Miért hazudnak a nők?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Franco! Egyre nevetségesebbé teszed itt magad! Nem veszed észre, hogy Rorr, Keisztike, Bens meg még sorolhatnám ki nevetségessé tesz téged?
Vagyis jobban fogalazva te magadat, hiszen olyan hülyeségeket írsz hogy már reped fölöttem a plafon <#vigyor3>#vigyor3>
Vagyis jobban fogalazva te magadat, hiszen olyan hülyeségeket írsz hogy már reped fölöttem a plafon <#vigyor3>#vigyor3>
"Oké!Drága Hercegnõ"
<#unalmas>#unalmas> <#levele>#levele>
<#unalmas>#unalmas> <#levele>#levele>
dehát már küldtél 1× : ) kezd ez kicsit gyanús lenni...
Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!
Oké!Drága Hercegnõ, mikor kommunikálunk már valós idõben?(skype,msn nekem mindegy.... <#puszi>#puszi>
Hi!😊
A Szívem csak 1 embernek ill. 2-nek engedi meg hogy küldjek ...és a 1.Brigi ,2. Rorr ...sajna ...😊
A Szívem csak 1 embernek ill. 2-nek engedi meg hogy küldjek ...és a 1.Brigi ,2. Rorr ...sajna ...😊
"Több vagyok nálad"
csak ennyit szerettem volna hallani. bye.
csak ennyit szerettem volna hallani. bye.
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
ezt még nem írtam ...<#kocsog>#kocsog>
a férjem átlag és én is az vagyok ...a lányomra pedig büszke vagyok - de ,ha nem így lenne kicsit furcsa lenne ... mivel 1 normális anya (szülõ )büszke a gyermekére ...
a másik ,hogy éppen errõl kezdtünk beszélgetni mivel azt a témát már kiveséztük ,ami a topic címe ...
a férjem átlag és én is az vagyok ...a lányomra pedig büszke vagyok - de ,ha nem így lenne kicsit furcsa lenne ... mivel 1 normális anya (szülõ )büszke a gyermekére ...
a másik ,hogy éppen errõl kezdtünk beszélgetni mivel azt a témát már kiveséztük ,ami a topic címe ...
Hát csak azért, mert senki nem szól hozzá semmi tárgyilagos dolgot
Kussolj már te g***i!😊
"az én lányom top-modell is lehet mert nagyon szép ,de mivel okos most egyenlõre nem tudja eldönteni ,hogy állatorvos vagy jogász (ügyvéd) lesz-e ...még szerencse ,hogy a tanulmányi eredménye az osztályában a legjobb és az évfolyamában is õ viszi a prímet ..."
Kezd már kicsit unalmas, és idegesitõ lenni, hogy neked mindenkid csúcs-szuper-okos-modell-izmos-nõcsábász-milliomos. Bár, ha jobban belegondolok, és megnézem, hogy mirõl szól ez a topic, és utána megnézem amiket írkálsz... <#levele>#levele>
Kezd már kicsit unalmas, és idegesitõ lenni, hogy neked mindenkid csúcs-szuper-okos-modell-izmos-nõcsábász-milliomos. Bár, ha jobban belegondolok, és megnézem, hogy mirõl szól ez a topic, és utána megnézem amiket írkálsz... <#levele>#levele>
de Szivi ... itt mindenki elõtt ???<#awink>#awink><#hehe>#hehe><#nevetes1>#nevetes1><#vigyor>#vigyor><#vigyor2>#vigyor2>
de remélem hogy a lányod nagyon sikeres lesz
ok, thx
Az jó. Hát én nem vagyok valami nagy agytröszt, de azért szerintem nekem is valami ilyensmi lányom vagy fiam lesz... (remélem)
az én lányom top-modell is lehet mert nagyon szép ,de mivel okos most egyenlõre nem tudja eldönteni ,hogy állatorvos vagy jogász (ügyvéd) lesz-e ...még szerencse ,hogy a tanulmányi eredménye az osztályában a legjobb és az évfolyamában is õ viszi a prímet ...<#crazya>#crazya><#taps>#taps><#eljen>#eljen>
de viszont lehet hogy az enyém valami nagy kampány vezér lesz, vagy top-modell😄
na ugye ...<#taps>#taps><#hehe>#hehe>
Én megmondtam ...szóval akkor én nyertem ...<#crazya>#crazya><#zavart1>#zavart1><#hehe>#hehe>
nem gondoltam semmi rosszra ...😄DD
Én megmondtam ...szóval akkor én nyertem ...<#crazya>#crazya><#zavart1>#zavart1><#hehe>#hehe>
nem gondoltam semmi rosszra ...😄DD
Nem olyan... 😊 Rossz az aki roszra gondol <#wink>#wink>
sima levelezés stb.
Abban biztos vagyok hogy ugyan olyan nem lehet az én gyerekem mint a tied
sima levelezés stb.
Abban biztos vagyok hogy ugyan olyan nem lehet az én gyerekem mint a tied
kapcsolatot ? milyen kapcsolatot ? olyat ,amilyen a lányom csak nekem lehet csinálni ...hmmm...én olyan "kapcsolatot " most senkivel nem szándékozom tartani ...<#kacsint>#kacsint><#ravasz1>#ravasz1><#eplus2>#eplus2><#hehe>#hehe>
biztos vagy benne?😄
Tratsuk a kapcsolatot még 10 évig legalább, és akkor megtudhatod😊
Tratsuk a kapcsolatot még 10 évig legalább, és akkor megtudhatod😊
neki úgyse fog sikerülni ...ilyet és olyan jóra sikerültet csak én tudok ...<#kacsint>#kacsint><#vigyor1>#vigyor1>
nekem sikerült ...(hibás volt a járgány...😄DD )
de az ,hogy szépés okos az semmi ...egészséges is <#taps>#taps><#eljen>#eljen>
de az ,hogy szépés okos az semmi ...egészséges is <#taps>#taps><#eljen>#eljen>
Hát ha eljutok odáig, akkor én is gumival próbálok gyereket csinálni, hát ha az is okos, és szép lesz LOL
521 új üzi és ahogy látom a téma már rég kitárgyalva😊
sõt már más is😊
sõt már más is😊
\"A düh mások hibáinak az ára, de mi fizetjük.\"
hááát ...de a Brigivel nem fogok rajtad viaskodni ...😄DD
TE lenni az Õvé ...😄DD<#taps>#taps><#hehe>#hehe><#puszi>#puszi>
TE lenni az Õvé ...😄DD<#taps>#taps><#hehe>#hehe><#puszi>#puszi>
ezt itt nem lehet medumálni ...
jelentkezz be skype-on és legalább tudunk beszélgetni 1 kicsit ...😊
jelentkezz be skype-on és legalább tudunk beszélgetni 1 kicsit ...😊