Videoton FC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BUDA > miskolc.
BUDA > miskolc.

http://www.powerplaymanager.com/r57633
\"A legrosszabb helyzetben is nyújtsd a legjobb formádat!\"
10ezer nézõvel számolok minimum
remélem kilõtték magukat 😊
weheheheheheeeee
rangadót nyertünk, nem számítottam rá, csak titokban 😊
ezzel elveszítette az MTK a veretlenségét 😞 😄
kivi vok az összefoglalóra, de az egész meccsre is - amit a Fehérvár TV-ben majd megnézek
Csizmadia Csabának fülig ért a szája a meccs után. A Fehérvár gyõztes góljának szerzõjét szurkolók hada fogta körül a meccs után, akiknek gratulációt alig gyõzte fogadni a kiváló védõ.
„Az elsõ játékrészben szenzációsan játszottunk, helyzetek sorát dolgoztuk ki. Az MTK alig tudott kijönni a szorításunkból, és csak a szerencséjüknek köszönhették, hogy nem tudtunk már ekkor elõnyre szert tenni. A második félidõ elején sajnos, érthetetlen módon visszaálltunk, de a kapufa többször is megmentett minket. Utána többet támadtunk, és sikerült gólt is szereznünk. A gólunk után is szorongattunk, az MTK kontrázott, de megõriztük az elõnyt. Úgy gondolom, megérdemelten nyertünk egy nagyon jó meccsen.” - mondta „Csizi”, aki egyébként utoljára a Gyõr ellen lõtt gyõztes gólt, és akkor is tizenegyesbõl.
don't give a fuck
Az FC Fehérvár egyik legjobbja, a két tizenegyest is kiharcoló Sitku Illés felemás érzésekkel gondolt vissza a mérkõzésre.
„Sajnálom, hogy az elsõ félidõben kihagytam a tizenegyest, és a helyzeteim is kimaradtak. Az ember mindig szeretne gólt lõni, sajnos, ez most nekem nem sikerült. Az elsõ félidõben nagyon jól játszottunk, az MTK-nak szinte nem is volt helyzete. A második félidõben - nem tudom miért - kicsit visszavettünk, és ez majdnem megbosszulta magát, de szerencsére Csizi belõtte a tizenegyest A meccs elõtt én voltam kijelölve az elsõ számú büntetõ-rúgónak, Csizi pedig másodiknak. Egyébként, ha a másodikat is én lövöm, akkor ugyanoda helyeztem volna... Érdekes, hogy az edzéseken Csizivel mindig ugyanoda szoktuk lõni a tizenegyeseket, õ viszont most változtatott. Szerencsére bejött!” - mondta fáradtan Sitku, aki nagyon kihajtotta magát a meccsen.
don't give a fuck
Csertõi Aurél a gyõztesnek járó szivarral a kezében nagyon boldogan nyilatkozott a mérkõzés után.
„Az elsõ félidõben gyakorlatilag lefutballoztuk a pályáról azt a csapatot, amelyik szerintem Magyarországon a legjobban képes megtartani a labdát. Remek támadásokat vezettünk, de sajnos a helyzeteink és a tizenegyesünk is kimaradt. A második játékrészben feljött az MTK, kiegyenlítettebb volt a játék, de végül sikerült egy újabb jogos tizenegyest gólra váltani. Idei legjobb teljesítményünket nyújtottuk hazánk egyik legjobb csapata ellen.” - mondta a meccs után Csertõi.
don't give a fuck
Fehérvári siker a labdarúgó Borsodi Liga 11. fordulójában. A játéknap csúcsmeccsén a listavezetõ hazai pályán 1-0-ra verte a harmadik helyen álló MTK-t.
Hazai ziccerekkel kezdõdött a mérkõzés, de sem Sitku, sem Györök nem tudta gólra váltani a szinte teljesen beszoruló MTK kapuját. A fehérvári nyomás a 26. percben góllá érhetett volna. Ekkor Horváth Levente buktatta Sitkut a 16-oson belül, ami után Saskõy játékvezetõ büntetõt ítélt. A tizenegyest a sértett végezte el, de Végh bravúrral hárított. A Vidi tovább támadott, az MTK pedig szinte teljesen veszélytelen volt a hazai kapura.
A félidei pihenõ jót tett az MTK játékosainak, mert a fordulás után megváltozott a játék képe. Kiszabadultak a nyomás alól, és ziccerek sorát dolgozták ki, azonban elõbb Hrepka, majd Czvitkovics is csak a kapufát találta telibe. A kihagyott MTK helyzetek megbosszulták magukat: a 75. percben Csizmadia ugratta ki remekül Sitkut, akit a 16-oson belül ismét buktattak. A jogos tizenegyest ezúttal nem Sitku, hanem Csizmadia végezte el, aki az elvetõdõ kapus helyére, középre bombázott. Nem sokkal késõbb Csizmadia duplázhatott volna, de lövését a gólvonalról piszkálták ki az MTK védõi. A kék-fehér gárda mindent megpróbált, de még a hosszabbításban is csak a kapufáig jutottak, ismét Czvitkovics révén. Maradt tehát az 1-0-s fehérvári siker, amely a játék összképe alapján teljesen megérdemelt. A Vidi ezzel megerõsítette vezetõ helyét a tabellán, az MTK pedig elveszítette veretlenségét.
FC Fehérvár: Tudor - Csizmadia, Kuttor, Koller, Vincze Z. - Lattenstein, (Disztl, 87.), Schwarcz, Bozic, - Simek (Kocsis, 73.), Sitku, Györök (Alumona, 70.)
MTK: Végh - Horváth L., Lambulic, Rodenbücher, Pollák - Czvitkovics, Jezdimirovic, Sellei (Zsidai, 46.), Bori - Hrepka, Kanta J. (Illés, 71.)
don't give a fuck
don't give a fuck
don't give a fuck
don't give a fuck
2004–2005: 2–3
2003–2004: 1–1
2002–2003: 0–0
2001–2002: 2–3
2001–2002: 0–0
don't give a fuck
ehh kíváncsi vagyok erre a sütire 😊
don't give a fuck
don't give a fuck
Kijelölte a kezdõcsapatát Csertõi Aurél az MTK elleni Borsodi Liga-rangadóra. A szakember nehéz összecsapásra számít. "Szeretnénk javítani a DVSC elleni vereség után. Nehéz mérkõzésre számítok - a Magyar Kupa-mérkõzésen mindenki láthatta, hogy jók a kék-fehérek -, ennek ellenére gyõzni szeretnénk. Próbáljuk hatékonyabbá tenni a játékunkat. Ebben segítségünkre lehet Csizmadia és Koller is, akik valószínüleg vállalják a játékot."
A kezdõcsapat: Tudor - Csizmadia, Kuttor, Koller, Vincze - Lattenstein, Schwarcz, Bozic - Simek, Sitku, Györök.
don't give a fuck
jobb volt a Loki, nem volt összhangban a két fiatal, az elsõ gólnál ráadásul óriásit hibázott Fehér, a 2. meg malac gól volt 😞
a meg nem adott gól -> kecseg bíra, a tizit nem láttam
nincs gond, menni kell tovább
az Éger, Komlósi, Virágh trió aprított rendesen, de lapot nem naon kaptak...
Hajrá Vidi!
Namost a kiállítás egyáltalán nem volt jogos, az elsõ sárga vicc, mellélépett a labdának aztán feldobta magát, a második sárgára aztmondom, hogy meg lehetett adni. Sitku gól nyilvánvalóan szabályos volt, talán ha tõbõl amputáltatja a kezét akkor nem tud rápattani a labda... A 11est meg olyanért adta meg amiért a viditõl elvette a gólt... Szóval ez egy rossz vicc amit ez a "bíró" mûvelt...
don't give a fuck
nembaj, szép volt fiúk, hajrá vidi!
don't give a fuck
A debrecen megérdemelte a gyõzelmet, ez nyilvánvaló, de a fehérvár is megérdemelte volna azt a szépítõ gólt... De ezt a bírót... nevetséges...
Na meg az a kiállítás... Mehet a Bedével együtt ahova akar...
don't give a fuck
57. perc: Farkas Balázs megint keményen lépett oda Sándornak, megint késett egy ütemet, megint sárga lapot kapott, és mehetett zuhanyozni.
Hozzáteszem, hogy véleményem szerint az elsõ sárga nem volt megérdemelt.
don't give a fuck
don't give a fuck
don't give a fuck
don't give a fuck
don't give a fuck
on: holnap rangadó a javából 😊
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
Én pl válogatott szinten a portugáloknak szurkolok, de ezexerint én csak azért divatszurker vok mert még nem láttam õket élõben, és mert egy olyan csapatnak merek szurkolni amely viszonylag sikeres.
Hmm, hát jó, ez a te felfogásod, nemhiszem hogy tudnánk, és nem is feladatunk ezen változtatni, de szerintem nagyon kevesen gondolkodnak hozzád hasonlóan... Lagalábbis remélem...
don't give a fuck
Felõlem annak szurkolsz akinek akarsz de akkor nem leszel jobb náluk. - szerintem
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
Ezek szerint csak akkor szurkolhatok egy csapatnak, ha láttam élõben (?). <#wilting>#wilting>
Hmmm... <#fejvakaras>#fejvakaras>
Hajrá Vidi! Força Barça! sokker.org - a legjobb online focimenedzseres játék! ;)