2027
Avagy miért jobb nekik ha hazugsággal rejtik a valóságot?
-
#1306 Nagyon igazad van! Sokaknál ez így van..... -
#1305 Maximálisan egyet értek -
#1304 Igazad van,kiváncsi voltam kinek mi a véleménye. Nos én már megtapasztaltam,hogy hiába vagyok hűséges ,becsületes-ha a partnerom nem partner ebben. Komolyan mondom,mamár nem divat hűségesnek + becsületesnek lenni,az egy éjszakás kalandok a menök,esetleg több éjszaka. Én ebben nem vagyok partner. Persze ha szabad vagyok,akkor kihasználom,de egy igazi párkapcsolatban,nanemá. Aki ott hazudik az az életben is hazudik,és ami a legrosszabb,hogy a végén még el is hiszi sajátmagának,hogy őneki volt igaza. Szomoru. Tisztelet a pár nőnek akik kivételek,de mind kacsázik jobbra balra. -
#1303 túltettem magam rajta gyorsan ...:) -
#1302 :( -
#1301 Ez igaz ... most szoptam meg a meló keresésnél és még az utiköltség is 800 ft-omba került és kifogtam 1 gusztustalan férget ...(hányinger ) -
#1300 Ezígyigaz (S)porttárs!!! :DDDDDD -
#1299 Hazug,rohanó,másokat semmibevevő ez a világ mostanában! Minnél gyosabban,minnél többet megkapni mindenből Nők ,vagyon, és egyéb trófeák.....:) Ja és hazudni is olyan egy két embernek mintha csak kezet mosna vagy napi szokásos tevékenységét végezné elég ha megnézel egy-két munkahelyet......Igaz Hercegnőm!:)
Sajnos!!!!!!!
-
#1298 de.
mi csak füllentünk : DDD -
#1297 hát assem mindegy miben hazudnak, és hogy mikor hazudnak, minden körülménytől meg adott helyzettől függ.......és megint csak mondanám hogy nem csak a nők csinálják ezt..... -
#1296 az az igazság ,hogy ezen törtem én is a fejem ...de látom Te szavakba is öntötted ...:-D -
#1295 oh ...benned 1 filozófus ill. 1 pszhiáter veszett el ... :-D -
#1294 de... -
Dant0r #1293 Hm arra még senki sem gondolt, hogy
azért hazudnak a nők, mert azt hiszik, hogyha nem hazudnak és az igazat mondják azzal valakit megbánthatnak, PEDIG épp azzal bántják meg az illetőt hogy hazudnak? -
#1292 hmm.. és még őszinte is. ß ) -
#1291 :DDD hát most legyek nagyképű., hogy "hát igemn mert én olyan szép vagyok, meg olyan okos, meg olyan SZERÉNY, na meg persze cseppetsem nagyképű és ego"...:DD
na hát ez nem megy nekem...:DD -
#1290 vááóó... és milyen szerény! : DDD -
#1289 remélem higy nem kopizzák le.....:DD
belevaló......kukába....mint selejt...:DDDD -
#1288 hát azért, mert mindenki ilyen belevaló csaj akar lenni... : DDD
ezt is lecopyzzák majd, figyel meg! ; ) -
#1287 2-en is lekopizták a nevem így aztán váltottam...:DDD -
#1286 nem kell, csak írtam...:DDD -
#1285 hey...!! mi ez az új design maestra? : ) -
#1284 neeeh... : DD inkább visszavonom! -
#1283 aha...:DDD -
#1282 jól vagy ? -
#1281 Na és megint kezdődhetne a vita hogy nem ezért és ezért, de ezért is ezért, meg hogy nem is csak a nők hazudnak......stb, stb...;DDD -
#1280 napszemüveges-mosolygó arc. -
#1279 ez miii ? -
#1278 ß ) -
#1277 értettem -
#1276 : DD és csak elmondtam a véleményem a kérdésről... -
#1275 tényleg ? még ilyet ? :D
(de ez most célzás volt ? :-) ) -
#1274 sztem azért hazudnak a nők, mert azt hiszik, h az igazságot el lehet rejteni. pedig nem ; ) -
#1273 Te is bővebben hozzászólhatnál ,hamár te vagy a témaindító ...:)) -
#1272 :) -
#1271 akkor itt at ideje ,hogy ismét benézz néha ide ...:DDD -
#1270 itt voltam az indulásnál, beraktam a kedvencekhez, mert olyan depis voltam, aztán azóta se voltam itt -
#1269 mi a bajod ??? -
#1268 aztakúú
Fiúk, lányok, kapcsolatok
- Miért hazudnak a nők? (1161 új üzenet)
:DDDD -
#1267 szeva !