2027
Avagy miért jobb nekik ha hazugsággal rejtik a valóságot?
  • Brigicsaj
    Ezt nem igazán értem hogy miről beszélsz, pont azt írtam le, hogy mennyire hiányzik.....és hogy eddig azt hittem hogy csak az érzés és közben még sem....
    Na mind1....:S leszarom az egészet én már nem tok semmit....már belefáradtam a dolgokba....
  • [Jakuza]
    Nem is arrol van szo, hogy mit muszaj elfogadni nekik, hanem arrol, hogy milyenek, mint ahogy a tema cime is mutatja. :PPPP
  • [Jakuza]
    Kesobb se valtoznak meg, szal nem hiszek az elveidben.
  • gercse
    szerintem ilyen korban elég hullámzó még a hangulata az embernek...és eszerint cselekszik
    , ebben szerintem van szerepe a kornak, biztosan
  • hykao #1623
    A nők mindig hamarabb, és kevesebb sérülésel vészelik át az ilyen dolgokat. Ezért nem szabad haragudni rájuk, muszáj elfogadni, hogy ilyenek...vagy lehet még buzinak is lenni, de azok szvsz általában még farsabbak... :)))
  • [Jakuza]
    Mi van igy ?
    Az hogy szerelmi banata van es alig egy het mulva mar massal smarol ?
    Nagyon szerelmes az ilyen ember.
    Aztan lehet 15 eves vagy 40 annak kb nulla szerepe van.
    Erdekes en ilyen helyzetben kajalni se tudtam 12 napig, nem hogy smarolni.
    Szoval helyeselj csak.
  • krisztike
    így van
  • gercse
    nem tudom mi probléma...
    15 éves asszem, vagy nem?
    ráér még másmilyennek lenni...
  • ÁjjLe BoBBi
    picit írtad le magad csak.
  • [Jakuza]
    Erdekes meg alig egy hete szerelmi banatban szenvedtel, ahhoz kepest eleg jol viseled.
    Na ennyit arrol milyenek is a nok.

• Brigicsaj
    körbevettek jobbnál-jobb srácok, az egyikkel smároltam is meg na nem részletezem de nem volt olyan mint az Istvánnal, vagyis ha jobb lett volna fasz bánná a dolgot...:DDD meg hiányzik a beszélgetésünk, nálam az is nagyon fontos hogy tudjak a sráccal dumálni....meg eleve a nézése az arca, a szavai,......úgy az egész srác....:S És hogy nem másé hnem az ő közelsége kellene....:S de csak kellene....:(
  • laca103
    öszintén mi volt ami rádöbbentett?
  • Brigicsaj
    Jah egy normális férfi nekem is kéne....tegnap is össze veszett rajtam két srác.....:S És az a vicces hogy főleg az pattogott amelyiknek van csaja..:D
    Ááááá basszus..:((
    Engem a tegnapi nap döbbentett rá hogy még sem az érzés hanem tényleg a volt btom hiányzik...:S Ááá faszom tiszta szar.....
    és ráadásul minnyá elalszok..:DD
  • krisztike
    természetesen ez a férfiakra is vonatkozik :)
  • laca103
    jaja küld át lécci majd a DNS kódját !
  • ÁjjLe BoBBi
    egyet tegyél félre nekem is pls ;)
  • [Jakuza]
    Es ki mondta, hogy en egyedul szeretnek meghalni ? :P
    Varom a csodat, hogy en leszek az elso ember aki feltalalja a hazugsagmentes not.
  • laca103
    ijj de szépen írtam :D egy hete nem láttam billentyűzetet...de remélem tartalmi hibát nem vétettem...
  • laca103
    Szívből javaslom minden embernek aki nem zárja el magát 50 méteres beztonfallal és materialista elvek miatt a vallást... Éppen innen jövök http://www.ifjusagizarandoklat.hu/ és életemben először beszélgettem élőben jól kinéző jófej értelmes és vallásos csajt....csak én nem tatszettem neki :D de sebaj már megszoktam...Jó tudni azért hogy vannak normális emberek is.
    JAKUZA peg túlságosan álltalánosít amit megértek, de nem tartom helyesnek...én is kurvára csalódtam az utóbbi néhány évben az ellenkező nemben, de mégsem szeretnék egyedül meghalni...
  • laca103
    A számból vetted ki a szót!!!!

• ÁjjLe BoBBi
    én sem tudtam meg az igazi okot...;)
  • ÁjjLe BoBBi
    én sem a legfényesebb véleménnyel vagyok itt.
    de az nem fog megváltozni azért mert páran írkálnak itt olyanokat amikről fogalmuk sincs
  • Brigicsaj
    Hát jah.....remélem legközelebb egy normálisabbat fogok ki...:)
    Én nem tom hogy minek szidni a nőket.....tényleg vannak kivételek nőknél is, meg pasiknál is akik normálisak....és én egyre több normálisat ismerek...szerencsére..:)
  • gercse
    Elsősorban emberek vagyunk, aztán férfiak és nők. valahogy így van a mondás, nem? :)
  • krisztike
    sajnálom ,hogy megtörtént ez veled .
    sajna ez velem is megtörtént 1 párszor ,amikor még nagyon fiatal voltam .
  • krisztike
    az miatt mert 1 másik pasi volt a képben
    de olvasd végig még egyszer #1596 és #1597 hozzászólást !
  • [Jakuza]
    Valoban nem csak a nok csinaljak, en ezt nem is allitottam.
    En azt allitottam, hogy jo ha a nok 0,000001%-a szokta ezt bevallani.
    Ergo hazudnak.
  • Brigicsaj
    Jah persze, nálam pont nem így volt btom még a képembe is hazudott amikor rákérdweztem hogy egy másik nő van-e benne, azt mondta hogy nem dehogy, és a bnőmtől kellett megtudnom hogy még is.....és nekem se mondta meg a szakítás okát......erről ennyit,.....ez megint csak ember függő a dolog hogy mennyire van gerince egyeseknek és nem csak a nők csinálják ezt amit mondtál, szal....
  • Brigicsaj
    köszönjük...:))
  • [Jakuza]
    Ez miatt ?
    Mi miatt ?
  • krisztike
    ez miatt Én egyszer szakítottam hapsival és elmondtam neki ,hogy más tetszik de azt hozzá kell ,hogy tegyem addig amíg nem voltam szabad addig nem kezdtem másik hapsival.
  • [Jakuza]
    Engem ugyan nem bantasz meg.
    raadasul leirtam, hogy nem az en sajat tapasztalatom csak, amit leirtam.
    A tobbi tobb ezer ember ugylatszik ugyanolyan peches. :P

Amugy hany, no szokta megmondani a szakitas igazi okat, ha egy masik ferfi van a kepben ?
    Kb. egy sem. Ez a valaszom arra, hogy a ferfiak becstelenebbek.
  • krisztike
    hát örülök neki ,hogy valaki nem csak K-nak látja a nőket ...de hát a kivétel erősíti a szabályt.
  • Hoz_Hun
    Én nem akarlak bántani, de nem lehet, hogy csak te voltál marha peches, vagy ügyetlen és valamit elcseszel a lányoknál? Hát nekem messze nincsenek ilyen rossz tapasztalataim, sőt ami azt illeti a férfiakat ilyen téren becstelenebbnek tartom, mert lelketlenebbül átkurják a lányokat, mint fordítva.
    Sajnálom, hogy így látod a dolgokat, pedig rengeteg értékes, becsületes lány futkos a földön.
  • Brigicsaj
    Na ebből is látszik, nektek a haverok az elsők utána jön a párotok, én ezt mindig fordítva csináltam, és lehet hogy ezért is basztam el a dolgot, nekem mindig a barátom volt az első, a haverok meg a család mindenki csak a második....na mind1...
  • Brigicsaj
    Na ja, ez is egy nagy igazság....
  • Brigicsaj
    Na figyelj ne a sztárokból induljá ki.....
    Azok b@zmeg nem kapnak elégpénzt vagy eltűnek mert nem tetszik a közönségnek, azok fognak vmi gazdagfickót kizsebelik aztán boldogan élnek amíg meg nem halnak.....azok pénz éhes kisdisznók....
    Most ne akard már egyszinre hozni a hétköznapi embereket ezekkel, légyszives!
  • Brigicsaj
    jajaja.....általánosít a drága....
  • Brigicsaj
    Ez egy hazugság hogy a nők csak a pénzre hajtanak, csak hülye kurvák hajtanak a pénzre...
    a másik dolog hogy hazudoznak, jó lehet...félnek a reakciótól meg egyebektől az biztos hogy itt is a legtöbb nő ilyen.....
    mondjuk én pl ha megcsalnám barátomat szemébe mondanám neki akármi lesz nem bírnék ezzel a tudattal együtt élni, a másik dolog hogy a férfiak is ilyenek hogy nem mondják meg a nőnek....vagy rájön magától, vagy nem....
  • H0ri
    mert ilyenek azé :// de azé jó hogy vannak ^^'