Miért hazudnak a nõk?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bens
: DD és csak elmondtam a véleményem a kérdésrõl...

Zuhogó hó Eltûnik a tengerben. Micsoda csend!

krisztike
tényleg ? még ilyet ? :D

(de ez most célzás volt ? :-) )

bens
sztem azért hazudnak a nõk, mert azt hiszik, h az igazságot el lehet rejteni. pedig nem ; )

krisztike
Te is bõvebben hozzászólhatnál ,hamár te vagy a témaindító ...:))

Serius
:)

\"Légy olyan ,mint a madár,mely alól ha kivágják a fát- nem zuhan le-hanem még magasabbra repül.\" És neszójjábe:DD

krisztike
akkor itt at ideje ,hogy ismét benézz néha ide ...:DDD

Petka
itt voltam az indulásnál, beraktam a kedvencekhez, mert olyan depis voltam, aztán azóta se voltam itt<#idiota>

krisztike
mi a bajod ???

Petka
aztakúú

Fiúk, lányok, kapcsolatok
- Miért hazudnak a nõk? (1161 új üzenet)

:DDDD

krisztike
szeva !<#integet2>

Már rég befejezték... ...<#wink>

krisztike
hali !jó napot !<#puszi>
mi újság ?

Brigicsaj
neked is! <#puszi><#integet2>

xD

krisztike
akkor jó ... már megijedtem ...:DDD
jó éjt !<#puszi><#integet2>

krisztike
fejezd be !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Brigicsaj
Nem! :DDD

xD

Duddits
Lehet, hogy "úszósapkával"(??) nem is, de a viselkedéseddel igen....

krisztike
most mondtam valami rosszat ...?<#fejvakaras><#nemtudom><#confused>

Brigicsaj
Tök jó! Te még nálam is többet tudsz.....:DDD

xD

krisztike
mert nem szeretné mindenki orrára kötni ,hogy mennyire belezúgott 1 srácba ...még a végén rontaná a hírnevét (és a végén kiderülne a pasi neve is ) ...:D<#hehe>

(csak vicc)

Már bocs, nem a hírtelen férfiasodásról beszélünk. Hanem arról hogy még mindig azt az 1000 éves képet nyomjátok minden fórumba, és lehet ha az a kép akkor nagyon gagyi volt, de az óta sokat változott.

Brigicsaj
jó oké.....:))))

xD

Brigicsaj
én nem szoktam hazudni........<#bee1>

xD

Punker
és miért hazudsz? :)

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

krisztike
ne foglalkozz velük ...:))))

Brigicsaj
Tudom, mert én is köztük voltam akik nem témához szóltak.....;D de amikor szoltak akkor én abbahagytam...;DD ha vissza olvasol ez a második hsz-m a vita óta...:DD

xD

ÁjjLe BoBBi
itt már egy ideje nem szólnak a témához egy árva szót sem...;)

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

Brigicsaj
Na de most ez a veszekedés a témához tartozik? Most õszíntén!!
Nem arról beszéltek hogy miért hazudnak a nõk, hanem arról hogy ki és hogy mivel rontotta el a topikot.......ha lennétek szívesek befejezni és akkor mostmár mindenki csak a témához szólna hozzá!

Csak ennyit akartam.........

xD

ÁjjLe BoBBi
értve!<#worship>

Punker
Flém+spam OFF különben jönnek a büntik!

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

ÁjjLe BoBBi
hnnn akkor ezért csöpög annyira egy ideje a fiúk/lányok szeksön ;)))

Médea
Ja, mielõtt szó érné a ház elejit, nem vagyok egyik oldal mellett sem!!!:DD
Ha netán bárkinél az jönne le, hogy valakit/valakiket védek, akkor nagy tévedésben van, én a saját meglátásom mondtam el<#smile>

\"A düh mások hibáinak az ára, de mi fizetjük.\"

Médea
1. igen, pár ember, de az a pár már rég nem a témánál van, mint ahogy azt jeleztem valamikor 1 beszólás erejéig.

2. Jó, megértem hogy itt lettetek barátok, de ezt a baráti viszonyt folytathatnátok 1 olyan közös saját topikban ahol senkit nem zavartok olyan beszélgetésel ami már kezd majdhogynem magán jellegû lenni.
Szerintem ez nem fáj senkinek, mint inkább sokakat nem érdekel (legalább is engem tényleg nem, de nem hiszem hogy egyedül lennék ezzel)

2/b. Hát ha Ti nem írkálnátok ide, szerintem molylepkével sem lett volna itt gond, de errõl tényleg nem tehettek, hogy más beszóltneki.

3. Nem, nem tudom egyenlõre jobbá tenni, mert ide illõ témám nincs, viszont várom, hogy valakinek legyen, hogy hogy esetleg hozzászólhassak, de akár hányszor van itt hsz, az a Tiétek, és nem a témához kapcsolódó. Szóval ez zavar, és erre tegnap jöttem rá. Tudom, kicsit sok idõ kellett, de ez van:)

Amúgy ezt nem bántásként mondtam amit az elõzõ hsz-ben írtam, ez inkább tényközlésnek, mint kritikának szántam, de mindenki annak veszi aminek akarja, a lényegen nem változtat, hogy MÁR NEM IDE VALÓ A BESZÉLGETÉSETEK, mint inkább 1 saját topikba.

ÁjjLe BoBBi
<#vigyor><#vigyor> helyes helyes!

ÁjjLe BoBBi
<#ejnye1>

rorr
Lassan Rád is..... :(
Ez a 8. felesleges megnyilvánulásod.....:)

rorr
1-Mivel hetekig 3-4 ember járt csak ide Igen a lehetõségek leszükültek...
2- a Saját topicban igazad van de mi itt lettünk BARÁTOK <#smile>tudod ez fáj itt egy két embernek....<#pardon1>
2/b Az ,hogy itt szegény Mojepque-t és Dudditsot bántják divatból errõl nem Mi tehetünk....<#falbav>
3-Ha nem tetszik tedd jobbá<#taps> vagy ne látogasd....most sem új témát dobtál fel hanem kritizálsz csak----:(

krisztike
"nem csak mi gondoljuk így " - és nem fáj ? <#ravasz1><#eplus2>

És TE miért hazudsz /hazudnál ?<#hehe><#levele>

köszönöm, úgy látszik, nem csak mi (sneciek - Franco + én) gondoljuk így <#gonosz1>
Médea
Hát Takezó, megelõztél...!:)

Pont tegnap gondolkodtam L azon mért is nem tetszik már ez a topik.:(

Hát igen, mert át ment pár ember baráti eszmecseréjévé, és gondolom ebbõl adódóan jöttek a beszólások, személyeskedések, mert nem mindenkinek tetszik ez a váltás.

Amondó vagyok a barátok nyissanak maguknak 1 saját topikot és ott aztán bármirõl beszélgethetnek, senki sem fog beszólni, vagy ha netán mégis, akkor jogosan szólhatnak majd vissza, sõt moderálási joga is lesz a házigazdának.

Ez a topik meg szépen elsüllyed, ha nincs érdemi hozzászólás, nem kell "életben tartani", ha igény lesz rá úgyis visszakerül majd és lehet tanácsokat osztogatni, meg kielemezni újból a témát.

1) EZ A TOPIC NEM A SAJÁT FÓRUMOK KÖZÖTT VAN.

2)Duddits: van mind2nkrõl kép sztem a neten, nc... Fórumozók fényképei pl;) Vállalom, hogy nám vok Adonisz, de legalább nem csinálok hülyét magamból egy úszósapkával <#idiota>

[b]3) Flémet be lehet fejezni, egy-két büntipont már ráférne itt egy-két mókusra -.-
franc0
az ugatás rám vonatkozik sry Hyk. késõ van.

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

franc0
egyébként 2 braáti tanács:

- a sajátban nyugodtan folytathatjátok, sem moderátor sem más nem ugat, még törölhetitek is aki nem teccik

- muszáJ, muszáJ, muszáJ !!!

franc0
"Fölöslegesen vagytok itt: Franco, Takezó!"

majd én eldöntöm hol jó nekem.

"ha annyira faxák vagytok, akkor hogy hogy nincs rólatok kép sehol?! "

ezt a te szádból már legalább ötödször olvasom az Sg-n. unalmas. a válaszomat is ott találod.

"az óta eltelt jóformán fél év, és külsõleg 2 év"

tudodmit? remélem hogy nem kamuzol. az evolúció nevében.

amúgy ha megfigyeled én pl téged ignoráltalak. nem is kívánok foglalkozni veled többet.

rorr
Szerintem egy ilyen topicban nehéz mindig a témánál maradni el-elkanyarodnak a dolgok dehát ezért ez a címe ,hogy :Miért hazudnak a Nõk....ebbe sokminden belefér......:)

bens
nem muszály kifejteni : ) ne fáradj.

krisztike
mi nem muszály ?<#fejvakaras><#falbav><#nemtudom><#confused>

bocs ,teljesen minuszban vagyok ...:)

bens
semmi, csak úgy furcsa volt, és gondoltam megkérdem már. de nincs jeletõsége már ilyen késõn ß )

bens
nem muszály : ) nem azért kérdeztem. csak úgy ; )