136
-
dez #136 1080p-set eddig csak hírekben láttam, nagy méretekben. Bár mintha legutóbb lett volna 1m alatti is, de természetesen elsősorban az 1m fölöttiek ilyenek. -
#135 100k-ra gondoltam, de gondolom ezt te is tudod, nem kell értetlenkedni :) -
#134 LOL mert demoból olyan sokat megtudsz a játékról :D -
#133 nincs is duál sli-m
csak kicsit olvassál többet és rájössz -
#132 Nemtom én eddig 2db 1080p-s LCD-t láttam, mindegyik kisebb volt (képátlóban), mint 1m -
#131 "megnézerm mikor photoshoppozol, szerkesztesz vágsz videót, hangot, egy konzolon"
Ki nem szarja le? A dual-sli NEM zeneszerkesztéshez kell és nem is photoshophoz... Hanem JÁTÉKHOZ. Itt most csak erről van szó.
-
#130 "Nameg PS3-on ott a hülye blu-ray vehetsz meg minden játékot, és ha csalódsz benne, szívsz mert megvetted, mivel megvétel előtt ki sem tudod próbálni, mert PS3-játékokkal nem lehet warezolni majd egy jó ideig."
Képzeld, konzolon is van demo... -
#129 "100 poligonos autók? Hát már pár éve jelentek meg játékok ilyen részletességgel."
Százezret írtam, nem 100-at. Szórakoztató ez az SG... -
dez #128 "- Minden nextgen konzolt rá lehet kötni TFT-re, ami nagyságrendekkel olcsóbb mint egy TV."
Itt a TFT alatt LCD monitort értesz, és a TV alatt LCD-TV-t/plazmát? (Mivel ugye az LCD-TV is TFT-s, sőt a SED, FED, OLED(LEP) is TFT-s lesz.) Akkor már egy CRT-s monitorra is rá lehet kötni, ami még olcsóbb ma már.
"Ezzel kapcsolatban érdekes dolgot mondanék: ha veszel egy S-Video bemenetes monitort és egy videomagnót, van fele áron egy LCD TV-d..."
Ez a gagyi kicsi LCD-TV-kre érvényes, amik amúgy is felejtősek. A nagyobbakat komponensben, DVI-vel, HDMI-vel, esetleg legrosszabb esetben RGB-ben érdemes hajtani (ha van ezekre lehetőség).
Meg vegyük figyelembe, hogy változnak a dolgok, az új konzolokra több fajta játék fog megjelenni, és gyakoribb lesz az egér és billentyűzethasználat. -
dez #127 "Azért 1920x1080-at tudó TV-ből még annyira sok nincs"
Azért van egy pár. Csak az ilyen felbontásúak bőven 1m fölöttiek (kisebb méretben, TV-ben felesleges az 1920x1080), és igen drágák.
"és amik vannak, azok főleg LCD-k. 1m-nél jóval kisebb képátlóval."
Őőő, az 1m-nél kisebb (76 és 81 cm) LCD-k 1280/1366x720/768-asok. -
disney #126 Nekem sem volt az még olyan rég,de pc vel pénzt is lehet keresni,az pedig dob a dolgon.
azt vigyeltem hogy minden évben kb olyan 60-70 et ráköltök,és cserélem egy szép részét,ami meg megmarad hát a gyereknek is kell valamivel játszania.
A megoldás az lett hogy két partíció és két xp ment a gépre 32 és 64 bites ,az előbbi szinte mindennel kompatibilis,az utóbi pedig akkor jó ha kell a gyors gép,és persze olyan progi fut ami ki is használja.
bajban voltam mikor cseréltem mert a környéken senkinek sincs x64es gépe így senki nem tudott róla semmit mondani de a tűzfal és a virtuális meghajtó nagyon hiányzik,ja és a régebbi progik nem mind indulnak,egyébként nemigaz az hogy nem mennek rajta játékok,csak nem gyorsabbak,mondjuk a starcraftot nem próbáltam:)
ja és sehol sem találok sp2 es javítást 64 bitre,ahol meg lenne ott érthetettlen okokból nem kívánok keresni. -
disney #125 ja nincs rajta irda port ami nagyon hiányzik -
#124 aha
hát én még 2000+ Athlont használok, Gef4ti4200-zal igaz 1 giga rammal -
disney #123 A farcry nem nagyon szerette a procit aztán találtam egy 500 megás javítás azóta boldogok,1280ban minden fullon, és nem igazán szaggat,sőt gyönyörű a kép csak a 85htz nekem kevés így csak 1024 ben használom
nem nagy a különbség. -
disney #122 mondjuk az a jövő karácsony zenéje :) -
disney #121 a7n8x-e delux 3.2barton 9600xt
a8n-sli deluxe 3.2 venice 6600 sajna nem gt
ja és a házat egy szép nagy chieftech-re, az biztos szarul hangzik hogy nem tudom a tipusát de nemtudom.
mindenestre minden annyit ér amennyiért el lehet adni és szerintem jól kiszálltam belőle,
és ha kicsit jobbak lesznek az árak ráugrom egy x2 es procira -
disney #120 nézegettem a képet nem csúnya,az biztos hogy a gazdinak nem fog sokba kerülni a távfűtés az idén:)
és az árát hogy el tudnám verni. -
#119 mit cseréltél mire? -
disney #118 Közben rájöttem mia bajunk fizut kellene cserélnünk a képviselőkkel vennék egy rakat konzol:) és időm is lenne játszani velük:))) -
disney #117 Most cseréltem x64 re, és nem jobb, hiszed nem hiszed
120 ból kihoztam -a régi gépem azaz olyan 70 ért ment el,és jó ha 1 évet kibír.
ha a mostani tapasztalataim alapján kellene cserélnem nem tudom hogy megtenném e
Mindenesetre egyetértek, mind a kettő egy anyagi csőd.
Ja memót nem cseréltem mert csak a ddr2 667 lenne gyorsabb a 400 nál de az még árban gyílkos.Inkább várok a ddr3 ra az már mérhető lessz,és addig még sok minden fog fejlődni -
#116 92 óta van pc-m
ha azt mondom neked, tudom mi az a mókuskerék
illetve a pc egy feneketlen zsák, ami minden pénzt elnyel
jóideig fejlesztettem mindig a gépet, csak az utóbbi 4-5 évben lett belőle elég
inkább ha nagyon elavul, akkor lecseréelm egyben
arról nem beszélve ha mondjuk most át akarok térni új 64 bites procira, akkor kell új alaplap, ram is kell, meg grafkártya is, ez bőven 100 fölött van
és akkor megint lehet vele játszani 2 évig, aztán újra költhetek rá 150k-t?
a konzol dettó ugyanez, 2-3 évente rá kell költeni 100-150k-t a vasra -
disney #115 Szeintem ez egy végeláthatattlan vitatéma,mindenesetre a fenti lap azoknak való aki két shoppingolás közt unatkoznak,nem pedig annak aki talán valamit is tudna kezdeni vele -
disney #114 Ok ez igaz,de ezt nem tehetem meg,vállasztanom kel,és szerintem még sokaknak,egyébkén van jó pár haverom aki konzolozik, soha nem volt vitatéma hogy kinek milye van.Láttam mit küzdöttek mire hálóba kötöték az xboxot,biztos hogy csak az első nehéz,de mi van ha az egyiknek ps2 van? ül és nézi őket? -
disney #113 A pc-t lassan építgetem össze,és nem a legjobb cuccokkal kezdem,az életben ne adtam még ki egyben érte 100 ezret.
Mit fog érni a fejeszthetettlen konzol?? -
#112 semmi bajom ezzel, de nem értem miért jó ez a kirekesztés, meg versengés
mit akar bekompenzálni az, aki ezt csinálja?
a pc mellé bőven lehet venni egy konzolt
és mivel ma már az lcd/plazma tv-k is egyre olcsóbbak, most már CRT TV-ket sem kell nézni -
disney #111 Nemtudom de én majd meg őrülök mikor kicserélek valamit a gépben,és töbet tud megint,a régi cucc meg mindíg kell valakinek,így már nem is olyan drága,meg persze ami nekem ujj valakinek az már lefutott.
Nem akarom bántani a konzolokat,biztos nem ok nélkül szeretik annyian,de nekem többet ér a Pc,és ha megnézed c64 el szálltak le a holdra nem konzollal :)))) /ezért biztos kapni fogok/ -
#110 mondjuk eladom fillérekért, vagy elajándékozom
figy, amit most megveszel 150-200k-ért pc alkatrészt, mit fog érni 2 év múlva? szinte semmit
akkor? -
MagyaR #109 Mi a franc köze van a konzoloknak a témához?
Egy audi reklámnál se kezdem el mondogatni, hogy inkább vegyél jaktot, mert az szebb!
Az viszont biztos, hogy bf2 után elhatároztam, hogy nvidia elmehet a francba, és inkább veszek atit. -
disney #108 Azért a konzolnak egy nagy előnye van, bedugod a konektorba és bekapcsolod,és lőn megy a játék. -
disney #107 Az lehet,de ha elavul mit csinálsz vele?
tudod fejlesztgetni? nagyobb procit bele tenni?Mi lessz ha kijön a hddvd
ha elavult akkor lessz egy dvd lejátszód,és már az is lefutott mint most a kazettás magnó.
És látom nem értetd meg az sli nem jó semmire,mert 3 játék támogatja, azért normális ember nem ad pénzt.
Vagy csak nekem van kevés és azért gondolom -
disney #106 mondjuk tv, monitor,tft -
#105 gey konzol max 100-150k
ebből tudsz venni 2 grafkártyát SLI-ben, de nem a legjobbat, mert annak darabja ennyi
szal a konzol, ha ezt nézzük, nem is annyira drága
hogy drágák rá a szoftverek? igen
de legalább meggondolod mit veszel rá meg
két-három havonta veszel rá vlamit, azt ki lehet bírni -
#104 miafaszomnakösszekötni'??4 -
disney #103 Látom közben vki okosat szólt,én sem tervezem most legalább 2 évig fejlesztgetni a gépem csak hogy jobb legyen vele játszani inkább maradok a régi játékoknál,de konzolra soha nem fogok pénzt adni mert azt is ugyanúgy fejleszteni cserélni kell. -
disney #102 Itt mindenki milliomos? csak én vok csóró? Biztos igaza van mindkét tábornak,de könyörgöm Pc-t jelen helyzetben kicsit több mindenre is lehet hsználni,mint egy konzolt,akinek csak játszani kell vegyen konzolt.Viszont aki dolgozik is rajta nem hiszem hogy a pc mellé fog venni egy konzolt mert annyi pénz a világon nincs.Lényeg az hogy vannak szép és jó játékok mindkét kategóriákban,de a képen látható lapot és kártyák sorát az életbe nem fogom megvenni azért hogy egy év mulva jöjjön egy ujjabb sin tipus ami az akármi 1000* nevet fogja viselni.
Nem tudom kinek van Sli-s gépe nekem az van, és utána olvastam,ha minden igaz két vagy három játék is támogatja a többiben szinte semmi változás.Ja persze ezeket 64 bites gépekbe teheted bele, hány játék is támogatja?ha talált már valaki tűzfalat x64 es géphez örülnék neki,ja és még egy virtuális meghajtó sincs hozzá.Szóval a technika adott,de mikor lessz hozzá szoftver???
Ezzel szemben a konzolokat azzal eggyütt adják ki.Szóval előnyben van,de csak pont ennyivel.
Hogy ki mire köti rá a gépét,azt a pénztárcája mondja meg,nem pedig a gépe.
Ez egy örök harc, de itt nincs gyertes,és örüljünk neki mert amíg van harc van egészséges versengés,és az nekünk jó,ha nem lenne konkorencia az nekünk sokba kerülne.
Mindenesetre a gépemmel nem csak videózni és játszani tudok,és nekem ez a fontos még akkor is ha ezt egy 17" Flatron mellett teszem 1024*768 ban. -
#101 jaja, nekem is ze jutott eszembe, a faszom fog százezreket ölni évente egy pc szintentartásába
ha eljutok a nativ mpeg2 kódolásig, én jobb pc-t bnem veszek. minek
a nyomorult játékok miatt? -
#100 szapuld csak :( -
#99 ki nem szarik a játékokra? a PC nem csak játékra jó, illetve főleg nem arra
megnézerm mikor photoshoppozol, szerkesztesz vágsz videót, hangot, egy konzolon
hagyjuk már ezt
ha annyira kell veszek egy xbox360-at vagy egy ps3-mat a pc-m mellé, olcsóbb mint 4 darab SLI kártya, és 2 évig nem kell a PC-met fejlesztenem, ami már jelenleg is bőven alkalmas arra, amire használom, és jobb nem is kéne -
#98 Én örülnék ha úgy járna :) szemét banda, elmehetnek a picsbe a hülye effektjeikkel meg sedereikkel :) -
#97 100 poligonos autók? Hát már pár éve jelentek meg játékok ilyen részletességgel. Amúgy teljesen levan szarva hány poligon, ha a játék egy rakás szar, akármennyi poligonból állhat, úgysem fog érdekelni.
Amúgy mindíg így verik magukat a konzolosok, hogy húdejó az a konzol, meg hogy a pc-sek milyen hülyék, hogy pc-znek.
Megmondom, simán vennék konzolt ha lenne rá olyan játék amit szeretek (van kőkemény egy féle játék amit szeretek, és konzolon van, a GTA sorozat, ennyi ráadásul a ezek pc-re is megjelennek), mivel elegemvan a pc hardver újítgatásból, még akkoris ha elég ritkán újítok. DE hol van konzolon egy normális szimulátor, vagy RTS?
Nameg PS3-on ott a hülye blu-ray vehetsz meg minden játékot, és ha csalódsz benne, szívsz mert megvetted, mivel megvétel előtt ki sem tudod próbálni, mert PS3-játékokkal nem lehet warezolni majd egy jó ideig.