Miért hazudnak a nõk?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Zuhogó hó Eltûnik a tengerben. Micsoda csend!
\"Légy olyan ,mint a madár,mely alól ha kivágják a fát- nem zuhan le-hanem még magasabbra repül.\" És neszójjábe:DD
(csak vicc)
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
xD
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
Nem arról beszéltek hogy miért hazudnak a nõk, hanem arról hogy ki és hogy mivel rontotta el a topikot.......ha lennétek szívesek befejezni és akkor mostmár mindenki csak a témához szólna hozzá!
Csak ennyit akartam.........
xD
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
Ha netán bárkinél az jönne le, hogy valakit/valakiket védek, akkor nagy tévedésben van, én a saját meglátásom mondtam el<#smile>#smile>
\"A düh mások hibáinak az ára, de mi fizetjük.\"
2. Jó, megértem hogy itt lettetek barátok, de ezt a baráti viszonyt folytathatnátok 1 olyan közös saját topikban ahol senkit nem zavartok olyan beszélgetésel ami már kezd majdhogynem magán jellegû lenni.
Szerintem ez nem fáj senkinek, mint inkább sokakat nem érdekel (legalább is engem tényleg nem, de nem hiszem hogy egyedül lennék ezzel)
2/b. Hát ha Ti nem írkálnátok ide, szerintem molylepkével sem lett volna itt gond, de errõl tényleg nem tehettek, hogy más beszóltneki.
3. Nem, nem tudom egyenlõre jobbá tenni, mert ide illõ témám nincs, viszont várom, hogy valakinek legyen, hogy hogy esetleg hozzászólhassak, de akár hányszor van itt hsz, az a Tiétek, és nem a témához kapcsolódó. Szóval ez zavar, és erre tegnap jöttem rá. Tudom, kicsit sok idõ kellett, de ez van:)
Amúgy ezt nem bántásként mondtam amit az elõzõ hsz-ben írtam, ez inkább tényközlésnek, mint kritikának szántam, de mindenki annak veszi aminek akarja, a lényegen nem változtat, hogy MÁR NEM IDE VALÓ A BESZÉLGETÉSETEK, mint inkább 1 saját topikba.
2- a Saját topicban igazad van de mi itt lettünk BARÁTOK <#smile>#smile>tudod ez fáj itt egy két embernek....<#pardon1>#pardon1>
2/b Az ,hogy itt szegény Mojepque-t és Dudditsot bántják divatból errõl nem Mi tehetünk....<#falbav>#falbav>
3-Ha nem tetszik tedd jobbá<#taps>#taps> vagy ne látogasd....most sem új témát dobtál fel hanem kritizálsz csak----:(
Pont tegnap gondolkodtam L azon mért is nem tetszik már ez a topik.:(
Hát igen, mert át ment pár ember baráti eszmecseréjévé, és gondolom ebbõl adódóan jöttek a beszólások, személyeskedések, mert nem mindenkinek tetszik ez a váltás.
Amondó vagyok a barátok nyissanak maguknak 1 saját topikot és ott aztán bármirõl beszélgethetnek, senki sem fog beszólni, vagy ha netán mégis, akkor jogosan szólhatnak majd vissza, sõt moderálási joga is lesz a házigazdának.
Ez a topik meg szépen elsüllyed, ha nincs érdemi hozzászólás, nem kell "életben tartani", ha igény lesz rá úgyis visszakerül majd és lehet tanácsokat osztogatni, meg kielemezni újból a témát.
2)Duddits: van mind2nkrõl kép sztem a neten, nc... Fórumozók fényképei pl;) Vállalom, hogy nám vok Adonisz, de legalább nem csinálok hülyét magamból egy úszósapkával <#idiota>#idiota>
[b]3) Flémet be lehet fejezni, egy-két büntipont már ráférne itt egy-két mókusra -.-
- a sajátban nyugodtan folytathatjátok, sem moderátor sem más nem ugat, még törölhetitek is aki nem teccik
- muszáJ, muszáJ, muszáJ !!!
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
majd én eldöntöm hol jó nekem.
"ha annyira faxák vagytok, akkor hogy hogy nincs rólatok kép sehol?! "
ezt a te szádból már legalább ötödször olvasom az Sg-n. unalmas. a válaszomat is ott találod.
"az óta eltelt jóformán fél év, és külsõleg 2 év"
tudodmit? remélem hogy nem kamuzol. az evolúció nevében.
amúgy ha megfigyeled én pl téged ignoráltalak. nem is kívánok foglalkozni veled többet.
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
bocs ,teljesen minuszban vagyok ...:)