160
Soul Calibur 2 és a többi...
-
#40 Benne van, rohanhatsz beszerezni..:D -
#39 Lenne egy fontos kérdésem: Talim benne van a Soul Calibur 3-ban? Döntő a válasz. -
#38 Ja, az! És meg is szereztem:)
-
snoop dog #37 az eladosnökbol az itemes a legjobb -
#36 És azok a csajok :) Még nem sikerült behozni az összes ember:(
-
snoop dog #35 ja elég durva a 3. rész KILIK!!!!!!!! -
#34 Szégyen, hogy ennyire kihal a topic. Hiszen már kijött a HÁROOOM!!!!!!!!! És nagyon király!
-
#33 www.576.hu -
kfarkas #32 Esetleg tudja valaki, hogy hol lehet megvenni az sc 3-at?
-
#31 Hát ja... -
#30 Így van :) Ettől függetlenül a soul calibur 1 az a soul blade 2nek felel meg... :D Dehogy miért kellett ennyit baszakodni a névvel... -
#29 Nem akarok senkit elkeseríteni, de a japán címe is Soul Calibur, a Soul Calibur-nak. Nézzétek csak:
Soul Calibur Namco 08/05/99 JP
Soul Calibur Namco 09/08/99 US
Aminek két címe van az a Soul Blade, ami japánban (és a játéktermekben) Soul Edge néven ment...
Ezek a verziók jöttek ki belőle:
Soul Blade SCEE 05/1997 EU
Soul Edge (PSOne Books) Namco 01/31/02 JP
Soul Edge Namco 12/20/96 JP
Soul Edge (Limited Edition w/ Namco Joystick) Namco 12/20/96 JP
Soul Blade Namco 1997 US
Soul Edge (PlayStation the Best) Namco 11/18/99 JP -
#28 Soul Blade(eu) = Soul Edge(jp) ennyi volt a változás japán és az eu/amcsi piac között
Soul Blade 2 = Soul Calibur 1 (Dreamcast) innentől nem változott. Tehát:
Soul Calibur 2 = Soul Blade 3 :) -
#27 SoulBlade 2 = SoulCalibur 2 csak japábnan így hívják Európában meg az USAban úgy.Ez pont olyan mint a Super Famicom az Super Nintendo.
-
#26 SoulCalibur 1 tényleg No.1 -
#25 most jött ki a 3.
neked már a 4 kell??
-
#24 Hm, senkise ? -
#23 Tényleg. -
#22 Amúgy valaki tud egy Soul Calibur 4-ről ? -
#21 Hát nem tom, lehet hogy megszerzem, bár most eléggé mással vagyok elfoglalva..
És tényleg No. 1 a Soul Calibur 1 ? -
#20 Hát, ha megbékélsz a PS1-es grafikával, szerintem játszahtóság szempontjából a 2. legjobb. A No. 1 a Soul Calibur... -
#19 És a Soul Blade az milyen volt ?
És a 3 naon jó ? Milyen újítások vannak benne? -
#18 Olyan nincs, hogy Soul Blade 2. Ezek vannak:
1. Soul Blade (PS, játéktermi gép)
2. Soul Calibur (Dreamcast, játéktermi gép - ez amolyan félig remake-je, félig folytatása a SB-nek)
3. Soul Calibur II (GC, PS2, Xbox)
4. Soul Calibur III (PS2)
-
#17 Nekem a SoulBlade 2 kéne de nagyon!!!!!!
Akinek megvan írjom nekem!
Előre is 1000Thx -
#16 Az csak a PS1-es Soul Blade-ben volt... -
#15 A 3-ban végre kopnak a fegyverek? Mert a 2-ben nagyon hiányoltam ezt. -
killer1983 #14 Akit érdekel a konzol egy kicsit és ha van pc-je akkor nézzen be ide mert szerintem lehet hogy szeressük a konzolt de mégis a pc előtt ülünk legalább tiszteletünket rójjuk le előtte hogy megnézzük eme magasztos oldalt. :)))))))))))))))))
(moderátor úr kérem ne tőrőjje ki eztet a üzenetet kérem szépen moderátor bácsi :)))) )
-
#13 gyagyagyaaa a 3 dejól néz ki -
#12 Cervantes az örök favorit :) Soul Edgeben nagyon bírtam, Soul Calibur 2ben ütött és most is aprít :) Elég komolyra sikerült a játék. A szavatosság is nagyon rendben van. Mostanra sikerült végigtolni csak az egészet. Vagyis még pár illustrationt megkéne venni de ehhez azért nem kis türelem kell :)
Amúgy most így ,hogy minden haverom rászokott a Bleachre egyre jobban tetszik mindenkinek az SC3. Costume karakterekről képeket ide :D -
#11 Na ez egy fura kérdés lesz.
Szavazásst hogy is lehet csinálni? -
#10 Naa, látom tök beindult a fórum.
Amúgy nekem még csak a 2 van meg, és majd a Resi outbrake 2-ővel együt megrendelem a 3-at is.
Nektek ki a kedvenc karakteretek? -
-
#8 Kerunk kept! -
#7 nagyon komoly lett a 3 öcsémmel nem bírjuk abbahagyni és szakadunk a röhögéstől bár a 2 is csúcs volt de ez..... -
#6 Kiváncsi vagyok a 3-ra. Valaki azt írta, hogy olyan élmény meglátni, mint anno az 1-et DC-n. -
#5 Képet! -
#4 Sokkalta jobb a harmas mint a kettes pedig nekem az volt az orok kedvenc. Szerintem jobb verekedos jatek nem akad. A MK es a SF utolso resze mar meg sem kozelitik ezt a szintet. -
#3 áhh kedvenc verekedős gammám a 3 nagyon faszányos lett -
#2 Melyik rész a legújjabb? Na, az lesz meg a héten nekem :)
-
#1 Tudom, tudom hogy ez egy régi játék, de aki szereti(mint én) vagy tud mondani infókat róla, nyugodtan írjon!
Csinálhatunk szavazásokat is!