2027
Avagy miért jobb nekik ha hazugsággal rejtik a valóságot?
  • ÁjjLe BoBBi
    ahogy olvasom a soraidat, úgy ugranak be a dolgok az utolsó kapcsolatomról...
    [egyetért]
  • ÁjjLe BoBBi
    ennyi!
    nem kívánok semmit hozzátenni^^
  • banok
    ez olyan vita mint a "mi volt előbb a tyúk vagy a tojás".... XD
  • krisztike
    nem hiszem ,én biztos ezt nem mert ezt nem tartom viccesnek sőt undorítónak tartom ,ha ilyen 1 pali .
  • [Jakuza]
    Na ha igy van, akkor en nem tudom miert latom ezeket a millios vagyoni megosztast, 2 eves hazassagok utan.
    Amugy veletlenul, nem te incselkedtel a fonokkel, amit mashogy ertelmezett ?
  • krisztike
    a pénz nem boldogít de jó ,ha van .
    ha válásnál pénz és gyerek közül kell választanom hát számomra ez nem kérdés mert akkor leszarom a pénzt de az én gyerekemet 1 pasi se fogja tőlem elszakítani .
    férjhez mehettem volna 1 üzletemberhez (megkérte a szüleimtől a kezem és pénze,lakása és kocsija is volt és van )de én a csóró férjemhez mentem hozzá mert őt szeretem és nem a pénzét ,ami nincs .
    Nem az összes ff főnököm akart megdugni eddig csak 3 és ebből 2 volt 15-20 évvel idősebb 1 pedig 2 éve volt nős és 1idős velem .
  • [Jakuza]
    Hany fonokod is volt aki azt akarta, hogy bukjal le ?
    Talan az osszes ferfi fonokod ?

Ezzel en nem akarom vedeni az ilyen embereket, csak mint kerdes felvetodik bennem.
    (Amugy szanalmasnak tartom, ha ilyen vagy mas helyzetet akar kihasznalni egy "ferfi") Azert az idezojel, mert ezek inkabb az eticsiga vagy pondro kategoriaba tartoznak.

Amugy a tobbi felvetesre sem valaszoltal? Pl, penzre utazas, vagy valotarsi kereset, amikor a penz a lenyeg, nem a gyerek.
    A 20 eves nok a 80 eves milliomosokkal stb.
    Kivancsi vagyok azokra tudsz e valaszt, ha arra nem miert uzik ennyien a kurvalkodast. (mondjuk ezt mar en megvalaszoltam)
  • krisztike
    bocs rosszul fogalmaztam ,nem pont TE miattad űzik a bélmozgató elfoglaltságot...
    Nem tudom ,hogy miért van ennyi nő ,aki a pénzért dug úton-útfélen.
    De az úgy szintén mondták már ,hogy 1 barát v. barátnő többet ér ,mint 1 f@sz ...
    Miért van az ,hogy azért lettem kirúgva az egyik munkahelyemről mert nem szoptam le a főnökömet ? -és még örülhet neki ,hogy nem vertem be neki a pofáját ...
  • [Jakuza]
    Hat hogyne pont en miattam uzik az ipart, nem a penzert, hanyingert kelto elfoglaltsagukkal. :P

A valasz pedig.
    Valoszinuleg oka van annak ha egy not lekurvaznak.
    Ok nelkul nem kurvazzak le a leder noket. :P
    Valoszinusitheted, hogy a sok szazeves tapasztalat ragad meg a ferfiakban.
    Raadasul nem csak a ferfiak kurvazak oket, legalabb annyi no kurvazza le a masik not, mint amennyi ferfi.
    Az meg magasan nem igaz, hogy a fonokok az osszes not megalazzak es sexualis ajanlatokat adnak nekik uton-utfelen.
    De visszaterve miert is van ennyi szanalmas kurva, aki penzert mindenre hajlando ?
    Erre valaszolj, ha tudsz.
    Nem kell a szanalmas mellebeszed, hogy azert mert a ferfiak nem becsulik meg oket.
    Hiszen a sajat onbecsulesen mulik a dolog, hogy penzert eladja magat barkinek vagy sem, ennek semmi koze nincs az "oket nem becsulo" ferfiakhoz.

Vajon miert van olyan mondas, hogy egy barat fontosabb mint barmilyen no.
    Ez forditva nem igaz. En ezt az elvet vallom, ilyen norol viszont nem hallottam meg aki ezt vallotta volna.
  • krisztike
    talán az ilyen hapsik miatt üzik az ipart ,mint te is vagy ,hogy nem becsülik meg a nőket és csak 1 kúrvának ,1 tárgynak tekinti őket ...továbbá amikor melóhelyre jelentkeznek azt kérdezik ,hogy miért váltogatja évenként a munkahelyét amikor kiderül ,hogy a becsületes főnök bácsi vagy megakarja dugni vagy elfelejti bejelenteni vagy pedig abban talál hibát ,hogy barátja vagy férje van ...
    Mondd meg ,hogyan tud 1 illyen világban tisztességes maradni 1 nő ,amikor már a barátja is lekurvázza csak mert hirtelen megszűnik a munkája és az nem is érdekli ,hogy miért ?
    Na fő okos erre válaszolj !
    1 hapsinak minden nő kúrva az egyik mert megvolt ,a másik pedig azért mert nem .
  • [Jakuza]
    Nem szukitem a kort, es nem egyszerusitem le.
    A helyzetet irom le.

Talan megindokolnad, hogy miert harcolnak olyan veszettul a nok valaskor pl a penzert, mikozben a ferfiak legnagyobb tobbsege a gyerek elhelyezeseert harcol ?
    Elmondanad, hogy a nagy cikkekben miert az van allandoan, hogy xy elvalt a milliomos ferjetol es kovetel rajta milliokat ?
    Ez miert nem forditva zajlik ?
    Itt latszik, hogy valosagban milyenek is a nok.

Szamolaltlanul azt halljuk, hogy beleszeretett a szineszno az Arab,Indiai milliomosba.
    Hol irnak olyat, hogy egy Angol dokkmunkasba ?
    Pedig az is szenzacio lenne, egybol megirnak a pletykalapok.
    De ilyen nincs, helyette azt olvashatod, hogy 80 eves milliomosnak 20 eves baratnoje van es hasonlok. Csak ranez az ember az internetre es azt latja szamolatlanul, hogy hany no uzi a prosti ipart.
    Ennyit a noi onbecsulesrol. Penzert mindenre hajlando egy no, meg eladni a szeretteit is.
  • krisztike
    az a baj ,hogy Te nagyon szűkíted a kört és egyszerűsíted az egészet a saját rossz élményeidből kiindulva ...
  • [Jakuza]
    "Szar ügy, rossz embereket ismersz..."

Nem, nem ismerek rossz embereket.
    Ilyenek a nok.

"Amúgy a kísértésről annyit aki bele tud esni az már a másikat nem is szereti annyira..."

A kisertesrol meg annyit, nem attol fugg a becsulet, ha nem szereti a masikat valaki, akkor merjen eleallni is megmondani a valosagot.
    Ilyen no nincs, egyszeruen nem letezik aki ezt beismerne.
    Takaroznak szazfele dologgal, de azt a szemebe egyenesen, gerincesen senkinek nem valljak be.
    Ezt hivnak kolcsonos tiszteletnek, mert bar lehet, hogy mar nem szereti a jelenlegi kapcsolatat, legalabb bevallana, hiszen biztos voltak szebb napok is amiket ateltek egyutt.
    Inkabb kitalalnak mindenfele sztorikat ahelyett, hogy a valos helyzetet ismernek be.
    Ez a tipikus noi mentalitas. Ezek a tenyek.

Amugy a mondatod vegevel sem ertek egyet, mert egy ferfi sokkal jobban ellen tud allni a kisertesnek.
    Mindig is azon az allasponton voltam, hogy noi becsulet nem letezik, csak noi hiusag.
    Egy not milliokkal lelehet inkabb venni a labarol, egy ferfit meg inkabb a noi szepseggel.
    Es ez egy nagy kulonbseg.
  • mozesapo
    Ez így van.
  • Brigicsaj
    Szar ügy, rossz embereket ismersz, attól még hogy jópár olyant ismersz nőt aki meg csalta a paliját, nem kéne általánosítani hogy minden nő ilyen és csak is ilyen lehet, eszedbe se jut hogy van néhány kivétel?
    Amúgy a kísértésről annyit aki bele tud esni az már a másikat nem is szereti annyira, és ez sem csak a nőkre igaz, elmondanám hogy a férfiak gyakrabban esnek ilyenbe.....
    Szal ez is egy olyan dolog hogy ember függő és nem attól hogy valaki nő-e vagy férfi....
  • krisztike
    ez nem igaz ...
    csináld úgy ,hogy mindenből csak kicsit adsz és amikor odakerültök érzékien erotikus vagy vele és utána hirtelen 1 kicsit vad kezdesz vele lenni és visszaváltasz ismét az érzéki szeretővé ...
    hidd el a lány szinte be fog pisilni érted mert sokat számít minden nőnek az is ,hogy milyen az ágyban a sráccal - annak ellenére ,hogy ezt tagadják .
    sok csaj viszont szereti magát kéretni az ilyen picsák nem tudnak irányítani soha és semmiben 1 kapcsolatban ilyenkor viszont kézbe kell venned az irányítás .
    a "kemény" csajok viszont gyengédségre,érzékiségre ,kis romantikára ée eleinte lassú erotikára vágynak majd őrült vad szex lesz a jutalmad a türelemért. :)
  • [Jakuza]
    Fiatal vagy.
    Te is megfogod valamelyik baratodat majd csalni, elore boritekolom. :P
    Eleg hozza, ha az akkori tarsad nem foglalkozik eleget veled es lesz a kozelben egy jofej pali akivel ezeket az idoket attarsalgod.
    Aztan majd jon a kisertes is. Es minnel tobbet jarsz el pl szorakozni a baratod nelkul, annal tobb lesz a kisertes, jokepu hodolok szemelyeben es minnel tobb a kisertes annal nagyobb a veszely.
    Es a nok nem tudnak ellenallni a kisertesnek, meg a ha kesobb ezt meg is banjak. :PPPPP
    Ja es ami meg hozzakapcsolodik a temahoz, nem am odaallnak a nok a baratjuk ele, hogy megmondjak nekik igy nem jo, hanem mikozben flortolgetnek masik ferfival vagy novel, a baratjuk elott ezt melyen elhallgatjak es a szemebe hazudnak.
    Nagyon sok embert ismerek es eleg sok evet megeltem, de en meg egy tiszteseges not nem lattam es ez nem csak az en kapcsolataimra igaz, hanem azoknak az embereknek a kapcsolatara is igaz akiket ismerek, pedig az nem 2 ember, hanem tobb ezer.
  • Brigicsaj
    Hát nem tom, az biztos hogy sok bolod hülye liba van aki tényleg ilyen......
    De én magamból ki indulva hűséges vagyok, és a pénz nálam nem téma, ha van van-ha nincs nincs....a lényeg hogy szeressen és érezzem is rajta, és nálam a kísértésről annyit hogy körbe vok véve pasikkal, jobbnál jobbakkal, és btomat egyszer se csaltam meg, még csak okot se adtam a féltékenységre, mert én ha szeretek vkit akkor más nem érdekel, akkor se ha ilyen-olyan jó csávó meg jó fej meg mit tom én.....mert jó meg nézem én is jó pasikat, de ők is vagyis ti fiúk is megnézitek a nőket és abban nincs semmi....
    Érdekes de amit nekem btom nyújtott az teljesen jó volt és meg voltam elégedve vele, csak aztán....na jó mind1....
    Ő pedig nem volt vmi húú de pénzes, se vmi húúú de jóképű meg húú de topp csávó még is tökre szerettem, de hát most ha ő engem már nem, akkor nem tok vele mit csinálni....
  • [Jakuza]
    Na de akkor az a gond.

Ha tul romantikus vagy az a baj, ha tul macho akkor az.
    Ha nincs penzed eleg az a baj, ha eleg van az sem eleg, mert mindig van olyan akinek tobb van. :P

Ha nem engedsz meg eleg mozgasteret neki akkor az a baj, mert biztos tul feltekeny vagy.Ha nem torodsz vele eleget, akkor meg az a baj.
    Ha tul sokat adsz, elobb vagy utobb kisertesbe esik.
    Ha tul sokat simogatod az rossz neki, ha sokat vered elmenekul. (Mondjuk aki veri oket az tenyleg gusztustalan velemenyem szerint)
    Megkell talalni az arany kozeputat, ami egy nonel nem letezik. :P

En amondo vagyok, hogy becsuletes no nincs, a huseges csak azt jelenti, hogy keves a kisertes, ami koruloleli.
    A lenyeg az, hogy ne bizz sose egy noben, mert olyan not nem hordoz a hatan a fold, akit nem lehet elcsabitani.
    Jol peldazza ezt Eva esete az almaval, biztos nem veletlen a sztori.
  • krisztike
    mindenki magából indul ki ...
  • ÁjjLe BoBBi
    így van.
    de nem szabad mindent megadni nekik mert akkor meg az lesz a baj...
  • n3whous3
    Azért hazudnak, mert nem tudják, hogy mit akarnak. Ők LENNÉNEK a megtestesült példakép a kapcsolatokban, de nekik semmi nem elég. Én úgy vettem észre, hogy hiába vagyok (lennék) hűséges, jó, szeretném, NEM ELÉG, mert esetleg néha unalmas vagyok, vagy nem vagyok egy dumagép.

Aki esetleg ide benéz, mit lát? Szégyen-gyalázat a stílusotok. Csak nézzétek meg ezt az egy oldalt.
  • krisztike
    miért ?

de most itt vagy ?
  • ugot2know
    nem,távoztam!
  • krisztike
    ezt elhiszem
  • krisztike
    nem vagy az esetem és én se lennék a tied szerintem ...(nem tudom ,hogy láttál-e már )bocsi
  • ÁjjLe BoBBi
    psszt!
  • ÁjjLe BoBBi
    hát :C
    úgyhogy segíts ki a tiéddel htx :|
  • t0mmy #1559
    én nem is akarok túllépni a "megengedett" határokon ha sikerülne akkor sem szándékosan! :)
  • krisztike
    Te rád nem tudok haragudni ...csak vannak akik túl szaladnak a kultúrált beszélgetésen ...
  • t0mmy #1557
    ha igy ki lehet csikarni egy találkát akkor elkezdek minden lánykát fikázni :P
  • krisztike
    egyébként tényleg találkozhatunk ,hogy személyesen tudjál ócsárolni ...bugriskám !
  • krisztike
    Szerintem inkább te tűnjél el a zavarosba ...
    Mi az régen kaptál puncit ,hogy így meghülyűltél ?
  • ÁjjLe BoBBi
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
    na ne fórumkaretézzunk már.
    tünnyel az asszonnyal együtt.
  • Brigicsaj
    jah, meg asszem a többin is..:)
  • krisztike
    az is már valami ...:)
    lassan túlleszel a problémákon -legalább is az ilyen jellegűeken ...:)
  • Brigicsaj
    hogy nincs semmi baj, azt nem mondtam....de napról-napra kevesebb, és sokkal kevesebb..:)
  • petyka2
    az a szerencséd,hogy nem személyesen babázod le az asszonyt mert valszeg te babáznál le attól,hogy felnyomja az orrod az agyadba,kis pöcs.
  • Membrah
    örülök h jobban vagy,de biztos h ilyen rövid idő után mondod h jól vagy?
    mármint h már nincs semmi baj?
    az jó,ha már tudod kezelni a problémád,csak nehogy álltasd magad,ok?

a barátok a legfontosabbak az életben,egy megfelelő család is fontos persze..de a barátaink a legértékesebb kincseink.
    nekem is rengeteget segített h támogattak amikor nagyon magam alatt voltam.

• krisztike
    szívesen
    ma is légy feldobott :) (rajta ,mindent bele ! )