Miért hazudnak a nők?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Membrah
:-D

Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerős... Már előző életemben sem hittem a reinkarnációban...

ÁjjLe BoBBi
mindig mosolyt csal az arcomra ez topic...😉

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

Membrah
minden attól függ mennyire voltál szerelmes...nagy szerelem,nagy cslódás,nagy fájdalom..nehezen,tlaán sosem hevered ki,de az új szerelem sokat segíthet..
roppant hálás vagyok a magasságosnak,h végre újra tudom mosolyni,h újra boldog vagyok.
hajrá,hajrá...menj partyzni!:-)

Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerős... Már előző életemben sem hittem a reinkarnációban...

Brigicsaj
teljesen igazad van én is így gondolom.....
én sem hibáztatom azért mert szakított velem, én is egyedül azért haragszom rá hogy kb 1 hónapig kímélt állítólag hogy azért nem szakított mert közbejött a ballagásom, meg a szülinapom....én ezért vok rá mérges....meg igazából nem értem a dolgot....mind1 még én is belecsavarodok a dologba olyan bonyorult, de mostmár nem rágom magam a dolgon....
Ma megyek bulizni..😄DDDD alig várom már..😊)

xD

Membrah
neten nem pasizni lehet...max egy vadidegenhez vonzódhatsz..plátóilag...
a találkozások már sokat változtathatnak a hozzáálláson.
hát igen..:-P

Membrah
csitt..;-)

Membrah
fú..mennyi okos okfejtés..
nem nem hiszem,h ennek íg kéne mennie,h egyik megy,a másik jön..
lehet h ez a bevált módszer,és csak így sikerül...
de igyekszek minõségre és nem mennyiségre menni,és csak azzal öszsejönni,akit érdemesnek tartok arra,h sokáig együtt legyünk..lehetõleg...;-)
persze..egy pasit sem fogok ezzel rémítgetni h ásó-kapa-nagyharang..de amíg együtt vagyok valakivel,meg megszeretek valakit,nem gondolok még véletlenül sem arra,h egyszer vége lezs úgyis..vége kell h legyen..

igen,Birigi..a haverok nekem is ezt mondták,h leültteték,és megkérdezték,h "ezt most mi f***ért kellett?"..
de sztem ebben a vigazstalás is bõven benne van..
ez hülyesség..én nem hibáztatom,ez két ember dolga csak.
ha valaki már nem szerelmes a másikba,vagy olyasmi történt ami megakadályozza a szerelemüket,ne kínozzák egymást..nah igen..ebben az esetben én is a racionális döntéseket támogatom.

krisztike
már megint kezded ?

fúúú

Ramadamammy rapidrandi

Brigicsaj
az is biztos,.....én is most errõl a volt pasimról amiket megtudtam, hogy mennyire átbaszott,m hát én azota nem is köszönök neki.....de szerencsére most 3-4 hétig tuti nem látom...😄D nincs semmi stressz..😄

xD

Brigicsaj
<#idiota>

xD

Brigicsaj
hát nem igazán értem mirõl beszélsz, de ez az életben így van kapcsolatok kezdõdnek, végüklesz, majd egy új , aztán annak is vége lesz...és így tovább amíg nem találsz olyan valakit akivel össze házasodsz, (hacsak nem lesz válás a vége) akkor......bár sztem nyugodtan lehet mondani hogy ez így megy halálodig..😄

xD

hello,hullámzunk?<#lama>

Ramadamammy rapidrandi

krisztike
az attól is függ ,hogy milyen téren és mennyire pasizol ill. nõzöl be ...
valamilyen közös hullámhossz biztosan szükséges

t0mmy
ha neten bepasizol ahhoz nem kell semilyen "vonzódás"?? :S

krisztike
az nem érzelmi és nem fizikális megcsalás ,hogy beszélgetsz a szexrõl
én erre mondtam #1505-ben szerepelteket ...

t0mmy
szerintem az érzelmi megcsalás rosszab mint a fizikális... :S

laca103
...tiniringyó... NEM TE BRIGI ......hanem a jelenség....
<#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1>

Ki a rákot érdekel a gép konfigurációm?

Heh, egy 15 éves kiscsaj éljen, sexeljen mint nyúszika! 😄
laca103
jön másik ....ugyanez ...jön másik....ugyanez....

Mikor lesz ennek már vége hugikám??????

Brigicsaj
<#nyes>

xD

Brigicsaj
Az biztos.....mostmár örülök is hogy vége lett, mert olyan dolgokat tudtam meg, hogy húúúú kva mérges lettem, és hát sztem nem is fogok vele beszélni, az biztos....
De majd jön másik pasi,.....😊 Összes haverom mondta (fiúk) hogy "Hülye ez a gyerek, jól elbaszta a dolgait lehetett volna egy jó nõje!" 😄D
Meg azért most kicsit élvezem az életet, többetlehet barátokkal, haverokkal...😊
Meg...stb..😄

xD

krisztike
ez is igaz ...😄DD

és azzal nem csalsz meg senkit ...

franc0
és ugyebár neten is lehet pasizni 😊

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

krisztike
így van

Membrah
jajj..baba..örülj,h nem egy sokkal hosszabb és mélyebb szerelemnek lett vége!
meg majd jön másik..;-)
nézdd az exemmel másfél év után szakítottunk,de most itt van egy új szerelem...
sunshune,happy,hawai,dizsi,turbórágó....:-D
kva nehéz volt,de már nemhogy jól...sokkaljobban vagyok!:-)
szóval fel a fejjel...mindenbõl lehet tanulni!nah meg csak erõsebb leszel/lettél!

tavaly még 14 volt

Ramadamammy rapidrandi

laca103
már kezdtem kételkedni...

Kmarha
nee.. te is én? én is én

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

laca103
én én vagyok...

Brigicsaj
szia!
Te ki vagy? 😊
Én 15 vok...😊

xD

Brigicsaj
Hát remélem találsz hamar vmi jó melót! 😉

xD

laca103
Brigi!

Te hány éves vagy?

krisztike
Nálam ilyen jellegû probléma nincs.
Csak melót keresek éjjel-nappal ,mert a kínai bezárt és melónélküli lettem lassan 1hónapja .😞
De csak pozitívan sírdogálok mert bízok abban ,hogy találok valamit ...

Brigicsaj
Szió! <#puszi>
Meg vagyok, most jelenleg kicsit ki vok, de túl élem!
Most lett vége hétfõn egy 3 és félhónapos kapcsolatomnak, de hát már éreztem hogy ez lesz...
Már úgy túl tettem magam a dolgon, csak az a baj hogy a héten nem tudtam menni sehova aztán majd hétfõtõl mehetek már, és már nagyon hiányzik a társaság fõleg így most...
De úgy alapba jól vok..😊
És nálad mi a helyzet? 😊

xD

krisztike
szia kiscsaj ! <#integet2>
régen láttalak ...
veled mi van ?

Brigicsaj
<#vigyor>

xD

krisztike
nem féltél ,hogy elgurul ?

( igaz ez nem a gyógyszered volt 😄DD )

pénzfeldobás

Ramadamammy rapidrandi

krisztike
és ezt mi alapján döntötted el ?

a politikusnõk viszik a pálmát ezexerint

Ramadamammy rapidrandi

krisztike
Kösz ,hogy ilyen meglátással bírsz e téren ...

Vétek lenne a finom otthoni étket lecserélni, holmi futószalagon készült éttermi vacakra, mely nem finom, de drága.
Ráadásul nem szívvel-lélekkel készül, mint az otthoni konyha melegében és ez megis érzõdik rajta.

krisztike
és ez nem hazugság kicsit sem

krisztike
ezt mondja a lányom és a férjem is (ilyen téren pedig pláne ... semmi pénzért nem mennének étterembe enni )

jó étel, jó élet 😊

krisztike
imádok fõzõcskézni és legyen az indiai ,svéd ,olasz ,mexikói vagy magyaros kaja ...

krisztike
így van vagy pedig vannak külön rizses tálkák pl. ,ha szusit eszünk ...😊

jobb helyeken tányérból eszik 😄

krisztike
igaz