1032
FC Fehérvár (Videoton FCF)
-
#952 Az utolsó 8 meccsen csak egyszer tudtunk nyerni. Ha marad ez a nyomorult a kispadon, akkor a tavasszal csak tovább szenvedünk. -
#951 Jose "WeWillWinTheChampionship" Gomes remélem még a héten megváltja a csak egyirányú repülőjegyet Lisszabonba. -
#950 miért? az év edzője majd kitalál valamit, feltéve ha nem küldik haza. :D -
#949 ajajajaj -
pilboy #948 nálam az artner az év edzője -
#947 wtf -
#946 hathárom:
"Az idei győztesnek, José Gomesnek ezúton is gratulálunk, szerkesztőségünk díját vasárnap, a Videoton-Ferencváros mérkőzés előtt adjuk át az ,,Év edzőjének"."
LOL -
pilboy #945 a puskás meccs óta 10 meccsünk volt:
3 győzelem (mezőkövesd [b], újváros [lk], b.csaba [mk])
3 döntetlen (dvtk [b], dvtk [mk], hali [b])
4 vereség (honvéd [b], kaposvár [b], paks [lk], dvtk [mk])
azt hiszem a 4 vereségből csak 1 elnézhető (a paksi), mivel az talán nem olyan fontos
a 3 x-ből csak a dvtk elleni bajnoki elfogadható. (itthon a 3 pont kell, hali ellen meg emberelőny volt)
siralmas... -
#944 Az előrelépés megkérdőjelezhetetlen. De most legalább helyzeteink is voltak, amit Oli, Sándor és Zé b*szott berúgni. -
pilboy #943 sikerült az mk-ból is kipottyanni elég korán -
pilboy #942 hihetetlen volt a tegnapi produkció, szégyenteljes
lehet itt is kéne egy kis megvonás, mint a győrieknél, rögtön tudtak nyerni egy rangadót...
ki akartam menni a fradi meccsre, de elment a kedvem a fagyoskodástól -
#941 Egy találó idézet egy orosz történésztől, "picit" ránk is igaz:
"Ha egy kis fantáziával visszajutnánk 1722-be, Moszkva behavazott utcáira, a holsteini herceg háza előtt gyönyörűen kivilágított diadalkaput láthatnánk. IV. Iván képe alatt az 'Elkezdte' felirat világítana, Péteré alatt a 'Tökéletesítette', Sztálin képe alatt pedig a 'Bevégezte'. És akkor mi, szegény oroszok, végre megértenénk, hogy Oroszország története nem spirálszerűen fejlődik, hanem egy önmagába visszatérő körpályán kering..." -
#940 We are in the way. Nincs itt gáz gyerekek, én meg itt összezavarodtam az elmúlt 5 meccs miatt. -
#939 énis :) -
pilboy #938 remélem nem esik pofára -
#937 a drága edzőúr viszont jól áll hozzá a dolgokhoz :D
http://www.vidi.hu/2013/11/08/jose-gomes-nem-bajnokok-szeretnenk-lenni,-hanem-bajnokok-leszunk-.html -
pilboy #936 nyögvenyelős győzelem, ami teljesen megérdemelt volt
3 betonkemény meccs vár még ránk a bajnokikon (diósgyőr, haladás, fradi) -
#935 :D:D:D -
#934 -
#933 -
#932 Ez a foci pocsolya, nem pezsgőfürdő - Garancsi
reálisan látja a magyar foci helyzetét szerintem -
#931 Azt a kacsalábút :D
-
#930 és be is talált :D
tegnap városban láttam Sándor Györgyöt, de nem mertem megkérdezni, hogy mit gondolt a teljesítményünkről, meg siettem is :D -
#929 ha a narancsok ellen nem is,de Andorra ellen mindenképp jó esély van rá hogy betalál -
#928 bizony! remélem legalább 1 góllal megköszöni a lehetőséget. -
#927 ideje volt már! -
#926 NIKO A VÁLOGATOTT KERETBEN! -
#925 ez megszokott, mindenki utálja azt aki a legjobb :D -
#924 rúgtak egy lesgólt, nekünk meg egy szabályosat nem adtak meg, de tolnak minket nem is kétséges. -
#923 lol.. -
pilboy #922 vicces figura ez a tóth bálint (mézgagéza):
"Megjegyezném, hogy egy kicsit érezhető volt a pályán, hogy ez egy gazdag csapat, mi pedig a szegény városi csapatka vagyunk. Olyan előnyöket kaptak, amit nagyon sokan nem vesznek észre, de aki valaha futballozott, az kiszúrja az oldalvonal mellett."
remélem a gólokat is látta... -
pilboy #921 simább is lehetett volna a meccs, ha nem adják meg a méteres lesgóljukat és nekünk meg megadják a teljesen szabályos gólunkat
2 ekkora hibát 1 meccsen. akár rosszabbul is elsülhetett volna. kiváncsi vok puhlsanyi megint megvédi-e a nagy kollégákat...
lényeg a 3 pont és a pafc és az itt nagyon mellőzött lencse tett egy marha nagy szívességet -
#920 ebben a slovan mezben még nem nyertünk meccset, nem túl jó előjel -
#919 Íme a mai kezdőcsapatunk: Calatayud - Szolnoki, Gyepes, Vinícius, Stopira - Sándor, Vítor Gomes - Paraiba, Kleinheisler, Nildo - Nikolics. -
#918 pár óra múlva megtudjuk :p -
#917 Idegenben mindig megszenvedünk velük, nem hiszem, hogy a tabella élén zárjuk a fordulót. A loki simán veri a libásokat, a fradi meg Adamsért behúzza a pafc ellenit. -
#916 a forduló előtt vezetjük a tabellát(igaz a forduló már elkezdődött, de az 1. helyünkre senki nem volt veszéllyel :D )
kövi meccsen a Pápával játszunk idegenben, holnap koradélután -
#915 :DDD -
#914 Remek meccsen aláztuk a Kecsót, Alvarez és Szolnoki volt a man of the match. -
#913 Előbb kellett volna felébredni és akkor nem kéne plusz 3 perc.