Miért hazudnak a nők?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Serius
Hol? olvastál olyat,hogy én azt irtam te-hazudsz.

\"Légy olyan ,mint a madár,mely alól ha kivágják a fát- nem zuhan le-hanem még magasabbra repül.\" És neszójjábe:DD

prezi
megelõztél a felvilágosítással 😄

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

Yeltzin
nem akarok beleugatni, de zavaró hogy a nm (nincs mit) rövidítést a NEM helyett használod....

Ismersz?? https://www.facebook.com/mickey.startraveller

bld
olvasd már el légyszíves figyelmesen..... nm azt mondtam h mindíg õszinte vok és nm szoktam hazudni....

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

bld
hát csak nm😊

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

Brigicsaj
hát jah, a nõk nagytöbbsége(!) hülye liba........

xD

Brigicsaj
Én most nagyon el vagyok keseredve, mindig kifogom..........elvagyok átkozva.....
nincs egy normális bnõm.........se senkim,......mert anyámmal sokmindent meg lehet beszélni de nem mindent....
és nem bízok már egyik bnõmbe sem, volt egy, de azis most nagyon eljáccotta, éselérte azt hogy megutáljam.........
miért vagyok én ilyen szerencsétlen??!!........mind1....

xD

Brigicsaj
az aranyközéputat kell megtalálni az a lényege......
(na ez úgy hangozz mitha vmi nagyon tapasztalt lennék, de végülis ez az igazság)

xD

Médea
Igen, jól látod😊

de vannak akik minden "hazugságot" ill hallgatást 1 kalap alá vesznek, de csak addig míg õk a szenvedõ felek, ha netán fordul a kocka? na, az már más😊

\"A düh mások hibáinak az ára, de mi fizetjük.\"

Serius
Ebben momentán igazad van,mindkét fél hazudik igy vagy úgy,viszont a lényegesnek itélt dolgokban miért? Most épp az egyes!!! nõkröl van szó,nem mindröl😊)) Természetesen igazad van, a férfiak is sundámbundáznak külömbözö okok miatt,én csak is a magam nevében irhatok,ha komoly kapcsolatban vagyok,eszem ágában sincs hantázni márcsak a nõ tisztelete miatt sem,+azért sem mert én minden komoly kapcsolatomban az õszinteséget tartottam helyesnek.
Igaz szivtam egyszer kétszer érte,de abból is tanultam.

\"Légy olyan ,mint a madár,mely alól ha kivágják a fát- nem zuhan le-hanem még magasabbra repül.\" És neszójjábe:DD

Serius
Na,te rávilágitottákl az egyik leg érdekesebb részére. Valami miatt képtelenek arra ,hogy egy komoly kapcsolatban ,bármirõl lehet beszélni,vagy megkellene beszélni. Miért a halgatás a félremagyarázás?

prezi
te mint résztvevõ ? <#wilting>

Serius
Ez igen,ez nem egyedi eset<#boxer>

Serius
Mi? Miröl szól? Van aki beismeri,van aki tagadja,van aki úgy csinûál mintha õ bizony qrvára õszinte lenne,azt itt játsza az eszét. Mi baj ezzel? Az égvilágon semmi. Akkor meg...

Serius
Jah ,apám senki nem mondta,hogy olvasni kötelezõ😄DD

bld
amúgy sztem aza baj h kb 130hsz a kegyeshazugsáról szól atopic viszont nm kifejezetten.... de nm baj csak úgy észrevettem..

bld
csinájjunk?

mert néha nemtudják elviselni,hogy másnak is igaza lehet..

&#8222;Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. &#8221;

prezi
OFFtopic:

ki látott már nõi bunyót ? 😄

bld
ja ja

prezi
nõi bunyó roxx !!! <#idiota>

krisztike
görény volt és majdnem a kapcsolatom ment rá ... az oka pedig az volt rá ,hogy azt látta ,hogy a párommal együtt vagyok még bármilyen probléma is adódik ...veszed már ???

Yeltzin
olvasd már át még 3x plz 😄

prezi
azért vernéd meg mert örül nekted ?! talán azért örül mert barátnõd és elismeri a "sikereidet"... de azért verdd meg, nõi bunyó roxx <#idiota>

krisztike
az én barátnõm pedig azt nem bírta elviselni ,hogy látta ,hogy én a férjemmel jól elvagyok ... hát az a barátnõm kiesett és örülhet ,ha nem találkozik velem mert intenzív verés között megkérdezném tõle mi volt az ,amit csinált ...vagy miért volt ,hisz a páromnak nem jött be a csaj ...

krisztike
látszik ,hogy nem ismersz engem...

krisztike
nem ilyen jellegû meglepire gondoltam ...
az õszinteség és az egybõl "új hapsi" özött külömbség van ...

prezi
9. pontot hallottam már nõtõl 😄

prezi
csak azért mert általában akkor nyílnak ilyen topicok ha valami gikszer van a nõkkel ergo elhagyott... de örülök, hogy így látod a dolgot <#eljen>

prezi
lál mennyi hozzászólás....

Yeltzin
Kari Wuhrer? Alapistennõ 😄

Maga a film nem kötött le, talán ezért nem is emlékszem rá 😄

Igazad van, de a másik oldal se jobb, amikor túl sok a korlát, a tabu és a titok. Mindenkinek más mértékû a szabadság- és nyitottságigénye, nekem pl. elég nagy, nem tudnék egy szendeszûz nõvel mit kezdeni hosszú távon.

Brigicsaj
van ilyen, anyám is szokta apámnak néha mondani ha jócsaj van a tévébe, vagy hogy kér-e sört, de a többi ne igazán jellemzõ....😄DDD
szerintem egy idõ után megunnád te is ha magadat látnád a bnõdbe, meg ha bnõd olyan lenne mint egy fiú, mindent megenged neked........nekem errõl a Bombaklón címü film jut eszembe, ha ismered érted, ha nem akkor meg nézd meg....😄D

xD

Amse
7est monták nekem szal.... nem sok marad ami igaz 😄

Brigicsaj
még jó hogy nem egyforma a kettõ.......
de vannak dolgok amikben mindekettõ ugyanolyan hibás vagy hülye tud lenni......

xD

Yeltzin
amúgy a 2,4,6,8,9 nem igaz, ilyeneket már mondtak nekem nem egyszer 😊

Brigicsaj
szerinted mér nem mondják????

xD

Yeltzin
ja télleg, rosszul emlékeztem

akkor is az legyen a cél, hogy mindig vidámak legyetek, akkor is, ha nem beszéltek meg egymással semmit

amúgy próbáld ki, hogy te sem mondasz el dolgokat, hátha arra mozdul

Amse
Szerintem az életkorunkat figyelembevéve elég sok az a 3 év amibõl 2,5 együtt is éltünk.jól érezzük magunkat egymással és az égadta világon semmi bajon nincs vele.nagyon szeretem és sok idõt szeretnék még vele lenni szóval np😉

Yeltzin
én is mondtam, hogy ez így van

csak a két nem NEM EGYFORMA, nem ugyanaz a megítélés, ez már ritkán fér a nõk agyába (tisztelet a kivételnek, ismerek olyat is)

bld
ez paraszt...
de nagyon vicces: )))

bld
a szõkje nõ dolog egy ikon csak félreérti a nagytöbbség...

10 mondat, amit a nõk sohasem mondanak:

1. Drágám, biztos vagy benne, hogy már eleget ittál?
2. Unatkozom. Borotváljuk le a puncim!
3. Drágám, nem kellene a kocsmában lenned a haverokkal?
4. Olyan szexis vagy másnaposan!
5. Inkább nézzük a focit délután, a bevásárlás ráér!
6. Sétáljunk egyet. Úgy jobban látod a nõk seggét.
7. Bizony, a te anyád sokkal rendesebb, mint az enyém.
8. Ugyan, dugd csak meg a barátnõmet!
9. Ne menjünk moziba, inkább szívjunk el egy füves cigit.
10. Eleget keresek mindkettõnknek. Százalékoltasd le magad. Az a
lényeg, hogy szerethesselek.

+1 mondat:

11. Ha nem nyelhetem le, nem is veszem a számba!

&#8222;Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. &#8221;

Brigicsaj
én is nõ vagyok bazeg......és én nem vagyok ilyen görény......:@
és amúgy a férfiak is ilyenek, szal mondom hogy ez ember függõ.....

xD

jointeer
ne hazudgy-.-

köcsög

Yeltzin
nézd, nem vagytok még együtt annyi ideje, ha jól tudom, és ráadásul nem is vagytok annyi idõsek, hogy ezt ilyen mélyen komolyan kéne venni

érezzétek jól magatokat együtt, a lelkizést hagyjátok a megroppant "öregekre" és ennyi, fölösleges ennél többet várni ilyen korán

Yeltzin
látod, ilyenek ezek a nõk..... akkor hallgatnak, amikor beszélni kéne, viszont ha csendre van szükség.... 😊

Yeltzin
azt nem mondtam, de mivel nem ma jöttem a hegyrõl, azt hiszem, bizonyos értelemben épp eléggé ismerlek így egy mondat után 😉

Médea
akkor most ezekszerint ismersz engem (is)?😊

\"A düh mások hibáinak az ára, de mi fizetjük.\"

Brigicsaj
Nekem csak annyi a sztorim, nekem a legjobb bnõmmel való kapcsolat ment rá....
én ugye maxmálisan megbíztam bnõmbe, mindent elmondtam neki, õ meg nem, már voltunk olyan régóta bnõk hogy elmondjuk ha vmi gond van a másikkal, én ugye mindig elmondtam, de õ nem és ez most derült ki, és kurva ideges vagyok hogy ilyen rohadt görény hogy nem bírja elmondani ha vmi baja van......:@@@@

xD

Yeltzin
én jelen pillanatban is átmegyek rajta, sztem most is van pár dolog pár nõvel kapcs, amirõl nem tudok, pedig kéne 😄D

de ez van, el kell fogadni, csak a naiv emberek vannak veszélyben