2027
Avagy miért jobb nekik ha hazugsággal rejtik a valóságot?
  • rorr
    Ki kért tanácsot kitől? Mi tőled? Otthon ugrálj ne itt..... Úgy érzem akit megkérdeztél mindenki segíteni akart Neked!!!Amikor meg leírtuk egy témában őszintén a véleményünket, Te voltál megsértődve mert majdnem mindenki lekurvázta a Tesód (Duddits) Nőjét.......
  • rorr
    Azt tedd hozzá ,hogy ebben a topicban (meg az általad kritizáltakban)Te még csak olvastál hozzá nem szóltál!!!Ebben a topicban volt olyan ,hogy IGEN 1 hétig csak 3-an, 4-en beszélgettünk,társalogtunk,vitatkoztunk..... Akkor ez senkit nem zavart akkor ezt miért írtad? Unatkozol?
  • rorr
    Igen a szerencsétlen Anyja és a szerencsétlen gyereke issza meg a levét egy 12-13 éves Gyerek (még Gyerek) botlásainak neked ez miért természetes?egy 14 éves Csaj meg ne szedjen tablettát még növésben van szerinted ez tuti jó Neki?Ne haragudj de amiket írsz az sem vall érett felnőtt emberre....
  • rorr
    irigy vagy? tessék: :)
  • krisztike
    szia-szia
    ne húzz el a picsába ...!
    ne foglalkozz ,hogy mit mondanak azok a tagok ...csak irigyek ,hogy ők nem tudnak így eldumcsizni ...de erre csak azt tudom mondani ,hogy ők húzzanak el másik topicba akkor ...
  • Brigicsaj
    jó, igaz, de tod mi a baj, hogy nem ír senki, amikor ír akkor arról beszélünk, ha nem akkor meg másról, de lássuk be ez a téma kimeríthatő, és egy idő után már ugyanazokat mondjuk el, ha megfigyeled........
    de ha nagyon zavar húzok a p*csába.....

[rossz napja van.....]
  • Brigicsaj
    Na hát figyelj egy 14 éves nagyon nem érett az ilyen dolgokra..........annyi idióta hülye gyerek van..........nem egy olyan embert csaj is meg fiút is ismerek akik 14 évesen nem hogy a szexre meg az ilyenekre hanem egyáltalán egy kapcsolatra is éretlenek......beszélnek a levegőbe hogy nekeik már kell csaj/pasi aztán amikor két ilyen hülye megtalálja egymást akkor meg nyavajog hogy nem még sem...........
    érettlenek még nagyon, pff....már inkább nem mondok semmit mert már így is felhúztam magam ezen a fasságon.......
    egy 14 éves gyerek még nem bír normálisan gondolkodni ilyenekről (nagyon kivételes esetekben van csak ilyen) a legtöbb anyira agyilag zokni az ilyenekben hogy az vmi fantasztikus, vajon miért van eggyi gyereknek már gyereke.........na talán azért mert nem gondolnak a következményekre, meg amúgy is a srác megdugja aztán ott marad neki a gyerek........ha elveteti akkor meg már megvan annak a kockázata hogy később már nem lehet, 14 évesen meg annyi esze nincsen egyeseknek (a nagy többségnek) hogy védekezzen, mert így hogy most te mondod úgy könnyű........na mind1, mindenki azt gondol amit akar, nekem ez a véleményem.......hozzá teszem én is 14 vagyok, de ezt mintha már mondtam volna.......

(ide most káromkodnék egy........nagyot......:D)
  • Mojlepque
    Ebben igazat adok neked, hiszen nem rólatok szól ez a topic
  • franc0
    nemtom de nekem speciel ki van a tököm hogy a fél fiúk-lányok 3 ember szpemelésével van tele, és megölik a topikokat

erre van a saját
  • vg
    Te miért égeted magad szinte minden topicban ilyen nyálizással??????
  • Mojlepque
    Most nem azért mondom amit mondok, hogy ellenérveljek, de viszont azért egy 14 éves ember azért szerintem végül is értett egy ilyen dologra.Másrészt akkor meg úgy sem lesz gyereke ha védekeznek a megfelelő eszközökkel pl.: gumi, vagy ha a csaj tabletát szed (ha bár a gumi biztosabb védelem szerintem).

Amúgy meg ha itt tartunk hogy ki hány éves és van-e gyereke, akkor nekem meg van egy magántanuló osztálytársam, aki 15 éves, és lassan 2 éves a gyereke.De ő is csak azért szülte meg, mert szellemileg nem volt rátermett a dologra, és nem futott az agyában végig az egész, hanem a szerencséjére támaszkodott.Most meg ott tart, hogy vizsgára is úgy készülget, hogy anyjához viszi a gyereket, bár az anyja meg melózik eközben...
  • rorr
  • Brigicsaj
    Neked mindent elhiszek Drága!
  • rorr
    MEGVÁRNÁM ELHISZED :)
  • rorr
    VELED
  • Brigicsaj
    jó, de majd két év múlva nyáron...:P:DDDDDDD
    addig azt nem.....[makacs....:P]
  • rorr
    nem wc-ben nem csináljuk csak szép helyen és nyáron vagyok hajlandó elösször.....
  • Brigicsaj
    egésségére........hm.....nekem is minden vágam egy wc-ben csinálni, főleg az elsőt........Te hallod Roli nem megyünk oda?

[naná hogy csak viccel.....]
  • Brigicsaj
    hát én azért ismerek egy párat.......olyant is aki 15 éves és még nem is csókolózot.....és nem azért mert nyomorék vagy vmi.....hanem azért egyszerűen mert nem azért akart vkivel járni hogy legyen vkije , mint egyesek, hanem csak akkor ha szereti, ......(amúgy ezzel én is így vagyok.......nem fogok belemenni olyanokba aminek nincs értelme......nem akarok 1-2 hetes kapcsolatok...mert azért láttam meg halottam egy jó pár ilyenről, de nem látom semmi értelmét, hogy egyiknap ezzel, másiknap azzal, na mind1, lehet hogy én vagyok a hülye)
  • Brigicsaj
    de figyelj nem mindegy mikor hagyta, .....:DDD
  • Brigicsaj
    persze,......:)
  • Brigicsaj
    hát pl én az vagyok, és 16 éves koromig az is akarok maradni....:DDDD egyrészt azért mert nem akarom elhamarkodni a dolgokat.....másrészt azért mert addigra van annyi esze az embernek, már bocs de akiket én ismerek csajok meg srácok is (sokan, nem mindegyik, de sokan) azok se szüzek, és van egy olyan csaj akit most láttam vmelyiknap 16 éves és 1 éves gyereke van.... és oda járt tavaly előtt még a suliba ismertem meg minden.......de azért ha belegondolsz az egész életét elcseszte így.......mert most nem akarok itt pampogni, de ilyen téren nagyon nem sietem el a dolgokat....:DD bnőm is mondta hogy úgy beszélek mint az anyja, mondom talán azért mert az anyja nem hazudik ilyenben, és nem azért mondja hogy basztassa hanem azért mert félti hogy elcseszi az életét, na és erre nem tudott mit lépni....:D de engem nem érdekel mindenki úgy cseszi el az életét ahogy tudja...:D nekem az tökmindegy hogy ki mit csinál...:D én az tuti hogy addig nem és kész,....:D utána meg majd meglátjuk hogy hogy lesz....:DDD
  • rorr
    Ha belegondolok ,hogy 10 éves a kislányod hát nem tudom a Tökét vágnám le ha 12 évesen valaki .....Bár nem féltem jó nevelésben részesül!!!:)
  • krisztike
    elárulom ,hogy akkor anyám 18 elmúlt ...
  • rorr
    Az igen igényes.....:(
  • Mojlepque
    Hát nem is tudom.Egyeseknek nem
    Pl amikor Kapolcsra lementem a Művészetek Völgyébe, akkor az volt a menő, hogy 12 éves csajok azért mentek le oda, hogy a mobil-wc-ben veszítsék el a szűzességüket.
    Meg nem akarok gusztustalan lenni, de viszont mondta az egyik ismerősöm, hogy volt egy olyan csaj is, hogy úgy jött ki a wc-ből, hogy 2 csávóval ment be, a csajnak a lábán meg csurgott a dolog, és menni alig tudott.
  • rorr
    most Duddits a haverod vagy a tesód?
  • rorr
    Hát a fene tudja azért ez érettségtől is függ....
  • Mojlepque
    bezzeg az én időmben :)
  • Mojlepque
    Hát nem tudom, hogy a csajnak végül is első aktusa-e, mert eléggé gyerekes, és nem hiszem hogy Duddits előtt volt valaki mással, aki... ....:)

De mindegy.Amúgy 1. aktus legtöbbeknek 12 éves korban történik mostanában, épp azért írtam hogy 12 év fölött kevés szűz van még
  • rorr
    hallgatjuk végül is ez a topic erről is szól......
  • rorr
    Most nem az első aktusról van szó ? De igaza van Krisztinek általában így müködik + a kiváncsiság,vágy stb.....
  • Mojlepque
    Én sem vagyok pletykás, és nekem is van 12 éves koromból pár sztorim
  • rorr
    Azért ez nem általánosítható függ a neveltetéstől,társaságtól,az adott lány jellemétől is.... Nem biztos,hogy nyerő ha valaki 12 évesen nem szűz erröl van egy jó sztorim de majd azoknak akikkel olyan viszonyban vagyok(Brigi,Kriszti)!!!
  • Mojlepque
    azért hülyeség.Mert ennyi erővel anyádról is mondhatnánk elég szép szavakat hogy hagyta hogy apád ...:)
  • rorr
    Imádom!
  • krisztike
    akkor az szinte más világításba helyezi a dolgokat ...de nem változtat a tényeken ,hogy -előzőleg elmondtam -középpontban óhajt lenni és nem tud a korához és 1 tini kapcsolathoz sem felnőni ...
  • krisztike
    hülyéknek áll a világ ,drága bnőm ...
  • krisztike
    tudod ahhoz 2 ember kell ,hogy megtörténjen az aktus ...1.aki term. kihasználja az adódó alkalmat ;2. aki hagyja ,hogy kihasználják ezt az adódó helyzetet ...
  • Mojlepque
    amúgy meg nem csodálkoztam hogy lekúrváztad, hanem azért valamennyi tiszteletet akkor is érezhetnél iránta, attól függetlenül amit eddig tett.