2027
Avagy miért jobb nekik ha hazugsággal rejtik a valóságot?
-
#608 Én a kacsát gondoltam sütve. vagy az nem jó? :D -
#607 Aranyos lehet.Anyukájára hasonlit? -
#606 itt senki, amúgy meg mindenki hazudik.....
vhol amúgy azt halottam hogy az emberek átlagosan egy nap akár 200szor is hazudhatnak.....
amit én lehetetlennek tartok, na mind1....:DDD
persze ha nagyon akar vki akkor tud, de hogy átlagosan?! azt már nem......:D -
Jhon Balu #605 sziasztok! még mindíg hazudnak a nők? -
#604 Ne menj el ! A lényeg az ,hogy azért az ember ne veszítse el a humorérzékét ... mi is beszélünk mindenről és egy kicsit azért viccesen probáljuk előadni ,csak azért mert eleget sírunk magunkban a nehéz pillanatokat pedig túl kell élnünk és a nevetés szépít és fiatalít is mindenkin ...nem szabad besavanyodnunk ... -
#603 elég a tipi-tapi ,nyali-fali ... egyenlőre -
#602 ha rajtunk múlik nem ...:DDD -
#601 a lányomat Viviennek hívják ...(derékig érő hosszú szőkés barna haj és kék szem és 158cm és rajonganak érte ...mondjuk meg is értem ...:) de azért mindent megbeszél velem ) -
#600 sütni -főzni imádok ... így már pontosabb :)
megfelel? -
#599 na ugye ,hogy kiakartok hagyni a jóból ??? :))) -
#598 Igazad van de Ő már régóta benne van a kapcsolatában 11 és fél év az nem kevés... -
#597 "Te vagy az Élő példa az ellenkezőjére"
Ez majd tudod mikor derül csak ki (nem akarok megint morbid lenni)... Ennyi erővel mindenki élő példa, akinek éppen van kapcsolata. -
#596 Egyébként Szép napot! -
#595 ?
Abszolút nem akartalak megbántani sőt Örültem neki ,hogy van ilyen kapcsolat mint a Tied a mostani szemlélet mellett a világban!
Ha mégis máshogy vetted elnézésedet kérem!
Én egyébként hinnék az örök szerelemben ha nem látám mindenhol az ellenkezőjét.
Sajna!Mindegyikünk (legalábbis Yeltzin és Én is voltunk)Királyfik a lányok esetében Királylányok egy kapcsolatban de sajnos az a tapasztalatunk ,hogy semmi sem tart örökké...:( Pedig milyen jó az!
Szomorú lennék ha többet nem látnám itt a hozzászólásaidat Te vagy az Élő példa az ellenkezőjére! -
#594 "Ritkaság ha tényleg van ilyen!!Gratulálok Neked csak így tovább!Az izgalom hol van a kapcsolatotokban? A Férjecskéd nem olvassa ezeket a sorokat?Kiváncsi lennék a Ő hozzászólásaira is.(Bocsi,pedig nem is vagyok pszichológus!!!)"
Tudod mi a legnagyobb bajom a mai világgal, most csak párkapcsolati téren?!
Nem az, hogy a hűséget elképzelhetetlennek találják hosszú távon, azt még meg értem, mert a mai világban nagyon sok kisértésnek ki van téve az ember, de ez nem jelenti azt, hogy ez lehetetlen, azt meg végképp nem jelenti, hogy akiknek ez igénye és másképp gondolja azt ki kéne gúnyolni. Ennyi!
Szerintem ehhez nem sok köze van, hogy a párom hogy s mint látja a dolgokat, de gondolom, az le jön belőle mindenkinek, ha ugyan úgy látná, mint ahogy a nagy többség akkor már rég nem lennénk együtt.
Az izgalomról meg annyit, kinek az izgalom, kinek a nyugalom, kinek meg a nyugalmas izgalom...
Szerintem sok függ attól ki milyen mentalitással és morális értékekkel bír, illetve alakít ki magának, és tartja ahhoz magát.
Azt hiszem tényleg végeztem itt:) -
#593 Ami Jó az nem pffff... -
#592 orrba,szájba :) -
#591 Nálam az a lényeg ,hogy Jó legyen Neki persze azért Ő is hálás legyen... :D -
#590 nyugi, veled is egyeztetni fogunk, csak előbb ezt le kell tisztáznunk :) -
#589 pffff....:DDD -
#588 és ha imádnád, akkor elölről vagy hátulról? :) (vazze télleg sittre jutunk) -
#587 -
#586 Hát így látatlanban azért nem imádom (csak egy kicsit) De nagyon szimpi a Brigi.
Aranyos. -
#585 Fiatal Nőci vagy még!
Kislányodat ,hogy hívják? Édes lehet (Yeltzinnel közösen megnyalják a szájukat)hú ez durva!!! :D) -
#584 jézus!! hova siettél?? -
#583 nem vagy öreg lány.....;DDD
a barátság az nem a kortól függ, ahogy Te is mondtad....;))) -
#582 Sütve jobb nem? (éhes) -
#581 MAFIA? Életem egyik legjobb játéka!!! -
#580 de nem használom a kacsát mert akkor a tangám szűk lenne ... :DDDDD -
#579 imádhatod nyugodtan ...nem kell róla senkinek sem tudnia ,hogy ki hány éves ...
a mai világban már senki nem lepődik meg semmin ...és minden csoda 3 napig tart ...:)))) -
#578 a lányom 11 éves és a barátnője is vagyok és az anyja is ...sőt ,a barátnői is hozzámjönnek és a titkaikat nekem mondják el ... :DDD
szóval nem a kortól függ a barátság ...:) -
#577 Én 28 éves vagyok - öreglány (?) :DDD -
#576 az nekem nem, de Thief és Mafia forever :) -
#575 ja Sőt A KEDVENC!Meg a jagged alliance 2 is! -
#574 nebassz hogy még az is kedvenc? -
#573 csak diszkréten,csendben mintha a thief-ben játszanál. -
#572 na ez az
bezzeg ha elmúltam 18, akkor már nincs jogom ugyanahhoz? :D -
#571 két fiú vagy két lány szexel mert nem mindegy a mai világban... -
#570 senki! vagy mindig a fiúkat bántják ugye? -
#569 télleg és ha két kiskorú szexel, akkor mi van? melyik megy sittre? :D