Miért hazudnak a nők?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
😞(( ez eléggé szörnyû....😞(
nálunk is keresztapám ilyen relytélyes módon halt meg ma sem lehet tudni az okát.....pedig õ se volt olyan sok, olyan 30 éves lehetett .......😞
na de beszéljünk vmi másról ne szomorkodjunk...😊

nálunk is keresztapám ilyen relytélyes módon halt meg ma sem lehet tudni az okát.....pedig õ se volt olyan sok, olyan 30 éves lehetett .......😞
na de beszéljünk vmi másról ne szomorkodjunk...😊

xD
Nyugi!Égette a gyertyát rendesen!!! sok Nõi szivet megdobogtatott! 😊
Ismerek olyan embereket 200 év alatt sem élnek meg annyi mindent mint Õ megélt!
NA LAPOZZUNK!
Ismerek olyan embereket 200 év alatt sem élnek meg annyi mindent mint Õ megélt!
NA LAPOZZUNK!
Nem azért írtam ,hogy sajnáljanak, hanem a kistesód miatt akire vigyáznod kell. Tizenéves fejjel Én is így éreztem volna de látod a tesóm elvesztése a szemléletem megváltozását is maga után vonta!
20éves volt 4 éve már!😞
20éves volt 4 éve már!😞
Értem.
A Tesóm hosszú téma (kb egy éve ugyanígy halt meg a Fehér Miklós nevû focistánk)
nem tudtak magyarázatot adni rá! 😞(((
A Tesóm hosszú téma (kb egy éve ugyanígy halt meg a Fehér Miklós nevû focistánk)
nem tudtak magyarázatot adni rá! 😞(((
Hogy hogy? mitörtént hogy elvesztetted? 😞
De érted engem ebben az a dolog zavar hogy õ ígérgette hogy nekünk nem kell majd vele foglalkozni (nekem meg az öcsémnek) de aztán útközbe, meg alig jut szabad idõnt, valamelyikünknek mindig itthon kell lenni.......szal ha én elakarok menni vhova akkor meg kell beszélni, és öcsém vmikor kiveri a hisztit, és ugyan így fordítva......már azért nekünk is uncsi vele foglalkozni amikor legszívesebben a haverokkal lógnánk, meg hasonlók......
szal érted mire gondolok........
De érted engem ebben az a dolog zavar hogy õ ígérgette hogy nekünk nem kell majd vele foglalkozni (nekem meg az öcsémnek) de aztán útközbe, meg alig jut szabad idõnt, valamelyikünknek mindig itthon kell lenni.......szal ha én elakarok menni vhova akkor meg kell beszélni, és öcsém vmikor kiveri a hisztit, és ugyan így fordítva......már azért nekünk is uncsi vele foglalkozni amikor legszívesebben a haverokkal lógnánk, meg hasonlók......
szal érted mire gondolok........
xD
Ebben látok igazságot! De gondolj bele Anyukád kire számítson ha nem nagy és okos Lányára! Én sajnos elvesztettem az Öcsémet máshogy látom ezt dolgot de szerintem ez mellett még élheted a magánéletedet is.
biztos is...😄
tom anyámon tapasztaltam...😄
tavaly szülte meg a hugomat, és az elején itt mondta hogy nem fogja, nem akarja már meg tartani, de aztán meg még is....😄
becsülöm is érte 3 gyereket megszülni, nem semmi.....
csak én hugomat már nem akartam, mert tudtam ha haza esek a sulibol akkor az lesz hogy jáccak vele, de persze anyám mondta hogy nem , nem ez nem így lesz,......a faszokat nem, most is délelõtt délután vele kellett jáccani......
jó mondjuk ha nekem lesz gyerekem az más, de még tini vagyok, nem arra akarom szánni az idõmet hogy babázok.......
tom anyámon tapasztaltam...😄
tavaly szülte meg a hugomat, és az elején itt mondta hogy nem fogja, nem akarja már meg tartani, de aztán meg még is....😄
becsülöm is érte 3 gyereket megszülni, nem semmi.....
csak én hugomat már nem akartam, mert tudtam ha haza esek a sulibol akkor az lesz hogy jáccak vele, de persze anyám mondta hogy nem , nem ez nem így lesz,......a faszokat nem, most is délelõtt délután vele kellett jáccani......
jó mondjuk ha nekem lesz gyerekem az más, de még tini vagyok, nem arra akarom szánni az idõmet hogy babázok.......
xD
Szerintem amire odajutsz olyan hormonális,fizikai változások mennek végbe benned ,hogy nem így fogod látni az egészet,hanem a gyönyörûséget az új életet érzed tapintod amit ketten hoztatok létre.Legalábbis így kellene lennie!
jajj én vmelyiknap láttam egyett, hát nekem elment a kedvem a szüléstõl........<#wilting>#wilting> mondjuk ráérek még az is biztos......<#idiota>#idiota>
de akkor is, meg anyám is amiket mesélt, fúú hát......
de akkor is, meg anyám is amiket mesélt, fúú hát......
xD
2760g volt a súlya ,49 cm és fekete haja volt és lepisilte egybõl a dokit ...😄DD és kb.10 cm hosszú volt a haja ,25 perc volt a szülés ...
Jún.26-án született és apámnak ez ill. õ volt a legszebb névnapi ajándék mivel 27-én van a névnapja ...és örömében sírt a fater ...és én is ... 😄
És imádom a kiscsajt ... de nem dícsérem agyon (habár mindig azt teszem )mert elbízná magát ... 😄DD <#taps>#taps>
Jún.26-án született és apámnak ez ill. õ volt a legszebb névnapi ajándék mivel 27-én van a névnapja ...és örömében sírt a fater ...és én is ... 😄
És imádom a kiscsajt ... de nem dícsérem agyon (habár mindig azt teszem )mert elbízná magát ... 😄DD <#taps>#taps>
huu de bátor vagy 😄
elõbb filmen nézz meg egyet, el fog menni a bátorságod 😄
elõbb filmen nézz meg egyet, el fog menni a bátorságod 😄
Ismersz?? https://www.facebook.com/mickey.startraveller
izzadtunk mind a ketten ...
neked pedig lehetne néha piszkosabb a fantáziád ... <#awink>#awink><#ravasz1>#ravasz1><#hehe>#hehe>
neked pedig lehetne néha piszkosabb a fantáziád ... <#awink>#awink><#ravasz1>#ravasz1><#hehe>#hehe>
amire tippelek, attól nem eshettél volna teherbe 😄
Ismersz?? https://www.facebook.com/mickey.startraveller
megsúgom ...- az apjának óriási élvezet volt és a kandallóban is égett a tûz ...😄DD -na akkor mire tippelsz ? 😊