2027
Avagy miért jobb nekik ha hazugsággal rejtik a valóságot?
-
#1386 Részvétem!
:-(
De itt nem erről volt szó..hanem arról h nem kell azt mondani,h a nők mindig hazudnak...-.-
A bizalomról beszéltem..-.-
-
#1385 Mindenkivel történhet kellemetlen dolog egy kapcsolatban. Egyik ismerősömnek pl. a karjai közt halt meg a párja. Nem extrém eset. -
#1384 náááh uggye!
ne mondja nekem senki,h soha nem élt meg rossz élményeket kapcsolatok terén..!
mindenkivel történt már valami kellemetlen..
de nah és..?akkor most életem végéig ezen agyaljak?Akkor már nem is lehetek boldog?Akkor nincs olyan pasi akivel igazán boldog lehetek..
pfff....-.-
Mindenkinek vannak rossz tulajdonságai..
Aki viszont csak ezeket képes meglátni,az meg is érdemli,h így éljen..Aki bebeszéli magának,h nincs egyetlenegy normális ellenkező nemű ezen a világon,az valószínűleg soha nem is lesz igazán boldog.
amúgy puszó krisztikém..mizújs veled..?privi!
[off,end] -
#1383 képzeld el van olyan pasi és azt hallom tőle majdnem minden nap -már 5 éve-,hogy "szeretlek kicsim " ...:)
(és állandóan azt nézi ,hogy minek örülnék de azért belém-belémköt néha -a lányommal együtt- mert úgy az igazi és én is imádom :) ) -
#1382 Hát, igen. Az a baj az őszinteséggel, hogy bizalom párosul hozzá, és viszont, ha az egyik nincs meg, akkor a másik se... Mondjuk én mindig úgy voltam ezzel, hogy inkább kimondtam, amit gondoltam, mert abból még baj nem lehet... ha meg mégis, akkor az azért van, mert nem bírják elviselni a gondolataimat :D -
#1381 oh..dehogynem..:D -
Phat Smoker #1380 sejtettem, hogy nem leszek elég meggyőző :)) -
#1379 -
#1378 lool -
Phat Smoker #1377 teljes mértékben egyetértek veled s támogatom azt az álláspontodat, miszerint a nők nem (mindig) hazudnak! -
Vlala #1376 Olvass vissza, kezdetektől támadom a topic egyoldalússágát. [be akarok vágódni az SG fórum hölgy-tagjainál :) ] -
#1375 amúgy remélem van olyan pasi itt,aki nem állítja h a nők mindig hazudnka...
wáááá..
már maga ez a kérdés is nevetséges...poén..
hehehehe... -
#1374 pff....éééérdekes egy tápik..
v nem vok nő,vagy nem em veszem észre h hazudok...-.-
tudnék erre egy frappáns választ,de hagyom h a ffiak levezessék kisebbségi komlexusaikat.. -
feketeribizli #1373 Azért mert megbüntette őket az élet, amikor igazat momdtak. -
#1372 hazudos picsák! -
#1371 húhaaaaaaaa -
tomzsi #1370 te mit nem fejetel be HHHHHHHHHMMMMMMMM???? -
tomzsi #1369 te mit nem fejetel be HHHHHHHHHMMMMMMMM???? -
tattooed #1368 hmmmmmmmm -
tomzsi #1367 Hali Tominak hivnak
miert hazudnak a NNÖÖÖKKKK -
#1366 ...úgy hazudnak mintha könyvből olvasnák... -
vadoclany #1365 Nem hazudunk:-) Csak a ferfiak hiszik azt:-)
-
#1364 :))) -
#1363 jajaja...:D -
#1362 :D ja vmi mókust ami sprintel mint állat:D (főleg erdőtűzben) :) -
#1361 akkor holnap beújítok egyet....:D -
#1360 Jaja:D Miért nem tudtad?:) 15évente cserélni kell én csak tudom már 1szer cseréltem:))) -
#1359 hazudtok? -
#1358 lehet le kell csrélnem, kezd öreg lenni szegény pára 15 év után..:DD
gyakran bedöglik.... -
#1357 :D Na azért...:) -
#1356 :DD már megetettem, és müxik...:D -
#1355 Akkor szólj neki hogy forgassa( adj neki enni:) ) vagy vmit,mert igy nemtok már mit reagálni:))) -
#1354 jajaja, :D -
#1353 Na azért a Fresh-es lányok messze vannak az angyaltól:)))
-
#1352 Nem forgatja a mókus a kereket?:) -
Phat Smoker #1351 ahogy a Fresh "énekli" 'Félig ördög, féig angyal!' :-) -
#1350 -
#1349 még szép :-DD -
#1348 bocs, most nem forog a kerék a fejembe..:D -
#1347 az persze, estedben fordítva van mi? :D
minden fiú egy angyal, minden lány egy ördög, még is arra vár az angyal hogy vigye el az ördög..:D