Videoton FC

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ressy14
Egy picit módosíttattam a topikot, új bannerrel meg a klub mostani nevére cseréltem ki a régit.

<#smile>

Dum spiro, spero.

ressy14
Köszi! <#eljen>

Dum spiro, spero.

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

ressy14
Bár azért tegyük hozzá, hogy a 7 gólból 4 potya volt.

Ennek ellenére szép gyõzelemmel kezdtük a tavaszi szezont 😄

Dum spiro, spero.

szabii98
Gyõzött a Vidike 😊

I met God. She's black

7-0 wow<#eljen><#wow1>

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Taktikai Zóna: Vidi-Újpest

ressy14
Vidi II. - Gyirmót 1:1

Frissen igazolt görög védõnk sikeresen betalált a saját kapujába, majd a piros lapjával fel tette az i-re azt a bizonyos pontot. Nálunk idén az öngól a menõ az új fiúk esetében?

Dum spiro, spero.

Kamuzik Sousa, csak nem tudni, h miért. Vagy azt hiszi magáról, hogy õ Sir Alex, és csakazértis klasszist farag Tujvelbõl, meg a többi újoncból, vagy egyéb dolgok vannak háttérben, mint amit bakkerman is mond. Hát, tudja a fene...

bakkerman
én valami záradékról hallottam,hogyha játszott X bajnokin,akkor valami nagyobb mennyiségû pénz jár neki,és ehhez nagyon közel van,és úgy döntött a vezetõség,hogy nem játszathatja Sousa. deháát,mondanak sokmindent <#nemtudom>

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

ressy14
"Hivatalos álláspont": Sousa szerint Tujvel jobb. Ennyi. Õ legalábbis ezt mondta.

Sokan mondanak sokfélét, de mostanára szerintem mindenki belenyugodott, hogy a milliós kapusunk pihen egy (vagy több?) szezont.

Dum spiro, spero.

Ha csak padozna az elsõ csapatban, úgy tényleg nem érdemes elhúzni elõtte a mézesmadzagot...

Amúgy, Bozsovics mellõzésével kapcsolatban most mi a "hivatalos" álláspont, ha van egyáltalán?

ressy14
AZ elsõ csapatban én azt javaslom neki, hogy ne gondolkodjon. 2 jó kapusunk van, abból a jobbik a padon ücsörög...

Vele is ugyanaz lesz, mint Szakállyal és társaival.

Dum spiro, spero.

Gyirmót 2 - 4 Vidi <#eljen>

Csak a szöveges tudósítást olvastam, de az alapján nagyon jól õrizte a kaput Somodi Bence, több bravúros védése is volt. Kíváncsi vagyok a további sorsára.

ressy14
Azért hiába védett nagyokat Balajcza, Alvesnek és Niko-nak is voltak olyan ziccerei, ami inkább rajtuk, nem pedig a kapuson múlott.

Dum spiro, spero.

shad0w
Nyilván nem csak a mai meccsre gondoltam ennek kapcsán.

don't give a fuck

szabii98
annyira nemvolt rossz a helyzetkihasználás, egyszerûen óriásiakat védett az újpesti kapus.

I met God. She's black

shad0w
Érdekes statisztika. Mondjuk most ez a meccs azért elég jelentõsen megdobta az utolsó perceket. Fizikálisan legalább jók vagyunk, ez kiderül ebbõl is. Ha sikerül felõrölni a védekezni beálló csapatokat akkor nincs gond. Kicsit jobb helyzetkihasználással még sokkal jobban is állhatnánk.

don't give a fuck

szabii98
Elsõ forduló nagyon unalmas volt...:S
próbálkoztunk de hiába....

I met God. She's black

ressy14
Az szép. Ez így nem lesz jó. Az elsõ félidõre legközelebb ki se megyek 😄

Dum spiro, spero.

Rúgott gólok idõ szerinti eloszlása 15 ford. után:

A mester igazán feltüzelhetné a srácokat az elsõ félidõre! Ne mindig a végén kelljen izgulni... 😄

ressy14
Én is ott voltam, de engem kifejezetten idegesített, amikor a vezetés megszerzése után egybõl faszszopóztak páran. Jobban utálják az Újpestet, mint a Vidit szeretik. Szánalmas...

És hiába rúgott két gólt és mentette meg a csapatot Niko, a következõ meccsen attól tartok, megint csere lesz...

Dum spiro, spero.

szabii98
J szektorban is durva volt amíg megnem lett az elsõ gól. Onnan mégjobb lett a hangulat 😄

I met God. She's black

ressy14
Lipi! Itt király voltál! Miért csináltál magadból udvari bolondot!?

Megvertük a lilákat, a második félidõ viszonylagosan jó volt, bár az elsõ gólunkig percenként rugdostam az elõttem lévõ széket 😄

Dum spiro, spero.

szabii98
3-0 /Nikolics 2, Alves/

I met God. She's black

természetesen már megnéztem a gólokat 😊

ressy14
<#nevetes1> Akkor viszont lemaradtál egy gyönyörû Mitrovics gólpasszról, többet ilyet nem fogunk látni az tuti.

Én szotyizásba fektettem bánatom. 😄

Dum spiro, spero.

2-1-nél fogtam magam és bosszúból bealudtam 😄

ressy14
Ismét gyõzelem idegenben, iszonyat mázlival. Ha Alves nincs, megint égünk.
Feljöttünk az 5.helyre.

Dum spiro, spero.

shad0w
cáfolom, kettõ darab helyzetük volt, konkrétan 😛 a baj az, hogy nekünk még ennyi sem.
mezõnyfölény az volt, mint ahogy az amúgy a mindenkori Csertõi csapatok ellen a legtöbb ellenfélnek lenni is szokott, csak szart sem ér(t).

don't give a fuck

ressy14
Alves tényleg szenved egyedüli ékként, de ezért nem kéne még egy csatárt venni, ott van a Niko, alig játszik meccseket. Tavaly Gyuri bá alatt Alvest Niko, Nagy Dani és Gosztonyi is segítette. Idén meg szarnak felmenni segíteni neki, de ez nem csak az õ hibájuk, hanem inkább az edzõé.

Sousára rátérve, ha ebben a játékrendszerben a csapat szenved, miért nem változtat valamit? Nem fog hirtelen csoda történni, hogy 5-ösével rúgjuk a gólokat ha nem tudunk egy értékelhetõ támadást vezetni.
Az ETO ellen is 30 méterekrõl lõttünk össze-vissza, akinél a labda volt egybõl a lövõhelyzetet kereste. Eddig meg még az volt a gond, hogy még a 16-oson belül is inkább cseleztük, ívelgettünk párat, hogy a gólvonalról kelljen belõni a lasztit. (persze ez csak az elsõ pár meccsen volt)

Szép világ lesz itt, ha folytatjuk ezt a "remek" szereplésünket.

Dum spiro, spero.

tesóm azt mondta, h kb. 1 helyzete volt az eto-nak, abból gól lett (ez vhol pozitívum, vhol negatívum)
mezõnyben õ is kiegyenlített játékot mondott, a 2. játékrészben vmennyire mezõnyfölényben játszottunk

az egycsatáros játékot én sem preferálom. nem egy drogbával, rvn-nel vagy ibrával játszunk elöl...

sajnos(?) nem láttam ezt a meccset sem, de az nso-ról idéznék egy kommentet:

"Kiegyenlített mérkõzésen egyik csapat sem szolgált rá a három pontra, a gyõriek Dudás remek egyéni megmozdulásának köszönhetik a gyõzelmüket"
Igen, röviden összefoglalva errõl van szó. Mezõnyben a két csapat kb. egálban volt, egy szép lövés döntött. Ami nagyon bánt engem, az a Vidi folyamatos helyzetkihasználása, illetve annak a hiánya, meg eleve, ez az egycsatáros játék nem biztos, hogy jó. Egyrészrõl Alves sokszor megy kissé hátrább, hogy a középpályásoknak segítsen és így a kapu elõtti tér teljesen üres marad, vagy óriási védõfölény van ott. Sztem egy második csatár kellene. A középpályán nem hiszem, hogy baj lenne, hiszen a 4 középpályás mellé Brachi és F. Oliveira is gyakran fellép, amikor viszont heten vannak viszonylag kis területen, néha, mintha zavarnák egymást. Ezenkívül több labdanélküli mozgás kellene. Én így elsõre, laikusként, ebben látom a támadójáték gyengeségét. Télen csatárposzton kéne 1-2-t igazolni.

Ti is így láttátok?

ressy14
Gézukát? Akkor inkább vissza Gyuri bácsit.

Garancsi szezon közben nem hinném, hogy leváltaná ezt a portugál "Istent"...

Dum spiro, spero.

Én igen.Most láttam azt hetek óta elõször ,hogy akartak.Csak sajnos ez
az akarat nagyon kevés a gyõzelemhez,de mint láthattuk még a döntetlenhez is.Elképzelés nélkül futkároznak a pályán.Persze a Gyõr is rohadt gyenge volt,de azok legalább (sajnos)rúgtak 1 gólt.
Állítólag ha a 3.helynél rosszabb helyen végzünk õsszel hozzák a Mészõly Gézát.
szerencsére nem láttam a meccset

ressy14
Valaki látott pozitívumot a mai meccsen? Mert én keresve se találtam....

Dum spiro, spero.

elég lesz az idén ettõl a csapattól
minden jobb helyezés csak ajándék számomra

ressy14
Nyert a Kecskemét, tehát beelõztek minket. Õszintén szólva nem is sanszos, hogy visszaelõzzük õket az 5. helyért. Küzdünk az 5. helyért. Atyaisten....<#szomoru1>

Dum spiro, spero.

A vezetõk türelmesek.
Garancsi egy hónappal ezelõtt adott interjújában elhangzott véleménye nem hiszem, h változott volna bármit is.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

- Nem bizonytalanította el, hogy eddig edzõként csak az angol másodosztályban dolgozott, ahol nem ért el kiemelkedõ eredményeket, illetve, hogy a magyar közegben eddig nem voltak túl sikeresek a külföldi edzõk?
- Magyarországot nem lehet összehasonlítani Angliával, ahol a nagy küzdelemben sokszor már három vesztes meccs után kirúgnak egy edzõt. Én abból indultam ki, hova juthatok el Paulóval három év alatt, ehhez megkapja a bizalmat, nem fél év alapján fogom megítélni a munkáját, mert akkor bennem sem fognak bízni a támogatóink.

- A csapat most ötödik, és kilenc pont hátrányban van a listavezetõtõl. Mi az a legrosszabb helyezés, ami miatt mégis meggondolná magát?
- A kiesõ hely.

szabii98
Szóósza nemsokáig marad itt ha ezt így folytatja szvsz

I met God. She's black

förtelmes volt a tegnapi "játékunk"
5. helynél nem érdemlünk jobbat

ressy14
Sousa azt nyilatkozta, hogy még csapatot építünk. Kíváncsi leszek, mikorra lesz kész, nem hinném, hogy a vezetõk megvárnák, ha így folytatódik a teljesítmény.

Dum spiro, spero.

Ezt most nem láttam, de lehet, hogy nem is baj...

Viszont, ez a pofon jó lehet arra, hogy valami lényeges módosítást csináljon Sousa (taktikailag). A támadások nagyon leromlottak õsszel. Persze most az összefoglalóban a védekezést (is) szidták, de az már a Sturm ellen se volt jó...

ressy14
Néztétek a tegnapi meccsünket? bárcsak ne láttam volna...😞

Dum spiro, spero.

lehet, pont gyõrben jön a jó játék gyõzelemmel... 😄
de elõtte verjük meg a kecskemétet!

A tegnapi meccs eredményének örülök,de az viszont enyhén szólva nagyon aggaszt,hogy a játékunk egy fikarcnyit sem javult.
ressy14
akkor helyesebben fogalmazok: nem maradunk le tõlük, ha idegenben folytatni tudjuk a tegnapi eredményt, nem játékot, eredményt.

Következõ vendég meccsen irány Gyõr, jajj...
Ott lesz illõ bizonyítani.

Dum spiro, spero.

zárkózásról nem igazán beszélnék, amíg az elsõ 2 helyezett csak szökõévente bukik - sajnos 😉

ressy14
Keretbe foglaltunk egy rossz idegenbeli sorozatot. Végre valahára nyertünk vendégként. 3-ak vagyunk, zárkózunk fel a Lokihoz meg a Gyõrhöz.

<#wave>

A játékról inkább nem beszélnék. Csak annyit, hogy legközelebb ennyi kihagyott zicerrel nem ússzuk meg.

Dum spiro, spero.