654
-
#174 Hát bazdmeg ilyen nincs a világon...Mondjuk a büntető nem volt jogos szerintem, fent ültem a "kakasizén" a sarokban és tisztán láttam, eldobta magát és épphogy hozzáért a szabados, a kulcsár 3méterről mellérúgja az utsó percbe...Keszei meg lehozza a Szatmárit meg a Pestet, hülye ez komolyan, menjen el a picsába.
A Győr megveszi a következő 2 meccset, ők bentmaradnak, Vácot megkell verni és szurkolni a fehérvárnak hogy megverjék a REACot...
Ki volt kint?miki ha kint vltál hol ültél? -
#173 ilyen nincs...
így kikapni:((((
-
#172 nagyon kell a 3 pont... aztán még 3...
de előbb a Kaposvárt kell legyőzni! Hajrá fiúk, HAJRÁ PMFC!!!!
sajna nem tudok kimenni, mivel vagy tanulok, vagy épp Kaposváron leszek :) -
#171 Idei utolsó hazai mérkőzésünkön a Kaposvár csapatát fogadjuk. Az őszi mérkőzésen 2-1-re győztük le őket Kulcsár Árpád két góljával. A tavalyi szezonban hazai pályán is 2-1-re győztük le őket, akkor Balaskó két gólt rúgott. Most is elégedett lennék egy 2-1-es sikerrel!
HAJRÁ PMFC!!!!!! -
#170 A szombati Kaposvár elleni mérkőzést a budapesti Vad II. István vezeti, míg két segítője Vámos Tibor és Szalai Zoltán lesz. A tartalék játékvezető Kovács Gábor, míg a játékvezetők tevékenységét Tóth Vencel ellenőrzi. -
#169 A várható összeállítások
Pécs: Sólyom - Finta, Szabados, Bajúsz, Szekeres - Lukács, Pavicevic, Szatmári, Varga Z. - Pest, Kulcsár Á.
Kaposvár: Milinte - Ribi, Petrók, Zahorecz, Pintér - Suljic, Grúz, Kovacsevics, Szakály P. - Vasiljevic, Oláh -
#168 Keszei: mese nincs, győzni kell!
- Mindent egy lapra kell feltennünk. A Kaposvárnak már most annyi pontja van, amennyit mi akarunk magunknak tudni a meccs után. Mese nincs, nyerni kell - nyilatkozta Keszei mester.
Prukner László (Kaposvár): - Tavaly december óta összeszedtük magunkat, reméljük, hogy fel tudjuk tenni a pontot az i-re. Bízom benne, hogy az utolsó két meccsünkön elért eredményeinkkel meghosszabbítjuk az élvonalbeli tagságunkat.
-
#167 Jézusom Bajusz kezd akkor ez már most elment ez a meccs... :) -
#166 hát jó lenne a 6 pont...
majd eldől, HAJRÁ PMFC! -
#165 Dienes András a Vasas ellen begyűjtötte 3. sárgalapját, emiatt nem léphet pályára a hétvégén. -
#164 Itthon verni kell a Kaposvárt, a Vác legyőzése pedig(elvileg) nem jelenthet gondot. Hajrá! -
#163 nagyon nagy esély van a kiesésre sajna... muszáj lesz pontokat szerezni a hátralévő meccseken, de ha a jelenlegi formát nézzük, akkor... hát nem vmi fényes a dolog :( Könnyen kipottyanhatunk. De erre ugye gondolni se szabad :P
Na mind1, nyerni kell, HAJRÁ PMFC! -
#162 Jaja leigazoltuk:)
Remélem tud még védeni...
Vasas ellen egy x minimum kéne:) -
#161 gyerünk gyerünk :) -
#160 Apa(8% az övé a pmfcből) tegnap este mondta h leigazolják Udvaráczot 3 meccsre mivel h "nincs" kapus...Asszem vhogy úgy h ha jól véd az első meccsen akkr utána is ő véd... ezt halltotam miközbe telózott:D -
#159 Ajajj fenyeget a kiesés:(
1 ponttal előzzük meg a Tatabányát...
Nálunk is kéne már 1 edzőváltás, mert nem játszhatunk többé 6 védővel hazai pályán... -
#158 jó hát:)
4 meccse nem kapott gólt a csapat...
védekezés ezek szerint rendben van:) -
#157 jaja :)
így nem szakadt meg egyik sorozatunk se :)
és különben is, idegenben jó az x :DD -
#156 na 0-0 lett. jobb nem is kell:) -
#155 Ja értem már miért győrbe mentek haverokhoz szüleim :D:D
Most ugrik be h a győrrel játszik a pécs :D -
#154 sajna nem:)
mostmár ki kéne mennem...
Holnap Győrben vendégeskedünk, nyerhető meccs. A Győrben csak Bajzát veszélyes, ha őt kikapcsoljuk meglehet a 3 pont...
-
#153 nyertünk :)
kint voltál? -
#152 nyerni kell:)
ha a listavezető otthonában döntetlent játszunk, akkor ezt a meccset simán hoznunk kell:)
Reméljük meglesz a 3 pont. Visszatérve arra az 5 gólszerzőre, abból az ötösből már csak ketten szerezhetnek gólt -
#151 Mészáros vezeti a meccset
A mérkőzést Mészáros István vezeti, míg két segítője Viszokai László és ifj. Tóth Vencel lesz. A tartalék játékvezető Ferencz Norbert. A játékvezetők működését Hamar László ellenőrzi.
A játékvezető 2006. április 8-án a DVTK-Tatabánya mérkőzésen mutatkozott be az élvonalban, azóta 11 mérkőzést vezetett.
Mészáros mustra:
A dunaújvárosi játékvezető már három alkalommal (2006.05.27 Pápa-PMFC, 2006.09.08 Diósgyőr-PMFC, 2006.10.28 Honvéd-PMFC) vezetett NB. I-ben csapatunknak. A három mérkőzésen összesen 5 gólt rúgtunk és 6 pontot gyűjtöttünk be, igaz a spori 7 sárgát ki is osztott.
-
#150 Beharangozó szombatra
A Borsodi Liga 20. fordulójában a Diósgyőr együttesét fogadjuk. A 2006/2007-es bajnokság őszi mérkőzéseire szívesen emlékszünk, hiszen csapatunk 3-1-re nyert Diósgyőrben. Már a második percben 2-0-ra vezettünk Kulcsár Árpád és Pest Krisztián góljával.
Jó szájízzel emlékezhetünk az előző bajnokság hazai mérkőzésére, amikor 5-0-ra győztük le a Diósgyőrt, akkor Balaskó, Horváth Gy., Kulcsár, Schindler és Szekeres is betalált az ellenfelünk kapujába.
www.pmfc.hu -
#149 MTK-Pécsi MFC 0-0
A fővárosra délután leszakadó hatalmas esőzés a Hidegkuti-stadion gyepén és így a 19. forduló nyitómeccsének színvonalán is nyomot hagyott.
Korábban ugyan mindkét csapat nyílt edzője támadójátékot ígért övéitől, mégis a leggyakrabban gyors kontrákból tudtak a másik kapuja elé kerülni a felek. A leggyakrabban persze némiképp csalóka, miután az első félidőben egy hazai les-gólon kívül összesen öt darab helyzetet helyezhettünk fel - 3-2 megoszlásban az MTK javára.
A színvonal a fordulás után sem nőtt nagyot, annyi változást azonban feljegyezhettünk, hogy az MTK jóval offenzívebb játékra váltott, míg a pécsiek még inkább a kontrákra helyezték a hangsúlyt. A vendégek próbálkozásai a becserélt Sztipánovics magányos akciózásaiban merültek ki, a hazaiak meg rendre elrontották az utolsó passzokat. Azért a kék-fehérek ebben a játékrészben is betaláltak a bizonytalanul védő Herbert kapujába - most is lesről, és egyszer a lécet is megdöngették.
A listavezető MTK-nak ezen az estén nem sikerült érvényes gólt szereznie, így a 90 perc lefújása után végül a pécsiek távozhattak boldogabban a Hidegkuti-stadionból.
Garami József (MTK): - Jó iramú küzdelmes mérkőzés volt, sajnos nem sikerült gólt szereznünk.
Keszei Ferenc (Pécs): - Sok minden fontos egy ilyen meccsen főleg egy olyan csapatnak, mint a mienk, amely a "futottak még" kategóriából érkezett. Az MTK sokkal fegyelmezettebben játszott. Nekünk is voltak lehetőségeink, de egy pontot így hazaviszünk. -
#148 Újabb baba
Ma délelőtt bővült a PMFC család, megszületett Kulcsár Henriett 3800 grammal és 54 cm-rel. Gratulálunk Árpi! Jó egészséget Henriett!
www.pmfc.hu
Gratula neki, és Pestnek is ;) -
#147 dehogynem :D
Szatmári, Szabados (fejes) :)) -
#146 Gratulálunk innen is Pest Krisztiánnak!
-
#145 2 gólt nem lövünk:)
0-1 lesz -
#144 nyerünk :P 1-2
fő az önbizalom -
#143 Kis Pest!
Múlt hétfőn 5:25 perckor Pest Márko 4270 grammal és 52 cm-rel megszületett Pest Krisztián kisfia. Márkonak és az anyukájának is jó egészséget kívánunk.
Szatmári válogatott
Játékosunk, Szatmári Lóránd ismét meghívást kapott az U.20-as válogatott edzőtáborozására. A válogatott Dunavarsányban felkészülési mérkőzést játszik az Újpest FC-vel.
www.pmfc.hu -
#142 de szép is lenne:) -
#141 aha, pont mint én :) remélem a következőre ki tudok menni
hát igen, sajna kb. évente 2 meccsünk van a TV-ben...
szvsz jó kis meccs lesz az pénteken, kíváncsi vok, hogy mit kezdünk az MTK-val. Úgy kéne indulni, mint az ősszel a diósgyőr ellen ;) 3 perc alatt 2 gól :D -
#140 Sajnos én sem voltam kint:(
Csak hallottam, hogy játszottunk
Végre közvetíti a tv a meccsünket, remélem jól játszunk
Habár nagyon nehéz lesz tartani Hrepkát, Némethet, Kantát, Borit(hogy csak néhány nagy nevet említsek)
Nem baj, azért reménykedni lehet
-
#139 540ezer/hónap? mondjuk szerintem úgy van...Anno uncsitesóm a 360as "kategóriában" volt, majd lecsúszott a 200asba...:S:D
Kül ez a Czett Szabolcs nagyon szimpi egy srác, én ismerem, beszéltem már vele, korrekt srác nagyon...Anno volt 1 pár oan ember a vezetőségbe :S:ADAS:DAS bár még 1 pár mindig van, nem a vezetőségben, de van beleszólási joguk... -
#138 kint voltál a meccsen?
és sajnos csak újságba olvastam a meccsről -
#137 Ötszáznegyvenezer forintba kerül a PMFC legdrágább játékosa
Merész tettre szánták el magukat a pécsi vezetők. Úgy döntöttek, nem titkolóznak tovább, és minden gazdasági vonatkozású kérdést nyilvánosságra hoznak.
- Július elsejétől vagyok a klubnál, kollégám Czett Szabolcs pedig augusztus elsején érkezett. 25 millió forintos adósságot örököltünk, amit a játékosok felé kellett rendeznünk - mondta honlapunknak Tomka János ügyvezető. - Ezt szeptember elsejéig maradéktalanul kifizettünk, azóta sincs semmilyen tartozásunk, és ezt nem csak a futballistákra értem. Abból sem csinálunk titkot, hogy mennyibe kerül nekünk egy-egy játékos. Három kategóriában fizetjük őket. A legdrágább játékosok - a járulékokkal együtt - 540 ezer forintjába kerülnek a klubnak. A másodikban 360 ezer forintot fordítunk a futballistákra, a harmadikban pedig kétszázezret. A peres ügyeinket is elrendeztünk, elég csak az Ott József-féle afférra gondolni.
Tomka elárulta még, az MTK által csábított Szatmári Lóránd 2009 júliusáig meghosszabbította a szerződését.
A pécsi vezetők egyébként megoldották a 2004 óta húzódó Mico Vranjes-ügyet is. A volt játékos ennek köszönhetően tegnap - közös megegyezés után - elállt a pertől. -
#136 MTK elleni meccset a DUNA TV közvetíti március 2.-án, pénteken, 19:00 órától. -
#135 csak nehogy elvigyék:)
A lényeg a lényeg, hogy sikerült győznünk, és ezzel megerősítettük helyünket a középmezőnyben.
Jól játszottunk, fekszik nekünk ez az "agresszív" stílus