116
Sensible Soccer
-
[center]Sensible Soccer 2006
van benne multi? :P -
Árnyvadász #35 Kipróbáltam. Egyszerű mint a jancsiszeg, de ettől függetlenül annyira azért nem rossz. -
Árnyvadász #34 Demo már a pendrive-omon csücsül. Vártam a programot, nagyon kiváncsi leszek az eredményre! Bár már előre látom: Nem lehet kétséges! :) -
Bankrupt #33 LoL :D
-
Gabe18 #32 -
Gabe18 #31 Itt a DEMO .
Aki a régit szerette,ajánlom próbálja ki,én is ódzkodtam tőle,de tévedtem,ez ugyanolyan haláli mint a régi változat! -
Zséé #30 ááá ez kurvajó lehet -
#29 klikk -
Gabe18 #28 Mozgásban: KATT
Hát nem tudom,ez igy nekem nem tetszik már. -
#27 ehhh kedvenc focigamem a regi 96/97es sensi!!!!
EEEEES sokan nemtudjak, de a mai napig REAL updatek vannak hozza!!!!
SWOS 2005-2006os frissites!!!!
-
Gabe18 #26 Pár új kép ITT.
Hát nem tudom,szerintem ez ma igy már eladhatatlan.Még alacsony árban is.És a régi (eredeti) sokkal stilusosabb volt... -
Oli1984 #25 TALÁN MÉG MA IS JOBBAN eljátszogatom a sensible world of soccer 96'97 játékkal, mint a mai fifa és pes sorozat bármelyikével. Na jó, ez azért már nem teljesen így van, de nekem nagyon hiányzik az egész sensible féle foci. Benne volt a világ összes bajnoksága, a létező összes focista nevével, és a FERENCVÁROSSAL minden évben megnyertem a hazai bajnokságot, a kupát, és a BEK-et is:)
-
#24 EZ nem akar ellenfele lenni a Fifának meg a Pes-nek... -
#23 szerintem is komoly ellenfele a Fifának meg a Pes-nek.. -
Gabe18 #22 Micsoda észnélküli kavarodások lennének a régi játkmenettel 11vs11-ben... -
#21 Ha a Konami a világ legjobb fociszimulátorához sem képes megvásárolni a licenszeket, tuti, hogy egy ilyen budget kategóriás játékban kamu nevek lesznek.
Én imádtam a régi 2D-s Sensi-t, de ez az új már a screenshotok alapján sem adja vissza annak a hangulatát. A régi 2D-s grafikával, full licenszekkel és masszív (akár 11 vs 11) online támogatással kellett volna egy új, Windows-os verziót csinálni, akkor tuti vevő lennék rá. Így nem. -
Gabe18 #20 Sensible-ben a 95,meg a 96 volt nagyon jó,amivel még jászottam.Annyi bajnoksá azóta se volt fociprogramban talán.Az egész világ benne volt.Ráadásul igazi nevekkel,csapatnevekkel.
Az alap is jó volt,de ott még azért kevesebb volt belőlük.
Egyszer a 96-ba néhány idény alatt leigazoltam egy fél világválogatottat a Fradiba,nem is maradt el a BL győzelem. -
M.A.D. #19 Emlékeztek még rá? :))) Bár szerintem a Kick Off anno A500-ason verhetetlen volt!
-
Gabe18 #18 "Ez volt az igazi Sensible Soccer,az Amigás idők legjobb fociprogramja!
" -
Csaba #17 Valami hasonlóra számítottam. Jó lesz ez. De remélem, belepakolják az összes bajnokság összes klubcsapatát, mint a régi verziókban. -
moralosan #16 az nem az új, ez az új :):
-
Csaba #15 Én hiszek benne! Nekem igenis ilyen hangulatú gamma kell, ha már fociról van szó! Nekem ez a 2. kedvenc fociprogramom a Microprose Soccer után! :-)
-
Csaba #14 Nekem megvan pc-n is a 96/97-es szezon verziója. Meg a 98-as. Iszonyú jó játék, remélem, az új valami hasonló lesz, 2005-ös grafikával.
Az összes Fifával nem játszottam annyit, mint a Sensible Soccer 96/97-tel... -
moralosan #13 ez naggyon komoly! :) -
#12 gémsztár
tessék -
#11 Azért illik bejelenteni a forrást is....ha már idézel. -
#10 Istenem a régi szép idők. Megnyugodva olvasom, hogy azért az alapkoncepción nem változtatnak :) -
#9 a webes képek alapjan nagyon hasonlo lesz.
amigan mi is toltuk 600al isten volt :)) -
#8 minden idők legkomolyabb játéka...és persze csak Amigán!!!! -
Takezó #7 baszki ezzel nyomtam -
Gabe18 #6 Ez volt az igazi Sensible Soccer,az Amigás idők legjobb fociprogramja!
Ez az új,hát én nem hiszek benne.Ma már nem az a hangulat kell az embereknek mint amit a Sensible Soccer adott. -
#5 jonak hangzik -
#4 to be announced, vagyis még nincs bejelentve -
#3 és mit jelent az, hogy "released TBA"? ez van megjelenésnél írva. -
#2 képek -
#1 Sensible Soccer - focimánia
[2005. november 01. @ 16:37 - Mantis]
A Codemasters ma jelentette be, hogy új focis játék készítésén ügyködik, amely a szimulátor kategóriába sorolva a remények szerint a PES és a FIFA sorozatok ellenfele lehet. Khm... Vagy inkább mégsem? Mégsem, ugyanis a Codemasters a Sensible Soccer alanyában nem ilyen vetélytársat készít, hanem egy focis játékot, amelyben a hihetetlen gólok, a lélegzetelállító megmozdulások, az irreális fizika és az ehhez hasonlók adják a játék alapját. További infó és képek itt.