2027
Avagy miért jobb nekik ha hazugsággal rejtik a valóságot?
-
#968 na ez az..... -
#967 Akkor dögkútba vele majd megeszik A testvírek..... :) -
#966 dehogy is ... sokba kerül az állatorvos ... még a végén belepusztulna ,hogy ilyen romlott húst adok neki ... -
#965 megyek!!!!!! :) -
#964 Persze csak a kutya kap belőle.......... -
#963 miért ne? :D -
#962 Szadista.... De reális és utána megy a levesbe....... -
#961 én arra gondoltam ,csinálok rajta 1 nagyobb vágást úgy nyak környéken ... -
#960 most?
-
#959 Az finom :) Jól tartod Papamacit.....
Brigi!
Mikor megyünk ebédre Krisztihez? Persze ha meghív....:) -
#958 Msn-re nem jössz? :) -
#957 Ingyér van! :) -
#956 Le kellene lőni az ilyet :)
Eljön magyarországra rabszolgatartónak....
Szégyen!!! -
#955 köszike! -
#954 ügyes vagy Babám!!! :) -
#953 te is ügyes vagy akkor, fincsi lehetett az is....:)) -
#952 ügyi vagy barátném ...:) -
#951 szerintem a csaj inkább csak -kezdetben- alkami kpcsolatként fogta fel az egészet és utána rájött ,hogy hibázott mert többet jelentesz neki (valszeg 1-2-szer megégette magát és most fél belelépni 1 új kapcsolatba ,vagy lehetséges van valami ,amit úgy gondol ,hogy pecsétet tehet kettőtök viszonyára pl. :ha van 1 gyereke ...a férfiak hanyatt homlok menekülnek az ilyen nőktől ). -
#950 igen ...
fasírtot és zölségesrizst és desszertnek vanilíás-csokis öntettel konyakos piskótát ... adtam az élvezetnek ...
ma láttam milyen az ,amikor a szemeim alatt bevan dagadva a fáradságtól...
sőt ,közben másik melót is néztem ...mivel nem igazán tudom elviselni ,hogy úgy bánjon velem a kínai ,mint 1 rabszolgával és 1 kutyával ... habár én a kutyámmal nem viselkedem így ... -
#949 de olyan volt hogy ugye megcsináltam a vanilia pudingot, és akkor kiszedtem kistálkába, és körbe raktam a szélét babapiskótával, közepére egy ananászkarika, és rá egy kis csokireszelék....... -
#948 Nem reggelig.... :)
Akkor nem lehetett olyan rossz a puding,egyébként Én imádnám a pudingodat...:) -
#947 hát vaniliapuding kicsit megtúrbózva....:DDDD
de már elfogyot,....:P:D
Este, hát csak max 9-ig leszek...:) -
#946 Milyen édesség?Azért megnézném..... Este msn? -
#945 SOHA Érted SOHA ne keress logikát ilyenben NINCS.... -
#944 10-kor keltem fel....:DDD
aztán mostam, porszívóztam, hugommal játszottam, most meg ebéd után csináltam egy kis édességet...:D:P le is akartam fényképezni, mert sztem tök jó lett, csak nem sikerült......:D túl sötét van, meg ha vakuzom akkor nem láccik belőle semmi, vilanynál se láccik belőle semmi, szal nem sikerült....:DDD -
#943 Hát itt talán az lehet, hogy a csajszi, meg ijedt, vagy nem tom, ........
próbálj nála lassítani egy kicsit.....:))
jobb ötletem nincs...:) -
#942 Köszi!
Felébredtél már Brigi?
Nyakad?
-
#941 Szia!
Mizujs?Főztél?
-
Sekler #940 Helló én egy kérdést szeretnék feltenni, miért? Miért van az hogy megismertem egy csodálatos nőt, akivel már egy jó ideje amikor lehetőség nyilt rá együtt voltam, akivel minden perc csodálatos volt, akivel imádtam lenni, akivel rengeteg közös témánk volt, egy hullámhosszon voltunk, miért változott meg? nemrég bevallottam neki hogy szeretem, de azóta nem keres, pedig előtte minden találkát ő eröltetett. Magába habarított most meg hogy beleszerettem faképnél hagy. Azt mondja még ő se tudja hogy mit szeretne, mer nem akarok elvesziten mint barátot. Pedig azt mondta ő is soxor gondolt rá hogy mi ketten együtt legyünk. akkor meg mire ez a nagy filozofálás. mi ez a 180 fokos fordulat. tegnap beszéltem vele. mondtam hiányzik a közelsége. azt mondta neki is hiányzom. akkor hol itt a logika?? -
#939 A nők tagadják a férfiak elmondják:DDD -
#938 látod azt elhiszem ... -
#937 valószinű lenne vki... -
a nők nem is hazudnak ; ) -
#935 bizti lenne ,akiért egyből megjönne a hangod ...:)))
sőt , bizti meggyógyulnál és csak annyira lennél beteg ,hogy az a Valaki ápoljon téged ...:) ugye? :DDD
de a Briginek igaza van ... igyál teát ...! -
#934 igyál teát! :) -
#933 Jó volt csak picit elment a hangom (berekedtem!) -
#932 akkor jó volt biztos...:) -
#931 Neked ugyanezeket Kedves! -
#930 Ember színe: ......... (nem sárga)
Ez csak poén,nem vagyok rasszista (nagyon)! -
#929 Valami olyasmi (lakásavatóbuli!!!!!!):)))))))