2027
Avagy miért jobb nekik ha hazugsággal rejtik a valóságot?
-
#648 Lenyügöztél (odáig vagyok) -
#647 Ebben látok igazságot! De gondolj bele Anyukád kire számítson ha nem nagy és okos Lányára! Én sajnos elvesztettem az Öcsémet máshogy látom ezt dolgot de szerintem ez mellett még élheted a magánéletedet is. -
#646 alakul a buli :DD -
#645 -
#644 :DDDDDDDDDDDD :PPPP -
#643 biztos is...:D
tom anyámon tapasztaltam...:D
tavaly szülte meg a hugomat, és az elején itt mondta hogy nem fogja, nem akarja már meg tartani, de aztán meg még is....:D
becsülöm is érte 3 gyereket megszülni, nem semmi.....
csak én hugomat már nem akartam, mert tudtam ha haza esek a sulibol akkor az lesz hogy jáccak vele, de persze anyám mondta hogy nem , nem ez nem így lesz,......a faszokat nem, most is délelőtt délután vele kellett jáccani......
jó mondjuk ha nekem lesz gyerekem az más, de még tini vagyok, nem arra akarom szánni az időmet hogy babázok....... -
#642 Azért ilyen puszit Én kérnék!!!
Ha lehet.... -
#641 Te is pedo? :)))
Thief,Bika.Pedo,életszemlélet ez durva!!!! -
#640 Hozzám már 29-én jöhetsz és éjfélkor felköszöntelek ,hogy mivel majd meglátjuk... :)))) -
#639 Óóóó nagyon!!!
-
#638 ez házassági ajánlat volt :D -
#637 partytime? -
#636 Szerintem amire odajutsz olyan hormonális,fizikai változások mennek végbe benned ,hogy nem így fogod látni az egészet,hanem a gyönyörűséget az új életet érzed tapintod amit ketten hoztatok létre.Legalábbis így kellene lennie!
-
#635 látom, szerecc :) -
#634 :DDDDD -
#633 jól van, hozzám jöhetsz akkor :D -
#632 ááá nekem 30-án van a szülinapom.....:DDD -
#631 jajj én vmelyiknap láttam egyett, hát nekem elment a kedvem a szüléstől........ mondjuk ráérek még az is biztos......
de akkor is, meg anyám is amiket mesélt, fúú hát......
-
#630 2760g volt a súlya ,49 cm és fekete haja volt és lepisilte egyből a dokit ...:DDD és kb.10 cm hosszú volt a haja ,25 perc volt a szülés ...
Jún.26-án született és apámnak ez ill. ő volt a legszebb névnapi ajándék mivel 27-én van a névnapja ...és örömében sírt a fater ...és én is ... :D
És imádom a kiscsajt ... de nem dícsérem agyon (habár mindig azt teszem )mert elbízná magát ... :DDD -
#629 huu de bátor vagy :D
előbb filmen nézz meg egyet, el fog menni a bátorságod :D -
#628 -
#627 Mennyi volt súlya,magassága? (Minden ilyen érdekel. Apás szülést akarok!!!)
-
#626 :)))) -
#625 nem emlékszem rá ilyen pontosan ... de azt az alkalmat zárjuk le...:)) -
#624 júniusban és 36 hétre született...
az alkotó este pedig szeptember végén volt ...:DDD -
#623 az is volt benne :DDDDD -
#622 Ezek szerint kislányod nyáron kicsit késöbb született. :D -
#621 i n f l u e n z a ? -
#620 o r a l ? -
#619 ööööööö
vagy neked? :D -
#618 izzadtunk mind a ketten ...
neked pedig lehetne néha piszkosabb a fantáziád ... -
#617 amire tippelek, attól nem eshettél volna teherbe :D -
#616 megsúgom ...- az apjának óriási élvezet volt és a kandallóban is égett a tűz ...:DDD -na akkor mire tippelsz ? :) -
#615 te izzadtál jobban készítés közben? :) -
#614 jah, nem basztad el...:D mint apámék az öcsémet....:DDDDD -
#613 nem vagyok elfogult ... de a lányomat sikerült jól megcsinálnom ...:DDDD -
ki gondolta volna?! :DD -
#611 szebb és nagyon okos is -mármint a lányom -
#610 nem szebb ... -
#609 de jó...:)