2027
Avagy miért jobb nekik ha hazugsággal rejtik a valóságot?
  • Phat Smoker
    egyszerű...hazudj őszintén! ;-))
  • Membrah
    nem tom..de hazudunk..de pssszt..meghallják..
    különben én most is hazudok...:D
    hoppá...de ha azt írom,h hazudok,akkor igazat kéne mondanom,ami nem lehet,hisz hazudok...fhuaaaa..bazzzeee..nehéz ez a hazudozó életmód.
  • dzsonesz
    miert hazudnak?
  • Membrah
    nah mi az,ma nem hazudunk?ma nincs miről beszélni?
    jah..ma a többi értékszegénységet tanusító tulajdonságok repertoárjából tettünk meg valamit.

jajj..borzalom...
  • VolDemortNagyÚr
    Igen, de mindennek fontos része, hogy felületesek. Bár a többi a férfiakra igaz, csak esetleg másképp
  • [Jakuza]
    Ezzel azt akarod mondani, hogy azert hazudnak a nok ilyenkor, mert gyongek es a konnyu utat keresik ?
    Tehat onzoek es csak magukat akarjak vedeni es fontosabb a sajat onzoseguk, mint barki masnak a tisztelete, vagy a masik ember erzelmeinek a tisztelete?
    Tehat gyavasagbol hazudnak ?
  • VolDemortNagyÚr
    Ez az idézet nagyon tetszik. Az érzékeny emberek nem akarnak őszinték lenni, mert nem akarnak megbántani másokat, az érzéketlenek meg jobban szeretnek hazudozni és a könnyebbik utat választani, mint az érzékenyek, és ezért nem mondanak őszintét.
  • Moyko
    Idezek egyet :

„Hazudunk, mert félünk az igazságtól.”

Igazat mondani jó. Igazat mondani bátorság. Igazat mondani felelősség. Ha szavaink fegyverek, akkor az igaz szavak a halálos nyilak melyek egyből ölnek, még a hazug a mérgezet, amely lassan kínt okozva. Igaz szavakkal lehet a legkönnyebben megbántani valakit, magyarázatként, pedig a legegyszerűbb azt mondani, csak őszinte voltam.
    Légy őszinte és kinevetnek, légy őszinte és összetörnek. Légy őszinte, és nevess te ki valakit, légy őszinte, és törj össze te valakit.
    De talán bűn-e, hogy tartunk az igazság kimondásától, mert félünk, hogy előre láthatatlan következmények lavináját indítja el. Ismeretlen következményeket, melyek közt ott van a kockázat, hogy rosszul végződik, ha igazán azt mondjuk, amit érzünk. Az ember legnagyobb hibája a félelem, a félelem az ismeretlentől, a félelem a kételytől. Félünk mindentől, ami elbizonytalanít..
  • ugot2know
    this is evolution...not revolution :(
  • Hajnalcat
    Micsoda szép mondat és milyen igaz.
  • ugot2know
    Darwin még nem tudta tanulmányozni a gerincesek puhatestüvé válását,de 100 évvel később már lett volna lahatősége?
  • PíszLávJuniti
    Úgylátom nem szoktál túl gyakran emberekkel kapcsolatba lépni, vagy nincs elég tapasztalatod :)
  • [Jakuza]
    Ja, hogy CSAK.
    Igy mar ertem. Tiszta es vilagosan logikus magyarazat.
    Remelem mesz majd targyalasra, ahol a biro majd azt feleli miert ultetnek le, hogy CSAK.
  • PíszLávJuniti
    Na nem azt mondom, hogy ha haszna származik belőle akkor jogos, csak legalább az emberi gyarlóság számlájára írható a dolog.
  • PíszLávJuniti
    És erre csak visszakérdezni tudok, miért jó bárkinek hogy hazudjon neked, pláne ha mégcsak semmi előnye, haszna nem származik belőle ? CSAK.
  • [Jakuza]
    Mar pardon de nem az az eredeti kerdes, hogy szimplan miert hazudnak az emberek.

Csak multidezonek:

"Tisztelet a kivételeknek,... a legtöbb nő miért hazudik ahelyett,hogy korrekten elmondaná mi is nyomasztja,mi a baja,vagy ha szakitani akar miért nem mondja el őszintén?"

Tehat fokent az a kerdes, hogy miert gerinctelenek a nok szakitaskor (legalabbis a nagy tobbseg, pontosabban majdnem az osszes :P )
  • Membrah
    jah
  • PíszLávJuniti
    mindenki hazudik, nem a nők kiváltsága :) így szép a világ
  • Membrah
    sok okos ember van itt..azt látom...nem baj srácok,a nők hazudnak,szar az élet..."tudom"
  • Hajnalcat
    Olvasgatok idézeteket és ezt találtam, gondoltam, hátha valakinek tetszik.

"A hazugságot azért találták ki, hogy ne fájjon az igazság."
  • ugot2know
    megvan a mai ész- és igazságosztónk?
  • annabot
    miértis? mert megérdemlitek
  • Johnny d

meg vissza.
  • krisztike
    de aztán jó nagyot ...:DDD
  • ugot2know
    Scheisse :(
  • krisztike
    magyarul is elmondanád ?
    nem beszélek németül :(
  • ugot2know
    Nem semmi emberek vannak:
    Auch ohne die Streithähne Zinedine Zidane und Marco Materazzi wird das Stade de France zum Hexenkessel. Der gesperrte Provokateur Materazzi heizte die Stimmung noch an. In der «Gazzetta dello Sport» plauderte er munter über den finalen Kopfstoß-Eklat und forderte vom französischen Nationalhelden: «Komm Zizou, entschuldige Dich bei mir.»

• krisztike
    aha
  • ugot2know
    Önkormányzati választások 2006
  • krisztike
    mi lesz a címe ?
  • ugot2know
    hamarosan újabb sci-fi műsor lesz,végeredmény október elsején!
  • krisztike
    ez így van ...
  • krisztike
    hogy oda ne rohanjak ...:)
  • VolDemortNagyÚr
    hazugság nélkül a hazug világ dőlne össze. és azért nem kár. nekem az új világ kell
  • Skill
    hazugság nélkül összedölne a világ
    mért ? mert minenki hiu, emberek vagyunk ez van :)
  • VolDemortNagyÚr
    A valóság túl nagy ahhoz, hogy a meghatározások teljes érvényűek lehessenek :)
  • Cassell
    Én meg a betegséggel nem értek egyet- többek között. Szerintem egy férfi sokkal jobban elhagyja magát ha valami baja van ha csak egy egyszerű megfázásról is van szó.
  • VolDemortNagyÚr
    Én a fiatal fiúkat együgyűeknek vélem, mármint a többséget. Őrjöngve motoroznak, viháncolnak, nevetgélnek. Ez nem filozofikus elmére vall.
    Egy fiatal fiú sokkal jobban hasonlít a nőkre, mint a férfi-energiára, de a nők vonzódnak az ilyen együgyűekhez, mert egészségesebbnek tűnnek őnáluk. Melyik nőnek is kell ugye egy gondok közt hánykódó gondolkodó mély ember?

A wc-deszkához annyit, hogy én egyszerűen nem hajtom fel, és kész. Legfeljebb letörlöm utána. hehhe

Sztem azok a nők hiúk, akiknek nagyon fontos, hogy néznek ki, és hogy hány pasijuk lehet. Akik életét a nemiség nagyban alakítja. Sztem a korral nagyban csökken a hiúság mértéke is.
  • VolDemortNagyÚr
    Felfogható pótcselekvésként is: ezzel töltik el az idejüket, ahelyett, hogy fontosabb problémákkal törődnének, valamint beleillik a kép az otthon-centrikusságukba
  • [Jakuza]
    Azert az egyugyuseggel nem ertek egyet.
    Ez igy nem fedi a valosagot.
    Viszont a talmi es aldolgok hatalmassa noveszteseben igen.
    Pontosan olyan dolgokat nagyit fel egy no, aminek semmi gyakorlati jelentosege nincs.
    Pl gyurodes a ruhan, pipiskedes a tukor elott (a hiusagabol adodoan), amikor rendet tesz, es kozben kaoszt okoz.
    Meg a rendrakassal nem is lenne baj, de az hogy miert baj ha egy ujsag mondjuk 1 meterrel messzebb van leteve az asztalon, egyszeruen erthetetlen.
    Raadasul a kis butus nem veszi eszre, hogy ezzel a sajat eletenek idejet lopja el sajat magatol.
    Ezert mondtam, hogy csak egy no foglalkozik a WC deszka helyzetenek fontosagaval.
    Pedig jelentosege nincs, pontosabban egy ferfi szamara.
    Egy no hiusagi kerdest csinal belole, hogy miert nem kenyeztetik el azzal, hogy lehajtjak szamara.
    Olyannyira hiuak a nok, hogy a sajat fajtajukra neznek leginkabb irigyen.
    Az nem tetszik nekik, ha naluk van szebb no egy akarmilyen helyen.
    Eloszor meg felkapja mondjuk a kavezoban a fejet es hosszan meregeti a masik not, ha ott a baratnoje es masodszor latja ugyanazt a not, akkor mar leis kurvazza.
    Pedig nem is tett ellene semmi rosszat a masik, mindossze szebb volt nala egy fajtarsa.
    Halalosan irigyek tudnak lenni egy masik nore.