Videoton FC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Itthon eddig mindegyik meccset behúztuk, hogy így, hogy úgy. De Sóstón 4-bõl négy gyõzelem a bajnokikon, plusz egy a Sturm ellen meg egy a Gyirmót ellen a Ligakupában.
Bár a játékunk - ha lehet annak mondani - hazai pályán is kétségbeejtõ.
Következõ kettõ idegenbeli meccs az Üllõin meg Gyõrben lesz. Ha egy Vasast nem tudtunk megverni, kit fogunk? A Nemzeti Sportos csávót? <#idiota>#idiota>
Bár a játékunk - ha lehet annak mondani - hazai pályán is kétségbeejtõ.
Következõ kettõ idegenbeli meccs az Üllõin meg Gyõrben lesz. Ha egy Vasast nem tudtunk megverni, kit fogunk? A Nemzeti Sportos csávót? <#idiota>#idiota>
Dum spiro, spero.
A hazai jó forma talán nem igazán megfelelõ jelzõ.IInkább mondjuk azt ,hogy eddig eredményesek voltak a hazai meccseink.Mert szerintem jó formáról nem beszélhetünk.Ahhoz több kell.
hát ezt kínszenvedés volt végignézni. pedig éjszakázás elõtt tudtam volna aludni is, de én hülye ráerõltettem magam :/
addig nem katasztrófális a helyzet, amíg hazai pályán "jók" vagyunk
addig nem katasztrófális a helyzet, amíg hazai pályán "jók" vagyunk
http://www.powerplaymanager.com/r57633
Garancsi azt mondta, hogy idõ elõtt csak akkor rúgja ki Souzát, ha kiesõhelyre kerülünk. Idén talán megússzuk a hazai jó formánkkal, de az idegenbeli haldoklásoknak köszönhetõen már télre kiderül, hogy nem lesz címvédés.
Egyébként idegenben szerintem simán játszhatna a cserepadunk is, ezt még õk is letudnák hozni és legalább játszanának.
Egyébként idegenben szerintem simán játszhatna a cserepadunk is, ezt még õk is letudnák hozni és legalább játszanának.
Dum spiro, spero.
Sajnos érdembeli javulást ma sem tapasztaltam a Vasas elleni meccsen.Megint csak nyögtük a focit.Azt hiszem szép lassan döljünk hátra a fotelban vagy a lelátón és nyugodjunk bele abba,hogy az idén másról fog szólni számunkra a bajnokság,mint az utóbbi két évben.Minden nyilatkozatban amit a vezetõk adnak,továbbra is nagy a bizalom Sousa iránt.Csak azt tudnám ,hogy Pintér Attila miért épp a Vidi meccseire jár.Sosem volt Vidi drukker.Vagy úgy gondolja,hogy õ lesz az utód(ha egyáltalán lesz).
vajon kinek a helyére jött? eléggé sokan vagyunk kp-n
Egyébként itt van a link , bár én inkább megvárnám a hivatalos honlap bejelentését.
Dum spiro, spero.
én is meglepõdtem de ez van.....😄😄
állítólag Tóth Balázs aláírt....
szerencsére dolgoztam és nem tudtunk így kimenni asszonnyal. pedig elõtte átkozódtam, h be kellett mennem...
talán ez a nyögvenyelõs gyõzelem átlendíti a csapatot a holtponton
talán ez a nyögvenyelõs gyõzelem átlendíti a csapatot a holtponton
Egyszerûen a tegnapi meccs gyalázatos volt.Ez hétrõl -hétre gyengébb produkció.Grund foci jellegû meccs,nagyon gyenge játékkal.Nem tudom,meddig lehet még magyarázkodni.A jelenlegi NBI -ben nagyon gyenge csapatok vannak,meggyõzõdésem,hogy a tavalyi csapattal torony magasan vezetnénk a tabellát.Elhamarkodott vezetõi döntések most ütnek vissza.
Ismét gyenge játék, elképzelés nélkül, meg nem adott gól, szerencsés gyõzelem, szép idõ, 3500 nézõ. Ha bejön a rossz idõ jó, ha 1500 lesz a nézõszám.
Azt hittem legalább itthon tudjuk tartani ezt a szép játékkal sokgólos sima gyõzelmi sorozatot, ha már idegenben képtelenek vagyunk egyáltalán 1 pontnál többet szerezni.
Mindegy. Nyertünk, 5-ek vagyunk, még csak Szeptember van és vissza van 22 meccs. Nagyon pedálozni kell a srácoknak, akarom mondani muchachoknak, hogy legalább a dobogóra odaérjünk.
Azt hittem legalább itthon tudjuk tartani ezt a szép játékkal sokgólos sima gyõzelmi sorozatot, ha már idegenben képtelenek vagyunk egyáltalán 1 pontnál többet szerezni.
Mindegy. Nyertünk, 5-ek vagyunk, még csak Szeptember van és vissza van 22 meccs. Nagyon pedálozni kell a srácoknak, akarom mondani muchachoknak, hogy legalább a dobogóra odaérjünk.
Dum spiro, spero.
Íme a Vidi mai kezdõcsapata
Tujvel - Brachi, Vaskó, Caneira, Oliveira - Gosztonyi, Sándor, Mitrovics, Elek, Evandro - Alves
Tujvel - Brachi, Vaskó, Caneira, Oliveira - Gosztonyi, Sándor, Mitrovics, Elek, Evandro - Alves
I met God. She's black
jobb volt inkább most megejteni egy ilyen hibát, mint egy bajnokin
Egyébként már gyerekkorban azt tanítják, hogy kapu irányába nem adunk haza. Lehet, hogy a Bozso elsõ meccse miatt abszolút nem érezték egymást, de hát akkor is óvodás hiba.
Dum spiro, spero.
csodálatos volt az az öngól... összhang hiányának mintapéldája... 😊
"vereinslos" azaz munkanélküli,tehát ingyen ment hozzátok
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
szerintetek ingyen jött? gondolom ha már vége van az átigazolási idõszaknak, csak a csapat nélkülieket lehet igazolni.
Dum spiro, spero.
Vasziliosz Aposztolopulosz a legújabb szerzemény
miért adsz el mindent?
Üdv Mindenkinek!
Majd 100 fotó itt: http://indafoto.hu/kottbullar
27 éves Videoton gyûjtemény E L A D Ó ! !
1984-óta gyûjtött VIDEOTON ajándéktárgyak (szinte minden), sálak, zászlók, könyvek, jelvények, mezek, relikviák, ereklyék, mûsorfüzetek, autogramok stb. eladóak!
Kérésre infó: [email protected]
Majd 100 fotó itt: http://indafoto.hu/kottbullar
1984-óta gyûjtött VIDEOTON ajándéktárgyak (szinte minden), sálak, zászlók, könyvek, jelvények, mezek, relikviák, ereklyék, mûsorfüzetek, autogramok stb. eladóak!
Sándor Gyuri most már elmondhatja magáról, hogy tétmeccsen is játszott a válogatottban! <#worship>#worship>
Persze jobb így Sebõknek,de én csak azt mondtam,hogy van olyan kapus ,mint Tujvel és ,ha kízárólag tudás alapján választunk kapust,akkor õ is maradhatott volna.Liptákkal kapcsolatban a pénz szempontjából igazad van.
Jobb így Sebõknek, hogy elment, mert nem igazán jutna itt lehetõséghez (Bozsovics se véd), bár többet adott a klubnak, mint hogy ilyen simán lemondjunk róla.
Liptákkal való szakításban nekem az szúrja igazán a szemem, hogy nem tudtunk belõle pénzt csinálni. Egyszerûen lemondtunk 500-600 ezer euróról.
Liptákkal való szakításban nekem az szúrja igazán a szemem, hogy nem tudtunk belõle pénzt csinálni. Egyszerûen lemondtunk 500-600 ezer euróról.
Dum spiro, spero.
A távozók listája hosszú,de azon gondolkodjunk el,hogy hányan voltak meghatározó játékosai a Vidinek.Én pl.Liptákot egyáltalán nem sajnálom,nagyképû ,öntelt játékos lett(sajnos),futni nem tud ,valamire való csatár simán megkerüli,vagy otthagyja mire megmozdul.Szerintem Sebõk maradhatott volna ,van olyan kapus ,ha nem jobb,mint Tujvel.Türelem és remélhetõleg újra azon izgulhatunk,hogy 1 vagy 2.leszünk.
Üdv Mindenkinek!
itt van az idei transzfer listánk:
Érkezett: Filip Pajovics (szerb, FK Vojvodina – Szerbia), Filipe Oliveira (portugál, Parma – Olaszország, kölcsönbe), Evandro Brandao (portugál, Benfica – Portugália), Nikola Mitrovics (szerb, Újpest), Walter Fernández Balufo (spanyol, Gimnástic Tarragona – Spanyolország), , Héctor Sánchez (spanyol, Villarreal B – Spanyolország), Álvaro Brachi (spanyol, Espanyol II – Spanyolország), Horváth Gábor (NAC Breda – Hollandia, kölcsönbõl vissza), Sitku Illés (Újpest , kölcsönbõl vissza), Ponczók Csaba (Vasas, kölcsönbõl vissza), Présinger Ádám (Vasas, kölcsönbõl vissza), Goran Vujovics (montenegrói, Kecskemét , kölcsönbõl vissza), Paulo Vinícius Souza dos Santos (brazil, CA River Plate – Uruguay), Marco Caneira (portugál, Sporting CP – Portugália)
Távozott: Horváth Gábor (ADO Den Haag – Hollandia), Lencse László (Kecskemét – kölcsönbe), Lázár Pál (Samsunspor – Törökország), Marko Andjics (szerb, Anorthoszisz Famagusta – Ciprus), Bojan Djordjic (svéd-szerb, Blackpool – Anglia), Farkas Balázs (Vasas), Sebõk Zsolt (AEP Paphosz – Ciprus), Présinger Ádám (Pápa), Sitku Illés (Tatabánya), Damir Milanovic (horvát, Tatabánya), Gyurcsó Ádám (Kecskemét, kölcsönbe), Izing Martin (Tatabánya), Fejes András (Siófok, kölcsönbe), Goran Vujovics (montenegrói, Haladás, kölcsönbe), Ponczók Csaba (?), Lencse László (Kecskemét, kölcsönbe), Hidvégi Sándor (ZTE), Szakály Dénes (ZTE, kölcsönbe), Lipták Zoltán (?)
Érkezett: Filip Pajovics (szerb, FK Vojvodina – Szerbia), Filipe Oliveira (portugál, Parma – Olaszország, kölcsönbe), Evandro Brandao (portugál, Benfica – Portugália), Nikola Mitrovics (szerb, Újpest), Walter Fernández Balufo (spanyol, Gimnástic Tarragona – Spanyolország), , Héctor Sánchez (spanyol, Villarreal B – Spanyolország), Álvaro Brachi (spanyol, Espanyol II – Spanyolország), Horváth Gábor (NAC Breda – Hollandia, kölcsönbõl vissza), Sitku Illés (Újpest , kölcsönbõl vissza), Ponczók Csaba (Vasas, kölcsönbõl vissza), Présinger Ádám (Vasas, kölcsönbõl vissza), Goran Vujovics (montenegrói, Kecskemét , kölcsönbõl vissza), Paulo Vinícius Souza dos Santos (brazil, CA River Plate – Uruguay), Marco Caneira (portugál, Sporting CP – Portugália)
Távozott: Horváth Gábor (ADO Den Haag – Hollandia), Lencse László (Kecskemét – kölcsönbe), Lázár Pál (Samsunspor – Törökország), Marko Andjics (szerb, Anorthoszisz Famagusta – Ciprus), Bojan Djordjic (svéd-szerb, Blackpool – Anglia), Farkas Balázs (Vasas), Sebõk Zsolt (AEP Paphosz – Ciprus), Présinger Ádám (Pápa), Sitku Illés (Tatabánya), Damir Milanovic (horvát, Tatabánya), Gyurcsó Ádám (Kecskemét, kölcsönbe), Izing Martin (Tatabánya), Fejes András (Siófok, kölcsönbe), Goran Vujovics (montenegrói, Haladás, kölcsönbe), Ponczók Csaba (?), Lencse László (Kecskemét, kölcsönbe), Hidvégi Sándor (ZTE), Szakály Dénes (ZTE, kölcsönbe), Lipták Zoltán (?)
Dum spiro, spero.
Liptákkal szerzõdést bontottunk
Jó kis morál lehet most az öltözõben.
A védelmük teljesen kicserélõdött. A középpályánk félig, a csatársorban pedig csak Alves maradt meg.
Jó kis morál lehet most az öltözõben.
A védelmük teljesen kicserélõdött. A középpályánk félig, a csatársorban pedig csak Alves maradt meg.
Dum spiro, spero.
"...hogy minden úgy maradjon, ahogy van, mindennek meg kell változnia." (T. Lampedusa: A párduc)
az imént olvastam,
sztem ez az idézet nem Lampedusa-tól, hanem Sousa-tól származik... <#vigyor>#vigyor>
az imént olvastam,
sztem ez az idézet nem Lampedusa-tól, hanem Sousa-tól származik... <#vigyor>#vigyor>
Én idén egy 3. hellyel is megelégednék, ha az európai porondon szépen teljesítenénk, nem kell feltétlenül a csoportkörbe jutnunk. Ha jól és eredményesen játszunk, felõlem nyerheti a bajnokságot akár a ZTE is 😄
Dum spiro, spero.
Egyszer már írtam arról,hogy aki nagyon menni akar azt nem kell marasztalni.Még a jelenlegi helyzetben sem.Liptákkal elszállt a ló,Horváth sem pótolhatatlan.Alves tavaly azt is belõtte ,amit nem is gondoltunk volna,most sajnos nem jön össze még az sem amin sima gól lehetne.A mentalitása tavaly sem volt más,csak akkor más volt a felállás.Souza-nak máshol is nagy vitái voltak vezetõkkel-játékosokkal,azért is kellett távoznia idõ elõtt.Azért Mezey Gyuri bácsi is 3 év alatt csinált bajnokot a Vidibõl,ne feledjük.Most nem úgy alakulnak a dolgok ,ahogy szeretnénk,de remélem lesz még eredményesebb is a csapat,fõként az idegenbeli meccsekre kell összeszedni magunkat.Be lehetne hozni ezt a 11 pont hátrányt is,de már nem szabad elbukni 1 meccset sem.
Dum spiro, spero.
Horváth Gabi az Ado den Haagba igazolt
Mostani hírek szerint esélyes, hogy eligazol - ha tud akkor külföldre.
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
én is kíváncsi vok, mikor meri meglépni sousa, h alves kispadozzon
Alves eddig is csak akkor játszott jól, ha volt kedve focizni. Tipikus brazil. De valójában Niko tényleg többet játszhatna. Kíváncsi lennék kezdõként mit mutatna.
Dum spiro, spero.
én is erre gondoltam
amúgy csak nekem tûnik úgy hogy Alves nem igazán teszi oda magát? sprintje nincs, csak kocog, meg könnyelmû nagyon(kezd elegem lenni belõle, inkább játszon Niko õ legalább akar)
amúgy csak nekem tûnik úgy hogy Alves nem igazán teszi oda magát? sprintje nincs, csak kocog, meg könnyelmû nagyon(kezd elegem lenni belõle, inkább játszon Niko õ legalább akar)
Szerintem szimplán csak a nyilatkozata miatt van ez az egész. (minél elõbb menni akar) Elõször a CSK szalagot vette el tõle Sousa, aztán "hirtelen" lesérült. De lehet, hogy csak képzelõdöm.
Dum spiro, spero.
Liptákkal mi van, lehet tudni??
elvileg már felépült de a Honvéd ellen még a keretben sem volt(nem mintha nagyon hiányozna)
elvileg már felépült de a Honvéd ellen még a keretben sem volt(nem mintha nagyon hiányozna)