654
-
#134 Szatmáriék kielemezték az ellenfelet
A középpályás élő falként tornyosult a fehérváriak előtt.
A Pécs gárdája könnyed játékkal verte a tavalyi kupagyőztes Fehérvár gárdáját. A baranyaiak egyik legjobbja a középpálya bármelyik posztján remekül helytálló Szatmári Lóránd volt, aki társaival együtt rendre megállította a Vidi támadásait. A mindössze 18 éves játékosra már az U21-es válogatott szövetségi edzője, Róth Antal is felfigyelt, sőt, a legutóbbi összetartás egyik felkészülési meccsén be is mutatkozhatott.
- Sokat készültünk a találkozóra, egyenként kielemeztük a Fehérvár játékosait - mondta Szatmári. - Tudtuk, hogy mire számíthatunk tőlük, aminek végül megtaláltuk az ellenszerét, és a vezetőedző által kitalált taktikát jól alkalmaztuk.
nb1.hu -
#133 Varga besárgult
Új szerzeményünk, Varga Zoltán pénteken biztosan nem léphet pályára, hiszen a Fehérvár ellen megkapta harmadik sárgáját. Egyébként 22-esünknek jól sikerült a bemutatkozása csapatunkban, mert Zoli remekül játszott szombaton.
pmfc.hu -
#132 dehyogyis
legalább lesz itt vki raltam kívül is :D aztán rendszeresen írni ám ;) -
csatlakoznék, persze ha nincs ellenetekre
-
#130 ááá nem sajna, meccsünk volt harkányba. Pedig mentem volna ;) -
#129 Kint voltál a meccsen? Nekem apa mondta h menjek vele, először nem akrtam, aztán amikr rájöttem h ki kéne menni már elment apa :( -
#128 Pécsi MFC-Fehérvár 2-0
Kisebb meglepetéssel kezdődött a pécsi mérkőzés, ugyanis Lukács már a meccs 8. percében megszerezte a vezetést a baranyaiaknak, amivel nemcsak a fehérváriakat, de talán az addig álmosan csordogáló mérkőzést figyelő 1400 nézőt is meglepte.
A szünetig aztán gyakorlatilag igazi helyzet nélkül telt a meccs, a három kapura tartó lövés aránya 2-1 volt a pécsiek javára, így - ebből a szempontból nézve - joggal mehettek előnnyel a pihenőre.
A második félidőben még nagyobb fölényben játszott a hazai együttes, több gólhelyzetet is kialakított, és a 62. percben egy jogos büntető után újabb gólt szerzett - Kulcsár értékesítette a tizenegyest. A találkozó utolsó 20 percében mindkét edző cserékkel próbálta frissíteni csapatát, de ez már nem változtatta meg az eredményt. A pécsiek teljesen megérdemelt győzelmet arattak, a télen nagy változásokon átmenő fehérváriak viszont még igencsak téli álmot alszanak, nem nehéz megállapítani, hogy Marijan Vlak vezetőedzőnek még nagyon sok feladata lesz a jövőben.
Keszei Ferenc (Pécs): - Jó érzés, hogy győzelemmel kezdtük az évet. Annak örülök, hogy a játékunkat agresszívnek találta a vendégek vezetőedzője. A mérkőzés során sikerült megállítani az ellenfelünk nagyon erős középpályássorát, amiben Pavicevicnek, Vargának és Szatmárinak nagy szerepe volt. Kondícióval is bírtuk a kilencven percet.
Marijan Vlak (Fehérvár): - Gratulálok a hazaiaknak a győzelemhez. A Pécs sokat tett a három pontért, csapatom azonban nem felelt meg az ellenfelünk által képviselt agresszív játékstílusnak: csapatom túlzottan sok párharcot elveszített. A pécsiek olykor szabálytalanságokkal tördelték szét a játékot, de ez nem kisebbíti a győzelmük értékét.
nb1.hu -
#127 Wittrédi Dávid szerződést kötött
Kedden délelőtt(2007. február 06.) két és fél éves szerződést kötött Wittrédi Dávid a PMFC NB. I-es labdarúgócsapatával. A múlt heti félreértések tisztázódtak, így a játékos tavasszal biztos piros-fekete mezben léphet pályára.
- Örülök, hogy végre tisztázódott a helyzet és csatlakozhatok a PMFC NB. I-es csapatához, hiszen az elmúlt hetekben csak velük jutottam el tárgyalási szintig. Remélem, hogy tavasszal bizonyíthatom a pályán is, hogy helyem van a kezdő csapatban. Most már teljes erővel a labdarúgással foglalkozom csak – nyilatkozta Wittrédi Dávid.
-
#126 PMFC-Kaposvölgye: 4-2
A szombati edzőmeccsen csapatunk a Sólyom - Sipos, Szabados, Bajúsz, Szekeres - Lukács, Pavicevic, Szatmári, Tóth Z. - Sztipánovics, Nógrádi összeállításba lépett pályára.
Gólszezők: Szatmári 2, Nógrádi, Sztipánovics, ill. Horváth Gy., Kollega -
#125 Az első négy tavaszi forduló órarendje
Elkészült a 18-21. forduló órarendje. A Borsodi Liga tavaszi idényéből a 17. fordulót még az ősszel lejátszották a csapatok, így a bajnokság küzdelmei február végén a 18. fordulóval folytatódnak.
18. forduló
Február 23., péntek
Vasas - DVSC-TEVA 19. 00 (Duna TV)
Február 24., szombat
REAC - Győri ETO FC 14. 00
Paks - FC Tatabánya 14. 00
FC Sopron - MTK - Budapest 15.00 (Sport TV)
Zalaegerszegi TE - Diósgyőr FC 15. 00
PMFC-Pécs Plaza - FC Fehérvár 15. 00
Kaposvári Rákóczi - Dunakanyar-Vác 15. 00
Február 26., hétfő
Újpest FC - Budapest Honvéd 18. 00 (Sport TV)
19. forduló
Március 2., péntek
MTK Budapest - PMFC-Pécs Plaza 19. 00 (Duna TV)
Március 3., szombat
FC Tatabánya - Vasas 15. 00
Győri ETO FC - Zalaegerszegi TE 15. 00 (Sport TV)
Budapest Honvéd - Dunakanyar-Vác 16. 00
FC Fehérvár - Paks 16. 00
Diósgyőr FC - FC Sopron 16. 00
Újpest FC - REAC 16. 00
Március 5., hétfő
DVSC-TEVA - Kaposvári Rákóczi 18. 00 (Sport TV)
20. forduló
Március 9., péntek
Vasas - FC Fehérvár 19. 00 (Duna TV)
Március 10., szombat
Paks - MTK Budapest 14. 30
FC Sopron - Győri ETO FC 16. 00
PMFC-Pécs Plaza - Diósgyőr FC 16. 00
Kaposvári Rákóczi - FC Tatabánya 16. 00
Dunakanyar-Vác - DVSC-TEVA 16. 00
Budapest Honvéd - REAC 16. 00
Március 12., hétfő
Zalaegerszegi TE - Újpest FC 18. 00 (Sport TV)
21. forduló
Március 16., péntek
Budapest Honvéd - DVSC-TEVA 19. 00 (Duna TV)
Március 17., szombat
Diósgyőr FC - Paks 15. 00 (Sport TV)
FC Tatabánya - Dunakanyar-Vác 15. 00
Győri ETO FC - PMFC-Pécs Plaza 15. 00
REAC - Zalaegerszegi TE 15. 00
FC Fehérvár - Kaposvári Rákóczi 16. 00
Újpest Fc - FC Sopron 16. 00
Március 19., hétfő
MTK Budapest - Vasas 18. 00 (Sport TV) -
#124 *Az ő és Kanizsai Péter (képünkön)*
ő lenne az :) -
#123 PMFC-Dunaújváros: 8-0 (3-0)
Kovácstelep, 250 néző. Jv.: Ursprung
gólszerzőink: Laki (3), Győri (2), Horváth P., Wittrédi, Kanizsai
I. félidő: Herbert - Finta, Dienes, Bajúsz, Szekeres, Győri, Lukács, Varga Z., Horváth P., Kulcsár, Sztipánovics
II. félidő: Sólyom - Szabados, Lantos, Kalmár, Tóth Z., Pavicevic, Kanzsai, Wittrédi, Szatmári, Szabó N., Laki.
A szombati edzőmérkőzésen Laki Zoltán háromszor és Győri János kétszer talált be ellenfelünk kapujába. A próbajátékon Pécsett tartózkodó Varga Zoltán nagyon jó benyomást keltett a szakmai stábra és a klub vezetőire is. Az ő és Kanizsai Péter (képünkön), Wittrédi Dávid leigazolásáról nemsokára döntés születik.
www.pmfc.hu -
#122 Pécs: Severin Drogba nem kell
Eldőlt, mégsem lesz Severin Drogba (a Chelsea-ben futballozó Didier Drogba unokaöccse) a PMFC futballistája.
Feltűnt a pécsieknél Varga Zoltán, a 23 éves középpályás, aki az ősszel Kaposvárott futballozott, a „pécsi” Varga Zoltán viszont Jászapátira távozik.
www.nso.hu -
#121 Csütörtökön délbe próbajátékra érkezett az MTK nevelésű 21 éves Hegyesi László. A játékos Varga Zoltánnal, Kanizsai Péterrel és Wittrédi Dáviddal biztosan pályára lép szombaton a Dunaújváros ellen.
www.pmfc.hu -
#120 Kanizsai Péter és Wittrédi Dávid hétvégén bebizonyította Zalaegerszegen, hogy helyük lehet a keretünkben. Leigazolásukról a héten születik döntés, de az már eldőlt, hogy szombatig nálunk edzenek. Hétfőn csatlakozott az edzésekhez Varga Zoltán, aki ősszel Kaposváron játszott. -
#119 én meg pont azt láttam :D jók voltunk nagyon :P
Dienes, meg Kulcsár (v Szekeres? :)) olyan gólókat vágtak :D :O csak néztem :)
HAJRÁ PÉCS! -
#118 Továbbjutottunk a teremtornán! nézte vmeikőtök? én az első 2 meccset láttam, ez a Wittrédi srác akit tesztelünk eléggé jó sztem...3dik meccset pont nem láttam epdig az volt a legjobb :P 3-1ről 4-3ra nyertünk :P -
#117 NemzetiSporton Keszei nyilatkozatai Balaskóról...Pfff, szinte isteníti ha jó lenne a hozzáállása...alapból 1 nagyképű f*sz a balaskó...Túlsúlyos is... -
#116 nagyonjó a csapat (H)(H)(H) -
#115 jaja
végre máshol alibizik :P -
#114 Elküldték végre Balaskóóóót!!!!!
Igeeeeen :D -
#113 Vasárnap kinéztem pécs amcsifoci meccsre apával, dienes is ottvolt és mondta h 3-0 is lehetett volna ha Lukács nem csinál egy cselt 2-0nál...Mondjuk jó ígyis :) Kulcsár nagyonjó (Y) -
cambi #112 Kaposvár- PMFC 1-2 :DD
Hát srácok kicsit megvadultunk azt hiszem...
Ez már 4... :))))
SZÉP VOLT FIÚK!!! -
#111 -
#110 -
#109 kicsit elírtam :)
de milyan jó lenne egy 4. is :)
Kaposvárt is verni kellene :)) -
cambi #108 Szép volt Árpi!!!
Hé Billy,az a 4 sztem csak 3 :D
Vagy te már Kaposvárra gondolsz? :) -
#107 *MUNKÁS -
#106 óléé, óléé, wééé, HAJRÁ MUKÁS!
4 győzelem zsinórban! Nem volt egy nagy meccs, de a 3 pont megvan, és ez a lényeg :)
Azért szép volt fiúk!! Hajrá PMFC! -
cambi #105 Remélem lesz vmi! :)
Még akkor is ha 7.-ek,gólokat kell rúgni Németh Gábornak h érezze,hiba volt itthagyni minket...
HAJRÁ PÉCS!!! -
#104 Ránézésre jobb a csapatunk, de pavo és győri és vkp-k szal középpálya védekező, tóth z. nemtomki, Lukácsi jó és a csatársor is eléggé ;]
Nyerni kell.A Vasas szerintem gyenge így ránézésre mondjuk attól függ mien focit jtszunk, mint a fradi ellen akkr szopás lesz, de ha bátran játsznk akkr akár lehet vmi ;] -
cambi #103 HAJRÁ PÉCS!!! -
#102 Kell a győzelem
Az angyalföldieknél kiváló szakmai munka folyik, ezt mutatja a tabellán elfoglalt helyük is. A mi csapatunkat sokan kiesőjelöltnek tartják, ennek egyik oka, hogy hazai pályán még nem tudtunk nyerni. Ez most azért is nagy teher számunkra, mert nyolc játékosomat kell nélkülöznünk szombaton - nyilatkozta Keszei Ferenc.
Mészöly Géza (Vasas): - Ha viszontlátjuk azt a mentalitást, ami a kupameccsen jellemezte a csapatot, akkor nem marad el az idegenbeli siker.
A várható összeállítások
Pécs: Herbert - Sipos J., Dienes, Lantos, Szekeres - Lukács, Győri, Pavicsevics, Tóth Z. - Szatmári, Horváth P.
Vasas: Németh G. - Kovács G., Pandur, Unierzyski, Tóth A. - Kincses, Fehér Z., Ködöböcz, Németh N., - Lázok, Bali -
#101 [b] Bede fújja a sípot[/b
Egyik legrutinosabb játékvezető, név szerint Bede Ferenc vezeti a szombati mérkőzést. Két asszisztense Viszokai László és Ring György lesz. A tartalék játékvezető Demeter Miklós. A játékvezetők tevékenységét Győri László fogja ellenőrizni.
Bede az elmúlt három évben hatszor vezetett nekünk mérkőzést. Az elmúlt két találkozásunkkor hazai pályán nyertünk (PMFC-Kaposvár 2-1, PMFC-Újpest 2-0)
-
#100 kell az optimizmus, anélkül nem megy :)
-
#99 látom nagyon optimisták vagytok ^^ -
#98 jóhogy :DD
bajnokok leszünk, figyeld meg :DDDDDDDDDDD -
cambi #97 Na a végén olyan győzelmi sorozatunk lesz mint az állat? :D -
#96 várom már, remélem meglesz a zsinórban 3. győzelem :D -
cambi #95 Az is igaz látod!!!Hihi,jövő héten én benn fogok futkálni. :)
De ne térjünk el a témáról!!Hajrá Pécs!