2027
Avagy miért jobb nekik ha hazugsággal rejtik a valóságot?
-
#1128 na jó ...
és drukkolok ,hogy így legyen ... -
Mojlepque #1127 Az jó. Hát én nem vagyok valami nagy agytröszt, de azért szerintem nekem is valami ilyensmi lányom vagy fiam lesz... (remélem) -
#1126 az én lányom top-modell is lehet mert nagyon szép ,de mivel okos most egyenlőre nem tudja eldönteni ,hogy állatorvos vagy jogász (ügyvéd) lesz-e ...még szerencse ,hogy a tanulmányi eredménye az osztályában a legjobb és az évfolyamában is ő viszi a prímet ... -
Mojlepque #1125 de viszont lehet hogy az enyém valami nagy kampány vezér lesz, vagy top-modell:D -
#1124 na ugye ...
Én megmondtam ...szóval akkor én nyertem ...
nem gondoltam semmi rosszra ...:DDD -
Mojlepque #1123 Nem olyan... :) Rossz az aki roszra gondol
sima levelezés stb.
Abban biztos vagyok hogy ugyan olyan nem lehet az én gyerekem mint a tied -
#1122 kapcsolatot ? milyen kapcsolatot ? olyat ,amilyen a lányom csak nekem lehet csinálni ...hmmm...én olyan "kapcsolatot " most senkivel nem szándékozom tartani ... -
Mojlepque #1121 biztos vagy benne?:D
Tratsuk a kapcsolatot még 10 évig legalább, és akkor megtudhatod:) -
#1120 neki úgyse fog sikerülni ...ilyet és olyan jóra sikerültet csak én tudok ... -
#1119 nekem sikerült ...(hibás volt a járgány...:DDD )
de az ,hogy szépés okos az semmi ...egészséges is -
#1118 Próbáld meg! -
Mojlepque #1117 Hát ha eljutok odáig, akkor én is gumival próbálok gyereket csinálni, hát ha az is okos, és szép lesz LOL -
#1116 521 új üzi és ahogy látom a téma már rég kitárgyalva:)
sőt már más is:) -
#1115 hááát ...de a Brigivel nem fogok rajtad viaskodni ...:DDD
TE lenni az Ővé ...:DDD -
#1114 Rendben!!! Holnap jó? -
#1113 ezt itt nem lehet medumálni ...
jelentkezz be skype-on és legalább tudunk beszélgetni 1 kicsit ...:) -
#1112 jó ... igazad van ebben is ... -
#1111 Szerintem nem bántad meg! -
#1110 Szia!Mi az a Bizonyos tér? :) -
#1109 hát mobil wc-ben nem is lehetne jó ... -
#1108 aki 1 gumit nem tud felhúzni ...az enyhén szólva hülyének tartom ...csak egyszerű hibás gumik is kerülhetnek forgalomba ...sőt néhány hülye gyereknek jó szórakozás ,ha gombostűvel a boltban végiszurkálják az óvszeres csomagokat ill. dobozokat ... -
#1107 A lányomnál is gumit használtam és mégis sikeredett belőle 1 gyönyörű,okos lány gyerek... -
#1106 EBBEN BIZONYOS TÉREN IGAZAT ADOK NEKED ... -
#1105 Amikor Te a mobil wc-ben flörtölgetsz ott szólt valaki ,hogy az nem arra való...:) Egyébként itt felbukkantak az elmúlt pár napban olyan arcok akik osztják az észt csak nem tudom miből..... és ez nem Neked szól elsősorban....
Légy nem Jó! :)
-
#1104 Oké!igyekszem.... :) Nehogy öngyilkos légy nekem.... ha meglátod a saját magad lelkitükörképét. -
Vlala #1103 "Miért hazudnak a férfiak" topic van, vagy azt is nekem kell nyitni, mint a "férfiak a volán mögött"-et? eszvéesz a hazudozási mánia teljesen nemfüggetlen: férfiból is van ködgyáros, és hölgyből is van őszinte. Nem is egy. -
#1102 ne zavartasd magad.
ha rossz kedvem van tuti elolvasok pár ilyen magasröptű hozzászólásodat. -
#1101 jó, neked van igazad, egyetértek, persze, persze, hogy ne.......
[nem akar vitázni......elege van a vitákból] -
#1100 szép kis baráti köröd lehet......egy 14-15 éves gyereknek még nem kéne nemi életet élnie........nem úgy mondanám hogy normális, hanem sajnos átlagos, hogy sokan már élnek........de hát ő bajok, mind1 nem kelzdem megint......... -
Mojlepque #1099 Másrészt a tabletta meg csak 60% biztonság, ugyanis egy ideig azt kell szedni. És ha mondjuk a 2. napon abba hagyod a szedését, akkor is még esélyes a dolog, mivel a tabletta a méh-szájat zárja össze.
A gumi viszont 97%-ban magában tartja a dolgot (direkt nem írtam ki hogy mit), és az a maradandó 3% meg ha valakinek az az 1. aktusa, és nem igazán jártas a szexben illetve a gumi használatában. -
Mojlepque #1098 teljesen normális dolog 14-15 évesen a nemi élet. Én anélkül el sem tudnám képzelni a kapcsolataimat, és így van ezzel az összes ismerősöm is. -
Mojlepque #1097 Jajj Brigi!
Most nem arról van szó, hogy a teljesen zokni emberek olyan f@aszok hogy nem tudják mi fán terem a gyerek.
Hanem hogy SZÁMOMRA -
#1096 na látod MOST szóltál bele....:D eddig csak rorr és vg vitázott róla, amihez NEKED semmi közöd.......mondjuk nekem se de én nem is szóltam bele....:DDD -
#1095 na a gumi nem a legbiztonságosabb.....csak 85-90%-os.......a tabbletta is 95%, anyámnak meg spirál mellett lett gyerek (arra is azt mondták hogy húú 99%, teljesen biztonságos, aztán még is 2x teherbe esett mellette), szóval, nekem biztonságról ne beszéljél...:D a legbiztonságosabb ha elkötteti a petevezetékét, de akkor soha többé gyerek....:DDD na az biztonságos,.....
de egy gyerek 13-14-15 évesen még ne csináljon.......nem igazán egészséges......
főleg egyesek mint mondtam milyen fejletlenek, testileg lelkileg......na jól van befejezem, ma már eleget vitázatam.........:DDD
[szarik a világra.......] -
Mojlepque #1094 Másrészt meg ha meleg is lenne vg akkor is mi közötök van hozzá?
Ő dolga, mi sem szólunk bele a ti dolgotokba hogy ti mikor, kivel, hol, miért stb -
Mojlepque #1093 Hát már nem azért, de nem azt mondtam hogy az normális dolog hogy ha tablettát szed...
Hanem ha gumival védekezik, mert az a legbiztonságosabb.
Másrészt nem tudom hogy te hogy vagy vele, és a környezetedben hány 12-14 éves tinédzser van, de az tuti hogy akkor vagy azok zoknik agyilag mint ahogyan mondaná a Brigi, vagy nem ismerted eléggé őket ki.
Másrészt nem tudom hogy ez a téme hogy lehetne kimeríthető?
Mert ennyi erővel az is kimerített téma, hogy egész nap flörtöltök itt, ami nem saját fórum, hanem fiú-lány kapcsolat -
vg #1092 Nem érzem magam melegnek, bocsi. De semmi bajom nincs velük. Sőt, lányoknál igencsak szeretem! Szerintem egy értelmes hozzászólást sem láttál tölem eddig, mert olyan én nem tudok... -
#1091 Egyébként meg a mi a f***-t keversz Te ebben a topicban még értelmes hozzászólást itt nem láttunk tőled.....:( -
#1090 Azért mert vagy nyugodtan felvállalhatod....Mostanság már nem szégyen nem kell rejtőzködni,előbújhatsz a bokorból :) (ez nem segédmunka amit Te ugyebár szégyellenél....) -
vg #1089 Irigy? Miről beszélsz? Elöbbb szurnám magam tökön, minthogy a puszikát kapjak töled. Tényleg fejezd be!