Miért hazudnak a nők?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

krisztike
tehát akkor topic cím változtatást fogok kérni ...és a megváltozott cím Miért hazudnak a férfiak ? lesz ...😄

|csak hazudott egyet|

Ramadamammy rapidrandi

krisztike
Úristen ,erre nem emlékszem ...
úgy látszik,hogy már szükségem van a kavingtonra ?<#szomoru1><#rinya>

azt mondta,hogy csináltat egy autószerelõsképet is

Ramadamammy rapidrandi

krisztike
sajna így jártál ...

én egyéb kép hiányában, kénytelen voltam elhitetni magammal, hogy te vagy azon a képen ;-))

jaja,ez többet hápog

Ramadamammy rapidrandi

krisztike
jobb ,mint a kórházi ... 😄DD

krisztike
Szia barátném!<#integet2>
ugye-ugye nem csak én vagyok ezzel így ? -fõleg fent a 9. emeleten ...
Képzeld el elküldtem az 'ugot2know'-nak képet magamról -azt a fürdõruást ,amelyikre azt mondtad ,hogy jó - és nem hitte el ,hogy én sikerültem rá ...
Valószínûleg én is nekiállok ruhát tervezni vagy valami fantázia képnek de azt is csak este 9 körül mert akkor már nincs annyira lehetetlenül meleg ...😊

Membrah
jaja..detto..:-D
itthon minden ablak nyitva,függönyök elhúzva,hideg ásv.víz egész nap,jégkrém és hideg gyümik...-.-
cucc...hát az nem sok..:-D
rajzolni is alig van már erõm..örülök ha elkészülök a portfólióval..:-)

Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerős... Már előző életemben sem hittem a reinkarnációban...

balatoni kacsa

Ramadamammy rapidrandi

krisztike
... és hova jutottál a program végére ? 😊

...fantáziamegindulás in progress <#idiota>

krisztike
Ember gondolkodj bele , ebben a melegben ruhában ...?😊)
még azt is levetném ,ami nincs rajtam ...-persze van ,aki csak ezért örül a hõségnek mert a nõt nem kell vetkõztetni ...gyorsabban és erotikusabban levetkõzik egyedül vagy nincs is mit levennie ...:-DDD
szóval akkor a fantáziád megindulhat ...<#hehe><#awink>

mikor nem fürödni indultok, nem vetkõztök le mindketten ? ;-))

krisztike
csak a kacsád elõtt vetkõzöl vagy csak a kacsáddal fürdesz ...?<#nemtudom><#hehe>

én csak a kacsám elõtt 😛

Ramadamammy rapidrandi

ÁjjLe BoBBi
akkor örülök hogy én kivétel vagyok

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

krisztike
mindketten leszoktunk vetközni -külön külön -,amikor fürödni szoktunk ... 😊

Membrah
nem-.-
mindkettõre..-.-

Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerős... Már előző életemben sem hittem a reinkarnációban...

esetleg mindketten vetkõzzetek le 😊
pasikban szerintem inkább olyanok vállalják be az aktot,akik túlságosan megvannak elégedve a testi adottságaival,nem ezt tapasztaltad?

Ramadamammy rapidrandi

Membrah
én igen!;-)

krisztike
azt elhiszem ...😊
de te már láttál ...nem ? 😊

minden megoldás érdekel! <#idiota>

krisztike
küldök képet és rajta ...de elõször én nézhetem meg ...😊

óóh vagy esetleg élõben akartad ...?(tudod ,én olyan kis butus vagyok és ezt nem tudhatom...) <#nemtudom><#hehe>

jah..hegyezem rá a cerkám! <#idiota>

krisztike
szeretnél ,mi ? <#confused><#awink><#hehe>

öö..én is lerajzolhatnálak ? <#nevetes1>

krisztike
azért mondtam ,hogy más-más a két nem alkalmazkodása ilyen téren ...
Neked én mernék vetkõzni ,hogy rajzolj de másnak már nem vállalnám be .

Membrah
ehh....jah..igen!:-P
Nyílván..De hidd el,h ugyanúgy elvállajak pasik elõtt is..sõt..
a kis idióták ráizgulnak arra,h jajj milyne jó,ha egy zsexi "mûvész pasi" rajzol le..-.-
Pf...vannak jó paisk,de a kettõ nem függ össze...
A srácok meg inkább "elõttem" vetkõznek,mint egy másik faszi elõtt...egybõla homoszexualitásra asszociálnak..:-)
legalábbis ezt tapasztaltam..:-D

krisztike
de más levetkõzni 1 nõnek nõ elõtt ,mint férfi elõtt és 1ffnek ff elõtt ,mint 1ff-nek nõ elõtt ...

Membrah
hát igen..ezzel scak egyet tudok érteni..
nekem jó példa volt,h a portfólióhoz,rajzhoz a modelleket amikor kerestem,a lányok ezerszer könynebben vélallkoztak,a paisk alig...
3-1 arányban találtam modelleket!:S

Ez még egy kis apróság..it az a léyneg,h a mai csjaok elég nagy része,igen könynedén veszi az életet,a becsületessget,a tisztaságot..-.-

Fura...bár én rajzolok meztelen embereket,én magam soha nem vetkõnék le idegenek elõtt...
De persze ezt a csajoknak nem mondtam..szükségem van a modellekre..:-DDD

laca103
volt ez.....
eddig....

most a kocka fordulóban van....

nem csak a férfiaknak szokott lenni spontán alhastáji vérbõsége...

Egyre kevesebb becsületes lányt találni...
Nem azt mondom hogy nincs...

csak azt hogy kurv@kevés van belõle....

nem jut minden normális pasinak...

Ki a rákot érdekel a gép konfigurációm?

krisztike
ugye TE is ezt mondod csak te a ffakra érted ezt a jelzõt ...

Embertõl függ..

krisztike
miért könyvelik el azt ,hogy minden nõ hazudik és félrelép ?
szerintem ez akkor a férfiakra is vonatkozik ... sõt az ,hogy félreke*él inkább a hapsikra lehet mondani ...
meglátna 1 jó popsit ,melleket ,combot és az agyuk már el is száll ill. ki/leszalad belõle a vér a farkukba ...utána pedig a szokásos duma "nem az volt ,amire TE gondolsz ,kiscicám" ...

ÁjjLe BoBBi
2. sorom...
mindenre rájön az ember...

krisztike
Erre mondta 1 "okos" ember ,hogy "amit nem tudsz ,az nem fáj" ...😊
De én inkább azt mondanám ,hogy elõbb gondolkodj atána cselekedj ...<#awink>

ÁjjLe BoBBi
Azért hazudnak hogy megkíméljenek attól ami fájna.
Csak az a baj hogy hazug embert hamarabb utolérni mint a sánta kutyát, és akkor mégjobban fáj...:\

krisztike
Ebben teljesen igazat adok neked ...
Ne a negatívumokat keressük mindenben mert akkor az egész élet savanyú lesz és büdös ...

Membrah
Részvétem!
:-(

De itt nem errõl volt szó..hanem arról h nem kell azt mondani,h a nõk mindig hazudnak...-.-
A bizalomról beszéltem..-.-

sz4bolcs
Mindenkivel történhet kellemetlen dolog egy kapcsolatban. Egyik ismerõsömnek pl. a karjai közt halt meg a párja. Nem extrém eset.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Membrah
náááh uggye!
ne mondja nekem senki,h soha nem élt meg rossz élményeket kapcsolatok terén..!
mindenkivel történt már valami kellemetlen..
de nah és..?akkor most életem végéig ezen agyaljak?Akkor már nem is lehetek boldog?Akkor nincs olyan pasi akivel igazán boldog lehetek..
pfff....-.-
Mindenkinek vannak rossz tulajdonságai..
Aki viszont csak ezeket képes meglátni,az meg is érdemli,h így éljen..Aki bebeszéli magának,h nincs egyetlenegy normális ellenkezõ nemû ezen a világon,az valószínûleg soha nem is lesz igazán boldog.

amúgy puszó krisztikém..mizújs veled..?privi!

krisztike
képzeld el van olyan pasi és azt hallom tõle majdnem minden nap -már 5 éve-,hogy "szeretlek kicsim " ...😊
(és állandóan azt nézi ,hogy minek örülnék de azért belém-belémköt néha -a lányommal együtt- mert úgy az igazi és én is imádom 😊 )

Juczus
Hát, igen. Az a baj az õszinteséggel, hogy bizalom párosul hozzá, és viszont, ha az egyik nincs meg, akkor a másik se... Mondjuk én mindig úgy voltam ezzel, hogy inkább kimondtam, amit gondoltam, mert abból még baj nem lehet... ha meg mégis, akkor az azért van, mert nem bírják elviselni a gondolataimat 😄

\"A világ tele van lehetett volnákkal...\"

Membrah
oh..dehogynem..😄

sejtettem, hogy nem leszek elég meggyõzõ 😊)

Membrah
<#idiota>

Membrah
lool

teljes mértékben egyetértek veled s támogatom azt az álláspontodat, miszerint a nõk nem (mindig) hazudnak! <#wink>