2027
Avagy miért jobb nekik ha hazugsággal rejtik a valóságot?
  • Brigicsaj
    nem semmi erotikus nem volt benne....:DDDD
    csak azt álmodtam jogy lent voltam a haverokkal dumcsiztunk meg minden erre megjeleni anyám hogy ő most megy el, messzire és ha akarok megyek vele ha nem akkor nem, és kérdeztem hogy hova megy, azt mondta hogy azt nem mondja meg csak hogy repülővel megy elfele....:DDD
    na mondom én maradok mert nem akarom a haverjaimat, barátaimat itthagyni...:DD
    és akkór ő mérgesen sértődötten el ment köszönés nélkül...:D
    akkor utána meg beszéltem a haverokkal és közülük 3 an elkísértek megkeresni, ....:D(nem tom már mér akartam meg keresni, na mind1) :D
    na és elmentünk a repülőtérre, és ott keressük erre megtaláljuk egy raktárba.....:DD
    tök sötét volt meg minden, és én meg találtam róla ilyen dolgokat hamis iratok meg ilyesmik.... na és amikor utolérjük és meg akarom kérdezni hogy mit keres ott meg hogy mik ezek az iratok meg stb...:D
    erre átölel és elkezd sírni, én ott elkezdem vígasztalni, meg kérdezgetni hogy mi van (na persze nem így hogy mi van...:D)
    na és ő erre elővesz egy kést és hátbaszúr....:DD
    na ennyi a lényege, tovább nem mondom....:PP
  • krisztike
    kis huncut ... :DDD
  • krisztike
    ez a javadra legyen írva ... nem is kell haragban lenned vele csak felejtsd el és másik bnőt ill. cimbit keress magadnak és mindig utasítsd el ,ha bármit is kér tőled ... pl.:nem érsz rá , vagy nincs időd most ezzel-azzal foglalkoznod és fogd rá arra ,hogy a tesóddal kell lenned ...- és nem is füllentesz neki mert elméletileg otthon anyukád számít a segítségedre ...:)))
  • Yeltzin
    biztos nem én döfködtelek hátulról, mert az jó lett volna
  • krisztike
    miért mit álmodtál ? (már ha szabad kérdeznem ...az erotikus részeket se hagyd ki ,ha volt benne )
  • Brigicsaj
    eddig se becsültem le senki.....:DD
    de azért köszi a tanácsokat.....
    jujj erről a hátbaszúrósról eszembe jutott hogy múltkor mit álmodtam......
    tök szar volt.....:D
  • krisztike
    igen pórul jártam de most már máshogyan osztályozom az embereket ...és jobban szeretem az ellenségeimet mert azoktól tudom ,hogy mi várható ... míg a haverok mosolyognak és közben hátbaszúrnak ...:)
    ezt tanuld meg ...!- és ne becsülj le senkit se ...kicsi barátnőm ...
  • Brigicsaj
    vagyok, csak tanultam holnapra, meg hugommal kellett jáccani, és aztán csak most szabadultam...:DD
  • krisztike
    pedig ez a valóságban megtörtént és nem a 77 magyar népmeséből szedtem ...:)
  • Brigicsaj
    na akkor Te is pórur jártál a bnővel....:/
    de legalább megkapta a "jutalmát"....:D
  • krisztike
    köszike ...szia-szia már hiányoltalak ...:)
  • Brigicsaj
    dede, Te is kapsz puszit!
  • Brigicsaj
    persze, sztem is az a legjobb, csak eléggé nehéz nekem ezt végig csinálni, mert én abszolút nem vagyok haragtartó és félek attól hogy leszek olyan hülye hogy megint megbocsájtok neki.....
    nem tom mi lesz......:/
    meg amiket leírtam az nem minden, de hát mindent nem akarok leírni, mert az 1 nem ebbe a topikba tartozik, 2 iszonyú hosszú, és leírva meg egész másként hangiz mintha átélnéd...:/
  • Yeltzin
    "hehe", mert valahol mulatságos, olyan filmes az egész történet, de még az ősi magyar népmesék tanulsága is megvan benne

így járt a picsa, rajta már csak röhögni tudok :)
  • krisztike
    csak azóta eltelt pár év ...kb.10-12 év ...de miért "hehe" ? mi olyan vicces benne ?Rajtam nevetsz ,hogy ilyen kis hülye liba voltam ,hogy kb.2-3 évig tudott hülyíteni a "barátnő nevű élőlény " ?
    Igaz most mosolygok már rajta és ennyivel is tapasztaltabb lettem ...
  • Yeltzin
    hehe, ez nagyon jó sztori!!
  • krisztike
    bocsi a félre nyomtam valamit ...és az előző szöveget tette be neked ...:(
    Bocsi ,elolvastam azt ,amit írtál és a 'rorr ' nagyon helyesen válaszolt erre az egészre ... ez a Timi nem is érdemli meg a TE barátságodat és még azt sem ,hogy foglalkozz vele 1 kicsit is ...
    Nekem is volt olyan barátnőm ,akiről azt hittem ,hogy a barátnőm ,pedig csak kihasznált és belém rúgott ...
    Állandóan megszólta a hapsijaimat és közben pedig mindegyikkel megkeféltette magát - ezt akkor tudtam meg ,amikor az egyik srác elszólta magát ,hogy "bezzeg a Heni lefeküdt velem és TE csak hallogatod ..."
    Mikor számon kértem a Henitől a képembe vágta ,hogy megvolt mindegyik és ,hogy jót röhög rajtam ,mert nem tudom ,hogy mi kell 1 srácnak ...most én röhögök jót mert felcsinálta az egyik volt hapsim és szült közben a srác kidobó egy kupiban és hétvégente (szombaton )1 discóban és a k*rvákat egyesével próbálja fel...a hét minden napjára másik jut ...a csaj pedig otthon a gyerekkel és mindig egyedül van és a kicsi férje nem igazán nyúl hozzá az elhizott seggéhez ... de a Heni azt mondja ,hogy legalább az ő férje és senki más nem kapta ... :DDD
    Erre lehet mondani ,hogy isten nem ver bottal ... és legszebb öröm a káröröm ...:DDD
  • krisztike
    sajnálom ...ezt nem kívánom még az ellenségemnek se ...tudom ,hogy milyen ...
  • krisztike
    sajnálom ...ezt nem kívánom még az ellenségemnek se ...tudom ,hogy milyen ...
  • krisztike
    és Én ? Nekem már nem is jár ?

Tudom, tudom én már nem vagyok mai csirke ... :( - de azért nem érzem magam olyan öregnek és azért nem bottal járok ...hanem mással ...:DDD
  • rorr
    Köszi a bizalmat!
    Na ez kétszer ment!!!
  • rorr
    Ilyenkor szerintem jobb a közömbös viselkedés!
    Amúgy meg szerintem az alapján amit leírtál nem valami jó barátnő!
    Mondjuk ez rajtad múlik!Én biztos éreztetném vele ,hogy rosszul esett amit csinált de a döntés rajtad áll!
    Nem hiszem ,hogy Te lennél a hibás látod itt is hamar szereztél új ismerősöket esetleges késöbbi barátokat:Kriszti ,Yeltzin és Én.
    Fel a fejjel szeretünk! :)
  • rorr
    Ilyenkor szerintem jobb a közömbös viselkedés!
    Amúgy meg szerintem az alapján amit leírtál nem valami jó barátnő!
    Mondjuk ez rajtad múlik!Én biztos éreztetném vele ,hogy rosszul esett amit csinált de a döntés rajtad áll!
    Nem hiszem ,hogy Te lennél a hibás látod itt is hamar szereztél új ismerősöket esetleges késöbbi barátokat:Kriszti ,Yeltzin és Én.
    Fel a fejjel szeretünk! :)
  • Brigicsaj
    ez nagyon hosszú dolog.....
    még 3 éve kezdtük az ismerkedés ott ahol lakik a lakótelepen és egyre csak gyűltek a haverok......na és most ugye ő minden nap velük van én meg hetnte vagy 2 hetente.......na de az a lényeg hogy ahogy velük haverkodik, elkezdett meg változni, ami nem feltétlenül rossz, csak számomra, mert így engem hanyagol és úgy 23 hónapja már csak akkor vagyok jó neki bnőnek ha nincs más ott, na meg suliba is ugye osztálytársak vagyunk ott van a suliba még egy másik bnője a Timi, és ő ha megjelenik szünetekben akkor engem otthagy csak úgy, és nem érdekli hogy mi van, ha megyek utána akkor megyek, ha nem nem, és így egyszer csak szeptemberben besokaltam és beszéltem vele, hogy azért ezt ne csinálja döntse el hogy bnője vagyok-e vagy nem, ő azt mondta hogy igen, persze....jól van mondom akkor cselekedjen ennek megfelelően.....2 hétig kb tök normális volt, mint régen,.......aztán én elmentem októberbe 2 hétre.....(addig nem voltam suliba) na és minden nap beszéltünk telefonon, szal még akkor is egész normális volt.....
    atán amikor visszajöttem 19-én akkor utána másnap csütörtökön találkoztunk és akkor mondta hogy hiányoztam meg stb....és akkor ugye nem suliba hanem pályaválasztási kiállításon találkoztunk, és akkor utána amikor pénteken megint a suliba voltunk akkor megint kezdte az akcióit......mert ugye ott volt a Timike......
    na és most ezt csinálta vele még az utána velóhéten, aza az múlthéten, és akkor megbeszéltük már szerdán hogy ittalszik nálunk, meg minden, (én ugye akkorra terveztem be hogy mindent elmondok neki hogy mit érzek és hogy fejezze be, mert ez nekem szarul esik) na de felhívott utolsó pillanatban hogy de még sem mert hogy akkor mondta a Timi neki hogy nála is aludhat....na itt teltbe véglegesen a pohár.......mondtam neki telefonba jólvan csá.és letettem, utána meg elősször tök mérges voltam hogy menjen a picsába,.....meg stb...(nem részletezném)
    na és most honap után (hétfőn) nem tom micsináljak beszéljek vele, vagy csináljam azt amit ő.....mert ha beszélek vele akkor tuti nagy veszekedés lesz belőle, én meg nem akarok minden nap arra bemenni hogy megölnénk egymást legszívesebben........szal sztem inkább az lesz hogy lassan adom vissza neki azt amit ő nekem.......csak attól félek hogy neki fele annyira se fog fájni ha elveszít egy bnőt mint nekem.......

(mondtam hogy hosszú :D)
  • rorr
    Mit tett veled? Érdekel,persze ha el szeretnéd mondani....

:)
  • Brigicsaj
    de még mennyire........
    attól félek hogy már nem lehet meg menteni a barátságunkat, már többször beszéltem vele, de nem ért semmit......és azért még is csak 3-4 éves barátság, kicsit szomorú vagyok hogy ennyire nem érti meg a dolgokat......na de mind1.....
  • rorr
    Rossz lány volt? A barátnőd?
  • Brigicsaj
    hát sokan! én kivétel vagyok......:(
    én nem megyek sehova, mondjuk normál estebe ilyenkor lent lógnék Tökölön a haverokkal, de hát most bnőmre mérges vagyok és nem akarok vele találkozni.....és ahoz ott kellene aludjak hogy tujak lenn lógni, mert azért még is csak a szomszéd város, anyámék nem engednék meg hogy este 11kor jöjjek haza busszal....:DDD
    szal ez nehéz ügy.....:)
  • rorr
    Tényleg Brigi szórakozni nem szoktál?Szombat este van,sokan ilyenkor szabadulnak el...
  • rorr
    Édes vagy! :)
  • Brigicsaj
    :((( ez eléggé szörnyű....:((
    nálunk is keresztapám ilyen relytélyes módon halt meg ma sem lehet tudni az okát.....pedig ő se volt olyan sok, olyan 30 éves lehetett .......:(
    na de beszéljünk vmi másról ne szomorkodjunk...:)
  • rorr
    Nyugi!Égette a gyertyát rendesen!!! sok Női szivet megdobogtatott! :)
    Ismerek olyan embereket 200 év alatt sem élnek meg annyi mindent mint Ő megélt!

NA LAPOZZUNK!
  • rorr
    köszi !
  • rorr
    Nem azért írtam ,hogy sajnáljanak, hanem a kistesód miatt akire vigyáznod kell. Tizenéves fejjel Én is így éreztem volna de látod a tesóm elvesztése a szemléletem megváltozását is maga után vonta!
    20éves volt 4 éve már!:(
  • Brigicsaj
    :((( hány éves volt? :(((
    és hány éve halt meg? :(((
  • Yeltzin
    sajnálom, pajti
  • rorr
    Értem.
    A Tesóm hosszú téma (kb egy éve ugyanígy halt meg a Fehér Miklós nevű focistánk)
    nem tudtak magyarázatot adni rá! :((((
  • Brigicsaj
  • Brigicsaj
    Hogy hogy? mitörtént hogy elvesztetted? :(
    De érted engem ebben az a dolog zavar hogy ő ígérgette hogy nekünk nem kell majd vele foglalkozni (nekem meg az öcsémnek) de aztán útközbe, meg alig jut szabad időnt, valamelyikünknek mindig itthon kell lenni.......szal ha én elakarok menni vhova akkor meg kell beszélni, és öcsém vmikor kiveri a hisztit, és ugyan így fordítva......már azért nekünk is uncsi vele foglalkozni amikor legszívesebben a haverokkal lógnánk, meg hasonlók......
    szal érted mire gondolok........
  • rorr
    Úgy szép az élet ha alakul a buli nem?