 5. rész most jött ki vmikor november végén,felirat még nincs

Hellósztok
Hellsing OVA elsõ 4 része megvan, a többit honnan tudnám megszerezni és hozzájuk magyar feliratot? Magyar oldalak néztem, azokon nem is ismerik a többi ova részt. Elõre is kösz
JetiRulez
sikerült jó verziót letölteni. thx

JetiRulez

JetiRulez
www.btmon.com , innen szedtem a torrentet. steam-en még nem néztem

JetiRulez

Seth
ogm-et akartál írni ugye? Pedig ami steamen van fenn ahhoz passzolnia kéne, vagy nem onnan szedted?

JetiRulez
omg hellsing. talán rossz? tudsz 1 jó torrentet, ahonnan le lehet szedni?
thx.

JetiRulez

Seth
és milyen hellsinget szedtél le? AXP dvdrip?

JetiRulez
Mégse. Letöltöttem 4 verziót az animeaddicts-ról, de egyik se jó. Az egyik vagy kési, vagy siet, vagy egyáltalán nem mûködik.

JetiRulez

JetiRulez
Már megoldottam 😊

JetiRulez

JetiRulez
Helló!
Letöltöttem a részeket és a feliratot is hozzá, de fél percel el van csúszva a filmtõl. Mitõl lehet ez?
Thx.

JetiRulez

Krezga
Kijött a 3. rész.
Dying Soul
Jó volna, tán októberre ígérték, még 2006-ban a második részt.. azóta semmi.

Krezga
Jah, azt tudom, láttam is már, nem volt rossz. Ami tuti, hogy mangahûbb. Szal megtudhatjuk a chipek eredetét talán stb...
Dying Soul
Az elsõ rész még múlt évben kijött

Köszi a választ!
Pedig jó lenne ha lenne
kiderülni honnan jöttek a chipek....illetve ki Incognito mestere
Krezga
2. évadról nem tudok, de van egy Hellsing (2006)-nevezetû(másnevén Hellsing Ultimate ) OVA, ami még most is készülõben van. Az szintén az elsõ sorozatot dolgozza fel, csak azt hiszem jobban ragaszkodva a mangához.
Hello mindenki!

Egy kérdés: Lesz a Hellsing-nek 2. évadja? Ha igen mikor jön ki?
Kicsikiraly
na és a Hellsing maga:
Her royal English Legion of Legitimate Super natural and Immortal Night Guards.

DFTBA &#3232;_&#3232;

apocalypse0
jéjzusom... 😄

apocalypse

ALIENwoods
Keresem eme jó páros elérhetõségét (msn), a nemrég megrendezett Sakura Party-n voltak (a legjobbak 😛 ):

Voltan
Köszi, már megvan!

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Krezga
Asszem mininován fennt van, ha jól emlékszem én is onnét szedtem.
Voltan
Lehet, hogy felháborító a kérdésem, de tudna valaki mondani egy torrent oldalt, ahonnan az anime sorozatot le lehetne szedni?

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Dying Soul
Sayanak semmi köze a Hellsinghez. (Tudomásom szerint)
Az alap OVa a 13 részes. Most indult az új, lassan kijön a második rész

Oldal 1 / 4Következő →