Miért hazudnak a nők?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
aki 1 gumit nem tud felhúzni ...az enyhén szólva hülyének tartom ...csak egyszerû hibás gumik is kerülhetnek forgalomba ...sõt néhány hülye gyereknek jó szórakozás ,ha gombostûvel a boltban végiszurkálják az óvszeres csomagokat ill. dobozokat ...
Amikor Te a mobil wc-ben flörtölgetsz ott szólt valaki ,hogy az nem arra való...😊 Egyébként itt felbukkantak az elmúlt pár napban olyan arcok akik osztják az észt csak nem tudom mibõl..... és ez nem Neked szól elsõsorban....
Légy nem Jó! 😊
Légy nem Jó! 😊
Oké!igyekszem.... 😊 Nehogy öngyilkos légy nekem.... ha meglátod a saját magad lelkitükörképét. <#vigyor1>#vigyor1>
"Miért hazudnak a férfiak" topic van, vagy azt is nekem kell nyitni, mint a "férfiak a volán mögött"-et? eszvéesz a hazudozási mánia teljesen nemfüggetlen: férfiból is van ködgyáros, és hölgybõl is van õszinte. Nem is egy.
ne zavartasd magad.
ha rossz kedvem van tuti elolvasok pár ilyen magasröptû hozzászólásodat.
ha rossz kedvem van tuti elolvasok pár ilyen magasröptû hozzászólásodat.
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
szép kis baráti köröd lehet......egy 14-15 éves gyereknek még nem kéne nemi életet élnie........nem úgy mondanám hogy normális, hanem sajnos átlagos, hogy sokan már élnek........de hát õ bajok, mind1 nem kelzdem megint.........
xD
Másrészt a tabletta meg csak 60% biztonság, ugyanis egy ideig azt kell szedni. És ha mondjuk a 2. napon abba hagyod a szedését, akkor is még esélyes a dolog, mivel a tabletta a méh-szájat zárja össze.
A gumi viszont 97%-ban magában tartja a dolgot (direkt nem írtam ki hogy mit), és az a maradandó 3% meg ha valakinek az az 1. aktusa, és nem igazán jártas a szexben illetve a gumi használatában.
A gumi viszont 97%-ban magában tartja a dolgot (direkt nem írtam ki hogy mit), és az a maradandó 3% meg ha valakinek az az 1. aktusa, és nem igazán jártas a szexben illetve a gumi használatában.
teljesen normális dolog 14-15 évesen a nemi élet. Én anélkül el sem tudnám képzelni a kapcsolataimat, és így van ezzel az összes ismerõsöm is.
Jajj Brigi!
Most nem arról van szó, hogy a teljesen zokni emberek olyan f@aszok hogy nem tudják mi fán terem a gyerek.
Hanem hogy SZÁMOMRA
Most nem arról van szó, hogy a teljesen zokni emberek olyan f@aszok hogy nem tudják mi fán terem a gyerek.
Hanem hogy SZÁMOMRA
na látod MOST szóltál bele....😄 eddig csak rorr és vg vitázott róla, amihez NEKED semmi közöd.......mondjuk nekem se de én nem is szóltam bele....😄DD
xD
na a gumi nem a legbiztonságosabb.....csak 85-90%-os.......a tabbletta is 95%, anyámnak meg spirál mellett lett gyerek (arra is azt mondták hogy húú 99%, teljesen biztonságos, aztán még is 2x teherbe esett mellette), szóval, nekem biztonságról ne beszéljél...😄 a legbiztonságosabb ha elkötteti a petevezetékét, de akkor soha többé gyerek....😄DD na az biztonságos,.....
de egy gyerek 13-14-15 évesen még ne csináljon.......nem igazán egészséges......
fõleg egyesek mint mondtam milyen fejletlenek, testileg lelkileg......na jól van befejezem, ma már eleget vitázatam.........😄DD
de egy gyerek 13-14-15 évesen még ne csináljon.......nem igazán egészséges......
fõleg egyesek mint mondtam milyen fejletlenek, testileg lelkileg......na jól van befejezem, ma már eleget vitázatam.........😄DD
xD
Másrészt meg ha meleg is lenne vg akkor is mi közötök van hozzá?
Õ dolga, mi sem szólunk bele a ti dolgotokba hogy ti mikor, kivel, hol, miért stb
Õ dolga, mi sem szólunk bele a ti dolgotokba hogy ti mikor, kivel, hol, miért stb
Hát már nem azért, de nem azt mondtam hogy az normális dolog hogy ha tablettát szed...
Hanem ha gumival védekezik, mert az a legbiztonságosabb.
Másrészt nem tudom hogy te hogy vagy vele, és a környezetedben hány 12-14 éves tinédzser van, de az tuti hogy akkor vagy azok zoknik agyilag mint ahogyan mondaná a Brigi, vagy nem ismerted eléggé õket ki.
Másrészt nem tudom hogy ez a téme hogy lehetne kimeríthetõ?
Mert ennyi erõvel az is kimerített téma, hogy egész nap flörtöltök itt, ami nem saját fórum, hanem fiú-lány kapcsolat
Hanem ha gumival védekezik, mert az a legbiztonságosabb.
Másrészt nem tudom hogy te hogy vagy vele, és a környezetedben hány 12-14 éves tinédzser van, de az tuti hogy akkor vagy azok zoknik agyilag mint ahogyan mondaná a Brigi, vagy nem ismerted eléggé õket ki.
Másrészt nem tudom hogy ez a téme hogy lehetne kimeríthetõ?
Mert ennyi erõvel az is kimerített téma, hogy egész nap flörtöltök itt, ami nem saját fórum, hanem fiú-lány kapcsolat
Nem érzem magam melegnek, bocsi. <#eljen>#eljen> De semmi bajom nincs velük. Sõt, lányoknál igencsak szeretem! <#action>#action> Szerintem egy értelmes hozzászólást sem láttál tölem eddig, mert olyan én nem tudok... <#hehe>#hehe>
Egyébként meg a mi a f***-t keversz Te ebben a topicban még értelmes hozzászólást itt nem láttunk tõled.....😞
Azért mert <#kocsog>#kocsog> vagy nyugodtan felvállalhatod....Mostanság már nem szégyen nem kell rejtõzködni,elõbújhatsz a bokorból 😊 (ez nem segédmunka amit Te ugyebár szégyellenél....)
Irigy? Mirõl beszélsz? Elöbbb szurnám magam tökön, minthogy a puszikát kapjak töled. Tényleg fejezd be!
Ki kért tanácsot kitõl? Mi tõled? Otthon ugrálj ne itt..... Úgy érzem akit megkérdeztél mindenki segíteni akart Neked!!!Amikor meg leírtuk egy témában õszintén a véleményünket, Te voltál megsértõdve mert majdnem mindenki lekurvázta a Tesód (Duddits) Nõjét.......
Azt tedd hozzá ,hogy ebben a topicban (meg az általad kritizáltakban)Te még csak olvastál hozzá nem szóltál!!!Ebben a topicban volt olyan ,hogy IGEN 1 hétig csak 3-an, 4-en beszélgettünk,társalogtunk,vitatkoztunk..... Akkor ez senkit nem zavart akkor ezt miért írtad? Unatkozol?
Igen a szerencsétlen Anyja és a szerencsétlen gyereke issza meg a levét egy 12-13 éves Gyerek (még Gyerek) botlásainak neked ez miért természetes?egy 14 éves Csaj meg ne szedjen tablettát még növésben van szerinted ez tuti jó Neki?Ne haragudj de amiket írsz az sem vall érett felnõtt emberre....
szia-szia <#puszi>#puszi>
ne húzz el a picsába ...!
ne foglalkozz ,hogy mit mondanak azok a tagok ...csak irigyek ,hogy õk nem tudnak így eldumcsizni ...de erre csak azt tudom mondani ,hogy õk húzzanak el másik topicba akkor ...
ne húzz el a picsába ...!
ne foglalkozz ,hogy mit mondanak azok a tagok ...csak irigyek ,hogy õk nem tudnak így eldumcsizni ...de erre csak azt tudom mondani ,hogy õk húzzanak el másik topicba akkor ...
jó, igaz, de tod mi a baj, hogy nem ír senki, amikor ír akkor arról beszélünk, ha nem akkor meg másról, de lássuk be ez a téma kimeríthatõ, és egy idõ után már ugyanazokat mondjuk el, ha megfigyeled........
de ha nagyon zavar húzok a p*csába.....
de ha nagyon zavar húzok a p*csába.....
xD
Na hát figyelj egy 14 éves nagyon nem érett az ilyen dolgokra..........annyi idióta hülye gyerek van..........nem egy olyan embert csaj is meg fiút is ismerek akik 14 évesen nem hogy a szexre meg az ilyenekre hanem egyáltalán egy kapcsolatra is éretlenek......beszélnek a levegõbe hogy nekeik már kell csaj/pasi aztán amikor két ilyen hülye megtalálja egymást akkor meg nyavajog hogy nem még sem...........
érettlenek még nagyon, pff....már inkább nem mondok semmit mert már így is felhúztam magam ezen a fasságon.......
egy 14 éves gyerek még nem bír normálisan gondolkodni ilyenekrõl (nagyon kivételes esetekben van csak ilyen) a legtöbb anyira agyilag zokni az ilyenekben hogy az vmi fantasztikus, vajon miért van eggyi gyereknek már gyereke.........na talán azért mert nem gondolnak a következményekre, meg amúgy is a srác megdugja aztán ott marad neki a gyerek........ha elveteti akkor meg már megvan annak a kockázata hogy késõbb már nem lehet, 14 évesen meg annyi esze nincsen egyeseknek (a nagy többségnek) hogy védekezzen, mert így hogy most te mondod úgy könnyû........na mind1, mindenki azt gondol amit akar, nekem ez a véleményem.......hozzá teszem én is 14 vagyok, de ezt mintha már mondtam volna.......
(ide most káromkodnék egy........nagyot......😄)
érettlenek még nagyon, pff....már inkább nem mondok semmit mert már így is felhúztam magam ezen a fasságon.......
egy 14 éves gyerek még nem bír normálisan gondolkodni ilyenekrõl (nagyon kivételes esetekben van csak ilyen) a legtöbb anyira agyilag zokni az ilyenekben hogy az vmi fantasztikus, vajon miért van eggyi gyereknek már gyereke.........na talán azért mert nem gondolnak a következményekre, meg amúgy is a srác megdugja aztán ott marad neki a gyerek........ha elveteti akkor meg már megvan annak a kockázata hogy késõbb már nem lehet, 14 évesen meg annyi esze nincsen egyeseknek (a nagy többségnek) hogy védekezzen, mert így hogy most te mondod úgy könnyû........na mind1, mindenki azt gondol amit akar, nekem ez a véleményem.......hozzá teszem én is 14 vagyok, de ezt mintha már mondtam volna.......
(ide most káromkodnék egy........nagyot......😄)
xD
Ebben igazat adok neked, hiszen nem rólatok szól ez a topic
nemtom de nekem speciel ki van a tököm hogy a fél fiúk-lányok 3 ember szpemelésével van tele, és megölik a topikokat
erre van a saját
erre van a saját
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
Te miért égeted magad szinte minden topicban ilyen nyálizással??????
Most nem azért mondom amit mondok, hogy ellenérveljek, de viszont azért egy 14 éves ember azért szerintem végül is értett egy ilyen dologra.Másrészt akkor meg úgy sem lesz gyereke ha védekeznek a megfelelõ eszközökkel pl.: gumi, vagy ha a csaj tabletát szed (ha bár a gumi biztosabb védelem szerintem).
Amúgy meg ha itt tartunk hogy ki hány éves és van-e gyereke, akkor nekem meg van egy magántanuló osztálytársam, aki 15 éves, és lassan 2 éves a gyereke.De õ is csak azért szülte meg, mert szellemileg nem volt rátermett a dologra, és nem futott az agyában végig az egész, hanem a szerencséjére támaszkodott.Most meg ott tart, hogy vizsgára is úgy készülget, hogy anyjához viszi a gyereket, bár az anyja meg melózik eközben...
Amúgy meg ha itt tartunk hogy ki hány éves és van-e gyereke, akkor nekem meg van egy magántanuló osztálytársam, aki 15 éves, és lassan 2 éves a gyereke.De õ is csak azért szülte meg, mert szellemileg nem volt rátermett a dologra, és nem futott az agyában végig az egész, hanem a szerencséjére támaszkodott.Most meg ott tart, hogy vizsgára is úgy készülget, hogy anyjához viszi a gyereket, bár az anyja meg melózik eközben...
egésségére........hm.....nekem is minden vágam egy wc-ben csinálni, fõleg az elsõt........Te hallod Roli nem megyünk oda? <#idiota>#idiota>
xD
hát én azért ismerek egy párat.......olyant is aki 15 éves és még nem is csókolózot.....és nem azért mert nyomorék vagy vmi.....hanem azért egyszerûen mert nem azért akart vkivel járni hogy legyen vkije , mint egyesek, hanem csak akkor ha szereti, ......(amúgy ezzel én is így vagyok.......nem fogok belemenni olyanokba aminek nincs értelme......nem akarok 1-2 hetes kapcsolatok...mert azért láttam meg halottam egy jó pár ilyenrõl, de nem látom semmi értelmét, hogy egyiknap ezzel, másiknap azzal, na mind1, lehet hogy én vagyok a hülye)
xD
hát pl én az vagyok, és 16 éves koromig az is akarok maradni....😄DDD egyrészt azért mert nem akarom elhamarkodni a dolgokat.....másrészt azért mert addigra van annyi esze az embernek, már bocs de akiket én ismerek csajok meg srácok is (sokan, nem mindegyik, de sokan) azok se szüzek, és van egy olyan csaj akit most láttam vmelyiknap 16 éves és 1 éves gyereke van.... és oda járt tavaly elõtt még a suliba ismertem meg minden.......de azért ha belegondolsz az egész életét elcseszte így.......mert most nem akarok itt pampogni, de ilyen téren nagyon nem sietem el a dolgokat....😄D bnõm is mondta hogy úgy beszélek mint az anyja, mondom talán azért mert az anyja nem hazudik ilyenben, és nem azért mondja hogy basztassa hanem azért mert félti hogy elcseszi az életét, na és erre nem tudott mit lépni....😄 de engem nem érdekel mindenki úgy cseszi el az életét ahogy tudja...😄 nekem az tökmindegy hogy ki mit csinál...😄 én az tuti hogy addig nem és kész,....😄 utána meg majd meglátjuk hogy hogy lesz....😄DD
xD
Ha belegondolok ,hogy 10 éves a kislányod hát nem tudom a Tökét vágnám le ha 12 évesen valaki .....Bár nem féltem jó nevelésben részesül!!!😊
Hát nem is tudom.Egyeseknek nem <#awink>#awink>
Pl amikor Kapolcsra lementem a Mûvészetek Völgyébe, akkor az volt a menõ, hogy 12 éves csajok azért mentek le oda, hogy a mobil-wc-ben veszítsék el a szûzességüket.
Meg nem akarok gusztustalan lenni, de viszont mondta az egyik ismerõsöm, hogy volt egy olyan csaj is, hogy úgy jött ki a wc-bõl, hogy 2 csávóval ment be, a csajnak a lábán meg csurgott a dolog, és menni alig tudott.
Pl amikor Kapolcsra lementem a Mûvészetek Völgyébe, akkor az volt a menõ, hogy 12 éves csajok azért mentek le oda, hogy a mobil-wc-ben veszítsék el a szûzességüket.
Meg nem akarok gusztustalan lenni, de viszont mondta az egyik ismerõsöm, hogy volt egy olyan csaj is, hogy úgy jött ki a wc-bõl, hogy 2 csávóval ment be, a csajnak a lábán meg csurgott a dolog, és menni alig tudott.
bezzeg az én idõmben 😊
Hát nem tudom, hogy a csajnak végül is elsõ aktusa-e, mert eléggé gyerekes, és nem hiszem hogy Duddits elõtt volt valaki mással, aki... ....😊
De mindegy.Amúgy 1. aktus legtöbbeknek 12 éves korban történik mostanában, épp azért írtam hogy 12 év fölött kevés szûz van még
De mindegy.Amúgy 1. aktus legtöbbeknek 12 éves korban történik mostanában, épp azért írtam hogy 12 év fölött kevés szûz van még