Sensible Soccer

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

az nem az új, ez az új 😊:

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Én hiszek benne! Nekem igenis ilyen hangulatú gamma kell, ha már fociról van szó! Nekem ez a 2. kedvenc fociprogramom a Microprose Soccer után! :-)

Nekem megvan pc-n is a 96/97-es szezon verziója. Meg a 98-as. Iszonyú jó játék, remélem, az új valami hasonló lesz, 2005-ös grafikával.
Az összes Fifával nem játszottam annyit, mint a Sensible Soccer 96/97-tel...

ez naggyon komoly! 😊

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

báttyó02
gémsztár
tessék

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Csacsi
Azért illik bejelenteni a forrást is....ha már idézel.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

The Hedgehog
Istenem a régi szép idõk. Megnyugodva olvasom, hogy azért az alapkoncepción nem változtatnak 😊

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

GanXstaZoleeWrk
a webes képek alapjan nagyon hasonlo lesz.

amigan mi is toltuk 600al isten volt 😊)

GanXstaZolee#2709

Alien!
minden idõk legkomolyabb játéka...és persze csak Amigán!!!!

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

baszki ezzel nyomtam <#hehe>
Ez volt az igazi Sensible Soccer,az Amigás idõk legjobb fociprogramja!

Ez az új,hát én nem hiszek benne.Ma már nem az a hangulat kell az embereknek mint amit a Sensible Soccer adott.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

rezsofiz
jonak hangzik

sazl : c

EOX
to be announced, vagyis még nincs bejelentve

Retteketet

bigapó
és mit jelent az, hogy "released TBA"? ez van megjelenésnél írva.

The Matrix has you...

báttyó02

báttyó02
Sensible Soccer - focimánia
<2005. november 01. @ 16:37 - Mantis>
A Codemasters ma jelentette be, hogy új focis játék készítésén ügyködik, amely a szimulátor kategóriába sorolva a remények szerint a PES és a FIFA sorozatok ellenfele lehet. Khm... Vagy inkább mégsem? Mégsem, ugyanis a Codemasters a Sensible Soccer alanyában nem ilyen vetélytársat készít, hanem egy focis játékot, amelyben a hihetetlen gólok, a lélegzetelállító megmozdulások, az irreális fizika és az ehhez hasonlók adják a játék alapját. További infó és képek itt.

← ElőzőOldal 3 / 3