Miért hazudnak a nők?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ramadamammy rapidrandi
habár bizti tudná hûteni az égést "valami"... <#awink>#awink><#finom>#finom><#hehe>#hehe>
Ramadamammy rapidrandi
Ramadamammy rapidrandi
öö..le lennél barnulva a fürdõruha alatt is ? ;-) <#vigyor5>#vigyor5>
Ramadamammy rapidrandi
Ramadamammy rapidrandi
Mi lett volna?Baleset,média,rendõrök(közszeméremsértés)!
Ramadamammy rapidrandi
nem strandoltam és nem pucéron napoztam ...képzeld el mi is lett volna akkor ...😄D
Sétálni veszélyes,éget a nap,magas az uv.sugárzás
Ramadamammy rapidrandi
ma napközben családi séta volt a várba és most vacsira zúzapörköltet csinálok a fiataloknak ...😊
Ramadamammy rapidrandi
Ki a rákot érdekel a gép konfigurációm?
Ramadamammy rapidrandi
vagy bõvitsek?
Ramadamammy rapidrandi
Ramadamammy rapidrandi
Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerős... Már előző életemben sem hittem a reinkarnációban...
Ramadamammy rapidrandi
"A tökéleteset épp a tökéletlensége teszi tökéletessé..az igazi szépség tökéletlenségébõl fakad,az h emberi,mégis szinte elérhetetlen...lénye megfoghatatlan,szépsége egyedi..
a hibátlan szépség hamis,fénye veszendõ!és egyszerûen nem létezik!"
nem jut eszembe az idézet szülûgazdája,de nekem tetszik...:-)
ez csak egy kis szösszenet,ami épp eszembejutott..sry:-)
Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerős... Már előző életemben sem hittem a reinkarnációban...
Szuperul sikerült a bizije ... <#taps>#taps>
Köszike de azért nem minden tökéletes ...
Ramadamammy rapidrandi
nah jah...9. emelet még sz@[email protected]
mi a földszinten lakunk így is majd meghalok...
orgonabokor van az ablakom alatt,az alatt idebent meg az én kis ágyikóm..így éjjel hiába nyitnám ki az ablakot,h ne legyen melegem....tuti h a város fél rovarállománya nálam éjszakázna...:-D
úgyhpgy éjjel csak a lepedõ v paplanhuzat alatt alvás elviselhetõ..:-)
lányodnak sok HB-t!
õ enyniu idõsen már biztos jobban viseli ezt a hõséget!
Nõvérem kisfia,azza unoköcsim,Dávid nehezen viseli..nemrég voltak nálunk,bevttem a fürdõbe pancsolni kicsit..
édes volt,ahogy élvezte..:-)
imádom..és viszont..ami a legszebb érzés...most is állandóan a nyakamban volt,vagy fogta a kezemet..😛
amikor meg pancsoltattam,azután adott egy puszit..^^
amúgy az õ baja,ha nem hiszi el...
sztem szupi vagy...igazán büszke lehetsz az alakodra és az arcodra is!<#eljen>#eljen><#smiley>#smiley>
de tudod ezt elnézem neked mert ez rám nem vonatkozik ...
ui.: amúgy nem kavington, hem cavinton <#okoskodos smiley>#okoskodos smiley>