654
  • billywood
    Szatmáriék kielemezték az ellenfelet

A középpályás élő falként tornyosult a fehérváriak előtt.
    A Pécs gárdája könnyed játékkal verte a tavalyi kupagyőztes Fehérvár gárdáját. A baranyaiak egyik legjobbja a középpálya bármelyik posztján remekül helytálló Szatmári Lóránd volt, aki társaival együtt rendre megállította a Vidi támadásait. A mindössze 18 éves játékosra már az U21-es válogatott szövetségi edzője, Róth Antal is felfigyelt, sőt, a legutóbbi összetartás egyik felkészülési meccsén be is mutatkozhatott.
    - Sokat készültünk a találkozóra, egyenként kielemeztük a Fehérvár játékosait - mondta Szatmári. - Tudtuk, hogy mire számíthatunk tőlük, aminek végül megtaláltuk az ellenszerét, és a vezetőedző által kitalált taktikát jól alkalmaztuk.

nb1.hu
  • billywood
    Varga besárgult

Új szerzeményünk, Varga Zoltán pénteken biztosan nem léphet pályára, hiszen a Fehérvár ellen megkapta harmadik sárgáját. Egyébként 22-esünknek jól sikerült a bemutatkozása csapatunkban, mert Zoli remekül játszott szombaton.

pmfc.hu
  • billywood
    dehyogyis

legalább lesz itt vki raltam kívül is :D aztán rendszeresen írni ám ;)
  • miki36

csatlakoznék, persze ha nincs ellenetekre
  • billywood
    ááá nem sajna, meccsünk volt harkányba. Pedig mentem volna ;)
  • GTheo
    Kint voltál a meccsen? Nekem apa mondta h menjek vele, először nem akrtam, aztán amikr rájöttem h ki kéne menni már elment apa :(
  • billywood
    Pécsi MFC-Fehérvár 2-0

Kisebb meglepetéssel kezdődött a pécsi mérkőzés, ugyanis Lukács már a meccs 8. percében megszerezte a vezetést a baranyaiaknak, amivel nemcsak a fehérváriakat, de talán az addig álmosan csordogáló mérkőzést figyelő 1400 nézőt is meglepte.
    A szünetig aztán gyakorlatilag igazi helyzet nélkül telt a meccs, a három kapura tartó lövés aránya 2-1 volt a pécsiek javára, így - ebből a szempontból nézve - joggal mehettek előnnyel a pihenőre.
    A második félidőben még nagyobb fölényben játszott a hazai együttes, több gólhelyzetet is kialakított, és a 62. percben egy jogos büntető után újabb gólt szerzett - Kulcsár értékesítette a tizenegyest. A találkozó utolsó 20 percében mindkét edző cserékkel próbálta frissíteni csapatát, de ez már nem változtatta meg az eredményt. A pécsiek teljesen megérdemelt győzelmet arattak, a télen nagy változásokon átmenő fehérváriak viszont még igencsak téli álmot alszanak, nem nehéz megállapítani, hogy Marijan Vlak vezetőedzőnek még nagyon sok feladata lesz a jövőben.

Keszei Ferenc (Pécs): - Jó érzés, hogy győzelemmel kezdtük az évet. Annak örülök, hogy a játékunkat agresszívnek találta a vendégek vezetőedzője. A mérkőzés során sikerült megállítani az ellenfelünk nagyon erős középpályássorát, amiben Pavicevicnek, Vargának és Szatmárinak nagy szerepe volt. Kondícióval is bírtuk a kilencven percet.

Marijan Vlak (Fehérvár): - Gratulálok a hazaiaknak a győzelemhez. A Pécs sokat tett a három pontért, csapatom azonban nem felelt meg az ellenfelünk által képviselt agresszív játékstílusnak: csapatom túlzottan sok párharcot elveszített. A pécsiek olykor szabálytalanságokkal tördelték szét a játékot, de ez nem kisebbíti a győzelmük értékét.

nb1.hu
  • billywood
    Wittrédi Dávid szerződést kötött

Kedden délelőtt(2007. február 06.) két és fél éves szerződést kötött Wittrédi Dávid a PMFC NB. I-es labdarúgócsapatával. A múlt heti félreértések tisztázódtak, így a játékos tavasszal biztos piros-fekete mezben léphet pályára.

- Örülök, hogy végre tisztázódott a helyzet és csatlakozhatok a PMFC NB. I-es csapatához, hiszen az elmúlt hetekben csak velük jutottam el tárgyalási szintig. Remélem, hogy tavasszal bizonyíthatom a pályán is, hogy helyem van a kezdő csapatban. Most már teljes erővel a labdarúgással foglalkozom csak – nyilatkozta Wittrédi Dávid.

• billywood
    PMFC-Kaposvölgye: 4-2

A szombati edzőmeccsen csapatunk a Sólyom - Sipos, Szabados, Bajúsz, Szekeres - Lukács, Pavicevic, Szatmári, Tóth Z. - Sztipánovics, Nógrádi összeállításba lépett pályára.
    Gólszezők: Szatmári 2, Nógrádi, Sztipánovics, ill. Horváth Gy., Kollega
  • billywood
    Az első négy tavaszi forduló órarendje

Elkészült a 18-21. forduló órarendje. A Borsodi Liga tavaszi idényéből a 17. fordulót még az ősszel lejátszották a csapatok, így a bajnokság küzdelmei február végén a 18. fordulóval folytatódnak.

18. forduló

Február 23., péntek
    Vasas - DVSC-TEVA 19. 00 (Duna TV)

Február 24., szombat
    REAC - Győri ETO FC 14. 00
    Paks - FC Tatabánya 14. 00
    FC Sopron - MTK - Budapest 15.00 (Sport TV)
    Zalaegerszegi TE - Diósgyőr FC 15. 00
    PMFC-Pécs Plaza - FC Fehérvár 15. 00
    Kaposvári Rákóczi - Dunakanyar-Vác 15. 00

Február 26., hétfő
    Újpest FC - Budapest Honvéd 18. 00 (Sport TV)

19. forduló

Március 2., péntek
    MTK Budapest - PMFC-Pécs Plaza 19. 00 (Duna TV)

Március 3., szombat
    FC Tatabánya - Vasas 15. 00
    Győri ETO FC - Zalaegerszegi TE 15. 00 (Sport TV)
    Budapest Honvéd - Dunakanyar-Vác 16. 00
    FC Fehérvár - Paks 16. 00
    Diósgyőr FC - FC Sopron 16. 00
    Újpest FC - REAC 16. 00

Március 5., hétfő
    DVSC-TEVA - Kaposvári Rákóczi 18. 00 (Sport TV)

20. forduló

Március 9., péntek
    Vasas - FC Fehérvár 19. 00 (Duna TV)

Március 10., szombat
    Paks - MTK Budapest 14. 30
    FC Sopron - Győri ETO FC 16. 00
    PMFC-Pécs Plaza - Diósgyőr FC 16. 00
    Kaposvári Rákóczi - FC Tatabánya 16. 00
    Dunakanyar-Vác - DVSC-TEVA 16. 00
    Budapest Honvéd - REAC 16. 00

Március 12., hétfő
    Zalaegerszegi TE - Újpest FC 18. 00 (Sport TV)

21. forduló

Március 16., péntek
    Budapest Honvéd - DVSC-TEVA 19. 00 (Duna TV)

Március 17., szombat
    Diósgyőr FC - Paks 15. 00 (Sport TV)
    FC Tatabánya - Dunakanyar-Vác 15. 00
    Győri ETO FC - PMFC-Pécs Plaza 15. 00
    REAC - Zalaegerszegi TE 15. 00
    FC Fehérvár - Kaposvári Rákóczi 16. 00
    Újpest Fc - FC Sopron 16. 00

Március 19., hétfő
    MTK Budapest - Vasas 18. 00 (Sport TV)
  • billywood
    *Az ő és Kanizsai Péter (képünkön)*

ő lenne az :)
  • billywood
    PMFC-Dunaújváros: 8-0 (3-0)

Kovácstelep, 250 néző. Jv.: Ursprung

gólszerzőink: Laki (3), Győri (2), Horváth P., Wittrédi, Kanizsai

I. félidő: Herbert - Finta, Dienes, Bajúsz, Szekeres, Győri, Lukács, Varga Z., Horváth P., Kulcsár, Sztipánovics

II. félidő: Sólyom - Szabados, Lantos, Kalmár, Tóth Z., Pavicevic, Kanzsai, Wittrédi, Szatmári, Szabó N., Laki.

A szombati edzőmérkőzésen Laki Zoltán háromszor és Győri János kétszer talált be ellenfelünk kapujába. A próbajátékon Pécsett tartózkodó Varga Zoltán nagyon jó benyomást keltett a szakmai stábra és a klub vezetőire is. Az ő és Kanizsai Péter (képünkön), Wittrédi Dávid leigazolásáról nemsokára döntés születik.

www.pmfc.hu
  • billywood
    Pécs: Severin Drogba nem kell

Eldőlt, mégsem lesz Severin Drogba (a Chelsea-ben futballozó Didier Drogba unokaöccse) a PMFC futballistája.
    Feltűnt a pécsieknél Varga Zoltán, a 23 éves középpályás, aki az ősszel Kaposvárott futballozott, a „pécsi” Varga Zoltán viszont Jászapátira távozik.

www.nso.hu
  • billywood
    Csütörtökön délbe próbajátékra érkezett az MTK nevelésű 21 éves Hegyesi László. A játékos Varga Zoltánnal, Kanizsai Péterrel és Wittrédi Dáviddal biztosan pályára lép szombaton a Dunaújváros ellen.

www.pmfc.hu
  • billywood
    Kanizsai Péter és Wittrédi Dávid hétvégén bebizonyította Zalaegerszegen, hogy helyük lehet a keretünkben. Leigazolásukról a héten születik döntés, de az már eldőlt, hogy szombatig nálunk edzenek. Hétfőn csatlakozott az edzésekhez Varga Zoltán, aki ősszel Kaposváron játszott.
  • billywood
    én meg pont azt láttam :D jók voltunk nagyon :P
    Dienes, meg Kulcsár (v Szekeres? :)) olyan gólókat vágtak :D :O csak néztem :)

HAJRÁ PÉCS!
  • GTheo
    Továbbjutottunk a teremtornán! nézte vmeikőtök? én az első 2 meccset láttam, ez a Wittrédi srác akit tesztelünk eléggé jó sztem...3dik meccset pont nem láttam epdig az volt a legjobb :P 3-1ről 4-3ra nyertünk :P
  • GTheo
    NemzetiSporton Keszei nyilatkozatai Balaskóról...Pfff, szinte isteníti ha jó lenne a hozzáállása...alapból 1 nagyképű f*sz a balaskó...Túlsúlyos is...
  • Fyrex
    nagyonjó a csapat (H)(H)(H)
  • billywood
    jaja
    végre máshol alibizik :P
  • GTheo
    Elküldték végre Balaskóóóót!!!!!
    Igeeeeen :D
  • GTheo
    Vasárnap kinéztem pécs amcsifoci meccsre apával, dienes is ottvolt és mondta h 3-0 is lehetett volna ha Lukács nem csinál egy cselt 2-0nál...Mondjuk jó ígyis :) Kulcsár nagyonjó (Y)
  • cambi
    Kaposvár- PMFC 1-2 :DD

Hát srácok kicsit megvadultunk azt hiszem...
    Ez már 4... :))))
    SZÉP VOLT FIÚK!!!
  • billywood
  • Fyrex
  • billywood
    kicsit elírtam :)
    de milyan jó lenne egy 4. is :)
    Kaposvárt is verni kellene :))
  • cambi
    Szép volt Árpi!!!
    Hé Billy,az a 4 sztem csak 3 :D
    Vagy te már Kaposvárra gondolsz? :)
  • billywood
    *MUNKÁS
  • billywood
    óléé, óléé, wééé, HAJRÁ MUKÁS!

4 győzelem zsinórban! Nem volt egy nagy meccs, de a 3 pont megvan, és ez a lényeg :)

Azért szép volt fiúk!! Hajrá PMFC!
  • cambi
    Remélem lesz vmi! :)
    Még akkor is ha 7.-ek,gólokat kell rúgni Németh Gábornak h érezze,hiba volt itthagyni minket...
    HAJRÁ PÉCS!!!
  • GTheo
    Ránézésre jobb a csapatunk, de pavo és győri és vkp-k szal középpálya védekező, tóth z. nemtomki, Lukácsi jó és a csatársor is eléggé ;]
    Nyerni kell.A Vasas szerintem gyenge így ránézésre mondjuk attól függ mien focit jtszunk, mint a fradi ellen akkr szopás lesz, de ha bátran játsznk akkr akár lehet vmi ;]
  • cambi
    HAJRÁ PÉCS!!!
  • billywood
    Kell a győzelem

Az angyalföldieknél kiváló szakmai munka folyik, ezt mutatja a tabellán elfoglalt helyük is. A mi csapatunkat sokan kiesőjelöltnek tartják, ennek egyik oka, hogy hazai pályán még nem tudtunk nyerni. Ez most azért is nagy teher számunkra, mert nyolc játékosomat kell nélkülöznünk szombaton - nyilatkozta Keszei Ferenc.

Mészöly Géza (Vasas): - Ha viszontlátjuk azt a mentalitást, ami a kupameccsen jellemezte a csapatot, akkor nem marad el az idegenbeli siker.

A várható összeállítások
    Pécs: Herbert - Sipos J., Dienes, Lantos, Szekeres - Lukács, Győri, Pavicsevics, Tóth Z. - Szatmári, Horváth P.
    Vasas: Németh G. - Kovács G., Pandur, Unierzyski, Tóth A. - Kincses, Fehér Z., Ködöböcz, Németh N., - Lázok, Bali
  • billywood
    [b]
    Bede fújja a sípot
    [/b

Egyik legrutinosabb játékvezető, név szerint Bede Ferenc vezeti a szombati mérkőzést. Két asszisztense Viszokai László és Ring György lesz. A tartalék játékvezető Demeter Miklós. A játékvezetők tevékenységét Győri László fogja ellenőrizni.

Bede az elmúlt három évben hatszor vezetett nekünk mérkőzést. Az elmúlt két találkozásunkkor hazai pályán nyertünk (PMFC-Kaposvár 2-1, PMFC-Újpest 2-0)
  • billywood
    kell az optimizmus, anélkül nem megy :)
  • Fyrex
    látom nagyon optimisták vagytok ^^
  • billywood
    jóhogy :DD
    bajnokok leszünk, figyeld meg :DDDDDDDDDDD
  • cambi
    Na a végén olyan győzelmi sorozatunk lesz mint az állat? :D
  • billywood
    várom már, remélem meglesz a zsinórban 3. győzelem :D
  • cambi
    Az is igaz látod!!!Hihi,jövő héten én benn fogok futkálni. :)
    De ne térjünk el a témáról!!Hajrá Pécs!