1032
FC Fehérvár (Videoton FCF)
-
pilboy #472 tegnap jobb volt kicsivel a slovan, de tirpákabbak is voltak, amiben a francia bíró igencsak partner volt...
szándékosan kirúgják a nézőkhöz a felesleges labdát, a játékosunkhoz is igencsak érdekes módon "passzolták" vissza a kispadukról
az meg csak hab a tortán, h niko első szabálytalansága sárgát ért, náluk 3-4 ugyanolyanra volt "szükség"
koreo király volt! mocskos szlovákia!
gent komoly kihívás lesz, kiváncsi vok mire leszünk képesek -
#471 továbbjutunk!!!!
A Gent lesz az ellenfél a következő körben!:))
Hajrá Vidii!!
Stopira amúgy nagyon jó védő, úgy érzem :D De ez sajnos a Gent ellen kevés lesz :S -
#470 kezdő:
plusz még egy kép
A szám az elfogyott jegyekre utal, könnyen lehet hogy teltház lesz!:)
14800 férőhelyes a stadion :P -
#469 Hajrá!!! -
#468 aki nem tud kimenni, az a TV előtt szurkolhat:)
adó: M2
idő: 20:10kor kezdődik a műsor, és gondolom előtte elemzés, esélylatolgatás, majd 20:30kor kezdőrúgás ! :)
Hajrá VIDI! -
pilboy #467 -
#466 aki kimegy figyeljen, lesz külön rbd-s látványelem :)
info -
#465 a fradi is bajnok lesz jövőre, nincs lehetetlen :D -
pilboy #464 azért valljuk be, ennek kicsi az esélye :) -
#463 ahha. köszi :) -
#462 vagyis keddtől :) 24.-e -
#461 nem.hétfőtől drágulnak -
#460 a jegyek csütörtökön ugyan annyiba kerülnek majd , nem? -
#459 az már komoly derbi lenne, én jobban örülnék a luxemburgiaknak :D -
pilboy #458 tj esetén jó lenne kijutni belgiumba -
#457 az idegenben lőtt gól sokat ér.
aki nem olvasná a Magyar Foci topikot, annak írom, ha tovább jutunk velük kerülhetünk össze:
Differdange 03 (luxemburgi)/AA Gent (belga) -
pilboy #456 bíztató eredmény, állítólag jobbak voltunk
csütörtökre megvan a jegy
-
#455 Slovan-Vidi 1-1
basszus eltaláltam..
összefoglaló/szlovák nyelv!/ -
#454 Remélem hogy nyer a csapat, itthon 100%. Idegenben érdekes lesz, de nem kellene mindjárt az első meccsen bukni .. :D szvsz 1-1 lesz, de lehet nyerünk. -
pilboy #453 jójez
tetszetős
csütörtökön jó lenne nyerni
unom a 2-0-ás idegenbeli meccseket -
#452 jaja:)
nekem is nagyon bejönnek:D -
Takezó #451 szeretem ezt a galléros divatot, elegánsabbá teszi a mezeket -
#450 szépek nagyon,egyszerűek,pont ezért jók -
#449 bemutatták az új mezt:
"A 2011-2012-es szezon előtt egyeztettünk a Nike-val a rendelkezésre álló kínálatról, és arra a döntésre jutottunk, hogy olyan szereléseket fogunk használni, amivel emléket állíthatunk a Videoton FC legendás korszakainak. Így választottuk az előző szezonban a piros-kék osztott mezt, az 1984-'85-ös UEFA-Kupa menetelésre emlékezve. Az idei évben kicsit nehezebb dolgunk volt, végül a Vidi első NB I-es csapatának időszakát idéztük fel az új összeállítással, vagyis a teljesen piros mezzel, a kék nadrággal és a piros vagy kék sportszárral" - fogalmazott Várkonyi Ádám.
többi info:http://www.vidi.hu/ismet-egy-legendas-korszakot-idez-az-uj-mezunk.html
szerintem nem lett rossz -
pilboy #448 2500 a jegy a vendégmeccsre -
#447 Júli 26. lesz a visszavágó hazaiban, Júli 19. az odavágó Pozonyban.
szerintem 1. mecs x lesz, itthon meg könnyű győzelem :D :P -
#446 Igen igen..egyes portugál lapok azt rebesgették, hogy ő jön, Nikolicot meg vinné a Sporting Lisboa... :)
ez a gyerek amúgy 8x Zöld-foki válogatott, tavaly 15 meccsen játszott a Portugál 1. osztályban./mondjuk kiestek/ Majd meglátjuk mire lesz jó:) -
#445 Balhátvédként ő lesz Sousa 3. próbálkozása, remélhetőleg a megfelelő megoldás is egyben. -
#444 új igazolás:
Ianique dos Santos Tavares -
pilboy #443 szép magabiztos siker vendégként!
szép volt fiúk! -
#442 Sándor Gyuri gólja kifejezetten szép volt. Legalább idén is nyertünk valamit. -
#441 0-3ra megvertük a KTE-t, ezzel Ligakupa győztesek vagyunk :)
Szép volt fiúk! -
pilboy #440 hát az mk-t jó lenne elvinni a loki elöl.
ligakupában meg bármi lehet (loki valszeg kiseik), attól függ, ki mennyire veszi komolyan
én csak a 2. hellyel lennék elégedett -
#439 Ha a Magyar kupát és a Ligakupát is megnyerjük, akkor nekem jó lesz a 3. hely is -
pilboy #438 itthon meg kell őket verni, tuti bukni fognak. csakhát ugye nekünk meg már nem nagyon szabad -
#437 csattanós válasz volt.
A dobogó már úgy látszik megvan, a 2. helyért még küzdhetünk. (6 pont talán még ledolgozható, ha az ETO nekiállna pontokat veszíteni) -
pilboy #436 hosszú idő után először engedte időm, h kint legyek a stadionban. erre végigvacogtam a meccset, a 91. perc körül értem ki a stadionból... nc
:D
sanyika szépen válaszolt az őt ért picipesti rigmusokra xD -
#435 SZÉP VOLT FIÚK
az utolsó percben Torghelle Sanyi góóól -
pilboy #434 hát ezt bozsó elintézte :( -
#433 és akkor Gyurcsó meg Oliveira helyére a kp-ra.