1032
\'Vidi\'

FC Fehérvár (Videoton FCF)
  • ressy14
    Május 13. Miskolc, DVTK - Videoton Ligakupa döntő.

gyorsan vegyetek rá jegyet, mert egy-két nap alatt elfogynak :D
  • shad0w
    kb az összes sporttal foglalkozó nyomtatott és online médium lehozta hírként

egyébként vicces, mert azt szó szerint egyértelműen nem mondta, hogy ő feláll és elhagyja a hajót, csak azt, hogy a hátralévő meccsekre marad és az idény végén nem fog lelép(tet)ési pénzt kérni :)
  • pilboy
    nem nézem azt a szutykot :)
  • ressy14
    már vasárnap tény volt, ő maga jelentette be a harmadik félidőben
  • pilboy
    az egyik rádióban tegnap kész tényként közölték, h gomes megy nyáron
  • shad0w
    ja :P bár továbbra sem hiszek én ebben

László Csabás ajánlaton meg sírtam :D
  • bakkerman
    László Csaba jó lenne
  • ressy14
    pedig már le is mondott a picipestieknél :D
  • pilboy
    mondjuk nekik én is: "add messinek a labdát, majd megoldja!" :D
  • ressy14
    Csertői is tudna edzés vezényelni a Barcának, akkor mi a probléma? :D
  • ReszegKoldus
    Alejandro del Castillo de Eger
  • pilboy
    meglepődnék, ha magyar lenne az utód... egy ilyen portugálokkal, spanyolokkal teletűzdelt kerethez...
  • ressy14
    Ez nem tuti, direkt nem írtam oda, pletyka mint a többi, csak én ezt a változatot még nem hallottam és elég meglepő is lenne.
    De érdemes figyelni Gomes meccs utáni nyilatkozatát, elég komor arcot vágott, se nem örült, se nem idegeskedett, lehet hogy már tényleg megegyeztek a vezetőséggel, hogy nyártól lapát oszt szevasz. Már csak az új edző a kérdés. Van pletyka Matthäusról, Egerváriról (wtf?), Rossiról, Sivicről, László Csabáról meg pár portugálról. Nagyon remélem nem egy újabb névtelen díszlatin csávót hoznak.
  • shad0w
    ez is tuti infó mint a korábbiak, mi? :)
    egyébként én sem örülnék neki, de nem is hiszem, hogy így lesz.
    nagyon nyomatják ezt a latin-amerikai vonulatot, valószínűleg egy ebbe a képbe beleillő tréner lesz.
  • ressy14
    elég sok helyről hallom, hogy Rossi már aláírt nálunk, kispestiektől is jön az info, én nem örülnék neki
  • ressy14
    csak szopatunk! :D
  • szabii98
    nocsak, nyertünk
    csoda
  • pilboy
    csak ismételni tudom magamat:
    gomes go home
  • shad0w
    Mondtam én, hogy marad a mester :D Sőt, ez után is maradni fog. Talán majd nyáron...
    Bár egyébként ahogy épült a közelmúltban a csapat, most úgy esik szét. Garancsiról ki mikor és mit hallott utoljára a Vidivel kapcsolatban? Én idén még egy szót sem sehol, és már tavaly év végén sem igazán. Előtte meg ígéretek, hosszútáv, fontosak a szurkolók stb.
    Nem volna túl nagy meglepetés az sem, ha nyáron elpasszolná a csapatot.
  • pilboy
    persze
  • ressy14
    elakarod küldeni a 2013-as év legjobb edzőjét?
  • pilboy
    gomes go home nildoval alvarezzel meg a fél bagázzsal együtt
  • shad0w
    Nem tudom, amiket én említettem, azokat sem a takarítónő mondta, mégsem történtek meg. Legalábbis eddig, ugye :)
    Biztosan nem hazudik, csak lehet kicsit a saját véleményét is tükrözte, amit mondott. Mindenesetre ez egy napon belül ki fog derülni, én nagyon meglepődnék, ha így lenne.
  • ressy14
    az öreg Horváth Gabi mondta ezt még az LK meccs közben, ezek szerint ő sem megbízható forrás :D
  • shad0w
    Hát nem tudom, "belső forrásból" jött már pár érdekes infó a közelmúltban, mostanra már Gattyánnak kéne lennie a tulajdonosnak, Garancsi pedig már Dunaújvárosban építené a birodalmat, stb.
    Egyébként nem hinném, hogy sokkal jobban járnánk most idény közben egy váltással, azt meg szinte kizártnak tartom, hogy most hétvégén még ne lenne ott Gomes. Szerintem legalább ezt a szezont már végigtolja, és nem lepődnék meg azon sem, ha utána is maradna.
    Aztán persze majd kiderül :)
  • ressy14
    Ha minden igaz, a mai volt Gomes utolsó meccse, a hétvégén már más ül le a kispadra. Belső forrásból jön az info, remélem nem kacsa, holnap okosabbak leszünk.
  • szabii98
    elég szar volt a játékunk..nem tetszett.
  • pilboy
    hát egy pécset azért illene megverni akármilyen körülmények között is
  • ressy14
    José Gomes: "Ma elveszítettünk két pontot, de a bajnokságot megnyerjük"

Nincs itt gáz, nyáron megyünk a BL csoportkörért, Európa előre retteg.
  • szabii98

nyugi gyerekek, minden a legnagyobb rendben van! :P
  • szabii98
    :D
  • shad0w
    A Debrecen meg kikapott Kisvárdától és mivel minket megvert a Dnipro, de a bajnoki tabellán előttünk áll a DVSC, akiket ugye megvert a Kisvárda, szóval mindebből egyenesen következik, hogy Kisvárdának az UEFA kupa legjobb 32 csapata között a helye!!!

Na, pont ennyit lehet levonni ezekből a felkészülési mérkőzésekből...
  • pilboy
    mostanában valóban nem jók az eredményeink.
    viszont a tavaszunk mindig sokkal erősebb, mint az ősz
    és inkább most jöjjön ki egy ilyen vereség, mint a bajnokságban
    én ezt a tavaszt még megvárnám gomessal
    nem túl egészséges, ha 1-2 évente változik egy csapat vezetőedzője
  • ressy14
    Egy olyan edző, aki tud motiválni és taktikailag felkészült. Valami Sousa-szerű karakán ember kéne, mert ez így lófasz. Semmi változás nem látszik, még a dobogó is necces lesz, ha azon múlik az edzőcsere, akkor remélem 4-ek leszünk.
    De ez most nagyon kiábrándító, és a vezetőség hozzáállása is az.
    Amikor 2005-ben csődközelben volt a klub és a megszűnés lehetősége is felvetődött, még akkor is motiváltabban léptünk pályára. Pedig 500 néző előtt, fizetés nélkül nehéz lehetett játszani.
  • szabii98
    visszasírjuk Sousát..
    0-4 lett amúgy a vége..
    de ha Gomest elküldik, ki jöjjön helyette?
  • ressy14
    Amíg ez az Gomes gyerek irányítja a csapatot nem kell eredményeket elvárni a fiúktól, mert az nem lesz.

Én már nem is a tavaszt, hanem a nyarat várom, hátha addigra észhez tér a vezetőség és elküldik. Mert most kb. ott tartunk, ahol Mezey első évében, csak akkor harmad ekkora költségvetéssel sikerült dottorénak ezt kihozni.
  • szabii98
    Dnipro elleni felkészülési meccs, 35 percben 0-3 oda......
  • pilboy
    ha csak a kötelezőket hoztuk volna a végén... :/
    kiváncsi vok mi lesz télen
    azért a tavaszunk az utóbbi időben mindig jobb szokott lenni
  • ressy14
    ez a projekt valószínűleg a kiesés elkerüléséről szól
  • szabii98
    José Gomes: "Most is azt mondom, én vagyok a megfelelő ember ennek a projektnek a vezetésére"