Miért hazudnak a nők?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
pl.szexuálisan és értelmi szinten mehet tovább ...😊Pl,igen. Tetszik a merész rákérdezésed. Lehet volt szó róla itt,de én még nem értem mi szükség erre?
Lehet a "másik" miatt?
Lehet a "másik" miatt?
miért, van értelme? 😊
Kiveséztük, hogy nem csak a nõk hazudnak, ez tartott 1320 hozzászólásig.
Kiveséztük, hogy nem csak a nõk hazudnak, ez tartott 1320 hozzászólásig.
Szia Hercegem ! Már én is régen láttalak és hiányoztál ...😞 <#law>#law><#puszi>#puszi>
Tudom ,hogy nem nyomulós és tök aranyos ...😊
Valahogy többet kellenne itt dumcsiznunk mert még a végén úgy lesz vége ennek az évnek ,hogy nem dumcsizunk ... 😊 <#awink>#awink><#vigyor1>#vigyor1>
Tudom ,hogy nem nyomulós és tök aranyos ...😊
Valahogy többet kellenne itt dumcsiznunk mert még a végén úgy lesz vége ennek az évnek ,hogy nem dumcsizunk ... 😊 <#awink>#awink><#vigyor1>#vigyor1>
Én ismerem valamennyire a Srácot azért nem nagyon nyomulós........😊
(bár ki nem szereti ha figyelnek rá.......)
Csók Hercegnõm! Ezer 600 éve nem láttalak....<#puszi>#puszi><#law>#law>
(bár ki nem szereti ha figyelnek rá.......)
Csók Hercegnõm! Ezer 600 éve nem láttalak....<#puszi>#puszi><#law>#law>
szerintem tudta csak valamit mondania kellett ...tipikusan ez az ,hogy végre RÁ figyelj barátosnõm ...😊)
na mi van? : )
nem jött be az új design mégse? ; )
nem jött be az új design mégse? ; )
Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!
ne célozgassunk😄
Sztem nem...😄D Nem vonzódom a csajokhoz.,......nincsenek ferdehajlamaim.....
😄DD de azt olvastam hogy ilyenkorba teljesen normális ha megfordul vkinek a fejébe! <#idiota>#idiota> 😄DD
De amúgy tom hogy egyesek gerjednek az ilyen dolgokra...😄D
😄DD de azt olvastam hogy ilyenkorba teljesen normális ha megfordul vkinek a fejébe! <#idiota>#idiota> 😄DD
De amúgy tom hogy egyesek gerjednek az ilyen dolgokra...😄D
xD
pedig az jó😄
<#vigyor>#vigyor> én csak egy-kétx hogy lezbikus, de aztán úgy döntöttem inkább halok meg mint hogy az legyek..😄DDD<#idiota>#idiota>
xD
én már gondolkoztam rajta hogy szerzetes leszek..
Maximálisan egyet értek<#eljen>#eljen>
\"Légy olyan ,mint a madár,mely alól ha kivágják a fát- nem zuhan le-hanem még magasabbra repül.\" És neszójjábe:DD
Igazad van,kiváncsi voltam kinek mi a véleménye. Nos én már megtapasztaltam,hogy hiába vagyok hûséges ,becsületes-ha a partnerom nem partner ebben. Komolyan mondom,mamár nem divat hûségesnek + becsületesnek lenni,az egy éjszakás kalandok a menök,esetleg több éjszaka. Én ebben nem vagyok partner. Persze ha szabad vagyok,akkor kihasználom,de egy igazi párkapcsolatban,nanemá. Aki ott hazudik az az életben is hazudik,és ami a legrosszabb,hogy a végén még el is hiszi sajátmagának,hogy õneki volt igaza. Szomoru. Tisztelet a pár nõnek akik kivételek,de mind kacsázik jobbra balra.
\"Légy olyan ,mint a madár,mely alól ha kivágják a fát- nem zuhan le-hanem még magasabbra repül.\" És neszójjábe:DD
Ez igaz ... most szoptam meg a meló keresésnél és még az utiköltség is 800 ft-omba került és kifogtam 1 gusztustalan férget ...(hányinger )
Hazug,rohanó,másokat semmibevevõ ez a világ mostanában! Minnél gyosabban,minnél többet megkapni mindenbõl Nõk ,vagyon, és egyéb trófeák.....😊 Ja és hazudni is olyan egy két embernek mintha csak kezet mosna vagy napi szokásos tevékenységét végezné elég ha megnézel egy-két munkahelyet......Igaz Hercegnõm!😊
Sajnos!!!!!!!
Sajnos!!!!!!!
hát assem mindegy miben hazudnak, és hogy mikor hazudnak, minden körülménytõl meg adott helyzettõl függ.......és megint csak mondanám hogy nem csak a nõk csinálják ezt.....
cicus91-----> Brigicsaj
Hm arra még senki sem gondolt, hogy
azért hazudnak a nõk, mert azt hiszik, hogyha nem hazudnak és az igazat mondják azzal valakit megbánthatnak, PEDIG épp azzal bántják meg az illetõt hogy hazudnak?
azért hazudnak a nõk, mert azt hiszik, hogyha nem hazudnak és az igazat mondják azzal valakit megbánthatnak, PEDIG épp azzal bántják meg az illetõt hogy hazudnak?
😄DD hát most legyek nagyképû., hogy "hát igemn mert én olyan szép vagyok, meg olyan okos, meg olyan SZERÉNY, na meg persze cseppetsem nagyképû és ego"...😄D
na hát ez nem megy nekem...😄D
na hát ez nem megy nekem...😄D
cicus91-----> Brigicsaj
remélem higy nem kopizzák le.....😄D
belevaló......kukába....mint selejt...😄DDD
belevaló......kukába....mint selejt...😄DDD
cicus91-----> Brigicsaj
hát azért, mert mindenki ilyen belevaló csaj akar lenni... : DDD
ezt is lecopyzzák majd, figyel meg! ; )
ezt is lecopyzzák majd, figyel meg! ; )
Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!
Na és megint kezdõdhetne a vita hogy nem ezért és ezért, de ezért is ezért, meg hogy nem is csak a nõk hazudnak......stb, stb...;DDD
cicus91-----> Brigicsaj