160
Soul Calibur 2 és a többi...
-
moralosan #120 Nah srácok, megvan a játék (3), alapból beat em up fan vagyok, szal' ez is nagyon tetszik :).
Majd lökhetek pár képet a karaktereimról, mezei fényképezőgépes megoldással :)). -
#119 Hehe :) Mondjuk engem külsőre se fogott meg különösebben :PP Neked megvan a Mace ? -
#118 Nem hallani kell, nézni!!!
-
#117 Minának, meg az SC 2-ben, óltár béna hangja van.. Külömben nem olyan rosz :)) -
#116 Na egy kis off:
A minap leszedtem egy elég komoly N64 emulátort, és hozzá egy Mace ROM-ot.. Egész jó játék, főleg ha felnyomom a grafikát, de most eléggé elakadtam.. Egy Namira nevű csajszíval nyomom, akiben talán több vér van mint egy Vámpírban, de a lényeg az hogy amikor a második pályára jutok, ez a két tőrős nindzsa csaj (az általam irányított csaj ruházatának köszönhetően) állandóan felemeli a kezemet és gyomron szúr, és rögtön k.o. Képet is csináltam róla :
Próbáltam már nagyon sokszor, védekezni, de ha megakarom ütni közel kell mennem, de akkor már rögtön a gyomrában van a penge.. Más páncélos kariknál ez nem fordult elő.. Nektek volt ilyen, vagy valami bug ez ? -
#115 Seung Mina a dárdás vagy micsoda.
-
#114 Melyik az a Mina ? -
#113 Mina sem pite, ő mért nincs rajta a képen?
-
#112 De az ! Mindenki őt csípi, mert "lyukas" a ruhája ? (rajtam kívül) -
#111 Taki a jobb szélső, nem?
-
#110 Jaa.. Ez most fiú, vagy lány ?
Amúgy sztem nem, may csinálsz 1 hozzá naon hasonló karaktert.. -
#109 pfujj ez tré!
a chronicles of sword modot a rendes karakterekkel nem lehet nyomatni? -
#108 AMúgy nem értem mér, de valahogy a 2-vel tovább elvoltam, mint a 3-mal.. (na jó, befejezem a flood-lást) -
#107 én szoktam;)
-
#106 Anyád ! -
#105 na jó, az összes (ezen a képen) -
Na ezért mondom, hogy legjobb a Talim.. -
#103 Nyomja még valaki a gémet ? -
#102 Tudod mit? Eddig te indokoltad meg legjobban, miért nem lehet a két játékot hasonlítgatni. Igazad van, ebben tökéletesen egyetértek. -
#101 Nincs ezzel a cikkel semmi baj. A Tekken 5 sztem azért viszont jobb lett mint a Tekken 4 sokkal. Szvsz visszakapta a régi fényét az is. Na de most az SC a téma. Amúgy nem tudom miért kell összehasonlítani a Tekkent és az SC-t. Az SCnek sokkal alaposabb története van és az egész egy fantasy világ. A Tekken az egy verekedős játék...nem több nem kevesebb. Az SC ahol a fegyverek és a karakterek személyisége, sőt maga a világ is hatalmas szerepet kap nem hasonlítható ezzel össze. Ahogy egy Mortal Kombat is inkább a Street Fighterhez mint a Tekkenhez hasonlítható. Aki szereti a fantasyt és érdekli,hogy legyen sztorija annak amivel játszik annak való az SC. Tekkenezni én akkor szoktam amikor csépelni van kedvem. Az SCnek hangulata van. Igazából pl ott máig rohadtul érdekel,hogy a Soul Edge az végülis mi az isten lehet :P Mármint, hogy jött létre stb... Sőt, azt se tudom máig,hogy hogy került Cervanteshez. Pedig reméltem,hogy a Chronicles of the swordből kiderül. -
#100 Szerintem jó lett, bár nem kellet volna ennyire lehúznod az SC 2-őt... A Tekken 5-ben hatalmasat csalódtam, szinte semmi változás a 4-hez képest, csak szarabb pályák, és hangulat.. Az SC 3 fényévekkel jobb mint a Tekken 5.. -
#99 Én mindig nyomom haverokkal :D Az egyetlen játék amivel mindig játszok :D -
#98 HELP!
Írtam egy SC3 cikket, és letépik a fejem a Tekken fanok. Sajna az oldalunkon ők vannak többségben. Tényleg olyan szörnyű lett????? (Az észrevételeket a cikk végén található linknél lehet elolvasni illetve írni).
ITT TALÁLOD A CIKKET! -
#97 Háát, nem tudom kik lennének benne... Te még nyomod a gamét ? -
#96 ...azt hittem ez valami nagyobb megmozdulás lenne :D -
#95 Jaj ne legyél ennyire noob. Mondunk 1 helyet, elég 1 TV, és 1 PS2, azt mindenkinyomhatja egymás ellen, a győztes, a győztessel stb... -
#94 Hm...tudsz hozni annyi ps2t és TV-t? Ja meg Soul Calibur 3at ,hogy megvalósítható legyen? :) -
#93 Hey bitches, akkor ki lenne benne egy találkozóban ? -
#92 Hm ? -
#91 Én is arról beszéltem és semmi stratégia nem kell :D -
#90 Nos, akkor ki lenne benne egy ilyen fight-ban ? -
#89 Ma bicskával Soul Calibur-tam, a haverommal... -
#88 Majd nem talált :)
-
#87 Chronicles of the Sword-ról beszéltem, abban kell stratégia... -
#86 Komolyabb stratégiát? Hát nem tudom....pl mivel nekem Cervantes és Nightmare a kedvenc karakterem azokkal megtanultam játszani és ugye amiket indítottam karikat azok az ő "lelküket" kapják meg. Mióta meg van mindkettő nem igazán jelent benne semmi kihívást :S Inkább egy picit unalmas... A Chronicles of the swordot máig nem vittem végig pedig night terrort is lenyomtam minden fokozatban :D
Ha netán lesz ilyen fight és netán pesten lenne vagy a közelbe akkor mindenképp szóljatok nekem is. Kíváncsi vagyok mit tudnak mások :) -
moralosan #85 újítás* :P
wááá amúgy lassan megveszem már a ps2met, az SC3 az "elsőként beszerzendők" listáján van :) -
#84 Az jó, én csak akkor nyomom amikor lent vagyok vidéken, de akkor igen gyakran. Sztem jó ujjítás volt ez a karakter készítés, meg a stratégia játék. Először még azt hiszed hogy az egészben csak ostromolni, harcolni kell, de amint nehezebbek lesznek a pályák, már komolyabb stratégiát kell felállítanod ! -
#83 Hehe Soul Calibur power! :) Én is nyomom még...az egyetlen játék ami folyamatosan leköt :) -
#82 Nem, érdi -
#81 Mohács és ilyenkor szokás szerint te pesti leszel :)