2027
Avagy miért jobb nekik ha hazugsággal rejtik a valóságot?
-
Mojlepque #1266 Már rég befejezték... ... -
#1265 hali !jó napot !
mi újság ? -
#1264 neked is! -
#1263 akkor jó ... már megijedtem ...:DDD
jó éjt ! -
#1262 fejezd be !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#1261 Nem! :DDD -
#1260 Lehet, hogy "úszósapkával"(??) nem is, de a viselkedéseddel igen.... -
#1259 most mondtam valami rosszat ...? -
#1258 Tök jó! Te még nálam is többet tudsz.....:DDD -
#1257 mert nem szeretné mindenki orrára kötni ,hogy mennyire belezúgott 1 srácba ...még a végén rontaná a hírnevét (és a végén kiderülne a pasi neve is ) ...:D
(csak vicc) -
Mojlepque #1256 Már bocs, nem a hírtelen férfiasodásról beszélünk. Hanem arról hogy még mindig azt az 1000 éves képet nyomjátok minden fórumba, és lehet ha az a kép akkor nagyon gagyi volt, de az óta sokat változott. -
#1255 jó oké.....:)))) -
#1254 én nem szoktam hazudni........ -
#1253 és miért hazudsz? :) -
#1252 ne foglalkozz velük ...:)))) -
#1251 Tudom, mert én is köztük voltam akik nem témához szóltak.....;D de amikor szoltak akkor én abbahagytam...;DD ha vissza olvasol ez a második hsz-m a vita óta...:DD -
#1250 itt már egy ideje nem szólnak a témához egy árva szót sem...;) -
#1249 Na de most ez a veszekedés a témához tartozik? Most őszíntén!!
Nem arról beszéltek hogy miért hazudnak a nők, hanem arról hogy ki és hogy mivel rontotta el a topikot.......ha lennétek szívesek befejezni és akkor mostmár mindenki csak a témához szólna hozzá!
Csak ennyit akartam......... -
#1248 értve! -
#1247 Flém+spam OFF különben jönnek a büntik! -
#1246 hnnn akkor ezért csöpög annyira egy ideje a fiúk/lányok szeksön ;))) -
#1230 Ja, mielőtt szó érné a ház elejit, nem vagyok egyik oldal mellett sem!!!:DD
Ha netán bárkinél az jönne le, hogy valakit/valakiket védek, akkor nagy tévedésben van, én a saját meglátásom mondtam el -
#1229 1. igen, pár ember, de az a pár már rég nem a témánál van, mint ahogy azt jeleztem valamikor 1 beszólás erejéig.
2. Jó, megértem hogy itt lettetek barátok, de ezt a baráti viszonyt folytathatnátok 1 olyan közös saját topikban ahol senkit nem zavartok olyan beszélgetésel ami már kezd majdhogynem magán jellegű lenni.
Szerintem ez nem fáj senkinek, mint inkább sokakat nem érdekel (legalább is engem tényleg nem, de nem hiszem hogy egyedül lennék ezzel)
2/b. Hát ha Ti nem írkálnátok ide, szerintem molylepkével sem lett volna itt gond, de erről tényleg nem tehettek, hogy más beszóltneki.
3. Nem, nem tudom egyenlőre jobbá tenni, mert ide illő témám nincs, viszont várom, hogy valakinek legyen, hogy hogy esetleg hozzászólhassak, de akár hányszor van itt hsz, az a Tiétek, és nem a témához kapcsolódó. Szóval ez zavar, és erre tegnap jöttem rá. Tudom, kicsit sok idő kellett, de ez van:)
Amúgy ezt nem bántásként mondtam amit az előző hsz-ben írtam, ez inkább tényközlésnek, mint kritikának szántam, de mindenki annak veszi aminek akarja, a lényegen nem változtat, hogy MÁR NEM IDE VALÓ A BESZÉLGETÉSETEK, mint inkább 1 saját topikba. -
#1228 helyes helyes! -
#1227 -
#1226 Lassan Rád is..... :(
Ez a 8. felesleges megnyilvánulásod.....:) -
#1225 1-Mivel hetekig 3-4 ember járt csak ide Igen a lehetőségek leszükültek...
2- a Saját topicban igazad van de mi itt lettünk BARÁTOK tudod ez fáj itt egy két embernek....
2/b Az ,hogy itt szegény Mojepque-t és Dudditsot bántják divatból erről nem Mi tehetünk....
3-Ha nem tetszik tedd jobbá vagy ne látogasd....most sem új témát dobtál fel hanem kritizálsz csak----:( -
#1224 "nem csak mi gondoljuk így " - és nem fáj ? -
brad #1223 És TE miért hazudsz /hazudnál ? -
Takezó #1222 köszönöm, úgy látszik, nem csak mi (sneciek - Franco + én) gondoljuk így -
#1221 Hát Takezó, megelőztél...!:)
Pont tegnap gondolkodtam L azon mért is nem tetszik már ez a topik.:(
Hát igen, mert át ment pár ember baráti eszmecseréjévé, és gondolom ebből adódóan jöttek a beszólások, személyeskedések, mert nem mindenkinek tetszik ez a váltás.
Amondó vagyok a barátok nyissanak maguknak 1 saját topikot és ott aztán bármiről beszélgethetnek, senki sem fog beszólni, vagy ha netán mégis, akkor jogosan szólhatnak majd vissza, sőt moderálási joga is lesz a házigazdának.
Ez a topik meg szépen elsüllyed, ha nincs érdemi hozzászólás, nem kell "életben tartani", ha igény lesz rá úgyis visszakerül majd és lehet tanácsokat osztogatni, meg kielemezni újból a témát. -
Takezó #1220 1) EZ A TOPIC NEM A SAJÁT FÓRUMOK KÖZÖTT VAN.
2)Duddits: van mind2nkről kép sztem a neten, nc... Fórumozók fényképei pl;) Vállalom, hogy nám vok Adonisz, de legalább nem csinálok hülyét magamból egy úszósapkával
[b]3) Flémet be lehet fejezni, egy-két büntipont már ráférne itt egy-két mókusra -.- -
#1219 az ugatás rám vonatkozik sry Hyk. késő van. -
#1218 egyébként 2 braáti tanács:
- a sajátban nyugodtan folytathatjátok, sem moderátor sem más nem ugat, még törölhetitek is aki nem teccik
- muszáJ, muszáJ, muszáJ !!! -
#1217 "Fölöslegesen vagytok itt: Franco, Takezó!"
majd én eldöntöm hol jó nekem.
"ha annyira faxák vagytok, akkor hogy hogy nincs rólatok kép sehol?! "
ezt a te szádból már legalább ötödször olvasom az Sg-n. unalmas. a válaszomat is ott találod.
"az óta eltelt jóformán fél év, és külsőleg 2 év"
tudodmit? remélem hogy nem kamuzol. az evolúció nevében.
amúgy ha megfigyeled én pl téged ignoráltalak. nem is kívánok foglalkozni veled többet.
-
#1216 Szerintem egy ilyen topicban nehéz mindig a témánál maradni el-elkanyarodnak a dolgok dehát ezért ez a címe ,hogy :Miért hazudnak a Nők....ebbe sokminden belefér......:) -
#1215 nem muszály kifejteni : ) ne fáradj. -
#1214 mi nem muszály ?
bocs ,teljesen minuszban vagyok ...:) -
#1213 semmi, csak úgy furcsa volt, és gondoltam megkérdem már. de nincs jeletősége már ilyen későn ß ) -
#1212 nem muszály : ) nem azért kérdeztem. csak úgy ; )