1032
FC Fehérvár (Videoton FCF)
-
#232 [center] Pár kép a tegnapi meccsről:
Forrás:
http://www.facebook.com/videotonfc -
#231 Én meg kíváncsi leszek, hogy erősebb lesz-e a bajnokság a tavalyinál, mert sok jó iramú derbi kéne ahhoz, hogy a következő európai selejtezőn helyt álljunk, pár továbbjutással. -
pilboy #230 kíváncsian várom az első idegenbeli meccsünket a bajnokságban -
commissioner #229 Ez nem is volt rangadó. A piros nélkül is simán meg lett volna a 3 pont. Evandro-n meg látszik, hogy tehetséges, jó vétel volt. -
#228 -
#227 -
pilboy #226 sima 4-0 -
#225 Vidi kezdő:
Tujvel - Brachi, Lipták, Horváth, Vaskó - Vasziljevics, Sándor, Mitrovics, Walter - Evandro, Alves
-
commissioner #224 Ami nem öl meg, az megerősít! :P -
Although #223 A Fradi bele fog köpni a levesetekbe :) -
#222 Ezt a lehető legjobb helyre írtad :) -
pilboy #221 ez főként az 1. félidőre vonatkozik :) -
IXEMGabeo #220 Hajrá Kispest:D -
#219 ha így fog játszani az NB1-ben a Vidi ahogy tegnap játszott és rendbe rakja Sousa a védelmet,szívvel lélekkel küzdve,néhol kreatívan,akkor sima ügy a magyar bajnoki cím. -
IXEMGabeo #218 de jó te még kint is voltál:) -
#217 Az utolsó mondatodra: az NBI nem BL.
Ha jól tudom a fradi és a paks is tovább jutott, vagy csak az első meccseket nyerték meg. Tavaly a Debrecen is szépen szerepelt. Szóval úgytünik, MO-n ez a 4 csapat a Vidivel együtt a legerősebb Magyarországon.
Én bízom Sousaban, nem rég került ide és ez egy jó eredmény most tőle. "Majd jövőre" ;) -
commissioner #216 Keserédes győzelem.
Jó volt az első félidő (a védelmet leszámítva), a 2.-ban meg már szépen beálltak védekezni sógorék, annak rendje és módja szerint. Bunkerfocival meg a Barcát is le lehet győzni...
Hát, na, megint csak bebizonyosodott, hogy 2 gólos hendikeppel meccset nyerni kurva nehéz.
De nem kell keseregni, ha Sousának sikerül a csapatot hátul rendesen gatyába ráznia, és ezt az európai szintű támadóteljesítményt rendszeresen hozni, akkor pofonegyszerű lesz megvédeni a bajnoki címet. Aztán jövőre újra nekirugaszkodni a BL-nek. Bár lehet, hogy pont az NB1 fogja őket visszahúzni az alacsony színvonalával, ettől tartok a legjobban... -
#215 A helyszínen kurva nagy kuss volt a 2. bekapott gól után :(
De legalább nem vallottunk szégyent, mindkét meccsen jobban játszottunk.
és hogy egy klasszikust idézzek: majd jövőre! :) -
pilboy #214 így igaz! ez így kevés tőlük -
#213 A védelemre majd kiemelt figyelmet kell szentelnie Sousa edzőnek! -
pilboy #212 sajnos nem sikerült a bravúr. óriási hibákból kaptuk a 4 gólt... :( -
IXEMGabeo #211 mekkora jó meccs, 3-2-re vezet a FIDI:D
mi van senki nem nézi az M1-et? -
IXEMGabeo #210 milyen szép gólt lőtt a Sándor György. Magyar csatártól rég láttam ilyen szép mozdulatot:D -
#209 20.30 Videoton-Sturm Graz BL-selejtező
tv: m1, ORF1
streamek : http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=66&mforum=stream -
pilboy #208 basszus, h dolgoznom kell :/
pedig erőteljesen teltház-gyanús a meccs és a koreóra is kíváncsi vok (remélem a tv-ben jól lehet majd látni)
HAJRÁ VIDI!!!! -
#207 köszi! -
#206 talán banok forumán lesznek: streamek
vagy ha tudod nézd meg az MTV-n. -
#205 Hali!
Tud valaki stream linket a ma esti meccshez? -
commissioner #204 -
#203 Az MTV-n. -
commissioner #202 visszavágót melyik tv közvetíti? -
#201 nem hinném, hogy "kiszoptunk". a második gól nem lett volna és egy egész elfogadható eredményt hoztunk volna. Kiszopásnak én az üllői úti meccsünket nevezném, fordított előjellel.
-
#200 Kiszoptatok egy kicsit nem? -
commissioner #199 Jelenleg a Vidinél látom a magyar csapatok közül a legmagasabb játékintelligenciát. Már ezen az egy meccsen látszott, hogy tényleg olyan szellemiségben, stílusban akarnak játszani, ahogyan azt Sousa elvárja tőlük. Nem a kifogásokat keresik, hanem dolgoznak és tanulnak. Náluk látom a legkisebb esélyt az edzőbuktatásra, az eddigiek alapján. -
#198 na ez a pech,zestafoni verhetőbb sokkal mint a sturm,és ha onnan továbbmegy a vidi,akkor már fix az EL csoportkör :SS -
#197 Zestafoni vagy Dacia a következő ellenfél, ha esetleg továbbjutunk. (az első meccsen a zestafoni 3:0-ra nyert) -
#196 én is egyetértek a kedves hozzászólóval,de azt is meg kell érteni,hogy volt már itthon nem egy olyan külföldi edző,aki valami újat,"nyugatibbat" akart játszatni a csapatával,ami aztán a nulla játékintelligenciával rendelkező magyar focistáknak nem tetszett,és megbuktatták az edzőt. Drukkolok Souza-nak,de ahhoz olyan emberek is kellenek. -
commissioner #195 Olvastam az NSO-n a kommenteket, és van egy, aminek minden szavával egyetértek, be is másolom ide:
@TSlash
1: Aki Szabicsra neheztel az menjen el elmeorvoshoz... ez még viccnek is rossz, szót sem szabad rá fecsérelni, annyira alacsony szintű "gondolkodás"-ra vall...!
2: Ez a Videoton egy abszolút modern európai focit FOG játszani. Most még sok hibával, mert ez kishazánkban abszolút idegen stílus és mentalitás. Taktikailag és csapat szinten a Vidi verte a Graz-ot, ami nagyon nagy szó. Én az ORF1-en néztem a közvetítést és ott a speaker a gólnál azt mondta, hogy eddig NEM a Graz tűnt a jobbik csapatnak, de szerencséjükre a gólt ők szerezték.
3: Az, hogy a Graz meg tudta nyerni az osztrák bajnokságot bizonyítja, hogy egy erős csapat. Hogy ez nem látszott az a Videoton érdeme is nem is beszélve Souzáról. A mezey féle őskövület taktikánál ez egy sokkal jobb, hatékonyabb és modernebb felfogású játék volt a vidi részéről, sajnos az tény, hogy ilyen védelemmel nagyon nehéz lesz hiba nélkül lehozni komoly mérkőzéseket. Biztos vagyok benne, hogy ez a Vidi nagyon látványos és eredményes focit fog játszani ebben a bajnokságban, fel kell kötnie a riválisoknak a gatyát.
Részemről ez nem hurráoptimizmus... ez egy alakulóban lévő csapat, akinek egy teljesen más stílust kell magáévá tennie, mint amihez a magyar bajnokságban szokott. Gyorsabb gondolkodás, gyorsabb döntések, dinamikusabb, sokszor egyérintős játék, a védelem szerepének az eddigi bevett magyar módihoz képest teljes átformálása (védők támadnak, támadók is visszazárnak...) mint a modern, európai fociban ugyebár.
Eddig ennek itthon nyoma sem volt, nyilván nem egyszerű ezt egyik pillanatról a másikra átvenni. Ehhez idő kell és ebben a stádiumban egy Sturm Graz még túl nagy falat. Biztos vagyok benne, hogy lesz ez sokkal jobb is. -
Takezó #194 (nálam leírta magát, pedig Fradista és kedveltem eddig nagyon is) -
Takezó #193 csak tudhatná, hogy ezzel nem a jelenlévő párszáz Vidi drukkert sérti meg, hanem úgy egymillió magyart itthon...