2027
Avagy miért jobb nekik ha hazugsággal rejtik a valóságot?
-
#1211 most ,hogy mondod ... (lehet benne valami ... csak Én vagyok már hulla ...:D ) -
#1210 Sztem úgy értette, hogy fél év telt el valójában időben, de mivel pubertáskorban előfordulhat ugrásszerű férfiasodás, így - szerinte - kinézetre két évnyit változott...(amúgy, hogy jön ez a topik témájához vajh...:D)
[résen van, és figyeli a topikot, hogy mi történik... :P] -
#1209 már 1-szer leírtam ...de holnap kifejtem bővebben ...csak mindjárt itt alszom el a billentyűzeten ...:DDD -
#1208 : D csak úgy kérdeztem, hátha tudod ; ) -
#1207 most mi van ???
ezt miért kérded ?
átvágtalak ? -
#1206 a kép feltétele óta fél év ;és 2 év amióta lett csinálva ... -
#1205 "az óta eltelt jóformán fél év, és külsőleg 2 év "
...ezt most nem értem. -
Mojlepque #1204 Másrészt már ez egy 1000 éves kép. Tudod az óta eltelt jóformán fél év, és külsőleg 2 év :P -
Mojlepque #1203 Teljes mértékben egyet értek veled!
Fölöslegesen vagytok itt: Franco, Takezó!
Nem veszitek észre hogy ebben a fórumba titeket lassan mindenki "megutál"?!
Másrészt a személyeskedéseket tartsátok meg magatoknak.
És még egy megjegyzés: Tetszünk nektek a képen, hogy 1 hétig azt néztétek?
Bár belőled kitelik az hogy .... ...na mind1... ...Másrészt akkor ha annyira faxák vagytok, akkor hogy hogy nincs rólatok kép sehol?! -
#1202 miért hazudnak a nők? ß ) -
#1201 Jajj ,fejezzétek be ... !
Levan tudva a tegnap és a tegnapelőtt ...ne vedd fel ...! :) -
#1200 És akkor mi van?? -
#1199 már itt is flémelés megy? -
#1198 hej ... ez már túl durva ...!!!!!!!!!!!!
a személyeskedésért még nem szóltam bele de az ilyen jellegű megjegyzéseket mellőzzétek !!!!!!!
ha egymással valami bajotok van azt priviben zavarjátok le mert nem idevaló !!! -
#1197 bye
tanulgatok -
#1196 Én már megyek! Üdv!
Alvajársz? :) -
#1195 Hé, mi a túró van itt? Ha így folytatjátok hamar gumiba kerül a topik!!!
Annyi a hozzászólásfosás, hogy nincs kedvem kibogózni, ki kezdte, s ki folytatta, pedig lehetne törölgetni rendesen...de próbáljatok megbékélni egymással, s kicsit finomítani a stíluson...
Ha akarjátok átnevezem a topikot, mert ahogy látom, már rég nem (csak) a címről szól a téma itt...de kicsit nyugisabb mederben folyjon a beszélgetés pls! -
#1194 sry
1 óra múlva jövök -
#1193 HÁT akkor légy FÉRFIIIII.... :) -
#1192 Szerintem a szülőket hagyjuk Ki mmég Te is elveszíthetsz valakit aztán nem hiszem ,hogy jólesik......:( -
#1191 cukifijjuk!!! Bár Én nem foglalkoztam idáig ezekkel a topicokkal...Nem érdekelt, volt más...... -
#1190 Majd holnap bár Én ráérek............Legfeljebb új néven regisztrálunk.......:) -
#1189 hát nem tudom.........Mi ha így folytatod a Tiéd hátán fogunk KÁRTYÁZNI....Egyébként meg írtam a priviben ,hogy nem megsértődni....... -
#1188 folytassuk? -
#1187 ha nem ily beszűkült módon fórumoznál, tudhatnád hogy a bal oldali lepke barátod, a jobb oldali pedig az ő duddits haverja. hetekig rajtuk röhögött az egész fórum. sajnálhatod hogy kimaradtál.
hidd el nem vagyok nő, téged is megbaszlak bármikor anyád hátán. -
Takezó #1184 nah elég legyen már... -
#1183 Ez biza lassan 2 év 1 hónap múlva de nem Én vagyok tele büntivel...... -
#1182 tedd azt
vagy méginkább kérvényezz moderátori jogot. -
#1181 oly harmatgyenge vagy hogy meg se sértesz
ezt a csicsek szót meg tuti hogy nemrég hallhattad. valahol egy ovi környékén. -
Takezó #1180 Sajnálom, hogy több, mint másfél év alatt nem sikerült megtanulni a helyes viselkedést az SG fórumon.
Házigazdajogról én nem álmodoznék a helyedben ezek után :) -
#1178 a fényképen mojlepke haverotok van -
#1177 Csinálj egy topicot Underworld néven és sírjál de hangosan Ám!!!Annál lejjebb nem sülyedhetsz már Csicsek! -
Takezó #1176 Nem tudom, miről beszélsz, de nem is igazán érdekel, és azt tanácsolom, h addig moderáld magad, amíg más meg nem teszi -.- -
#1175 Mi van itt vannak a futballhuligánok is? :) -
#1174 Kerülöd mert nem Melegtopic............! Csicsek! A fényképen az új bariddal nyomjátok.....???? -
Takezó #1173 [b]amúgy meg nem kell hisztizni, ez nem saját topik, és ha nincs ontopik hozzászólás, akkor se mehet a szpem, meg az offtopikolás... -
Takezó #1172 egyáltalán nem normális, csak általános -.- -
Takezó #1171 na nemábaszki annak van nője? -
#1170 -
#1169 "Ne állj le vitatkozni hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre, ott pedig lenyomnak a rutinjukkal."
ezért kerülöm a topikot, egyébként te pl már rég sírnál.