Pécsi MFC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nyerni kell.A Vasas szerintem gyenge így ránézésre mondjuk attól függ mien focit jtszunk, mint a fradi ellen akkr szopás lesz, de ha bátran játsznk akkr akár lehet vmi ;]
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Az angyalföldieknél kiváló szakmai munka folyik, ezt mutatja a tabellán elfoglalt helyük is. A mi csapatunkat sokan kiesõjelöltnek tartják, ennek egyik oka, hogy hazai pályán még nem tudtunk nyerni. Ez most azért is nagy teher számunkra, mert nyolc játékosomat kell nélkülöznünk szombaton - nyilatkozta Keszei Ferenc.
Mészöly Géza (Vasas): - Ha viszontlátjuk azt a mentalitást, ami a kupameccsen jellemezte a csapatot, akkor nem marad el az idegenbeli siker.
A várható összeállítások
Pécs: Herbert - Sipos J., Dienes, Lantos, Szekeres - Lukács, Gyõri, Pavicsevics, Tóth Z. - Szatmári, Horváth P.
Vasas: Németh G. - Kovács G., Pandur, Unierzyski, Tóth A. - Kincses, Fehér Z., Ködöböcz, Németh N., - Lázok, Bali
SCHUMI, thank you for the FANTASTIC 16 YEARS you bring us! May you stop, but our love NEVER!
Egyik legrutinosabb játékvezetõ, név szerint Bede Ferenc vezeti a szombati mérkõzést. Két asszisztense Viszokai László és Ring György lesz. A tartalék játékvezetõ Demeter Miklós. A játékvezetõk tevékenységét Gyõri László fogja ellenõrizni.
Bede az elmúlt három évben hatszor vezetett nekünk mérkõzést. Az elmúlt két találkozásunkkor hazai pályán nyertünk (PMFC-Kaposvár 2-1, PMFC-Újpest 2-0)

SCHUMI, thank you for the FANTASTIC 16 YEARS you bring us! May you stop, but our love NEVER!
bajnokok leszünk, figyeld meg 😄DDDDDDDDDD
De ne térjünk el a témáról!!Hajrá Pécs!
Harkány serdülõ, meg ifi meccset is végig álltam a hóesésbe 😊
MUNKÁS!!
Jó tudom h hideg van már...De ez nem tántoríthat el minket! 😊
HAJRÁ PÉCS!
hát sztem ne 😊) de ki tudja, hátha összejön mindkettõ 😛
Ja meg nem ártana végre jól is játszani... 😊
V ilyen sok mindent azért ne kérjek?????
Helyszín: Paks
Nézõszám: 1000
Játékvezetõ: Sápi Csaba
Asszisztensek: Heibl József, Forgács Attila
Gólszerzõ: Lantos (13.)
Csere: Kóczián helyett 7 Báló (37.), Tamási helyett 11 Montvai (46.), Zováth helyett 8 Varga L. (72.) ill. Balaskó helyett 21 Pavicsevics (64.), Lukács helyett 13 Horváth P. (69.), Horváth P. helyett 9 Laki (90.+3.)
Sárga lap: Kiss T. (80.) ill. Pest K. (59.)
Mondjuk jó h nyertünk mert eléggé elõrébb jöttünk de keszei marad így valszeg :S:S:S
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Bennem is pont ez a gondolat vetõdött fel 😊 Keszeinek nagy mákja van, hogy pont két olyan csapattal játszottunk, akik nálunk is gyengébbek 😛
Viszont a mutatott játék, szvsz SEMMIT se javult, rendre mi játszuk a leggyengébb meccseket szinte minden fordulóban...
Én fenntartom a korábbi felvetésem! Keszei TAKARODJ!!
Paks-PMFC 0-1
MEGVAN!! Zsinórban 2... Keszei megmenekült azt hiszem.
de elérhetõ! És el kellene érni!
Gyerünk fiúk! Csak a MUNKÁS!
Holnap is nyerni kell,és akkor zsinórban 2...
HAJRÁ PÉCS!
NB. I-es mérkõzések NB. I-ben még nem találkoztunk bajnoki mérkõzésen a Pakssal, így az elsõ mérkõzés elõtt jósolgatni sem lehet. Egy biztos, 2-1-re gyõztünk Pakson és 3-0-ra Pécsett a felkészülési idõszakban. A mérkõzés 13:30-kor kezdõdik!
Szurkoljunk együtt csapatunknak!
holnap meg kell ismételni a sikert
Sopront verni KELL, nincs mese
Ja bocs fiúk,fõ az optimizmus...De ezek után nehezen megy
hát már ideje, szegény Toller...
A PMFC menedzsmentjének kérésre volt válogatott és külföldön játszó játékosok egykori mezeit gyûjtjük össze. A keretezés után a mezek hamarosan a klubépületbe kerülnek kiállításra a serlegek, tablók társaságában. A mai napon érkezett meg Fehér Csaba meze és aláírt fényképe, míg múlt héten érkezett Róth Antal, Réfi Gábor és Dárdai Pál.
Újmecsekalja, 100 nézõ. Jv.: Horváth A.
PMFC kezdõ csapata: Herbert - Finta, Szabados, Dienes, Szekeres - Sipos, Gyõri, Bajúsz, Pest - Szatmári, Nógrádi
Gólszerzõk: Nógrádi, Pest
Cserék: Lukács, Tóth, Laki
Bár az elején úgy tûnt nekem mintha akarnának,csak jött a kapott gól a semmibõl és utána az következett pontosan amit te leírtál...Lehet hogy én se futnék többet,de legalább lelkes lennék és vinne a szívem elõre,és nem hagynám hogy cicázzanak velem 1000 ember elõtt...
szurkoljatok😛
faterod nem hazudott, ilyen sz*r meccsen még életembe nem voltam... áhh, hazaértem és bevágtam a sálam a sarokba. Ráadásul szinte végig szakadt az esõ, és pont annyi esernyõ volt nálam, mint ahány fedett ülõhely van a "stadionban"...
Az nso cikkének a címe igencsak találó: "Unalom az esõben", valamint az utolsó mondat is tetszik: "Az tény, hogy egyik csapat sem volt jobb a másiknál, de ezért a teljesítményért egyik gárda sem érdemelne pontot."
Billy hogy játszott Dudás Ádám? egyáltalán játszott?😄
Csak picit fura lesz, mivel az állóhelyeket lezárták, így más helyre kell majd mennem. 2 dologra leszek kíváncsi: 1. Hol lesz a b-közép, azaz a "keménymag", ugyanis az egyik lezárt szektorban szoktak tanyázni. 2. Hova mennek a vendég szurkolók, ugyanis nekik is állóhelyül van, és ugye az elvileg le van zárva...
Nah mind1, majd kiderül, és remélem meglesz a 3 pont
Avanti Crociati!
Helyszín: Diósgyõr
Nézõszám: 2000
Játékvezetõ: Mészáros István
Asszisztensek: Székely Ferenc, Viszokai László
Gólszerzõ: Simon (90+1') ill. Kulcsár (1.), Pest (3.), Balaskó (78.)
Csere: Katona helyett 18 Kerényi (46.), Buz helyett 9 Faggyas (62.), Vitelki helyett 88 Huszák (78.) ill. Finta helyett 8 Sipos J. (68.), Pest K. helyett 22 Varga Z. (81.)
Sárga lap: Dienes (17.), Pavicsevics (29.), Finta (56.)
iszonyat jók vagyunk 😛P
Keszei Ferenc régi barátságot ápol Csank Jánossal. Ha a két edzõ találkozik, szinte biztos, hogy szóba kerül a két nagy szerelem: a horgászat és a vadászat. „Jókat szoktunk beszélgetni, hiszen hasonló az érdeklõdési körünk – mondta Keszei Ferenc. – Elújságoljuk egymásnak az élményeinket, mi történt a tóparton, illetve a lesen. Az idén elég sok halat fogtam, a legnagyobb egy hatkilós ponty volt.”
Pénteken, a mérkõzés elõtt azért még biztosan nem ez lesz a téma. Sokkal inkább az, hogy a Diósgyõr a legutóbbi két veresége után begyûjti-e a három pontot, vagy a Pécs esetleg megszerzi-e õszi elsõ gyõzelmét.
„A Diósgyõr nem jobb csapat a miénknél – tette hozzá Keszei Ferenc. – Teljesen nyílt lesz a mérkõzés, attól függetlenül, hogy õk játszanak hazai pályán, nekik eddig már hat pontjuk van, és hogy a szurkolótábor mennyi segítséget nyújt nekik. Támadóbb szellemben szeretnénk futballozni. Ezúttal tehetséges támadókat igazoltunk, a rúgott gólokkal nincs is gondunk, az eddig lejátszott négy mérkõzésünkön viszont túl sokszor került a labda a kapunkba.”
Tény, a Debrecen, a Tatabánya, a Fehérvár és az MTK ellen Keszei Ferenc együttese nyolc gólt kapott és mindössze két pontott szerzett.
„Ez a négy csapat az elmúlt bajnokságban benne volt az elsõ ötben – folytatta a pécsiek trénere. – Úgy gondolom, így a realitás a négy pont lenne. Remélem, Diósgyõrben megszerezzük elsõ gyõzelmünket, és akkor a találkozó után én számolhatnék be boldogabban Csank Jani barátomnak a tóparti élményeimrõl…”
Negatív csúcs
Csank Jánosnak kevésbé megy a vadászat az idén.
„A Pécs hozzánk hasonló képességû együttes, éppen ezért hazai pályán jó lenne gyõzni. Most majd kiderül, mire is vagyunk valójában képesek – mondta Csank János, aztán rátért kedvenc témájára, a vadászatra is. – Ez az év számomra negatív csúcs. Az idei rekordom egy harmincöt kilós süldõ. Keszei Feri barátom is szereti a természetet, tájékozott az erdõk világában, engem azonban valahogy sosem vonzott a horgászat.”