Videoton FC

← ElőzőOldal 21 / 21

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

shad0w
Már csak abban reménykedem, hogy te sem gondolod komolyan azt amit írsz. Ha igen akkor az nagy baj...

Amúgy egyáltalán nem hencegtem semmivel, amúgy sem az én érdemem, hogy bármit is elér a csapat, én csupán szurkolok nekik. Próbálom reálisan látni a dolgokat, és meg is jegyeztem, hogy eddig gyengébbnek mondható csapatok ellen játszott a fehérvár, és kíváncsi vok mire lesznek képesek az erõsebb csapatok ellen.

don't give a fuck

Rudee
Ez nagy hülyeség. Anno én is 5 évet vártam és szurkoltam, mire kijutottam Madridba. Igaz, hogy alig 13 évesen nehéz is lett volna ezt megvalósítani.

Szar Bayern, szar Bayern :)

irigy vagy, mi?<#mf1><#wave>

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Balo
A Força Barça!hoz csak annyi megjegyzés, hogy nem tudom hogy lehet úgy valakinek szurkolni, hogy még - feltételezem - nem láttad élõben. Ha mégis akkor visszaszívva.

&#8222;Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.&#8221; - Emerson

Balo
Szívesen, ez a fórumozás lényege.

&#8222;Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.&#8221; - Emerson

Balo
Azért érdekes, hogy pont akkor nyitottad a topikot amikor jól megy a vidinek, eddig nem lett volna mivel hencegni.

Balo
Legyen Gyõr

jogos...

football without ultras is nothing

Grat az értelmes hozzászólásodhoz! <#szomoru2> <#lama>
Én már kb. 20 éve vok "divatdrukker"... <#wilting> <#idiota>

Hajrá Vidi! (Força Barça!)

Hajrá Vidi! Força Barça! sokker.org - a legjobb online focimenedzseres játék! ;)

shad0w
igen, és együtt szurkolunk divatból, de majd ha nem megy nekik akkor majd valamelyik másik csapatnak szurkolunk, amelyiknek éppen jól megy, jó? 😊 de persze annak is csak addig amíg nekik jól megy, aztán megint váltunk... 😊

don't give a fuck

te (is)

igen, te csak divatból szurkolsz a Vidinek<#szomoru1><#wilting>

Fyrex
kösz hogy megosztottad velünk a véleményed kár lett volna ha ez benned marad!

egyébként meglepõen jól szerepel a csapat, gratulálok!!!

Avanti Crociati!

shad0w
Kinek képzeled te magad, hogy csak úgy divatszurkolónak nevezz bárkit is?
Utálom azt, ha valaki csak divatból szurkol valakinek/valaminek, és utálom azt is ha valaki magasabbrendûnek, okosabbnak képzelve magát csak úgy ítélkezik mások fölött.
Aki ismer az nagyon jól tudja, hogy mennyire nem vagyok divatszurkoló, az meg rohadtul nem érdekel, hogy aki nem ismer annak mi a véleménye rólam.

Amúgy pilboy ismer talán FH fórumról is, megkérdezheted õt is, hogy divatból szurkolok-e a vidinek 😊

don't give a fuck

na a pösti megszólalt<#mf3>
Hajrá VIDI!

Balo
Eddig nem volt csapat fehérváron vagy mi? Most hogy elsõk már topikot nyitunk neki, ennyit a divatszurkolásról. <#wilting> A debreceniek meg jöhetnek nyalni. Nembaj majd elvisz a süllyesztõ.

9csöves9
Fehérváron nem baszik a város a focira...

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

mintha csak a Siófokot látnánk a pályán.. remélem nem ér olyan véget ez a klub..

egyébként: Hajrá Vidék!

football without ultras is nothing

shad0w
Vége a mérkõzésnek.

FC Fehérvár 1 - 1 MTK
Gólszerzõ: Sitku (3.), Hrepka (61.)

don't give a fuck

shad0w
A fehérváriak térfelének közepén Farkas Balázs labdát vesztett, Kanta József Hrepka elé játszott, aki beverekedte magát a tizenhatoson belülre, majd 14 méterrõl a bal alsó sarokba lõtt.
1-1

"Farkas Balázs labdát vesztett" nahát... ilyen nem szokott lenni
nembaj, hajrá fiúk, veni VIDI vici! 😊

don't give a fuck

Nh Shevits
egyenlített az MTK!
1-1

Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!

shad0w
Vége az elsõ félidõnek.
A korán megszerzett vezetés magabiztossá tette a hazaiakat, jól tartották a labdát, a kevés MTK-helyzet pedig nem jelentett veszélyt Sebõk kapujára.

don't give a fuck

shad0w
Ne csak terv legyen, gyere te is minél több emberrel, fantasztikus a hangulat mostanában a stadionban, még most is, hogy valamelyest megcsappant a nézõszám a kis jegyáremelés miatt. De ennyi pénzt simán megér 😊
Én nagyon sajnálom, hogy nem tudtam kimenni ma...

don't give a fuck

shad0w
bizony, nagy meccs lesz 😊
eddig gyengébbnek mondható csapatokat kaptunk, kíváncsi vagyok mire lesznek képesek a srácok egy erõsebb csapat ellen 😊

ha valaki nem tudná:
október 30. vasárnap 11.30
DVSC-AVE Ásványvíz - FC Fehérvár

don't give a fuck

bigfoot
jah láttam mikor jöttem haza hogy mecs van!
Én is szeretem a csapatot,tervbe van véve kimenni egy mecsre

shad0w
én kíváncsi lennék, sztem nagyjából ugyan annyit mint bármelyik másik magyar csapat 😊

don't give a fuck

shad0w

don't give a fuck

Vasárnap rangadó!<#eljen><#eljen>

nekem szimpi csapat, de nem lennék rá kíváncsi, hogy nemzetközi szinten mit ér el -.-
shad0w
3. perc: Farkas Balázs iramodott meg a pálya közepétõl, egészen a tizenhatosig jutott elõre, ott Györök elé passzolt, akinek beadását Sitku a tizenegyes pontnál lekezelte, majd fordulásból a léc alá lõtt.
1-0

A gól után a Fehérvár átvette a mérkõzés irányítását, az MTK kontrákkal próbálkozik.

don't give a fuck

shad0w
Talán megérdemli a fehérvári csapat, hogy legyen egy fóruma az sg-n is.
Ugyebár a bajnokságban jelenleg az elsõ helyen állnak, 9 meccsbõl 8at megnyertek.

Jelenleg éppen az MTK ellen játszanak a magyar kupa nyolcaddöntõjében.

Sajnos nem volt lehetõségem kijutni erre a meccsre ezért innen szurkolok a csapatnak 😊

Keresõt használtam és semmi hasonló topicot nem találtam, ha esetleg mégis én tévedtem és van ilyen topic akkor sry, törölhetõ 😊

don't give a fuck

← ElőzőOldal 21 / 21