Miért hazudnak a nők?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[Jakuza]
Nem szukitem a kort, es nem egyszerusitem le.
A helyzetet irom le.

Talan megindokolnad, hogy miert harcolnak olyan veszettul a nok valaskor pl a penzert, mikozben a ferfiak legnagyobb tobbsege a gyerek elhelyezeseert harcol ?
Elmondanad, hogy a nagy cikkekben miert az van allandoan, hogy xy elvalt a milliomos ferjetol es kovetel rajta milliokat ?
Ez miert nem forditva zajlik ?
Itt latszik, hogy valosagban milyenek is a nok.

Szamolaltlanul azt halljuk, hogy beleszeretett a szineszno az Arab,Indiai milliomosba.
Hol irnak olyat, hogy egy Angol dokkmunkasba ?
Pedig az is szenzacio lenne, egybol megirnak a pletykalapok.
De ilyen nincs, helyette azt olvashatod, hogy 80 eves milliomosnak 20 eves baratnoje van es hasonlok. Csak ranez az ember az internetre es azt latja szamolatlanul, hogy hany no uzi a prosti ipart.
Ennyit a noi onbecsulesrol. Penzert mindenre hajlando egy no, meg eladni a szeretteit is.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

krisztike
az a baj ,hogy Te nagyon szûkíted a kört és egyszerûsíted az egészet a saját rossz élményeidbõl kiindulva ...

[Jakuza]
"Szar ügy, rossz embereket ismersz..."

Nem, nem ismerek rossz embereket.
Ilyenek a nok.

"Amúgy a kísértésrõl annyit aki bele tud esni az már a másikat nem is szereti annyira..."

A kisertesrol meg annyit, nem attol fugg a becsulet, ha nem szereti a masikat valaki, akkor merjen eleallni is megmondani a valosagot.
Ilyen no nincs, egyszeruen nem letezik aki ezt beismerne.
Takaroznak szazfele dologgal, de azt a szemebe egyenesen, gerincesen senkinek nem valljak be.
Ezt hivnak kolcsonos tiszteletnek, mert bar lehet, hogy mar nem szereti a jelenlegi kapcsolatat, legalabb bevallana, hiszen biztos voltak szebb napok is amiket ateltek egyutt.
Inkabb kitalalnak mindenfele sztorikat ahelyett, hogy a valos helyzetet ismernek be.
Ez a tipikus noi mentalitas. Ezek a tenyek.

Amugy a mondatod vegevel sem ertek egyet, mert egy ferfi sokkal jobban ellen tud allni a kisertesnek.
Mindig is azon az allasponton voltam, hogy noi becsulet nem letezik, csak noi hiusag.
Egy not milliokkal lelehet inkabb venni a labarol, egy ferfit meg inkabb a noi szepseggel.
Es ez egy nagy kulonbseg.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

mozesapo
Ez így van.

Brigicsaj
Szar ügy, rossz embereket ismersz, attól még hogy jópár olyant ismersz nõt aki meg csalta a paliját, nem kéne általánosítani hogy minden nõ ilyen és csak is ilyen lehet, eszedbe se jut hogy van néhány kivétel?
Amúgy a kísértésrõl annyit aki bele tud esni az már a másikat nem is szereti annyira, és ez sem csak a nõkre igaz, elmondanám hogy a férfiak gyakrabban esnek ilyenbe.....
Szal ez is egy olyan dolog hogy ember függõ és nem attól hogy valaki nõ-e vagy férfi....

xD

krisztike
ez nem igaz ...
csináld úgy ,hogy mindenbõl csak kicsit adsz és amikor odakerültök érzékien erotikus vagy vele és utána hirtelen 1 kicsit vad kezdesz vele lenni és visszaváltasz ismét az érzéki szeretõvé ...
hidd el a lány szinte be fog pisilni érted mert sokat számít minden nõnek az is ,hogy milyen az ágyban a sráccal - annak ellenére ,hogy ezt tagadják .
sok csaj viszont szereti magát kéretni az ilyen picsák nem tudnak irányítani soha és semmiben 1 kapcsolatban ilyenkor viszont kézbe kell venned az irányítás .
a "kemény" csajok viszont gyengédségre,érzékiségre ,kis romantikára ée eleinte lassú erotikára vágynak majd õrült vad szex lesz a jutalmad a türelemért. 😊

[Jakuza]
Fiatal vagy.
Te is megfogod valamelyik baratodat majd csalni, elore boritekolom. 😛
Eleg hozza, ha az akkori tarsad nem foglalkozik eleget veled es lesz a kozelben egy jofej pali akivel ezeket az idoket attarsalgod.
Aztan majd jon a kisertes is. Es minnel tobbet jarsz el pl szorakozni a baratod nelkul, annal tobb lesz a kisertes, jokepu hodolok szemelyeben es minnel tobb a kisertes annal nagyobb a veszely.
Es a nok nem tudnak ellenallni a kisertesnek, meg a ha kesobb ezt meg is banjak. 😛PPPP
Ja es ami meg hozzakapcsolodik a temahoz, nem am odaallnak a nok a baratjuk ele, hogy megmondjak nekik igy nem jo, hanem mikozben flortolgetnek masik ferfival vagy novel, a baratjuk elott ezt melyen elhallgatjak es a szemebe hazudnak.
Nagyon sok embert ismerek es eleg sok evet megeltem, de en meg egy tiszteseges not nem lattam es ez nem csak az en kapcsolataimra igaz, hanem azoknak az embereknek a kapcsolatara is igaz akiket ismerek, pedig az nem 2 ember, hanem tobb ezer.

Brigicsaj
Hát nem tom, az biztos hogy sok bolod hülye liba van aki tényleg ilyen......
De én magamból ki indulva hûséges vagyok, és a pénz nálam nem téma, ha van van-ha nincs nincs....a lényeg hogy szeressen és érezzem is rajta, és nálam a kísértésrõl annyit hogy körbe vok véve pasikkal, jobbnál jobbakkal, és btomat egyszer se csaltam meg, még csak okot se adtam a féltékenységre, mert én ha szeretek vkit akkor más nem érdekel, akkor se ha ilyen-olyan jó csávó meg jó fej meg mit tom én.....mert jó meg nézem én is jó pasikat, de õk is vagyis ti fiúk is megnézitek a nõket és abban nincs semmi....
Érdekes de amit nekem btom nyújtott az teljesen jó volt és meg voltam elégedve vele, csak aztán....na jó mind1....
Õ pedig nem volt vmi húú de pénzes, se vmi húúú de jóképû meg húú de topp csávó még is tökre szerettem, de hát most ha õ engem már nem, akkor nem tok vele mit csinálni....

xD

[Jakuza]
Na de akkor az a gond.

Ha tul romantikus vagy az a baj, ha tul macho akkor az.
Ha nincs penzed eleg az a baj, ha eleg van az sem eleg, mert mindig van olyan akinek tobb van. 😛

Ha nem engedsz meg eleg mozgasteret neki akkor az a baj, mert biztos tul feltekeny vagy.Ha nem torodsz vele eleget, akkor meg az a baj.
Ha tul sokat adsz, elobb vagy utobb kisertesbe esik.
Ha tul sokat simogatod az rossz neki, ha sokat vered elmenekul. (Mondjuk aki veri oket az tenyleg gusztustalan velemenyem szerint)
Megkell talalni az arany kozeputat, ami egy nonel nem letezik. 😛

En amondo vagyok, hogy becsuletes no nincs, a huseges csak azt jelenti, hogy keves a kisertes, ami koruloleli.
A lenyeg az, hogy ne bizz sose egy noben, mert olyan not nem hordoz a hatan a fold, akit nem lehet elcsabitani.
Jol peldazza ezt Eva esete az almaval, biztos nem veletlen a sztori. <#hehe>

krisztike
mindenki magából indul ki ...

ÁjjLe BoBBi
így van.
de nem szabad mindent megadni nekik mert akkor meg az lesz a baj...

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

n3whous3
Azért hazudnak, mert nem tudják, hogy mit akarnak. Õk LENNÉNEK a megtestesült példakép a kapcsolatokban, de nekik semmi nem elég. Én úgy vettem észre, hogy hiába vagyok (lennék) hûséges, jó, szeretném, NEM ELÉG, mert esetleg néha unalmas vagyok, vagy nem vagyok egy dumagép.

Aki esetleg ide benéz, mit lát? Szégyen-gyalázat a stílusotok. Csak nézzétek meg ezt az egy oldalt. <#vomit>

púúúúú

krisztike
miért ?

de most itt vagy ?

nem,távoztam!

Ramadamammy rapidrandi

krisztike
ezt elhiszem

krisztike
nem vagy az esetem és én se lennék a tied szerintem ...(nem tudom ,hogy láttál-e már <#nemtudom> )bocsi

ÁjjLe BoBBi
psszt!

ÁjjLe BoBBi
hát :C
úgyhogy segíts ki a tiéddel htx :|

t0mmy
én nem is akarok túllépni a "megengedett" határokon ha sikerülne akkor sem szándékosan! 😊

krisztike
Te rád nem tudok haragudni ...csak vannak akik túl szaladnak a kultúrált beszélgetésen ...

t0mmy
ha igy ki lehet csikarni egy találkát akkor elkezdek minden lánykát fikázni 😛

krisztike
egyébként tényleg találkozhatunk ,hogy személyesen tudjál ócsárolni ...bugriskám !

krisztike
Szerintem inkább te tûnjél el a zavarosba ...
Mi az régen kaptál puncit ,hogy így meghülyûltél ?

ÁjjLe BoBBi
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
na ne fórumkaretézzunk már.
tünnyel az asszonnyal együtt.

Brigicsaj
jah, meg asszem a többin is..😊

xD

krisztike
az is már valami ...😊
lassan túlleszel a problémákon -legalább is az ilyen jellegûeken ...😊

Brigicsaj
hogy nincs semmi baj, azt nem mondtam....de napról-napra kevesebb, és sokkal kevesebb..😊

xD

petyka2
az a szerencséd,hogy nem személyesen babázod le az asszonyt mert valszeg te babáznál le attól,hogy felnyomja az orrod az agyadba,kis pöcs.<#kocsog>

Az élet egy xar játék,de kib****tt jó a grafikája...

Membrah
örülök h jobban vagy,de biztos h ilyen rövid idõ után mondod h jól vagy?
mármint h már nincs semmi baj?
az jó,ha már tudod kezelni a problémád,csak nehogy álltasd magad,ok?

a barátok a legfontosabbak az életben,egy megfelelõ család is fontos persze..de a barátaink a legértékesebb kincseink.
nekem is rengeteget segített h támogattak amikor nagyon magam alatt voltam.

Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerős... Már előző életemben sem hittem a reinkarnációban...

krisztike
szívesen <#puszi>
ma is légy feldobott 😊 (rajta ,mindent bele ! )

Brigicsaj
Úúú hallod...😄 már megint tök jól vagyok, találtam egy olyan jó bnõt..😊) Segített 1-2 dologban, és hát lehet hogy átmeneti érzés (remélem nem) de úgy érzem hogy boldog vagyok most és túl vok minden rosszon, jól sikerült ez a mainap azthiszem és feldobott....😊
De mostmár belátom hogy tényleg csak az érzés és a szeretet hiányzik nekem..😊
Szóóóóval holnap bevetés..😄DD
Remélem nem alszom ki a jókedvem..😄 és hogy a holnapi nap is legalább ilyen jó lesz mint a mai...😊)
Olyan jó ha az embernek sok jó barátja van és segítenek, és veled vannak ugyan úgy a rosszban is mint a jóban..😊
Köszönöm neked is, hogy segítettél, de tényleg! 😊

xD

ÁjjLe BoBBi
nos látom fejlõdõképes egyed vagy.
csak így tovább. babám.

krisztike
Azért ne csavarodj be !

krisztike
Nem vagyok a "babád" . És azt nem mondtam meg ,hogy a fórumon hogyan és mit írj ,Tuskókám !

(Látom gyerekszobában nem bõvelkedtél. )

Brigicsaj
😄DDDDDDDD Nem hittem azt hogy vele fogom leélni az életem! 😄DDDDD
Ne húzd már fel magad rajta......😊))
Amúgy is valószínûleg igazad van és majd elmúlik......de hát ha most ezt érzem, ez van...😊

xD

laca103
az ilyenektõl leszek ideges...

Látszik...Nem a pasiba hanem az érzésbe vagy szerelmes. (tipikus tinidili...)

Zavar a változás...Szokatlan nélküle mi?

Nemond, hogy azt hitted vele fogod leélni életed hátralévõ részét...

De sebaj majd elmúlik...

Ki a rákot érdekel a gép konfigurációm?

Brigicsaj
jah, tod a depi....

xD

ÁjjLe BoBBi
már nehogy te mondd meg nekem hogy egy internetes fórumon hogy írok 😮
ha már annyira kötekszel...a mondatok NAGYbetûvel kezdõdnek.
képtelenség a te szinted alá csúszni babám :\

krisztike
huh ... gyorsan változik a hangulatod

Brigicsaj
Hát nem tom.......most az utóbbi 2 napban eléggé visszaestem, amikor már azthittem hogy túl vok rajta,....hát még sem,......jött egy másik srác...és hát rádöbbentem, hogy én még mindig szeretem azt a faszt, akár milyen köcsög is volt velem....nem tom, de a jelenlegi állapotomba, ha elém állna a szemembe nézne és elkezdene könyörögni hogy bocs hülye voltam, megbántam, ..... valószínû újrakezdeném vele.....nagyon hiányzik...
eddig lehordtem azokat akik mit tom én, így mindig megbocsájtanak a pasinak, de így most már tom hogy mit érezhetnek és hogy miért teszik azt amit.....
Nem tom sokat agyaltam ezen is, ha még talán újra is tudnánk kezdeni, akkor sem szeretne már úgy, és talán még szarabb lenne mint most így nélküle....😞
Hihetetlen de még 1 hete teljesen biztos voltam benne hogy túl vok rajta....
áááá faszom, nem jó ez így...😞(

xD

krisztike
lépj túl az egészen könnyedén és ne magad mögé ,hanem elõre nézz ... ! hidd el sokkal jobban fogod érezni magad .

krisztike
tanulj meg helyesen írni !!!<#violent><#beka3>
úgy látszik ,hogy Te az én szintem alá csúsztál ...<#levele>

ÁjjLe BoBBi
nem kértem tapsikolást, sem örömujjongást...egyszerüen csak ülj rá a szádra vagy azokkal kommunikálj akik még képesek a szintedre süljedni. htx :\

ÁjjLe BoBBi
ne vidd el magad azért ennyire. inkább láss a szándék mögé...

Brigicsaj
Álj! Nem azt mondtam hogy mindig legyünk vagy lehettünk volna kettesben, csak sztem egy kapcsolatban egymásra is kéne idõ, és 3 hét alatt egyszer se voltunk kettesben.....na nem azt mondom de itt már baj volt,.....na mind1...
Meg én is tom hogy csak vígasztaltak, meg hülyültek, de tök jól esett, és nem is vettem komolyan..😊
És õt meg egy egyáltalán nem stresszelem ezzel hiszen azóta nem is beszéltünk..😊 és vagy 3 hétig még biztos nem fogunk.....😊

xD

krisztike
bravo

Membrah
nem kell megijjedni ha nincs kedve mindig kettesben lenni..
sõt..kell néha külön lenni..kell hogy néha ne menjünk egymás agyára.
Nem tudom,ez a "õk szívesen maradnának veled kettesben"..háát...
nem mindig ez jelenti a legjobbat,de persze nem ismerem õket.
Sokszor vigasztalják a paisk az exet,de nem kell komolyan venni,haver csaja,excsaja tabu..legalábbis egy normál esetben.
Amúgy tényleg nyugi..nem kell egybõl paráznod,h rád unt..ne stresszelj és fõleg ne irritáld ezzel õt...:-)
Elkövetheted ezeket a hibákat,de tanulhatsz máséból is!:-)

Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerős... Már előző életemben sem hittem a reinkarnációban...

Brigicsaj
jah, lehet, nem tom, nem igazán az volt a célom....😄D
Semmi különös..😄 csak a fiúk faggadtak egy kicsit miért lett vége volt btommal...😄 én meg mondtam hogy õ szakított velem, hogy biztos rám unt, aztán olyan édesek voltak mondják hogy ha nekik ilyen csajuk lenne nem unnák meg soha, meg hogy történt-e vmi, mondom nem......és hogy mér nem,..mondom azért mert az utóbbi idõbe nem akart velem kettesbe maradni, egybõl nagy felháborodás hogy ez egy fasz, ez egy hülyeeee, nem normális..😄 meg hogy õk szivesen maradnának velem kettesben..😄DD csak ennyi, annyira imádom ezt a 3 srácot hogy hihetetlen..😄

xD

Membrah
hjujj....ez a típikus tegyük kíváncsivá a népet manõver???
mi jutott eszedbe?most már írdd le..:-D

Brigicsaj
jah, tegnapi napom jó volt igaz buli nem igazán volt, dee...na mind1, fiúkkal eléggé jól elvoltam, nem történt semmi de azért jót tett az egómnak...😊))
😄D cöhh most eszembe jutott vmi, de inkább nem írom le..😄DD

xD