116
Sensible Soccer
-
#76 már csak azt kéne tudnom, hogy azt a .big kiterjesztést mivel lehet hekkelni -
#75 köfi, akkor várok rá :P -
#74 meg nincs sajnos, de szerintem mar dolgoznak a "sracok" rajta :DDD -
#73 ennek nincs vmi olyan kiegészítése amibe rendes csapat és játékosnevek vannak? -
#72 ehhh, nos az a 2006os data updattel verhetetlen -
#71 emlékszem vmi régi pc-s verzióra -
chuck #70 Most szedtem le, mukodik.
-
Drizzthsz #69 És nekem miért nem megy a demo, a korábban leírt hibaüzi mellett?
Van valaki, akinek esetleg ugyanez volt, aztán a teljes már ment? -
#68 jatszottal a regiekkel? :P -
[center]Avanti Palermo
-
jason84 #66 elhiszem, de nekem nem jön!
elküldenéd ide e-mailba? : [email protected] , vagy MSN-be vegyél fel: [email protected] . Kösz -
[center]1. meccsem így sikerült a legnagyobb MERDA ellen :P
-
#64 azt mondom, hogy ekkora gémet még életemben nem láttam..iszonyatosan király -
Gabe18 #63 10 percel ezelőtt töltöttem le próbaképpen... -
jason84 #62 azt tudom hogy kell onnan tölteni, csak nem tölti mert nem található a file! -
Gabe18 #61 Hát azért próbálkozzál még vele,mert teljessen jó az,most próbáltam ki.Nem értem ezen a Rapidon mit nem lehet használni,de akkor se fogom leírni megint hogy kell letölteni... -
Zséé #60 nah szedem a reloadedest...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ha valakinek esetleg kell wan.... kód akkor privátba adhatok -
jason84 #59 adjatok 1 rendes linket a crack-hez mert a rapidshare-s nem jó! -
#58 Nekem bejön ez is úgy mint a régi, csak egy kicsit bugos a drága, meg van vele két problémám: Csak 60Hz-en hajlandó megjeleníteni a játékot, és nem tudom hol lehet nehézségi szintet állítani. Ha valaki esetleg tudja valamelyik probléma megoldását, ne habozzon megosztani velem! -
Drizzthsz #57 Leáll nálam a 2006 demoja mondván hogy mode not supported. -
Drizzthsz #56 Magyar csapattal tipikusan arra épült a taktikám, hogy megfelelő számú játékos eladása után leigazolni 750K-ért Christian Vierit, asszem az Atalantából, s vele már a csatársor bika volt. Mondjuk Beckham se volt egy megszerezhetetlen játékos. Win xp alatt lehet valahogy a játékot elindítani? Megnézém újra a Swos-t, most a 2005-2006-os szezon kieggel. :) -
Gabe18 #55 Én Amigán a 96-os verzióval a Fradival tettem ugyanezt,de akkor már Klinsmann játszott a csatársorban... -
Drizzthsz #54 Én a pc-s Sensible world of soccerrel nyomtam sokat. Mekkora élmény volt már, hogy a Magyar Nb2-ben a Nyíregyházát irányítva feljuthattam, majd bek-győzelem. Isten játék!!! -
Gabe18 #53 Hát nyilvána a Pro Evolution nyomába nem ér,de azért a Fifának meleg lehet...
Jó hát ez ilyen "buli" játék,azt én is nehezen tudom elképzelni hogy ennek valaki komolyan nekiáll játszani.De néha amikor épp ráér az ember lejátszik 1-2 meccset arra pont jó. -
#52 fogalmazzunk inkabb ugy, hogyha ismered a regit(respect a regi jatekkert^^), akkor a nyomaba sem er! -
#51 jó vele, de sajna a játék ritka szar lett:P -
Gabe18 #50 Itt a CRACK.
Próbáld ki hátha jó a CLONE-ra is. -
Etelkozi Vata #49 Így jár, aki gyorsan akar valamit. Soha többet clone. Szedhetem megint. -
#48 Ott a pont! -
Gabe18 #47 Sensible Soccer 2006 (c) Codemasters RELOADED 23x15 MB -
Etelkozi Vata #46 Ha valaki el tudta indítani az alantabb leíert BWclone-t az szóljon, mert nekem nem megy. -
Gabe18 #45 Amúgy ha lenne szivük,a cd-re rárakták volna a régi változat XP alatt is futó változatát.Bár akkor az új verzióval senki nem játszana... -
chuck #44 demo amd 1700+@2200-on, 512 ram, radeon 9500 videokari, 1024*768, 2x antialising teljesen jol jatszhato.
-
valaminick #43 aha köszi az infot :)
Akkor majd csak otthon próbálom ki:)
Ps.: szintén német drukker :P ma nézzed a meccset:) O. K. a király:D -
Gabe18 #42 Demóhoz ez volt:
"Minimum Specification:
----------------------
- Windows XP/2000
- DirectX 9.0c
- Pentium 4 or Athlon at 1.4GHz
- 256mb RAM
- Supported 64Mb Graphics card
- DirectX 9 Compatible Sound Card
- 200MB Hard Drive Space
- 8x CD-ROM Drive
--------------------------
Recommended Specification:
--------------------------
- Windows XP
- DirectX 9.0c
- Pentium 4 or Athlon at 2.0GHz
- 512Mb RAM
- Graphics Card: GeForce 4(not MX) or Radeon 8500 or above
- DirectX 9 Compatible Sound Card
- 200MB Hard Drive Space
- 8x CD-ROM Drive
-------------------------
Supported Graphics Cards:
-------------------------
- ATi Radeon 8500, 9000, 9100, 9200, 9500, 9600, 9700, 9800, X700, X800, X850, X1300, X1600, X1800.
- nVidia GeForce 3, GeForce 4 (not MX), GeForce FX 5200, 5600, 5700, 5800, 5900, 5950, 6800, 7800, 7900.
Not compatible with all integrated sound/graphics solutions (inc. Laptops)
" -
valaminick #41 Hali!
Milyen gép kell ehhez? megtudjátok mondani?:)
köszi -
#40 huha mar kikapcsoltam a boxot, de nem emlexem ra tulzottan :D enis megszenvedtem, leikszeltem az omanokkal friendlyben a svedek ellen :$ -
Gabe18 #39 És nem tudod nehézségi szint volt benne?Mert pc-n a demóban pár meccs után a félpályán alig jött át a gép Argentinával... -
#38 hat en kiprobaltam az Xboxos verziot... jopofa, de meg szokni kell az "uj" feelinget :D
remelem lesznek hozza roster updatek meg real nevek rendesen...
nomeg ami lehangolt az az adatbazis sovanysaga... a regi sensiben meg az alban bajnoksag is benne volt, ez nagyon sovany :C -
Gabe18 #37 2006-06-08 PC Game ISOs Sensible Soccer 2006 (c) Codemasters *BWCLONE*