Miért hazudnak a nők?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sztem úgy értette, hogy fél év telt el valójában idõben, de mivel pubertáskorban elõfordulhat ugrásszerû férfiasodás, így - szerinte - kinézetre két évnyit változott...(amúgy, hogy jön ez a topik témájához vajh...😄)
már 1-szer leírtam ...de holnap kifejtem bõvebben ...csak mindjárt itt alszom el a billentyûzeten ...😄DD
"az óta eltelt jóformán fél év, és külsõleg 2 év "
...ezt most nem értem.
...ezt most nem értem.
Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!
Másrészt már ez egy 1000 éves kép. Tudod az óta eltelt jóformán fél év, és külsõleg 2 év 😛
Teljes mértékben egyet értek veled!
Fölöslegesen vagytok itt: Franco, Takezó!
Nem veszitek észre hogy ebben a fórumba titeket lassan mindenki "megutál"?!
Másrészt a személyeskedéseket tartsátok meg magatoknak.
És még egy megjegyzés: Tetszünk nektek a képen, hogy 1 hétig azt néztétek?
Bár belõled kitelik az hogy .... ...na mind1... ...Másrészt akkor ha annyira faxák vagytok, akkor hogy hogy nincs rólatok kép sehol?! <#mf1>#mf1>
Fölöslegesen vagytok itt: Franco, Takezó!
Nem veszitek észre hogy ebben a fórumba titeket lassan mindenki "megutál"?!
Másrészt a személyeskedéseket tartsátok meg magatoknak.
És még egy megjegyzés: Tetszünk nektek a képen, hogy 1 hétig azt néztétek?
Bár belõled kitelik az hogy .... ...na mind1... ...Másrészt akkor ha annyira faxák vagytok, akkor hogy hogy nincs rólatok kép sehol?! <#mf1>#mf1>
már itt is flémelés megy?
Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!
hej ... ez már túl durva ...!!!!!!!!!!!!
a személyeskedésért még nem szóltam bele de az ilyen jellegû megjegyzéseket mellõzzétek !!!!!!!
ha egymással valami bajotok van azt priviben zavarjátok le mert nem idevaló !!!
a személyeskedésért még nem szóltam bele de az ilyen jellegû megjegyzéseket mellõzzétek !!!!!!!
ha egymással valami bajotok van azt priviben zavarjátok le mert nem idevaló !!!
Hé, mi a túró van itt? Ha így folytatjátok hamar gumiba kerül a topik!!!
Annyi a hozzászólásfosás, hogy nincs kedvem kibogózni, ki kezdte, s ki folytatta, pedig lehetne törölgetni rendesen...de próbáljatok megbékélni egymással, s kicsit finomítani a stíluson...
Ha akarjátok átnevezem a topikot, mert ahogy látom, már rég nem (csak) a címrõl szól a téma itt...de kicsit nyugisabb mederben folyjon a beszélgetés pls!
Annyi a hozzászólásfosás, hogy nincs kedvem kibogózni, ki kezdte, s ki folytatta, pedig lehetne törölgetni rendesen...de próbáljatok megbékélni egymással, s kicsit finomítani a stíluson...
Ha akarjátok átnevezem a topikot, mert ahogy látom, már rég nem (csak) a címrõl szól a téma itt...de kicsit nyugisabb mederben folyjon a beszélgetés pls!
Szerintem a szülõket hagyjuk Ki mmég Te is elveszíthetsz valakit aztán nem hiszem ,hogy jólesik......😞
cukifijjuk!!! Bár Én nem foglalkoztam idáig ezekkel a topicokkal...Nem érdekelt, volt más......
hát nem tudom.........Mi ha így folytatod a Tiéd hátán fogunk KÁRTYÁZNI....Egyébként meg írtam a priviben ,hogy nem megsértõdni.......
ha nem ily beszûkült módon fórumoznál, tudhatnád hogy a bal oldali lepke barátod, a jobb oldali pedig az õ duddits haverja. hetekig rajtuk röhögött az egész fórum. sajnálhatod hogy kimaradtál.
hidd el nem vagyok nõ, téged is megbaszlak bármikor anyád hátán.
hidd el nem vagyok nõ, téged is megbaszlak bármikor anyád hátán.
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
nah elég legyen már...
oly harmatgyenge vagy hogy meg se sértesz
ezt a csicsek szót meg tuti hogy nemrég hallhattad. valahol egy ovi környékén.
ezt a csicsek szót meg tuti hogy nemrég hallhattad. valahol egy ovi környékén.
Sajnálom, hogy több, mint másfél év alatt nem sikerült megtanulni a helyes viselkedést az SG fórumon.
Házigazdajogról én nem álmodoznék a helyedben ezek után 😊
Házigazdajogról én nem álmodoznék a helyedben ezek után 😊
Csinálj egy topicot Underworld néven és sírjál de hangosan Ám!!!Annál lejjebb nem sülyedhetsz már Csicsek!
Nem tudom, mirõl beszélsz, de nem is igazán érdekel, és azt tanácsolom, h addig moderáld magad, amíg más meg nem teszi -.-
Kerülöd mert nem Melegtopic............! Csicsek! A fényképen az új bariddal nyomjátok.....????
amúgy meg nem kell hisztizni, ez nem saját topik, és ha nincs ontopik hozzászólás, akkor se mehet a szpem, meg az offtopikolás...
egyáltalán nem normális, csak általános -.-
na nemábaszki annak van nõje? <#wilting>#wilting>
"Ne állj le vitatkozni hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre, ott pedig lenyomnak a rutinjukkal."
ezért kerülöm a topikot, egyébként te pl már rég sírnál.
ezért kerülöm a topikot, egyébként te pl már rég sírnál.
én nem szoktam nevetségessé tenni senkit <#shakehead>#shakehead>
semmit nem utálok jobban, mint másokat gúnyolni.
semmit nem utálok jobban, mint másokat gúnyolni.
Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!