2027
Avagy miért jobb nekik ha hazugsággal rejtik a valóságot?
  • Mojlepque
    A szűzességét Dudditsal vesztette el
    Amúgy meg nem akarlak megsérteni ezzel Brigi, de manapság hány szűz csajt, vagy pasit találsz 14 évesen?
    Vagy akár 12...?
  • Brigicsaj
    na ja, de mennyi hülye liba van istenem, azt hiszi hogy attól menő ha szívja a bagót a füvet.......piál, lóg a suliból, meg verekszik....fúú nem is tom én vajon miért nem akarok ilyen lenni??!! talán mert szánalmas az egész.....
    csodálom hogy az ilyeneknek van egyáltalán barátjuk.....de hát sztem a világon sokkal több a hülye mint az értelmes ember, könnyeb két hülyének találkoznia.......
  • Brigicsaj
    Úúúúúú....nem semmi 14 évesen már nem szűz.......akkor meg miért csodálkoztál ha leribancoztam kúrváztam??? hát egy ilyenre mit lehet mondani???
    mostmár tényleg meggyőződésem hogy a csaj orvosi eset......1 hazudik, a barátjával nem őszínte.....másnak sírja el a gondját...amiért nem is kéne hogy rinyáljon.....2, meg hát ha nem szűz akkor azt se véletlenül vesztette el....biztos volt egy pasija aki kihasználta hogy ilyen hülye, és kész.......de áá erre a csajra már nem is mondok semmit.......eléggé undorító sztem.....
  • Mojlepque
    Nem.Alapvetően ilyent azért szoktak állítani a csajok, bár vagy néhány hasonló fiú is, hogy így talán könnyebben párt talál magának.
    Másrészt meg azért teszi, hogy vagy felfigyeljenek rá, és ő legyen a középpontban, vagy simán azért mert éretlen a gondolkodása, és eddig gondolom arra sem jött rá, hogy nem attól lesz vagányabb ha pl.:megbukik, meg buta, vagy modell vagy ilyen, hanem a kisugárzása teszi nagyobbá önmagát
  • Mojlepque
    Hát Duddits 15 éves, de azt a nagy különbséget nem korban, hanem gondolkodásban, és az érettségükben értem.
    Mivel Duddits alapjából végül is komoly, de persze csak annyira hogy azért közben hülyülés szinten is nyomja a sódert.
    De a csaja viszont igaz hogy nem szűz, de olyanokon nevet ami nem is lenne nevetséges, meg ilyensmi.
    És az ilyen ahogy láttam Duddits szüleit is meggyötörte.
    Főleg hogy a csaja nyerítve nevet, vagy nagyon hangosan beszél.
  • Brigicsaj
    ez kérlek örök rejtély.......talán akarat ereje kicsi hozzá, vagy a helyzete nem olyan.....nem lehet tudni....(én se fogom sose megérteni az ilyent)
  • szando
    Topikcímre visszatérve, én úgy vettem észre, hogy kétféle nő van: a hazudós és a nemhazudós (mondjuk ilyen nincs, legyen mondjuk kicsithazudós :D). A hazudós nőktől hányingerem van, de konkrétan, annyira visszataszítóak hogy még ha jól is néznek ki, akkor is nagyon meggondolnám hogy csináljak-e vele valamit... A kicsithazudósokkal eddig nincs rossz tapasztalatom, a legtöbb barátnőm eddig közűlük került ki.
    Na de nem is ez a lényeg. Van egy nagyon jó kérdésem, ami mindig is foglalkoztatott.
    Szituáció: van egy hazudós csaj, aki nyilvánvalóan magát jobb fényben szeretné feltüntetni, ezért állít magáról olyanokat, amilyeneket. Ha hazudik magáról, akkor feltételezem, hogy olyan is akar lenni, amilyennek beállítja magát. Ha pedig olyan akar lenni, akkor MI TARTJA VISSZA? Miért csak a szája nagy, miért nem változik meg, hogy megfeleljen saját magának is? Na ezt nem értem én.
  • Brigicsaj
    én is 8.-os vagyok....:DDD de engem is kiábrándít ha körbe nézek a környezetembe hogy milyen írtózatosan hülyék a velem egykorúak.....borzalom......mindig kérdezik hogy miér vagyok jóba a nálam idősebbekkel, hát azért mert a velem egyidőseket hülyének tartom, mert azok...(jó persze vannak kivételek,) de most mit kezdjek egy hülye picsával, kérdezek tőle vmit az meg hülyén elkezd röhögni, vagy fel se fogja hogy mit akarok.......annyira idegesít egy-egy ilyen......
    de amúgy meg Duddits hány éves, hogy így azt mondod hogy sok a különbség? :)
  • Mojlepque
    Így van.Meg végül is eddig Duddits arcáról égett a bőr, ha bárhova eggyütt elment vele, mert a mostani csaja, olyan jelentéktelen dolgokon is tud nevetni, ami már kétségbe ejtő. Meg mivel a csaja csak 8.-os, ezért is lehet egy "kicsi eltérés köztük"
  • Brigicsaj
    barátok köztöt nem szoktam nézni...:) amúgy meg nem kéne megszánni a csajt,......Duddits foglakozzon sztem azzal a másikkal.....a mostanit meg dobja....ez lenne a megoldás.....mindenkinek jobb lenne.....:) a mostani csaja meg keressen egy hülyét aki elviseli a kicsinyes dolgait........
  • Mojlepque
    Teljesen egyet értek. Amúgy tetszik is Dudditsnak egy másik csaj is, akit ráadásul régebb óta is ismer, és a csaj is akar Dudditsal járni, csak hogy a mostani csaja akkora egy sunyi, hogy valamivel megsajnáltatja magát, hogy ne hogy vége legyen (mint barátok köztből a Zsolt)
  • Brigicsaj
    sztem akkor is ottkéne hagynia a csajt.......keresnie kéne egy jobbat, aki szereti is és nem a hátamögött nyavajog ha valami baja van, hanem őszínte hozzá.....
  • Mojlepque
    Jó végül is igazatok van, ha szeretik egymást akkor megoldódik, csak azért kértem tanácsot épp tőletek, mivel azért látom nem ez a dedós korosztály van itt, ha lehet így mondani.
    Csak nem tudja senki sem hogy a csaj valóban szereti-e duddits-ot, vagy mi van, mivel sokan állítják hogy csak azért kezdett járni Dudditsal, mivel mindenki a testalkata miatt fikázta
  • Brigicsaj
    Hát addig nem pihentem, de aludtam kb 10 órát......fél11-től 8-ig...:)) ez nálam nagy szám, és végre ki tudtam magam aludni....(hurrráááááá) na de remélem Te is jól aludtál..:))
  • rorr
    Jogos!!!
    Én sem adnám Brigit :) Nem arról szól a dolog...Úgy megnézném a kicsi Lányod !!!!A petykát is ha már itt tartunk! puszi! Megyek futni !
  • krisztike
    bizonyost téren nincs közösködés még a legjobb bnők között sem ...:)
    de ezt már ill. erről már beszéltünk a Brigivel ...:)
    de igazat szólsz ...:)
    (csak én vinnék magammal még 2 embert -tudod kiket- és teljes lenne az összhang...:D )
  • rorr
    Szépen kezdődött a nap!!! :) A Nővérkét csak kedvességből írtam Ám.... :)
    Szépen eléldegélnénk hármasban Brigi,Te és Én.......:)
  • krisztike
    Értettem...
    Én sem úgy nézek rád ...csak válasz volt a "Nővérkémre"...
  • rorr
    No no azért az Öcsike néha nem a Nővéket látjas a szépséges Nővérében ám :)!!! :) A dologban igazad van.....(Duddits)
  • krisztike
    ezzel a kérdéssel sztem a "barátnő nevű élőlénybe "kellett volnamennie a srácnak ...ott aztán kivesézték volna neki ...
    de igazat adok neked öcsikém ...jó a meglátásod ily téren ...:)))
  • rorr
    Pihenj Drága Brigi!Legalább holnap 10-ig ....
  • rorr
    Szerintem lépjünk tovább ez a dolog magától is megoldódik ha szeretik egymást együtt lesznek ha nem 2 irányban távoznak.......
  • Mojlepque
    Másrészt nem tűnt föl nektek hogy offoltok?
    Nem arról szól, hogy ki mit csinált mikor és hol.
    Hanem hogy miért hazudnak a nők
  • Mojlepque
    De ki avatkozik bele?! Nem értitek hogy arról van szó, hogy a csaj annyira gyáva hogy nekem mondja el a bajait, nem pedig a pasijának?
    Csak hogy az ő pasija az én "tesóm", ezért elmondok neki mindent
  • Brigicsaj
    jah, tudom.......kéne.....azért voltam ma olyan, olyan izé....:D
    meg fáradt is, de ma nem érdekel aludni fogok sokáig vagyis holnap...:)
    mert nem fogom bírni a jövőhetet...:)
  • krisztike
    ne felejtsd el ,hogy fejlődésben léő szervezetnek szüksége van azért a pihire ...:)
  • Brigicsaj
    velem, hát nem sokat aludtam, meg sürögtem forogtam egésznap......szal kiccsit ingerlékeny voltam...:)) ha holnap nem tom magam kialudni hát én nem tom micsinálok , de az biztos kijön rajtam a sírógörcs, mert már egy hete nem pihentem csak napi 5 órákat, ami nekem eléggé kevés.......és a jövőhéten is lesz 2 nap amikor csak fél7-re érek haza, és még akkor tanulni is kell, szal hát nem nagyon bírtam ezt a hetet, a jövőhét már vmivel könyebb lesz.....remélem......
  • krisztike
    háát semmi ...
    nem oly rég ébredtem fel mivel hulla voltam és meló után elaludtam és a párom hagyott pihizni ...(a drága ) :)
    Veled vagy veletek ('rorr'-ral egyetemben ) történt valami ?:)
  • krisztike
    szia Rorr !
    ez érthető is ...én is szinte így vagyok vele ...:)
  • Brigicsaj
    szia!
    mizujs? :)
  • krisztike
    szia-szia
  • krisztike
    nem értem ,hogy te miért szólsz bele a barátod életébe ...?
    NEM KURVÁZTAM LE SENKIT !!!!!!!
    A flörtölgetést pegig általánosításként írtam ...inkább olvasd mégegyszer végig ,amit írtam és értelmezd helyesen...
  • Brigicsaj
    Drága barátném, neked ismét igazad van!
    Én is ezt próbáltam elmagyarázni...:D
  • krisztike
    közvetlenül nem jelentettünk ki ilyet a csajodról ,hanem általánosítottunk egy bizonyos kategóriába tartozó nőket ...
    viszont akkor a haveroddal beszéld meg ,hogy másképp tárja elő a tényeket mert abból ,amit mondott szinte az jött ki és a mi véleményünket kérdezte ...de ha ez nem igaz ,akkor te mit foglalkozol bárki véleményével hiszen szerintem csak az fontos 1 kapcsolatban ,ami a felek véleménye ...
  • Brigicsaj
    Te itt??? És msn-en mért nem?
  • rorr
    bocsi nem akartalak megbántani!!!
  • Brigicsaj
    pedig ha most nem tud, később már sokkal jobban fog fájni neki, nagyon megfogja így gyötörni a csaj.......sztem az lenne a jobb ha szakítana a csajjal és nem látná egy jó ideig, biztos szar lesz neki, nagyon is, de jobb lesz így neki........
  • Mojlepque
    amúgy teljesen egyet értek veled, de Duddits olyannyira szereti a csajt, hogy jóformán nem tud kiábrándulni belőle.
    Ha bár szerintem jobb csajt érdemel, és mostanában a láthatáron van is egy régi barátnője, akivel egyszer majdnem összejött, csak a csajnak közbejött valami...
  • Mojlepque
    Brigicsajszi, neked köszi a választ, lehet hogy ezzel Dudditsnak is segítettél, de nem mindenkire értem, MERT TISZTELET A KIVÉTELNEK (AKI A KÉRDÉSRE TUD VÁLASZOLNI, NEM PEDIG A VÁLASZT MEGVÁLASZOLNI)
  • Brigicsaj
    én meg mondtam hogy nem......(nem beszélek többes számba, mert még a végén azét is kapnék....mind1)

szal tőlem már megkaptad a véleményt az rajtad áll, mit kezdesz vele, én nem változtatok rajta,..........