Miért hazudnak a nők?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerős... Már előző életemben sem hittem a reinkarnációban...
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
roppant hálás vagyok a magasságosnak,h végre újra tudom mosolyni,h újra boldog vagyok.
hajrá,hajrá...menj partyzni!:-)
Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerős... Már előző életemben sem hittem a reinkarnációban...
én sem hibáztatom azért mert szakított velem, én is egyedül azért haragszom rá hogy kb 1 hónapig kímélt állítólag hogy azért nem szakított mert közbejött a ballagásom, meg a szülinapom....én ezért vok rá mérges....meg igazából nem értem a dolgot....mind1 még én is belecsavarodok a dologba olyan bonyorult, de mostmár nem rágom magam a dolgon....
Ma megyek bulizni..😄DDDD alig várom már..😊)
xD
a találkozások már sokat változtathatnak a hozzáálláson.
hát igen..:-P
nem nem hiszem,h ennek íg kéne mennie,h egyik megy,a másik jön..
lehet h ez a bevált módszer,és csak így sikerül...
de igyekszek minõségre és nem mennyiségre menni,és csak azzal öszsejönni,akit érdemesnek tartok arra,h sokáig együtt legyünk..lehetõleg...;-)
persze..egy pasit sem fogok ezzel rémítgetni h ásó-kapa-nagyharang..de amíg együtt vagyok valakivel,meg megszeretek valakit,nem gondolok még véletlenül sem arra,h egyszer vége lezs úgyis..vége kell h legyen..
igen,Birigi..a haverok nekem is ezt mondták,h leültteték,és megkérdezték,h "ezt most mi f***ért kellett?"..
de sztem ebben a vigazstalás is bõven benne van..
ez hülyesség..én nem hibáztatom,ez két ember dolga csak.
ha valaki már nem szerelmes a másikba,vagy olyasmi történt ami megakadályozza a szerelemüket,ne kínozzák egymást..nah igen..ebben az esetben én is a racionális döntéseket támogatom.
Ramadamammy rapidrandi
xD
xD
Ramadamammy rapidrandi
valamilyen közös hullámhossz biztosan szükséges
én erre mondtam #1505-ben szerepelteket ...
<#vigyor1>#vigyor1><#vigyor1>#vigyor1><#vigyor1>#vigyor1><#vigyor1>#vigyor1><#vigyor1>#vigyor1><#vigyor1>#vigyor1><#vigyor1>#vigyor1><#vigyor1>#vigyor1><#vigyor1>#vigyor1>
Ki a rákot érdekel a gép konfigurációm?
Mikor lesz ennek már vége hugikám??????
Ki a rákot érdekel a gép konfigurációm?
De majd jön másik pasi,.....😊 Összes haverom mondta (fiúk) hogy "Hülye ez a gyerek, jól elbaszta a dolgait lehetett volna egy jó nõje!" 😄D
Meg azért most kicsit élvezem az életet, többetlehet barátokkal, haverokkal...😊
Meg...stb..😄
xD
meg majd jön másik..;-)
nézdd az exemmel másfél év után szakítottunk,de most itt van egy új szerelem...
sunshune,happy,hawai,dizsi,turbórágó....:-D
kva nehéz volt,de már nemhogy jól...sokkaljobban vagyok!:-)
szóval fel a fejjel...mindenbõl lehet tanulni!nah meg csak erõsebb leszel/lettél!
Ramadamammy rapidrandi
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Csak melót keresek éjjel-nappal ,mert a kínai bezárt és melónélküli lettem lassan 1hónapja .😞
De csak pozitívan sírdogálok mert bízok abban ,hogy találok valamit ...
Meg vagyok, most jelenleg kicsit ki vok, de túl élem!
Most lett vége hétfõn egy 3 és félhónapos kapcsolatomnak, de hát már éreztem hogy ez lesz...
Már úgy túl tettem magam a dolgon, csak az a baj hogy a héten nem tudtam menni sehova aztán majd hétfõtõl mehetek már, és már nagyon hiányzik a társaság fõleg így most...
De úgy alapba jól vok..😊
És nálad mi a helyzet? 😊
xD
Ramadamammy rapidrandi
Ramadamammy rapidrandi
Ráadásul nem szívvel-lélekkel készül, mint az otthoni konyha melegében és ez megis érzõdik rajta.