Miért hazudnak a nők?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ramadamammy rapidrandi
úgy látszik,hogy már szükségem van a kavingtonra ?<#szomoru1>#szomoru1><#rinya>#rinya>
Ramadamammy rapidrandi
Ramadamammy rapidrandi
ugye-ugye nem csak én vagyok ezzel így ? -fõleg fent a 9. emeleten ...
Képzeld el elküldtem az 'ugot2know'-nak képet magamról -azt a fürdõruást ,amelyikre azt mondtad ,hogy jó - és nem hitte el ,hogy én sikerültem rá ...
Valószínûleg én is nekiállok ruhát tervezni vagy valami fantázia képnek de azt is csak este 9 körül mert akkor már nincs annyira lehetetlenül meleg ...😊
itthon minden ablak nyitva,függönyök elhúzva,hideg ásv.víz egész nap,jégkrém és hideg gyümik...-.-
cucc...hát az nem sok..:-D
rajzolni is alig van már erõm..örülök ha elkészülök a portfólióval..:-)
Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerős... Már előző életemben sem hittem a reinkarnációban...
Ramadamammy rapidrandi
még azt is levetném ,ami nincs rajtam ...-persze van ,aki csak ezért örül a hõségnek mert a nõt nem kell vetkõztetni ...gyorsabban és erotikusabban levetkõzik egyedül vagy nincs is mit levennie ...:-DDD
szóval akkor a fantáziád megindulhat ...<#hehe>#hehe><#awink>#awink>
Ramadamammy rapidrandi
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
mindkettõre..-.-
Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerős... Már előző életemben sem hittem a reinkarnációban...
pasikban szerintem inkább olyanok vállalják be az aktot,akik túlságosan megvannak elégedve a testi adottságaival,nem ezt tapasztaltad?
Ramadamammy rapidrandi
óóh vagy esetleg élõben akartad ...?(tudod ,én olyan kis butus vagyok és ezt nem tudhatom...) <#nemtudom>#nemtudom><#hehe>#hehe>
Neked én mernék vetkõzni ,hogy rajzolj de másnak már nem vállalnám be .
Nyílván..De hidd el,h ugyanúgy elvállajak pasik elõtt is..sõt..
a kis idióták ráizgulnak arra,h jajj milyne jó,ha egy zsexi "mûvész pasi" rajzol le..-.-
Pf...vannak jó paisk,de a kettõ nem függ össze...
A srácok meg inkább "elõttem" vetkõznek,mint egy másik faszi elõtt...egybõla homoszexualitásra asszociálnak..:-)
legalábbis ezt tapasztaltam..:-D
nekem jó példa volt,h a portfólióhoz,rajzhoz a modelleket amikor kerestem,a lányok ezerszer könynebben vélallkoztak,a paisk alig...
3-1 arányban találtam modelleket!:S
Ez még egy kis apróság..it az a léyneg,h a mai csjaok elég nagy része,igen könynedén veszi az életet,a becsületessget,a tisztaságot..-.-
Fura...bár én rajzolok meztelen embereket,én magam soha nem vetkõnék le idegenek elõtt...
De persze ezt a csajoknak nem mondtam..szükségem van a modellekre..:-DDD
eddig....
most a kocka fordulóban van....
nem csak a férfiaknak szokott lenni spontán alhastáji vérbõsége...
Egyre kevesebb becsületes lányt találni...
Nem azt mondom hogy nincs...
csak azt hogy kurv@kevés van belõle....
nem jut minden normális pasinak...
Ki a rákot érdekel a gép konfigurációm?
szerintem ez akkor a férfiakra is vonatkozik ... sõt az ,hogy félreke*él inkább a hapsikra lehet mondani ...
meglátna 1 jó popsit ,melleket ,combot és az agyuk már el is száll ill. ki/leszalad belõle a vér a farkukba ...utána pedig a szokásos duma "nem az volt ,amire TE gondolsz ,kiscicám" ...
mindenre rájön az ember...
De én inkább azt mondanám ,hogy elõbb gondolkodj atána cselekedj ...<#awink>#awink>
Csak az a baj hogy hazug embert hamarabb utolérni mint a sánta kutyát, és akkor mégjobban fáj...:\
Ne a negatívumokat keressük mindenben mert akkor az egész élet savanyú lesz és büdös ...
:-(
De itt nem errõl volt szó..hanem arról h nem kell azt mondani,h a nõk mindig hazudnak...-.-
A bizalomról beszéltem..-.-
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
ne mondja nekem senki,h soha nem élt meg rossz élményeket kapcsolatok terén..!
mindenkivel történt már valami kellemetlen..
de nah és..?akkor most életem végéig ezen agyaljak?Akkor már nem is lehetek boldog?Akkor nincs olyan pasi akivel igazán boldog lehetek..
pfff....-.-
Mindenkinek vannak rossz tulajdonságai..
Aki viszont csak ezeket képes meglátni,az meg is érdemli,h így éljen..Aki bebeszéli magának,h nincs egyetlenegy normális ellenkezõ nemû ezen a világon,az valószínûleg soha nem is lesz igazán boldog.
amúgy puszó krisztikém..mizújs veled..?privi!
(és állandóan azt nézi ,hogy minek örülnék de azért belém-belémköt néha -a lányommal együtt- mert úgy az igazi és én is imádom 😊 )
\"A világ tele van lehetett volnákkal...\"