Sensible Soccer

Oldal 1 / 3Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Valaki tud segíteni,hogy miért nem tok még Crack-el sem menteni?
köcce
Rip
Javított nevek és bajnokságok:

Frissítés

bye

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

azt a fájlt keresném amibe Lammer belenézett editorral és átállitotta az értékeket :D jah meg lenne még egy olyan kérdésem hogy a játékosok neve az csak nekem ilyen gagyi vagy mindenkinek ? :) PL : Giggs helyett Goggs , Nistelrooy helyett Nostalriy :)) ki lehet találni hogy ki kicsoda de engem idegesit :@ :)
gabber_saviola
milyen cuccok?

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

meik az a fájl amibe azok a cuccok vannak ? :D
Valaki segítsen!Leszedtem a Reloaded-t és felraktam hozzá egy csomó Cracket már de mindegykkel ugyanúgy szarakodott,hogy nem akart menteni.Tud valaki segíteni?Már tök ideg vagyok.
[email protected]
gabber_saviola
áj láv disz gém -.-

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

csm
én billel játszok de nagyon komoly game

BMW 325 iX Rallye Car :)

gabber_saviola
:DDDDDDDDDDDddddddddddddddd

Lammer
beleneztem editorral es teli van 6-7es ertekkel(15os a max es ronaldinho is csupa 6-7-8as :DDDDD) az osszes csapat szinte 6-7-8as ertekekkel.. a rosszabbak meg 1-2-3asokkal vannak teli... de ugy midnenre, passz, loves, befejezes stbstb... na ezaztan az EDITING! :DDDDDDDDDDdddddddd

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

gabber_saviola
mik vannak benne amitõl loál? :)

Lammer
ehhh <#papakacsint>
(viszont a sracnak a regi sensihez a national team updatje angyon LOAL) :DDD

gabber_saviola

jó lett nagyon, köfi

FORZA PALERMO!

gabber_saviola
<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

Lammer
most megy... <#buck>

Lammer
NA TALALTAM VALAMIT!!!444neegz

NEZZETEK MEG!!!!
porgessetek az oldal aljara!
"COMPLETE DATA CORRECTION PATCH
FOR PC AND XBOX"

(es van korrekt update a regi 96/97es SWOShez is <#buck>)

SZERK: nem tudok en sem letolteni :C
irjatok mailt ide(en mar irtam): [email protected] hatha feleszmel a srac :C

nem tud valaki írni egy joystick emulatort, hogy be lehessen mappolni billentyuket? Nekem mindig kihullik a hajam amikor ilyen alapvetô dolgokat kihagynak, hogy nem lehet ketten keyboardon jatszani. MENNYIBE TELNE NEKIK?

Én sem találtam még ilyet. Meg jó lenne, ha valaki csinálna gyorsan egy magyar bajnokságot. Ha minden benne lenne ebben a játékban, ami benne volt a Swos-ban, akkor isten lenne. Így is jó, de nagyon idegesítõ, hogy a korábbi sokkal többet nyújtott(menedzsment rész).

gabber_saviola
Csak kár hogy nem találom a nehézség állítást :(

Egyetértek, kár ilyenkor hogy vizsgaidõszak van.

gabber_saviola

ehh

gabber_saviola

ezt nem lehet megunni :P

Mocsokul addiktív. Ma már lehúztam 3*1 órát. Custom csapattal 10 forduló alatt 12 pontom van a premierhipben, de az én csapatom a custom dolog miatt csak két csillagos, az ellenek közül meg a legrosszabb is 4.

Áááárgh, nincsen benne semmilyen menedzsment rész, vagy én vagyok béna? Maga a játék szerintem nagyon jó, kifejezetten jobb az irányítás, mint az alap sensiben volt. De azért a menedzsment rész nélkül nem sensi a sensi. :(

Lammer
Ott a pont! <#sir>

guardian hero
Csalódás ez a game, bár õszintén szólva nem is vártam sokat. Amennyire egyben volt a régi Sensi, akkora baklövéseket tartalmaz ez. A sprint gomb felesleges, nem is volt az eredetiben; a kamera össze-vissza rángat és zoomol, nagyon nem sikerült hozzáigazítani a gyors játékmenethez; a koncepció pedig, ami jól mûködött 2D-ben, 5 pixel magas emberkékkel, nem válik be 3D-ben, ahol a sok kitöltõ animáció megöli a pörgõs játékot. Szóval ez egy elbaszott dizájn koncepció gyenge megvalósításban, jobban jár mindenki, ha beizzítja a DosBox-ot és betölti valamelyik régi Sensit.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Meg nincsen valami olyan játékmód, ahol igazolgatni is lehetne?

Ööööö... A magyar bajnokság megkonstruálásán nem dolgozik valaki? :)

siekrült beállitani bár így sötétebb lett az asztalon a kép.valószinü jó lett a játékban

Ha Ati kártyád van, akkor annyi a teendõ, hogy a beállításainál a szín fülre lépsz, s kiválasztod az asztalt.

nekem 2 bajom van vele.az hogy ha játszottam vele és ha utánna másik játékkal akarok játszani akkor annak a játéknak sötétebb lesz a képe mint amugy.csak ujrainditásal tudom megoldani.aztán nincs rossz gépem mégis 800x600-on már szaggat

A teljes mivel nyújt többet, mint a demo?

Királllly ez a játék, végre elindult a demo, csak ki kellett kapcsolni a reforce-ot. Nagyon jó nosztalgiázni. A grafika meg szép! :)

aricsi
nem igaz,monitorom is teljesen elállítódott.Nem tudja vki hogy kezeli ez a mentéseket?Hol vannak egyáltalán?

AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r

gabber_saviola
visszaolvasnál? #74

aricsi
Nekem is ezvan,save error,nem menti el,és alapból 640x480-at rak be,semmi aa,pedig x800GTO.Így nem tudok játszani,kihullnak a szemeim.

AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r

G.I.JOE
Nincs valahol mentés eredei játékos nevekkel nem tudjátok?

Sziasztok! Van egy kis problémám. Amikor elindítom a játékot, a konfig mentést nem hagyja elmenteni "save error" üzenettel. A játék maga fut, de amikor az optionsben save & exit-tel akarok kilépni, akkor meg azt írja ki, hogy nincs elég hely a vinyómon. (Pedig 52 giga üres hely van rajta.) Tudja valaki, hogy mi lehet a baja?
Na most meg le jött simán a crack!:)
gabber_saviola
már csak azt kéne tudnom, hogy azt a .big kiterjesztést mivel lehet hekkelni

gabber_saviola
köfi, akkor várok rá :P

Lammer
meg nincs sajnos, de szerintem mar dolgoznak a "sracok" rajta :DDD

gabber_saviola
ennek nincs vmi olyan kiegészítése amibe rendes csapat és játékosnevek vannak?

Lammer
ehhh, nos az a 2006os data updattel verhetetlen <#buck>

gabber_saviola
emlékszem vmi régi pc-s verzióra

Most szedtem le, mukodik.

E2180@3300mhz, 6GB RAM,ATI 4850,Gigabyte DS3

És nekem miért nem megy a demo, a korábban leírt hibaüzi mellett?
Van valaki, akinek esetleg ugyanez volt, aztán a teljes már ment?

Lammer
jatszottal a regiekkel? :P

gabber_saviola

Avanti Palermo

Oldal 1 / 3Következő →