654
-
#214 A PMFC-Pécs Plaza elnökségének csak három tagja mondott le, de a többiek is távozni fognak posztjukról. A tisztújító közgyűlésre július 2-án kerül sor.
tegnap délelőtti elnökségi ülésen Magyar József mondott le, továbbá már kedden két további tag, dr. Romváry Ferenc és dr. Ruzsa Csaba is jelezte ezt a szándékát. A többiek egyelőre maradtak, de csak a tisztújító közgyűlésig.
– Ott mindenki lemond, ami érthető is egy ilyen kudarc után, mint a kiesés – mondta Magyar József, aki több mint tíz évig dolgozott az elnökségben. – Sajnos több hibát is vétett a vezetőség, nem volt szakmai kontroll a vezetőedző fölött, a téli szerződéshosszabbítása is meggondolatlan lépésnek bizonyult, s mire észbe kaptunk, hogy váltani kellene, már késő volt. Persze emellett a játékosok is felelősek, a kieső Vác otthonában ebben a helyzetben csak-csak nyerniük kellett volna.
Az új elnökséget július 2-án választja meg a tisztújító közgyűlés, ezután derül ki, hogy ki lesz a PMFC új elnöke. A játékosokkal és az edzőjelöltekkel azonban már most asztalhoz ülnek a jelenlegi vezetők. A klub egy háromtagú bizottságot (Rohonczi Miklós, Tamon Attila, Magyar József) bízott meg azzal, hogy tárgyaljon a lehetséges szakvezetőkkel. Magyar József elmondta, az eddig említett edzők mellett új nevek is felmerültek, de egyelőre nem kívánják nyilvánosságra hozni, hogy kik azok.
A futballklubot működtető kft.-ben 49 százalékban tulajdonos pécsi önkormányzat nem kíván beleszólni az egyesület tisztújításába, pedig sokan örültek volna, ha „hatalmi szóval” ültetnek valakit – aki természetesen szimpatikus a város vezetőségének – az elnöki székbe.
– A politika nem szólhat bele, hogy egy sportegyesületben kiket jelölnek és kiket választanak a vezetőségbe – fogalmazott Tóth Bertalan, sportért is felelős alpolgármester. – Természetesen, mint tulajdonost, minket is érdekel a klub sorsa, az elsődleges cél az, hogy lehetőleg már jövőre újra visszakerüljön a csapat az élvonalba. A PMFC a következő fél évben is azt a támogatást kapja, amit a tavasszal kötött szerződésben rögzítettünk, függetlenül attól, hogy kiesett. Az őszi szezon eredményei és a klub által elkészített koncepció alapján pedig majd meglátjuk, hogy jövő év elején milyen feltételekkel, és persze milyen összegről szóló szerződést kötünk. -
#213 azám:SSSSS
hiába ment ki az ember szurkolni, keszei elbaxta az egészet.
hazai pályán 6(!) védővel és 1 csatárral kezdeni, főleg amikor kell a 3 pont, és verhető ellenféllel játszunk.
-
#212 egyetértek
nem ezen a meccsen múlott... -
#211 :((((((((((((( REAC... uramisten..... -
#210 A Vácot azért illett volna megverni...
Előbb kellett volna kib@szni keszeit és simán bennmaradunk szvsz...
-
#209 ENNYI:sssssssssssssssssssssssssssssssssssS
kiestünk...
ez a kurva mákos reac meg bentmarad. ilyen komolyan mondom nincs.. -
#208 én is, ááá de utálom a reac-ot -
#207 pedig már örültem, hogy végre kiesik a reac:( -
#206 kész, kiestünk, köszönjük keszei -
#205 ááááááá egyenlített a Fehérvár, erre kapunk mi is egy gólt, nem hiszem el -
#204 jah, és utálom a reac-ot -
#203 félig már jó vagy, vezetünk :P -
#202 Nembaj, azért hajrá Pécs, rúgjunk egy gólt!
A Fehérvár meg rúgjon egy gólt! -
#201 NANÁ HOGY A ************************************** REAC ILYENKOR NYER!!!!!44
MI MEG EGY CSONT UTOLSÓ VÁCOT NEM TUDUNK MEGVERNI... -
#200 2-0-ra vezet a Győr... -
#199 kiváncsi vok h mit játszunk... -
#198 Érzem hogy nyerni fogunk, mert nincs itt a Keszei:P
Az egyetlen baj, hogy Pest nem játszhat, mert a Kaposvár ellen begyűjtötte 3. sárgalaőját...
Nembaj, azért támadni kell! HAJRÁ PMFC!!!!!!!!!! -
#197 nah ma 18:00-kor kezdünk... a tét az NB1, de ehhez sajna nem elég a 3 pont, még mások botlása is kell. Kíványcsi vok mi lesz. Egy biztos, nem akarok NB2-es meccsekre járni :P
Vác-Pécs 18.00
Győr-DVTK 18.00
Fehérvár-REAC 18.00
Hajrá Diósgyőr, Fehérvár és persze PMFC! :D -
#196 költségkímélés mi? :D -
#195 szerintem is jó lenne:P -
#194 jó lenne ha maradnátok , mert közelebb vagytok mint Győr:D -
#193 Nekem nincs:)
Ha végig összpontosítunk és támadunk, és ki tudjuk használni helyzeteinket, akkor miénk a győzelem:) -
#192 azám :)
hát job lett volna ha hazai meccsel fejezzük, be nincs mit tenni...
Vácról el kell hozni a 3 pontot, és reménykedni. Csak nekem van rossz előérzetem? -
#191 elvégre igazi drukkerek vagyunk:)
Most kell igazán drukkolni. Kár, hogy nem itthon játszuk az utolsó fordulót... -
#190 ha van eszük akkor nem hívják :D
most, hogy kieső helyen vagyunk, "pörög" a topik :D -
#189 :DDDDdd
Biztos Bivalybasznád hívta menedzsernek:) -
#188 Kikapott a győr is, szal elég ha vagy a győr vagy a reac nem nyer és mi nyerünk :)
Kül ma láttam Keszeit a Király utcában nagyba telefonálgatni :D -
#187 én is ezt mondom:)
na mindegy mostmár el kell verni a Vácot ás drukkolni kell a Fehérvárnak:) -
#186 végre vmi jó hír :)
bár sztem ezt már sokkal előbb meg kellett volna tenni és akkor talán nem itt tartanánk... -
#185 Fura ez az edzőketttős, Schneider Gáborbá nekem volt 1-2 évig edzőm, öcsémnek kb. 3-4 évig, bírom nagyon, de néha túlságosan mindenkit játszat, mondjuk pmfcbe nem fog iet gondolom. De nagyon örülök h elküldték ezt a seggfej keszeit... -
#184 EZAZZ!!!!!!!!!!! -
#183 Pécs: Keszei Ferencet kirúgták, a Szabados-Schneider kettős dirigál
Bár korábban megerősítették posztján Keszei Ferencet, az utolsó fordulóban már nem ő dirigálja a Pécs együttesét.
A kiesés ellen küzdő együttesnél kedd délután azonban kirúgták az edzőt.
Az utolsó fordulóban Szabados József, az együttes csapatkapitánya, valamint Schneider Gábor pályaedző irányítja az együttest. -
#182 egyetértek
Hazai pályán 6 védővel felállni, amikor támadni kell...
A Kaposvár ellen is lecseréli Pestet meg Szatmárit pont akkor, amikor támadni kell... -
#181 Keszei TAKARODJ!
Csak ennyit mondok! -
#180 izgultunk már eleget:) -
#179 hát az igaz:(
De ha a REAC nem nyer Fehérváron, akkor döntetlen esetén is maximum 34 pontjuk lenne. Ha megvernénk a Vácot, nekünk 35...
Legalább nektek már nem kell izgulni:)
-
#178 A Győr bentmarad, ott a Tarsoly megveszi a következő meccseket, olyat is hallottam már h olcsóbban odaadják Dudást az mtknak ha x lesz vagy nyer a győr...Diósgyőri meccset meg tuti megveszik... -
#177 viszont a győzelmek száma számít előszőr pont egyenlőség esetén és az nagyon gyenge nálatok -
#176 Ha a Vácot nem tudjuk legalább 2 góllal verni akkor nincs helyünk az élvonalban... -
#175 sajnos nem tudtam kimenni...
de végig szorítottam a csapatnak
Én is abban reménykedem, hogy a Fehérvár elveri a REAC-ot, mert csak ebben az esetben maradhatunk bent...
Ha viszont az MTK legyőzi a Győrt, akkor ugyanannyi pontjuk marad, mint nekünk. Az utolsó fordulóban szvsz könnyebb dolgunk lesz a Vác ellen mint nekik a Diósgyőr ellen...