2027
Avagy miért jobb nekik ha hazugsággal rejtik a valóságot?
-
#1547 Úúú hallod...:D már megint tök jól vagyok, találtam egy olyan jó bnőt..:)) Segített 1-2 dologban, és hát lehet hogy átmeneti érzés (remélem nem) de úgy érzem hogy boldog vagyok most és túl vok minden rosszon, jól sikerült ez a mainap azthiszem és feldobott....:)
De mostmár belátom hogy tényleg csak az érzés és a szeretet hiányzik nekem..:)
Szóóóóval holnap bevetés..:DDD
Remélem nem alszom ki a jókedvem..:D és hogy a holnapi nap is legalább ilyen jó lesz mint a mai...:))
Olyan jó ha az embernek sok jó barátja van és segítenek, és veled vannak ugyan úgy a rosszban is mint a jóban..:)
Köszönöm neked is, hogy segítettél, de tényleg! :)
-
#1546 nos látom fejlődőképes egyed vagy.
csak így tovább. babám. -
#1545 Azért ne csavarodj be ! -
#1544 Nem vagyok a "babád" . És azt nem mondtam meg ,hogy a fórumon hogyan és mit írj ,Tuskókám !
(Látom gyerekszobában nem bővelkedtél. ) -
#1543 :DDDDDDDDD Nem hittem azt hogy vele fogom leélni az életem! :DDDDDD
Ne húzd már fel magad rajta......:)))
Amúgy is valószínűleg igazad van és majd elmúlik......de hát ha most ezt érzem, ez van...:) -
#1542 az ilyenektől leszek ideges...
Látszik...Nem a pasiba hanem az érzésbe vagy szerelmes. (tipikus tinidili...)
Zavar a változás...Szokatlan nélküle mi?
Nemond, hogy azt hitted vele fogod leélni életed hátralévő részét...
De sebaj majd elmúlik...
-
#1541 jah, tod a depi.... -
#1540 már nehogy te mondd meg nekem hogy egy internetes fórumon hogy írok :O
ha már annyira kötekszel...a mondatok NAGYbetűvel kezdődnek.
képtelenség a te szinted alá csúszni babám :\ -
#1539 huh ... gyorsan változik a hangulatod -
#1538 Hát nem tom.......most az utóbbi 2 napban eléggé visszaestem, amikor már azthittem hogy túl vok rajta,....hát még sem,......jött egy másik srác...és hát rádöbbentem, hogy én még mindig szeretem azt a faszt, akár milyen köcsög is volt velem....nem tom, de a jelenlegi állapotomba, ha elém állna a szemembe nézne és elkezdene könyörögni hogy bocs hülye voltam, megbántam, ..... valószínű újrakezdeném vele.....nagyon hiányzik...
eddig lehordtem azokat akik mit tom én, így mindig megbocsájtanak a pasinak, de így most már tom hogy mit érezhetnek és hogy miért teszik azt amit.....
Nem tom sokat agyaltam ezen is, ha még talán újra is tudnánk kezdeni, akkor sem szeretne már úgy, és talán még szarabb lenne mint most így nélküle....:(
Hihetetlen de még 1 hete teljesen biztos voltam benne hogy túl vok rajta....
áááá faszom, nem jó ez így...:(( -
#1537 lépj túl az egészen könnyedén és ne magad mögé ,hanem előre nézz ... ! hidd el sokkal jobban fogod érezni magad . -
#1536 tanulj meg helyesen írni !!!
úgy látszik ,hogy Te az én szintem alá csúsztál ... -
#1535 nem kértem tapsikolást, sem örömujjongást...egyszerüen csak ülj rá a szádra vagy azokkal kommunikálj akik még képesek a szintedre süljedni. htx :\ -
#1534 ne vidd el magad azért ennyire. inkább láss a szándék mögé... -
#1533 Álj! Nem azt mondtam hogy mindig legyünk vagy lehettünk volna kettesben, csak sztem egy kapcsolatban egymásra is kéne idő, és 3 hét alatt egyszer se voltunk kettesben.....na nem azt mondom de itt már baj volt,.....na mind1...
Meg én is tom hogy csak vígasztaltak, meg hülyültek, de tök jól esett, és nem is vettem komolyan..:)
És őt meg egy egyáltalán nem stresszelem ezzel hiszen azóta nem is beszéltünk..:) és vagy 3 hétig még biztos nem fogunk.....:) -
#1532 bravo -
#1531 nem kell megijjedni ha nincs kedve mindig kettesben lenni..
sőt..kell néha külön lenni..kell hogy néha ne menjünk egymás agyára.
Nem tudom,ez a "ők szívesen maradnának veled kettesben"..háát...
nem mindig ez jelenti a legjobbat,de persze nem ismerem őket.
Sokszor vigasztalják a paisk az exet,de nem kell komolyan venni,haver csaja,excsaja tabu..legalábbis egy normál esetben.
Amúgy tényleg nyugi..nem kell egyből paráznod,h rád unt..ne stresszelj és főleg ne irritáld ezzel őt...:-)
Elkövetheted ezeket a hibákat,de tanulhatsz máséból is!:-) -
#1530 jah, lehet, nem tom, nem igazán az volt a célom....:DD
Semmi különös..:D csak a fiúk faggadtak egy kicsit miért lett vége volt btommal...:D én meg mondtam hogy ő szakított velem, hogy biztos rám unt, aztán olyan édesek voltak mondják hogy ha nekik ilyen csajuk lenne nem unnák meg soha, meg hogy történt-e vmi, mondom nem......és hogy mér nem,..mondom azért mert az utóbbi időbe nem akart velem kettesbe maradni, egyből nagy felháborodás hogy ez egy fasz, ez egy hülyeeee, nem normális..:D meg hogy ők szivesen maradnának velem kettesben..:DDD csak ennyi, annyira imádom ezt a 3 srácot hogy hihetetlen..:D -
#1529 hjujj....ez a típikus tegyük kíváncsivá a népet manőver???
mi jutott eszedbe?most már írdd le..:-D -
#1528 jah, tegnapi napom jó volt igaz buli nem igazán volt, dee...na mind1, fiúkkal eléggé jól elvoltam, nem történt semmi de azért jót tett az egómnak...:)))
:DD cöhh most eszembe jutott vmi, de inkább nem írom le..:DDD -
#1527 :-D
-
#1526 mindig mosolyt csal az arcomra ez topic...;) -
#1525 minden attól függ mennyire voltál szerelmes...nagy szerelem,nagy cslódás,nagy fájdalom..nehezen,tlaán sosem hevered ki,de az új szerelem sokat segíthet..
roppant hálás vagyok a magasságosnak,h végre újra tudom mosolyni,h újra boldog vagyok.
hajrá,hajrá...menj partyzni!:-) -
#1524 teljesen igazad van én is így gondolom.....
én sem hibáztatom azért mert szakított velem, én is egyedül azért haragszom rá hogy kb 1 hónapig kímélt állítólag hogy azért nem szakított mert közbejött a ballagásom, meg a szülinapom....én ezért vok rá mérges....meg igazából nem értem a dolgot....mind1 még én is belecsavarodok a dologba olyan bonyorult, de mostmár nem rágom magam a dolgon....
Ma megyek bulizni..:DDDDD alig várom már..:)) -
#1523 neten nem pasizni lehet...max egy vadidegenhez vonzódhatsz..plátóilag...
a találkozások már sokat változtathatnak a hozzáálláson.
hát igen..:-P -
#1522 csitt..;-) -
#1521 fú..mennyi okos okfejtés..
nem nem hiszem,h ennek íg kéne mennie,h egyik megy,a másik jön..
lehet h ez a bevált módszer,és csak így sikerül...
de igyekszek minőségre és nem mennyiségre menni,és csak azzal öszsejönni,akit érdemesnek tartok arra,h sokáig együtt legyünk..lehetőleg...;-)
persze..egy pasit sem fogok ezzel rémítgetni h ásó-kapa-nagyharang..de amíg együtt vagyok valakivel,meg megszeretek valakit,nem gondolok még véletlenül sem arra,h egyszer vége lezs úgyis..vége kell h legyen..
igen,Birigi..a haverok nekem is ezt mondták,h leültteték,és megkérdezték,h "ezt most mi f***ért kellett?"..
de sztem ebben a vigazstalás is bőven benne van..
ez hülyesség..én nem hibáztatom,ez két ember dolga csak.
ha valaki már nem szerelmes a másikba,vagy olyasmi történt ami megakadályozza a szerelemüket,ne kínozzák egymást..nah igen..ebben az esetben én is a racionális döntéseket támogatom. -
#1520 már megint kezded ? -
ugot2know #1519 fúúú -
#1518 az is biztos,.....én is most erről a volt pasimról amiket megtudtam, hogy mennyire átbaszott,m hát én azota nem is köszönök neki.....de szerencsére most 3-4 hétig tuti nem látom...:DD nincs semmi stressz..:D -
#1517 -
#1516 hát nem igazán értem miről beszélsz, de ez az életben így van kapcsolatok kezdődnek, végüklesz, majd egy új , aztán annak is vége lesz...és így tovább amíg nem találsz olyan valakit akivel össze házasodsz, (hacsak nem lesz válás a vége) akkor......bár sztem nyugodtan lehet mondani hogy ez így megy halálodig..:D -
ugot2know #1515 hello,hullámzunk? -
#1514 az attól is függ ,hogy milyen téren és mennyire pasizol ill. nőzöl be ...
valamilyen közös hullámhossz biztosan szükséges -
#1513 ha neten bepasizol ahhoz nem kell semilyen "vonzódás"?? :S -
#1512 az nem érzelmi és nem fizikális megcsalás ,hogy beszélgetsz a szexről
én erre mondtam #1505-ben szerepelteket ... -
#1511 szerintem az érzelmi megcsalás rosszab mint a fizikális... :S -
#1510 ...tiniringyó... NEM TE BRIGI ......hanem a jelenség....
-
vg #1509 Heh, egy 15 éves kiscsaj éljen, sexeljen mint nyúszika! :D -
#1508 jön másik ....ugyanez ...jön másik....ugyanez....
Mikor lesz ennek már vége hugikám??????