13
-
#13 mi az hogy "már" nem akkora cég? Nem inkább "még" ? :)) -
#12 Mintha átaludtad volna az utóbbi éveket... -
#11 mit értesz utobbi időn? legjobb évét zárta/zárja az AMD most :D -
dez #10 "igaz hogy az utobbi idö nem a legjobb idöszaka volt az Amd-nek"
Már hogy ne lett volna? -
#9 Persze hova siessen az AMD, amikor fele órajellel és fogyasztással, alacsonyabb áron hozza ua teljesítményt mint az intel;) -
citkar #8 2011ig szerződtek,ez ugyan nem azt jelenti h addig kell megcsinálniuk de hátha sietnek s addigra meglesz,az meg scak 6 év,az bizony nem sok,meg szerintem meg is oldható,bár fene tudja,van kai ehhez jobban ért:o) mindenestre ha 6 év múlva már ilyeneket csinálnak az szerintem jó fejlemény -
Inquisitor #7 És ha hivatalosan most jönnek ki, akkor minimum 3 hónapja vannak sorozatgyártásban.
Anno az első 100-as FSB-s Celeront (C800), amit valamikor januárban jelentettek be hivatalosan, novemberben kapható volt Japánban és augusztusi volt a sorozatszáma alapján :)
Amúgy meg hajrá! Remélem ez azt jelenti, hogy a következő pár évben láthatunk 4-5GHz-es 2-4 magos procikat ;)
Intelre meg ráfér, hogy ne gyártson hősugárzót. -
fflx #6 jot tett az intelnek is ez a versenges -
lindemann #5 Én azt mondom sok sikert az Amd-nek.. Már ideje lenne hogy ujra a legnagyobb ellenfele legyen az Intelnek. És szerintem egyiket se irjuk le. igaz hogy az utobbi idö nem a legjobb idöszaka volt az Amd-nek, de azért csak várjuk ki a végét -
#4 majd meglátjuk melyikben lesz nagyobb a "kóboráram" -
BlackRose #3 "...az Intel is csak most kacérkodik az első 65 nanométeres processzorok piacra dobásának gondolatával"
nem tudom... mert most Novemberben jönnek a piacra az első 65-ös Presler-ek... ez azért már jóval több mint a gondolat... -
#2 Érdekes törekvések, csak nehogy idő elött kimerüljenek a tartalékok! Mondjuk az IBM-et nem kell félteni, de az AMD már nem akkora cég mind a "nagyok". Azért csak hajrá! -
waterman #1 hajrá!!