160
Soul Calibur 2 és a többi...
-
#80 Ötletem támadt ! Rendezni kéne egy találkozót, és összemérni egymás tudását... Te merre valósi vagy ? -
#79 Most csak egyedül a komám kiszállt, így 1kicsit uncsi :(
-
#78 Te még nyomod ? -
#77 :)
:(
-
#76 Hogy ffxi hozzászólásával éljek: "szégyen hogy így kihal a fórum" -
#75 Akkor végigpróbálod mind a 4 gombbal, kb. 3 mp-be tellik (na jó, 4, ha lassú vagy... :) -
#74 Nekem xboxon van meg. -
#73 Asszem Ps2-őn ha kétszer megnyomod az x-et akkor visszelöki a támadást, na és az a Guard Impact.... -
#72 Nem tudja valaki elmondani, hogy a 2-ben hogy kell Guard Impact-ot csinálni? -
#71 Na mivan nem ír senki? Pedig sztem jó lett a 3... Vagy már mindenki megunta ? -
#70 Megvan a game, és qrva jó! Igaz NTSC-s és emiatt a Tale of Souls marha nehéz, de Chronicles of the Sword nagyon bejött, sztem az a játék legjobb része(legalábbis eddig).A fájó pont számomra, hogy Talim-ot csúnyán elb*szták, a ruháját, a hangját, elvettek tőle mozgásokat, szal elcseszték az egész karaktert. De ez a legkevesebb, a karakter generálóval, olyan fasza emberkéket lehet csinál hogy csak na. Oké abbahagyom az áradozást, csak nekem nagyon tetszik.. -
#69 Bushido Blade... -
#68 Hogyan vegyem rá a komámat, h verus-oljon velem? Úgy fogja föl, h összevissza kell nyomogatni és nem akar betanulni egy karaktert sem. Pedig direkt hagytam magam párszor és így sem jött be neki.
-
#67 má rég meguntam:) -
#66 :( Csak holnap, ha minden jól megy... -
#65 Na a szombaton meglessz a 3! -
#64 A Mace-ben nem tudod levágnmi az ellen végtagjait...
A Biofreaks sajnos kimaradt, arról nem tudok nyilatkozni. -
#63 4,08 GB -
#62 Hány megás, az a biztonsági másolat ? -
#61 nekem egy biztonsági másolat van a játékból(:P) és az piszkálja a csőrőmet hogy nincs benne render intro mint a második részbe volt csak egy rajzolt rövidfilm...
bolti verziónál is ez a helyzet?
-
#60 Vagy a Mace: The Dark Age c. N64es játék vagy pedig a Bio Freaks :D Bár az kicsit más stílus mert ott mutánsok voltak :) -
#59 Hát pedig, eskü azzal a haveromnál játszottam. De már nagyon régen volt.. -
#58 Az a Blood Storm, de az játéktermi... -
#57 Na milyen a Soul Blade ? -
#56 Hát, lehet hogy tévedek, de mintha régen játszottam volna egy kardos játékkal. Olyan volt benne, hogy levágták, a karekterem kezét, és olyan-kor ha azt a gombot nyomogattam, csak a fröcsögő csonk-ot mozgatta :D
De nem hinném, hogy ennyire véres lett volna, hiszen a Soul Calbir-ba egy csepp sincs.. -
Dajin #55 jovanna nem annyira sürgös csak pá biztató szó:D -
#54 Hát én nem tudok, mivel nincs is meg. Keress rá a Google-n én is megteszem
-
Dajin #53 holnap hozzák a soulblade-t valaki mondhatna róla pár szót, mielött jáccanék vele -
#52 OKsa -
#51 Megfogom próbálni.
-
#50 húú, na jó van
Nos szerzel videó kábelt. Sárgát pirosat és fehéret. Remélem tudod hogy kell rákötni őket a PC-re. Utána megszerzed a InterVideo WinDVR nevű progit, és azzal a progival, lehet játszani PC-n is. És azzal videókat, és képeket is csinálhatsz.. -
#49 Nem rossz ötlet. Részletezz kérlek.
-
#48 Hát úgy hogy rá kötöd a gép re, majd a WinDvr-el vagy mivel, képeket csinálsz, de ha nagy munka, akkor nem szóltam! -
#47 Nagyon sok van és mind1iket külön? Kibaszott sok munka!
-
#46 Hogyan?
-
#45 Küldön már valaki képet, a saját karijáról, amit csinált! -
#44 Taki és Sophitia+tesója-Cassandra. Jól néznek ki és verekedni is lehet velük!
-
#43 Meglesz véve a játék az már biztos. Nem is annyira Talim miatt, hanem karakter generálás és hasonló nyalánkságok miatt :-))
Amúgy szerintetek, ki a legjobb csaj benne? (a 2 is beleszámít) -
#42 tényleg....-_- -
#41 De tényleg?