Sensible Soccer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

elhiszem, de nekem nem jön!
elküldenéd ide e-mailba? : [email protected] , vagy MSN-be vegyél fel: [email protected] . Kösz
gabber_saviola

1. meccsem így sikerült a legnagyobb MERDA ellen 😛

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
azt mondom, hogy ekkora gémet még életemben nem láttam..iszonyatosan király

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

10 percel ezelõtt töltöttem le próbaképpen...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

azt tudom hogy kell onnan tölteni, csak nem tölti mert nem található a file!
Hát azért próbálkozzál még vele,mert teljessen jó az,most próbáltam ki.Nem értem ezen a Rapidon mit nem lehet használni,de akkor se fogom leírni megint hogy kell letölteni...

nah szedem a reloadedest...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ha valakinek esetleg kell wan.... kód akkor privátba adhatok

adjatok 1 rendes linket a crack-hez mert a rapidshare-s nem jó!
drdrehun
Nekem bejön ez is úgy mint a régi, csak egy kicsit bugos a drága, meg van vele két problémám: Csak 60Hz-en hajlandó megjeleníteni a játékot, és nem tudom hol lehet nehézségi szintet állítani. Ha valaki esetleg tudja valamelyik probléma megoldását, ne habozzon megosztani velem!

Leáll nálam a 2006 demoja mondván hogy mode not supported.

Magyar csapattal tipikusan arra épült a taktikám, hogy megfelelõ számú játékos eladása után leigazolni 750K-ért Christian Vierit, asszem az Atalantából, s vele már a csatársor bika volt. Mondjuk Beckham se volt egy megszerezhetetlen játékos. Win xp alatt lehet valahogy a játékot elindítani? Megnézém újra a Swos-t, most a 2005-2006-os szezon kieggel. 😊

Én Amigán a 96-os verzióval a Fradival tettem ugyanezt,de akkor már Klinsmann játszott a csatársorban...<#vigyor4>

Én a pc-s Sensible world of soccerrel nyomtam sokat. Mekkora élmény volt már, hogy a Magyar Nb2-ben a Nyíregyházát irányítva feljuthattam, majd bek-gyõzelem. Isten játék!!!

Hát nyilvána a Pro Evolution nyomába nem ér,de azért a Fifának meleg lehet...<#buck>

Jó hát ez ilyen "buli" játék,azt én is nehezen tudom elképzelni hogy ennek valaki komolyan nekiáll játszani.De néha amikor épp ráér az ember lejátszik 1-2 meccset arra pont jó.

Lammer
fogalmazzunk inkabb ugy, hogyha ismered a regit(respect a regi jatekkert^^), akkor a nyomaba sem er! <#buck>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

NEOreg3
jó vele, de sajna a játék ritka szar lett😛

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Itt a CRACK.

Próbáld ki hátha jó a CLONE-ra is.

Így jár, aki gyorsan akar valamit. Soha többet clone. Szedhetem megint.

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

Lammer
Ott a pont! <#ravasz1><#hehe>

Sensible Soccer 2006 (c) Codemasters RELOADED 23x15 MB

Ha valaki el tudta indítani az alantabb leíert BWclone-t az szóljon, mert nekem nem megy.

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

Amúgy ha lenne szivük,a cd-re rárakták volna a régi változat XP alatt is futó változatát.Bár akkor az új verzióval senki nem játszana...<#vigyor4>

demo amd 1700+@2200-on, 512 ram, radeon 9500 videokari, 1024*768, 2x antialising teljesen jol jatszhato.

E2180@3300mhz, 6GB RAM,ATI 4850,Gigabyte DS3

aha köszi az infot 😊
Akkor majd csak otthon próbálom ki😊

Ps.: szintén német drukker 😛 ma nézzed a meccset😊 O. K. a király😄

Demóhoz ez volt:

"Minimum Specification:
----------------------
- Windows XP/2000
- DirectX 9.0c
- Pentium 4 or Athlon at 1.4GHz
- 256mb RAM
- Supported 64Mb Graphics card
- DirectX 9 Compatible Sound Card
- 200MB Hard Drive Space
- 8x CD-ROM Drive

--------------------------
Recommended Specification:
--------------------------
- Windows XP
- DirectX 9.0c
- Pentium 4 or Athlon at 2.0GHz
- 512Mb RAM
- Graphics Card: GeForce 4(not MX) or Radeon 8500 or above
- DirectX 9 Compatible Sound Card
- 200MB Hard Drive Space
- 8x CD-ROM Drive

-------------------------
Supported Graphics Cards:
-------------------------
- ATi Radeon 8500, 9000, 9100, 9200, 9500, 9600, 9700, 9800, X700, X800, X850, X1300, X1600, X1800.
- nVidia GeForce 3, GeForce 4 (not MX), GeForce FX 5200, 5600, 5700, 5800, 5900, 5950, 6800, 7800, 7900.

Not compatible with all integrated sound/graphics solutions (inc. Laptops)
"

Hali!
Milyen gép kell ehhez? megtudjátok mondani?😊
köszi

Lammer
huha mar kikapcsoltam a boxot, de nem emlexem ra tulzottan 😄 enis megszenvedtem, leikszeltem az omanokkal friendlyben a svedek ellen :$

És nem tudod nehézségi szint volt benne?Mert pc-n a demóban pár meccs után a félpályán alig jött át a gép Argentinával...

Lammer
hat en kiprobaltam az Xboxos verziot... jopofa, de meg szokni kell az "uj" feelinget 😄
remelem lesznek hozza roster updatek meg real nevek rendesen...
nomeg ami lehangolt az az adatbazis sovanysaga... a regi sensiben meg az alban bajnoksag is benne volt, ez nagyon sovany :C

2006-06-08 PC Game ISOs Sensible Soccer 2006 (c) Codemasters *BWCLONE*

gabber_saviola

Sensible Soccer 2006

van benne multi? 😛

Kipróbáltam. Egyszerû mint a jancsiszeg, de ettõl függetlenül annyira azért nem rossz.
Demo már a pendrive-omon csücsül. Vártam a programot, nagyon kiváncsi leszek az eredményre! Bár már elõre látom: Nem lehet kétséges! 😊
LoL 😄

Itt a DEMO .
Aki a régit szerette,ajánlom próbálja ki,én is ódzkodtam tõle,de tévedtem,ez ugyanolyan haláli mint a régi változat!

ááá ez kurvajó lehet

EmIn3m02

-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --

Mozgásban: KATT

Hát nem tudom,ez igy nekem nem tetszik már.

Lammer
ehhh kedvenc focigamem a regi 96/97es sensi!!!!
EEEEES sokan nemtudjak, de a mai napig REAL updatek vannak hozza!!!!
SWOS 2005-2006os frissites!!!!
<#papakacsint>

Pár új kép ITT.

Hát nem tudom,szerintem ez ma igy már eladhatatlan.Még alacsony árban is.És a régi (eredeti) sokkal stilusosabb volt...

TALÁN MÉG MA IS JOBBAN eljátszogatom a sensible world of soccer 96'97 játékkal, mint a mai fifa és pes sorozat bármelyikével. Na jó, ez azért már nem teljesen így van, de nekem nagyon hiányzik az egész sensible féle foci. Benne volt a világ összes bajnoksága, a létezõ összes focista nevével, és a FERENCVÁROSSAL minden évben megnyertem a hazai bajnokságot, a kupát, és a BEK-et is😊
Rip
EZ nem akar ellenfele lenni a Fifának meg a Pes-nek...

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Scholes18
szerintem is komoly ellenfele a Fifának meg a Pes-nek..

Glory Glory Man United!!

Micsoda észnélküli kavarodások lennének a régi játkmenettel 11vs11-ben...<#circling>

guardian hero
Ha a Konami a világ legjobb fociszimulátorához sem képes megvásárolni a licenszeket, tuti, hogy egy ilyen budget kategóriás játékban kamu nevek lesznek.
Én imádtam a régi 2D-s Sensi-t, de ez az új már a screenshotok alapján sem adja vissza annak a hangulatát. A régi 2D-s grafikával, full licenszekkel és masszív (akár 11 vs 11) online támogatással kellett volna egy új, Windows-os verziót csinálni, akkor tuti vevõ lennék rá. Így nem.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Sensible-ben a 95,meg a 96 volt nagyon jó,amivel még jászottam.Annyi bajnoksá azóta se volt fociprogramban talán.Az egész világ benne volt.Ráadásul igazi nevekkel,csapatnevekkel.
Az alap is jó volt,de ott még azért kevesebb volt belõlük.
Egyszer a 96-ba néhány idény alatt leigazoltam egy fél világválogatottat a Fradiba,nem is maradt el a BL gyõzelem. <#buck>

Emlékeztek még rá? 😊)) Bár szerintem a Kick Off anno A500-ason verhetetlen volt!

"Ez volt az igazi Sensible Soccer,az Amigás idõk legjobb fociprogramja!
"

Valami hasonlóra számítottam. Jó lesz ez. De remélem, belepakolják az összes bajnokság összes klubcsapatát, mint a régi verziókban.