2027
Avagy miért jobb nekik ha hazugsággal rejtik a valóságot?
-
Mojlepque #1008 Másrészt kedvess Rorr, már nem azért, de ha figyelmesebben olvasnád végig amit eddig írtam/írtunk, akkor valószínű látnád hogy nem rólam és dudditsról kérek véleményt, hanem arról hogy számotokra érdemes-e a dolog?
Mert véleményem szerint nem, csak gondoltam, hogy még valaki hozzá tudna fűzni valamint, nem pedig belekötni -
Mojlepque #1007 Hát képzeld hogy már megbeszéltem ezt a dolgot vele, ugyanis ha nem tudnád éppen azért írtam, ide hogy véleményt kérjek tőletek ezzel az ügyben kapcsolatban!De nem látok itt semmi mást, csak hogy mondtok egy sztorit, és abból már az lesz a következmény hogy eszetlenül ribancoztok, meg ilyensmi.
Másrészt képzeld RORR és éppenséggel először a Dudditsal beszéltem erről a dologról, csak ő maga is annyira össze volt zavarodva, hogy ilyen csaja van, hogy tanácstalanul ült a dolog előtt.
És mivel én csak jótestvéri kötelességemből próbáltam segíteni, ezért kértem a ti véleményeteket is, hogy ezek után érdemes lenne-e foglalkozni a csajjal? -
#1006 hááát.....én az ilyenekről nem tok bocs.........
beszélni se szeretek róluk,........szal most én ezt hanyagolnám......
-
#1005 Szia Kriszti!
Értem a poént csak a minőséget kedvelem az egyszer használatos dolgok talán az óvszer kivételével azért nem a minőségükről szólnak....:) -
#1004 Bocsi Neked és egyben részvétem.... de akkor mi a francnak kellett ezt egy nyilvános fórumon teregetni ha nem közügy..............!!!Szép kis haverod van Én beszélgetnék vele...:( -
Mojlepque #1003 Nem a véleményed fikáztam, hanem attól függetlenül hogy nem jó fej csaj, attó lelehtne róla illedelemmel beszélni. -
#1002 na jól van akkor én nem mondok semmit,........mert nem ismerem se a csajt, se Duddits-t......de amiket mondtál nekem akkor is az jött le, na mind1....
akkor kérj mástól tanácsot,.....ez meg az én véleményem és azt is mondtam hogy nem kell azt csinálni amit én mondtam, elhinni sem kell......mindenki azt hisz amit akar......
-
Mojlepque #1001 Már kb 2 hónapja járnak, de eddig egy csomószor veszekedtek már, ilyen dolgokon.
Krisztike: Nem 3. vagyok a kapcsolatukba, csak mindössze annyit, hogy a csaj Dudditsnak nem meri elmondani ezeket a dolgokat, ezért nekem mondta el.
Én meg testvéri kötelességemből megmondtam neki, amiket mondott a csaja vele kapcsolatban.
MÁSRÉSZT, NEM FLÖRTÖLGET SENKIVEL, ÉS ATTÓL HOGY NEM SZIMPATIKUS SZÁMOMRA, NEM JELENTI AZT HOGY KÚRVÁZZÁTOK LE, MEG LE HORDJÁTOK ANNAK AMINEK CSAK TUDJÁTOK.
Brigicsaj: Szerintem valamit félre értelmeztél mert nem flörtölget senkivel, csak annyi, hogy olyan hírek terjengenek róla, amik nem igazak, meg hogy a csajt azt állítja hogy akar vele járni egy csávó, ami nem igaz -
#1000 hát akkor a haveroddal beszéljél, mert amiket mondott azokból egyértelműen ez jött le....... -
#999 Már elnézést, de szerintem ti félreértitek! A csajom nem flörtölget mindenféle jött-mentel!, úgyhogy szerintem nem kéne olyanokat mondani, hogy ribi, kúrva, meg ilyesmi. Vagy igen?? -
#998 vettem ...
(de azért az "egyszer használatos dolgokat " egyszer használnád ...(?) ) -
#997 Én messziről kiszúrom még a fajtájukat is (kerülöm is.... szerintem olyanok mint az egyszer használatos dolgok......útálom az ilyeneket!!!) -
#996 -
#995 van benne valami ...
habár megkellenne erről kérdezni a 'rorr'-t is ...(?) -
#994 na ja........de az a baj hogy nem veszik észre magukat........
én meg akár akarom akár nem észre veszem mert egyszerűen irritál, zavar......nagyon nagyon.....
de sztem nem (vagy nem csak) a seggük viszket....:DDD
-
#993 az lyen mondja magáról a leginkább ,hogy "nem vagyok kúrva csak 1 kis megtévedt ,akit kihasználnak a férfiak " ...
miért köpnéd szembe őket ? - az ilyenek még azt sem érdemlik meg ,hogy észrevedd őket ... mivel csak ezt akarják elérni és nagyon viszked a seggük ... -
#992 imádom a Csajt -
#991 Szerintem Gáz a Csaj el kell felejteni................ -
#990 Hát vannak ilyen, hogy is mondjam szemét köcsög csajok.......(vagy amit én használok rájuk hogy ribancok) nálunk is a suliba vannak egy páran, de leginkább 4 fő ribi van, több is van de hát azok nem annyira nagyok, de az a 4 nagyon.......fúúú úgy szembe köpném őket hogy nagyon.......
de hát ilyenek mindig lesznek, hagyni kell őket a picsába, menjenek kú*vának.....na én azt javaslom szakítson vele és keressen magának egy jobb csajszit, mert az ilyenekkel nem éri meg szenvedni (sztem.....persze ez csak egyéni vélemény, nem kell rám hallgatni, de sztem akkor is ez lenne a leg jobb, mert nem gyötöri többet a csaj és akkor meg ha ő szakít vele akkor nem fogja magát annyira nagyra tartani a csaj, mintha a csaj szakítana Dudditsal, szal érted.....)
Ui: csak úgy kíváncsíságból, mennyi ideje járnak? -
#989 húúú ... húzós és eléggé bonyolultan írtad le a bajod ...de ezt nem egy 3.-nnak kellenne eldöntenie ,hanem a haverodnak és a csajnak ... a csaj pedig még nem élte ki magát ezért is flörtöl mindenkivel és szerethet a középpontban lenni ezért is van az ,hogyha másképp nem éri el ezt hát akkor sajnáltatni kezdi magát ... -
Mojlepque #988 Bocs hogy ennyit írtam, de kérem válaszoljatok!
(hozzá teszem a csaj mindenkivel ezt teszi általában) -
Mojlepque #987 Szerintetek ezek után értelme lenne annak hogy Duddits járjon azzal a csajjal?
Csak mert az a csaj folyamatosan elégedetlenkedik, meg sajnálatja magát, meg össze jön egy személlyel, de amögött a személy mögött meg minden félét állít róla, vagy vele kapcsolatban, egyszóval pletykákat terjeszt.
Meg folyamatosan a szakítást tervezi -
Mojlepque #986 de viszont ha Duddits elmegy ehhez a haveromhoz, akkor a haveromnak biztos fölveti a kérdést hogy igaz-e hogy akar-e a Bogival járni, mire elmondaná Dudditsnak a haverom hogy Boginak ne hidjen, és mind ez a csaj miatt lenne, hogy szakítanának, mert a csaj nem volt őszinte Dudditshoz -
Mojlepque #985 Van egy sztorim a topiccal kapcsolatban: van egy haverom a Duddits aki itt is fórumozik, van egy csaja akinek a neve Bogi.És ez a csaj Duddits mögött mindig nekem panaszkodik hogy keveset kap Dudditstól, meg a szakításon töri a fejét, bezzeg ha Duddits kérdi hogy valóban így van-e, akkor letagadja.
Vagy pl mondtam a csajnak hogy az egyik haverom azért fikázta őt, mert akart járni vele, csak előbb mint ahogyan Duddits szerezte meg a csajt, és az ebből létre jött féltékenységből hordta le őt mindennek az égvilágon.
És erre a Dudditsnak meg a csaj azt mondta, hogy Járni akar vele a csávó ami nem is igaz, mert az már csak a múlt -
#984 szia
este már hulla voltam és nem fértem ide ...az álmosságtól ...:( -
#983 Szia Kedves!!!Szép estét!!! -
#982 ez igaz ... -
#981 szerintem ez Nőtöl függ valaki ezt szereti valaki azt,nem merném a legtöbb kifejezést használni azaz általánosítani...Abban igazad van ,hogy hanyagolni kellene hátha letisztulnak benne az Érzések a srác iránt.....Ha hiányozni fog neki ugyis keresi... :) -
#980 Ne keresd,alapból a legtöbb nő nem szereti ha nyomulnak rájuk mégha a párjáról is van szó,keresni fog mert azt fogja hinni,hogy számodra érdektelen. Női fifika. Ha nem,akkor felejtsd el,nem az a nő aki megérdemli,hogy rá pazarold az érzelmeid. -
#979 az hát ... -
#978 az tök jó! ;)) -
#977 a barátnőmtől kaptam 1 farmert ... és megbeszéltük ,hogy együtt elmegyünk 1 boltba ,ahol jó cuccokat árulnak és ott fogunk kabátot vásárolni ...
kellemes estém volt mert a férjemmel elmentünk hozzá és 1 jót dumcsiztunk este meló után ...:)
de örülök neked is ... -
tRsgege #976 -
#975 azért beszélünk másról....;DD -
#974 #970, #971 --------> -
#973 bizony....:D
Jajj most tök boldog vagyok, pedig nincs semmi különös, most teljesen be vagyok zsongva...:DDDD hallod voltam ma nézelődni egy kicsit..:D fúúú hallod, olyan király kapbátot láttam, meg fölsőt, húúú én akkor ott helyben elhatároztam hogy kiharcolom rá apáméktól a pénzt....:DDD és lehet hogy szerdán meg is fogom tudni venni,.....tök király lenne, csak addig ne vigyék el....:DDD
Jajj meg képzeld, ma kaptam meg matekból a házidoga feladatait (mert eddig 2 hete mondom a tanárnak hogy adjon mert én nem kaptam, mert pont nem voltam ott, és ugye most meg lecseszett hogy miért nem kértem el a többiektől..:D 1 szegény gyerek akkor miből csinálja, 2 aki meg már kész van vele beadta a feladat lappal együtt....:D szal tiszta hülye egy tanár ) na és holnapra már be kell adnom, jah és persze dogát is írunk holnap matekból...:D szal nagyon király lesz....:DD (na jó nem írok többet mert már sok lesz így is, pedig ma volt egy pár dolog...:D) -
tRsgege #972 ez jo kis topik csak senki nem tudja a valaszt .... -
#971 de nagyon ...:) -
#970 Aranyos... -
#969 látod ,mi nők megértjük egymást