Miért hazudnak a nők?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Brigicsaj
Msn-re nem jössz? 😊

xD

rorr
Ingyér van! 😊

rorr
Le kellene lõni az ilyet <#violent> 😊
Eljön magyarországra rabszolgatartónak....
Szégyen!!!

Brigicsaj
<#smile> köszike!

xD

rorr
ügyes vagy Babám!!! 😊

Brigicsaj
te is ügyes vagy akkor, fincsi lehetett az is....😊) <#finom>

xD

krisztike
<#finom>ügyi vagy barátném ...😊

krisztike
szerintem a csaj inkább csak -kezdetben- alkami kpcsolatként fogta fel az egészet és utána rájött ,hogy hibázott mert többet jelentesz neki (valszeg 1-2-szer megégette magát és most fél belelépni 1 új kapcsolatba ,vagy lehetséges van valami ,amit úgy gondol ,hogy pecsétet tehet kettõtök viszonyára pl. :ha van 1 gyereke ...a férfiak hanyatt homlok menekülnek az ilyen nõktõl ).

krisztike
igen ...
fasírtot és zölségesrizst és desszertnek vanilíás-csokis öntettel konyakos piskótát ... adtam az élvezetnek ...
ma láttam milyen az ,amikor a szemeim alatt bevan dagadva a fáradságtól...
sõt ,közben másik melót is néztem ...mivel nem igazán tudom elviselni ,hogy úgy bánjon velem a kínai ,mint 1 rabszolgával és 1 kutyával ... habár én a kutyámmal nem viselkedem így ...

Brigicsaj
de olyan volt hogy ugye megcsináltam a vanilia pudingot, és akkor kiszedtem kistálkába, és körbe raktam a szélét babapiskótával, közepére egy ananászkarika, és rá egy kis csokireszelék.......<#finom>

xD

rorr
Nem reggelig.... 😊
Akkor nem lehetett olyan rossz a puding,egyébként Én imádnám a pudingodat...😊

Brigicsaj
hát vaniliapuding kicsit megtúrbózva....😄DDD
de már elfogyot,....😛😄
Este, hát csak max 9-ig leszek...😊

xD

rorr
Milyen édesség?Azért megnézném..... Este msn?

rorr
SOHA Érted SOHA ne keress logikát ilyenben NINCS....

Brigicsaj
10-kor keltem fel....😄DD
aztán mostam, porszívóztam, hugommal játszottam, most meg ebéd után csináltam egy kis édességet...😄😛 le is akartam fényképezni, mert sztem tök jó lett, csak nem sikerült......😄 túl sötét van, meg ha vakuzom akkor nem láccik belõle semmi, vilanynál se láccik belõle semmi, szal nem sikerült....😄DD

xD

Brigicsaj
Hát itt talán az lehet, hogy a csajszi, meg ijedt, vagy nem tom, ........
próbálj nála lassítani egy kicsit.....😊)
jobb ötletem nincs...😊

xD

rorr
Köszi!
Felébredtél már Brigi?
Nyakad?<#puszi><#puszis>

rorr
Szia! <#puszi>
Mizujs?Fõztél?

Helló én egy kérdést szeretnék feltenni, miért? Miért van az hogy megismertem egy csodálatos nõt, akivel már egy jó ideje amikor lehetõség nyilt rá együtt voltam, akivel minden perc csodálatos volt, akivel imádtam lenni, akivel rengeteg közös témánk volt, egy hullámhosszon voltunk, miért változott meg? nemrég bevallottam neki hogy szeretem, de azóta nem keres, pedig elõtte minden találkát õ eröltetett. Magába habarított most meg hogy beleszerettem faképnél hagy. Azt mondja még õ se tudja hogy mit szeretne, mer nem akarok elvesziten mint barátot. Pedig azt mondta õ is soxor gondolt rá hogy mi ketten együtt legyünk. akkor meg mire ez a nagy filozofálás. mi ez a 180 fokos fordulat. tegnap beszéltem vele. mondtam hiányzik a közelsége. azt mondta neki is hiányzom. akkor hol itt a logika??

Serius
A nõk tagadják a férfiak elmondják😄DD

\"Légy olyan ,mint a madár,mely alól ha kivágják a fát- nem zuhan le-hanem még magasabbra repül.\" És neszójjábe:DD

krisztike
látod azt elhiszem ...<#ravasz1><#hehe><#awink>

rorr
valószinû lenne vki...<#nyes>

bens

a nõk nem is hazudnak ; )

Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!

krisztike
bizti lenne ,akiért egybõl megjönne a hangod ...😊))<#hehe><#awink>
sõt , bizti meggyógyulnál és csak annyira lennél beteg ,hogy az a Valaki ápoljon téged ...😊 ugye? 😄DD
de a Briginek igaza van ... igyál teát ...!

Brigicsaj
<#smile> igyál teát! 😊

xD

rorr
Jó volt csak picit elment a hangom (berekedtem!)

Brigicsaj
<#puszi> akkor jó volt biztos...😊

xD

rorr
Neked ugyanezeket Kedves!<#puszi>

rorr
Ember színe: ......... (nem sárga)
Ez csak poén,nem vagyok rasszista (nagyon)!

rorr
Valami olyasmi (lakásavatóbuli!!!!!!)😊))))))

rushman
kínai a fõnököd? LoL, hova sûjjedtünk...

én nem bírnám elviselni hogy egy auslander legyen a fõnököm

Brigicsaj
jah sajna azoké......:/

xD

krisztike
már én is szinte beledöglök ... fõleg a hülye ,kínai fõnöknõmbe ...1 hülye ,nyafogós picsa ...hajmeresztõ ,hogy mennyire buta és neki üzlete van ...😞<#rinya>
hát igen , hülyéké a Világ ...<#hehe><#idiota>

Brigicsaj
Neked is jó napot! <#puszi>
Nekem még szerencse hogy nincs hétvégén suli, bele is döglenék....😄D

xD

Brigicsaj
Szija! <#puszi>
Hát Te hol voltál eddig? 😄DD
Buliztál? 😄

xD

krisztike
Neked is jó napot ! <#puszi>
Én még most fogok majd melózni menni de a mai nap rövidebb ,mint hétközben ...szóval jövök vissza hozzátok majd ...😄D

krisztike
jó reggelt és jó napot!<#puszi><#wave>

rorr
Aludjatok sokat és jól csajok!!!
<#vigyor2><#puszi>

Brigicsaj
<#integet2>neked is....<#puszi>

xD

Brigicsaj
jah, én is így voltam csak a suliba...😄 órákon is mindig nézegettem a telefonom hogy mennyi az idõ...😄 és mindig még 5 óra, még 4, még, 3, még 2, még 1, és akkor már a perceket még ennyi, még annyi, és amikor utolsóról kicsöngettek tök boldog voltam, meg kajáltam, öcsémnek vettem kisboltba cumit...😄 (cukorkát) (kikunyizta...😄)
ééééés negyedháromra hazaértem....😄D

xD

krisztike
jó éjt ! fáradt vagyok és szép álmokat !<#puszi><#integet2>

krisztike
o.k.

krisztike
melózni próbáltam és néztem az idõt ,hogy mikor tellik már el a nap ...

Brigicsaj
a Csodák palotája, hááát ezt így nehéz elmagyarázni.......
hm....tényleg nem tom így elmagyarázni, de már voltam ott egyszer és tök jó "játékok" voltak ott, és most állítólag felújították szal még jobb lett...😄
majd ha hazajöttem mesélek, mert így tényleg nem tom elmagyarázni, de jobb mint a vidámpark sztem....😄

xD

Brigicsaj
😄D ilyen pontosan tod???!! 😄

xD

krisztike
"csodákpalotája" ... hmm...mi az ?-olyan hülye vagyok ,hogy nem tudom...:/
Miért aggódsz az anyukád miatt ,ha szabad kérdeznem ?
Milyen elõkészítõre jársz ?

krisztike
sõt a hold még 9:42-kor is látszódott ...<#eljen>

Brigicsaj
hát én még 14 éves vagyok egyszer csalódtam fiúban, de ezt már "megtanultam"...........😊
na de errõl bõvebben nem mesélnék....😄

xD

Brigicsaj
De jó neked,,....😊
Én is mennék szaunázni, olyan jó lenne most ebbe a hidegbe, sõtt szoliba is elkéne menni, eléggé ki vagyok fakulva, de úgy se fogok tudni elmenni.....😊
a napot én se láttam, ellenben a holddal, reggel fél 8-kor amikor mentem suliba akkor láttam....😊)
Én még egyenlõre álatlánosba járok 8.-ba.......na most jövõhéten, hétfõ az normális nap, suliba 6 óra, szal könnyû, akkor kedden 6 óra utána megyek pestre elõkészítõre fél 3-ra......akkor szerdán ügyeletes vagyok, akkor csütörtök olyan mint a kedd, pénteken meg megyek majd lehet csodákpalotájába, akkor utána 6-óra körülre haza érek minden nap, és akkor még pénteken jönnek elvileg vendégek, jaaah és csütörtökön meg még hugomnak van a szülinapja, ja meg lehet unokatesóm is jön vmikor.......szal így kb ennyi....😊 szerda lesz a legkirályabb napom...😊)
Ideges meg anyám miatt vagyok, aggódom érte nagyon.....😞(
Ja és persze én is Imádlak! <#puszi>

xD

"sztem is, de ez fordítva is igaz, úgy értem hogy a férfi is azért hazudik a nõnek, szal......"

Igen, ez is így van!
A baj az, hogy közel harminc évesen,
hatalmas csalódások után jöttem rá erre...