Támadnak a rootkitek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Leven Linuxom van, igen. 😊
Mellesleg a rootkit egy program. Rejtozkodik, feltelepul, stb. De nem minden esetben szaporodik. Es nem mindig terjeszkedik. Ezert nem virus es trojai. Ha jol tudom.
Mellesleg a rootkit egy program. Rejtozkodik, feltelepul, stb. De nem minden esetben szaporodik. Es nem mindig terjeszkedik. Ezert nem virus es trojai. Ha jol tudom.
\"No boom today. Boom tomorrow. There\'s always a boom tomorrow. What? Look, somebody\'s got to have some damn perspective around here. Boom, sooner or later. BOOM!\" -- Lt. Cmd. Ivanova
Hát igen ilyenek vannak a Messengerben is!
1. Ezt a cikket én már láttam valahol a magyar net-en a szerzõnek illett volna megjelölni a forrást.
2. Nem a Win. rendszerben van a hiba, hanem a User-ekben némi "üveggyöngy"-ért minden sz...art feltelepítenek a gépükre.
3. Ennyi erõvel bármelyik "NoCD/NoDVD patch"-ban is lehetne "Rootkit".
2. Nem a Win. rendszerben van a hiba, hanem a User-ekben némi "üveggyöngy"-ért minden sz...art feltelepítenek a gépükre.
3. Ennyi erõvel bármelyik "NoCD/NoDVD patch"-ban is lehetne "Rootkit".
Ez már megint azért van, mert nem dolgozták ki rendesen a protokollt.
Utálom, hogy kitalálnak valamit, elkezdik bõvíteni, és gányolás lesz az egész.
Ez a PC-re is igaz, ezért szívunk ma is.
Utálom, hogy kitalálnak valamit, elkezdik bõvíteni, és gányolás lesz az egész.
Ez a PC-re is igaz, ezért szívunk ma is.
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
"A mai vírusok és trójaik kb. 10 másodperc alatt lebuknak egy kicsit is hozzáértõbb júzer gépén. Pl. a legtöbb a taskmanager-ben látszik." 10 másodpercenként taskmanagert nézel ?
Akkor csak keress tovább.
Miért erõs? Semmi erõs nincs benne.
Egyébként a nick nevem egy versenyautó típust takar.
#25: ilyet egyéb kártevõk is tudnak. Vagy ilyenrõl most hallottál elõször?
Miért erõs? Semmi erõs nincs benne.
Egyébként a nick nevem egy versenyautó típust takar.
#25: ilyet egyéb kártevõk is tudnak. Vagy ilyenrõl most hallottál elõször?
"nem vagyok félõs típus (semmitõl és senkitõl)."
ez a kijelentés "kicsit" erõs, de ahogy érzed
jó sok topicban olvastalak, egyszer mintha lett volna utalás, csak nem tom melyikben
ez a kijelentés "kicsit" erõs, de ahogy érzed
jó sok topicban olvastalak, egyszer mintha lett volna utalás, csak nem tom melyikben
Lola, rootkit van Unix tipusu rendszerekre is, mint irtak lentebb. De en ugy tudom, hogy a rootkit nem a rejtozkodes miatt rootkit, hanem mert teljes (esetleg reszleges) hozzaferest ad a "fertozott" gephez.
\"No boom today. Boom tomorrow. There\'s always a boom tomorrow. What? Look, somebody\'s got to have some damn perspective around here. Boom, sooner or later. BOOM!\" -- Lt. Cmd. Ivanova
Ha kicsit utánaolvasol (nem ebben a topicban), akkor megtudhatod.
Elég tuti a rendszerem, és nem vagyok félõs típus (semmitõl és senkitõl).
Elég tuti a rendszerem, és nem vagyok félõs típus (semmitõl és senkitõl).
lola te lány vagy? (csak a neved miatt)
neked tényleg tuti rendszered lehet összehozva, gratulálok, ne félj semmitõl
neked tényleg tuti rendszered lehet összehozva, gratulálok, ne félj semmitõl
<#kocsog>#kocsog> világít a negro a szádban?
többiek:
Felõlem úgy aggódtok, ahogy akartok. Én nem félek, a biztonsági rendszerem nagyon jó.
többiek:
Felõlem úgy aggódtok, ahogy akartok. Én nem félek, a biztonsági rendszerem nagyon jó.
há miért nem tudok én szmájlikat rakni!?
egy teljesen kezdõ felhasználó, aki örül elsö számitógépének, meg az internetnek, nem is sejti, hogy milyen szarok terjednek, amik tönkretehetik a gépét. 😞
Lola, szerintem rólad klónozták Istent, b@zmeg.
Az hogy minden témához hozzászólsz egy dolog, az hogy mindenhez hülye vagy mint a föld, az meg másik.
Az hogy minden témához hozzászólsz egy dolog, az hogy mindenhez hülye vagy mint a föld, az meg másik.
Érdekes, nem csak nekem tûnt fel... Mindegy, maradj csak meg a saját valóságodban - álomvilágodban, csak vigyázz, mert durva lesz az ébredés!
Nem azzal kezdted, hogy Unix alatt találkoztál vele?
"Ez a rootkit semmi újat nem takar, csak behoztak a köztudatba egy új nevet. Nevetséges."
én már régebben (úgy 4éve) találkoztam rootkit-el, de jó sokáig nem vettem észre. Unix alatt volt. A rootkit-ek 1 kicsit komplexebben müködnek mint a virusok. Álltalában nagyon profi toolsok vannak egy rootkit-ben.
A lényeg az, hogy észrevétlenül használhassa a gépek erõforrásait. (persze ezt azért észreveszi az ember)
Ebben az a dúrva, hogy tökre autómatikusan felteszi a rootkitet egy virus és tövabb terjed a hálózaton. Ebböl is látszik Windows-on mindent lehet csinálni 😊😊😊 Ezt nem tudod meg csinálni más oprendszeren.<#vigyor1>#vigyor1>
én már régebben (úgy 4éve) találkoztam rootkit-el, de jó sokáig nem vettem észre. Unix alatt volt. A rootkit-ek 1 kicsit komplexebben müködnek mint a virusok. Álltalában nagyon profi toolsok vannak egy rootkit-ben.
A lényeg az, hogy észrevétlenül használhassa a gépek erõforrásait. (persze ezt azért észreveszi az ember)
Ebben az a dúrva, hogy tökre autómatikusan felteszi a rootkitet egy virus és tövabb terjed a hálózaton. Ebböl is látszik Windows-on mindent lehet csinálni 😊😊😊 Ezt nem tudod meg csinálni más oprendszeren.<#vigyor1>#vigyor1>
"ha felfedték õket, akkor mégsem képesek elrejtõzni."
Nem mindegy, hogy ki veszi észre. A mai vírusok és trójaik kb. 10 másodperc alatt lebuknak egy kicsit is hozzáértõbb júzer gépén. Pl. a legtöbb a taskmanager-ben látszik.
A rootkit-ek fényévekkel jobban rejtõznek.
"Ez a rootkit semmi újat nem takar, csak behoztak a köztudatba egy új nevet. Nevetséges."
Elõször olvass, aztán fikázz.
(link lentebb)
Nem mindegy, hogy ki veszi észre. A mai vírusok és trójaik kb. 10 másodperc alatt lebuknak egy kicsit is hozzáértõbb júzer gépén. Pl. a legtöbb a taskmanager-ben látszik.
A rootkit-ek fényévekkel jobban rejtõznek.
Elõször olvass, aztán fikázz.
(link lentebb)
Abban pedig semmi valótlan nincs. Butaság meg pláne nem.
A kommentjeidre írtam amit írtam.
Elõbb tanulj meg olvasni. Én a cikkel kapcsolatban írtam, és abból idéztem. Vagyis butaságot te írtál. Másrészt szívesebben venném, ha egyszer személyesen kötözködnél velem.
Lola, már megint butaságot írtál, olvasd el, hátha megvilágosodsz:
http://www.virushirado.hu/hirek_tart.php?id=701
Mellesleg a cikkírónak: a rootkit NEM vírus! Aki tájékozódni szeretne, hogy milyen kártevõk vannak, nemrég volt egy ilyesmi cikk a már linkelt virushirado.hu-n.
http://www.virushirado.hu/hirek_tart.php?id=701
Mellesleg a cikkírónak: a rootkit NEM vírus! Aki tájékozódni szeretne, hogy milyen kártevõk vannak, nemrég volt egy ilyesmi cikk a már linkelt virushirado.hu-n.
magyarázzátok már el, hogy mi jó van abban, hogy valaki teljesen ártalmatlan emberek rendszerét teszi tönkre? fel nem bírom fogni!
lola a rootkit mar regi fogalom, csak a koztudatba nem vonult be annyira(szerintem) nem akarok okoskodast tartani roluk, akit erdekel, nezegessen utana gugliban, eleg sok anyag van roluk.
sztem nem kell sok és megint letámadnak téged az MS fanok! <#nevetes1>#nevetes1>
CPU Tuning Toplista http://cputuning.net
"A rootkitek olyan számítógépes vírusok, melyek képesek elrejteni önmagukat és más rosszindulatú programokat a biztonsági szoftverek elõl" - ha felfedték õket, akkor mégsem képesek elrejtõzni.
"A rootkiteket arra tervezték, hogy ne lehessen õket észrevenni" - miért? A vírusokat, spy, trójai és egyéb programokat talán úgy tervezik, hogy egybõl észre lehessen õket venni?
Ez a rootkit semmi újat nem takar, csak behoztak a köztudatba egy új nevet. Nevetséges.
"A rootkiteket arra tervezték, hogy ne lehessen õket észrevenni" - miért? A vírusokat, spy, trójai és egyéb programokat talán úgy tervezik, hogy egybõl észre lehessen õket venni?
Ez a rootkit semmi újat nem takar, csak behoztak a köztudatba egy új nevet. Nevetséges.