2027
Avagy miért jobb nekik ha hazugsággal rejtik a valóságot?
-
#1667 ja bocsánat helyesbítek...(mármegint égek ...áááá de megyszoktam...)
az #1666 válasz az #1663 ra szólt csak véletlenül mellé kattintottam
BOCSÁNAT!!!! -
#1666 100asul osztom véleményed...Tudnék én is példát hozni rá az életemből...Csak olyan pörgős lett a topik hogy nincs értelme a beírásaimnak... -
#1665 Ja, ilyenkor jon az hogy veled nem lehet vitazni ?
Ez aztan a teves eszmeket apolsz felvetesed bizonyitasa.
LOL
Amikor mar nincs cafolat, jon a "legyen igazad ha attól joban érzed magad..veled nem lehet vitázni,és nem is akarok."
Ezek aztan a sulyos ervek es eleg szanalmas.
2. Leirtam mar nincs semmi kozod a maganeletemnhez.
3.A masik emberek velemenye, nalad megerosites ?
Ahogy olvasom az irasodat, ugy tunik ha valaki mas is a velemenyedet mondja, hogy valami rossz, te egybol azzal takarozol, ha masnak is igaza lehet te nem fogadod el a velemenyet es a kutbaugras fogalmaval parositod . LOL
4.
Legyel te buzi, ajanlgasd magadnak,.
Erdekes modon mar masodik no, akinek nincs erve jon. hogy te genyo legy buzi stb.
Inkabb legyetek ti becsuletesek, es akkor a ferfiak nem igy fognak gondolkozni rolatok. -
#1664 tudod mit?
legyen igazad ha attól joban érzed magad..veled nem lehet vitázni,és nem is akarok.
véleményünk eltér és pont.
te nem értesz engem,én meg már nem is akarok rájönni h MIÉRT.
a konkrét kiváltó okra még mindig nem tértél rá.
egyébként ha a barátaid,ismerőseid,stb emberke azt mondja h miylen király dolog a kútbaugrás,te fogod és beleugrasz és utána hangoztatod te is,mert nem csak a te véleményed,de a barátaid is megmondták?..lol...
a magánéletedben is eszerint élsz?
h megerősítsenek a barátaid,h ők mit mondanak..
nem hiszem..illetve merem remélni.
akkor pedig kellett valami ami miatt ekkora zagyvaságokat hordasz össze.
jó..neked nem felel meg a női nem hozzáállása..akkor válasz pasit..egészségedre.
inkább békélnél meg és vedd észre h nem mindenki egyforma,és nem lehet midnenkit beskatulyázni.
ha meg zavarnak az iylen emberek,egyszerűen ne foglalkozz velük.
én amit nem szertek,azon nem rágódok jó sokáig..de te tudod...
-.-
-
#1663 Mar megjegyeztem, hogy ez nem csak a magam velemenye, hanem a szamtalan Barataim,ismeroseim es a hozzajuk kozelallo emberke velemenye es tapasztalatai is.
Teves kovetkeztetesek ?
1.
Reagalnal a felveteseimre amivel cafolnad, pl a valoperekkel foglalkozo iroda vezetojenek a "mondandojat" vagy esetleg a tobbi megvalaszolatlan kerdesre?
Hiszen semmi reakcio erdekesen nem tortent azokra a velemenyekre mindossze, hogy teves a szemleleted, valamint egypar "hogy nekem volt, ilyen meg olyan".
Nem hiszem, hogy igy mukodik egy vita, hogy semmitmondo megnyilvanulasokkal akarjuk a masik teves szemleletet megvaltoztatni.
2. Nem csak szerelmes nokrol van szo, hanem altalaban a kapcsolatrol.
A nem szerelmes nonek mar nem kell tisztesegesen bevallalni, az igazsagot, ha kiakar lepni a kapcsolatbol?
Mar pedig inkabb terelni szoktak, mint az igazsagot bevallani.
3.
En nem allitottam, hogyt a ferfiak kozott nincsenek ilyenek, de kevesebb a kapcsolat vegen a felrebeszeles naluk lenyegesen.(Es amint mar leirtam, az olyan ferfiakat is pondronak tartom, akik nem rendelkeznek a masik iranti tisztelettel, es nem becsuletesek es nem valjak be az igazsagot)
4.
En nem irtam le az ellenkezo nemet, de nem is tudok megbizni bennuk, pont a csalfasaguk es a ilyen esetekben torteno, nem egyenes megnyilvanulasaik miatt.
-
#1662 pff...ha neked még mindig nem esett le mire céloztam...hát bocsi..nem is bántlak tovább..-.-
amúgy elég sok köze van hozzá,h mennyire boldogultál eddigh miylen tapasztalatokat szereztél,amiért ez a véleményed alakult ki..
amúgy igen...a kedves memrah is tud válazsolni a kérdésre..csak krisztike bekapcsolódott...
mellesleg engem pl nem a nők védelme miatt érdekel a hozzáállásod...emiatt én még nem fogok megváltozni,emiatt nem borul fela világ "rendje".
csak érdekel,mi alapján vonsz le téves következtetéseket.
én nem tudom de ezek a sztereotípiák,h hazudik az ellenkező nem..nos ezt a nők is lemondhatnák.
én is tudnék egy szépen megfogalmazott "váadat" készíteni,h a ffiak miylenek és mit miért tezsnek.
de érdekes..nekem volt nem is egy olyan barátom,aki nem hazudott,egyikőnk sem hazudott a másiknak,nem csaptuk be egymást.
mellesleg a hűségre...volt több olyan kapcsolatom,amikor a párom melett egy ismerős ,vagy vadidegen szeretett volna közlebb kerülni hozzám.
de ez hülyesség.nincs az a kísértés,amiért ha szerelmes vagyok megcsalnék,elárulnék valakit.
de amúgy nem csak a szerelem a lényeg..ha nem a másik iránti tisztelet.
ráadásul tudom,h fordítva hogyan esne...jah és biztosat a bizonytalanért sosem hagynék el.
nem fogadom el h a nők többsége hazudik..ez szetereotípia,ez rossz vélemény,ezért mondtam h nem volt túl sok szerencséd a női nemmel,h így vélekedsz.
mindenkinek volt szar kapcsolata,amiben megbántották esetleg át is verték,de ezért nem írjuk le örökre az egész ellenkező nemű tábort.
de tudod mit..legyen ahogy gondolod..engem csak érdekel,miért hiszed ezt..de megváltoztatni a véleményed..nyílván nem miattam fogod..
-
#1661 Ez a kerdes, meg mindig nem tartozik ahhoz a temahoz, hogy "Miert hazudnak a nok, avagy miért jobb nekik ha hazugsággal rejtik a valóságot?"
A feltett kerdes az en maganeletemre vonatkozik, nem az altalam alkotott velemenyre.Tehat az altalam felvetett kerdes teljesen jogos.De teged mas szandekok vezerelnek, a noi nem vedelme. :PPPP
Ja, es meg valami Krisztike. Gondolom, a kedves Membrah is tud valaszolni a neki cimzett kerdesre.
-
#1660 akkor vedd úgy ,hogy a kérdés : - elég sikeres vagy a veled ellenkező neműek körében ? -
#1659 megértem ... -
Hajnalcat #1658 Látom, jól elveszekedtek egymással. :DD -
#1657 Ez jo.
Csak azt nem ertem, ha a te szemelyes kivansagaid nem tartoznak a targyhoz, akkor az idezem "elég sikeres vagy a nők körében?" kerdes, hogyan kapcsolodik a targyhoz ? :PPPP -
ugot2know #1656 nem,már nem.
elég volt -
#1655 te beszélsz logikáról..ez vicces..
nem látom hol írtam olyat h sikerre vágyok,és nem írom le mire vágyok,hisz nem tartoznak a tárgyhoz a személyes kívánságaim! -
#1654 Ja te a sikerre vagysz a ferfiak koreben ? En ezt nem tudtam.
Normalis ember szeretetre vagyik es becsuletessegre, nem sikerre. :PPPP
Tipikus noi logika.
Ja amugy sikeresnek mondhatom magam a nok koreben, csak a tapasztalat diktalta azt amit leirtam.
Minden no csalfa, (de legalabbis a nagy tobbseg, tisztelet a kivetelnek).
Hogy a tegnapi musorban vetitett, egyik Kalman Imre operettbol idezzek:
....
A lányok,a lányok, a lányok angyalok
A férfiakkal csak komédiáznak
A lányok szerelme nem egyszerű dolog
A lányok a csóktól csak ritkán fáznak
Az oltárhoz nem szaladnak veled
Új műsorhoz új férfi kell
Ezt ők sosem felejtik el......
Ugy ltaszik mar tobb mint szaz eve is tudtak mi az igazsag. -.- -
#1653 nah itt hagyom abba egy időre a topik olvasását..ez már hatalmas sületlenség.
nem gondolod h ezzel a hozzáállással riasztod el a nőket az életedben?
elég sikeres vagy a nők körében?
ha sikeres vagy,akkor akkor nem tudom miről bezsélsz..valamit rosszul csináltál.
ha meg nem...akkor nem véletlen h mit és miért írtál...de stop..no comment..-.- -
#1652 Amugy meg valami ami eleg erdekes.
Lehet megmagyarazni a ferfiakkal, hogy miattuk van.
Link a cikkhez
"Nálunk az évi harmincezer válóper háromnegyedét nők kezdeményezik, de nem csak azért, mert "betelt náluk a pohár". Tudják, hogy számukra viszonylag előnyös a válás kimondása, mert "birtokon belül maradnak". A bíróságok, egészen kirívó esetektől eltekintve, nekik ítélik a gyermekeket és a lakást."
Szoval ? Meg mindig olyan elfogultak vagyunk a nokkel szemben ? :PPPPPPP
75% az azert nem kis szam.
Nem gondolom, hogy a ferfiak miatt van ez, biztos akad sok valas a ferfiak miatt is, de azert ez a szam jol jellemzi a no kulonbozoseget. -
#1651 Hat ez eleg lesarkitasa a kerdesnek. -
#1650 igazad van a #1604-ben -
#1649 #1604
én ezt tartom most is...
nincs olyan, hogy a nők ilyenek, a férfiak meg olyanok... -
#1648 Nem női logika ,ami szerint ilyen a nő ,hanem Ő még csak 15 éves és nem tudja most még ,hogy mi a helyes számára ...
Igaz ,amikor ilyen történt velem én nem tudtam érzékien gondolni 1 hapsira sem 1 jó darabig ...
Nem tom ,mindenki más ... -
#1647 Mar bocs, de olyanokat feltetelezel, aminek 0 alapja van.
Igen azzal smarol akivel akar, sajat egyeni problema, de akkor nem adja elo a nagy monologot, hogy milyen szerelmes valakibe.
Szoval ezt csurheted jobbrol, csurheted balrol, adott egy szerelmes no sajat bevallasa szerint, aki massal csokolozik. Ez kisse erdekes noi logika.
Pontosabban ilyen a no.
-
#1646 ha már nincs együtt azzal a hapsival akkor nem mindegy ,hogy kivel smacizik ?
vagy inkább az a baj ,hogy nem veled ?
Ő így próbál túllépni az exkapcsolatán ... -
#1645 egyébként követem a topikot egy ideje, azt kell mondjam, amit Jakuza mond, nem alaptalan. -
#1644 manapság már egyre ritkább, hogy 2 ember igazán ismeri egymást, és 100%-ig megbíznak egymásban.
az okokat ne firtassuk. -
#1643 -
#1642 előtte inkább magadba kéne nézni. :\ -
#1641 van olyan storym. biztos hogy nem is egy.
DE az itt tárgyalt témába nem illik bele egyik sem. :\ -
#1640 Szerintem akivel baj van az te vagy, en nem hulyezlek vagy rohadekozlak le, nem en hajtalak el buzulni, nem en smarolok szerelmesen mas partnerrel.
Szal tegyel inkabb te rendet a fejedben es moderald magad, vagy gyogyszerezz ha az megnyugtat. -
#1639 így van... -
#1638 Faszt te hülye vagy, nem szokásom csúnyánbeszélni írni meg végképp, de hát kihozod az emberből, bocsika de ritka nagy rohadék vagy.....Remélem találsz sűrgősen vkit aki rendbe rakja a dolgokat a fejedben.....
Amúgy engem meg nem ismersz negyedét se tod a történteknek, csak a nagyon-nagyon tömör tartalmát írtam le, az érzéseimről meg még annyit se tudsz szal jó lenne ha nem ítélkeznél....kössz -
#1637 jaja,
a "megismer"-en nagy a hangsúly, szerintem
éppen ezért én nem is állítok senkiről semmit, hiszen nem is ismerlek titeket(igazán)
interneten keresztül pedig nem lehet senkit sem igazán megismerni, szerintem -
#1636 Szerintem meg inkabb az, hogy te magad se tudod megmagyarazni azt, hogy szerelmes letedre mas palival smarolsz.
-
#1635 Látod Gergő! Itt a baj......mindig általánosítanak, előítéletekkel teli vannak az emberek....(főleg jakuza egy igazán kiemelkedő alak) nem csada hogy teli vannak rossz tapasztalatokkal-......
Egy ember az után kell megítélni miután már megismerted......ennyi..
És sztem nőkben és férfiakban is egyaránt vannak rohadékok.....szal.. -
#1634 Ez a kulonbseg kjoztunk. en leirom a valosagot, te meg a rosszindulatot. :PPP
En veled ellentetben azt kivanom neked, hogy talalj egy jo szitualt, kedves es jokepu ferfit akivel boldog lehetsz es akiben nem kell csalodnod. -
#1633 Szívből kívánom hogy találj majd egy magadhoz hasonló nőt aki meg te pofádba mondja majd hogy mennyire szemetek a férfiak......
Bár te sztem ezután pártolj át a fiúkhoz mert nem fogsz találni olyan nőt aki elviseli hogy elhordod mindennek..... -
#1632 Koszi, ezzel meginkabb az en tezisemet erositetted meg.
Leirod, hogy mennyire hianyzik, kozben meg massal smarolsz.
Pontosan igy mukodik egy no, es pont ezert tisztessegtelen az osszes.
Szerelmes vagyok valakibe, de azert smarolok egy masik palival, aztan majd egy kis svedtorna is johet. LOL
De ezt mar leirtam.
"Te is megfogod valamelyik baratodat majd csalni, elore boritekolom. :P
Eleg hozza, ha az akkori tarsad nem foglalkozik eleget veled es lesz a kozelben egy jofej pali akivel ezeket az idoket attarsalgod.
Aztan majd jon a kisertes is. Es minnel tobbet jarsz el pl szorakozni a baratod nelkul, annal tobb lesz a kisertes, jokepu hodolok szemelyeben es minnel tobb a kisertes annal nagyobb a veszely.
Es a nok nem tudnak ellenallni a kisertesnek, meg a ha kesobb ezt meg is banjak. :PPPPP"
"En amondo vagyok, hogy becsuletes no nincs, a huseges csak azt jelenti, hogy keves a kisertes, ami koruloleli."
-
#1631 hát ez sztem egyáltalán nem így van de mind1.....:) -
#1630 hallod 4 nap múlva lesz 1 hónapja hogy szakítottunk.....és én még egy héttel ezelőtt is magam alatt voltam...... olvasnád legalább figyelmesen miket írok..... -
#1629 ez van bazmeg, mindenki követ el hibát......senki sem tökéletes.....
sztem neked is lenne 1 pár olyan sztorid amire nem igazán lennél büszke....
erre én sem vagyok de hát az igazságot írtam le mert ez a dolog döbbentett rá....na ennyi... -
#1628 hát nem tudom, fiatal vagyok még, tapasztalatlan, de azért szerintem nem kell általánosítani