1032
\'Vidi\'

FC Fehérvár (Videoton FCF)
  • ressy14
    tavaly gondolom még javarészt a csapat összekovácsolása zajlott, most meg az EL miatt nem állunk fel a legerősebb csapattal. Csak nehogy úgy járjunk mint a loki: kaposváron zakó, aztán kiesés a bate ellen.
  • pilboy
    az a baj, h tavaly is a szezon elejét b@sztuk el... és csak ezüst lett belőle. közel sem biztos, h ugyanolyan jó tavaszt produkálunk, mint tavaly
  • Rudee
    2-1-re nyertek.
  • Rudee
    Másfél héttel a meccs előtt azért még korai lenne rájuk készülni akár csak fejben is.
  • szabii98
    reménykedjünk a legjobban..a debrecen mit játszott?
  • ressy14
    Egy kínos vereség a kispesttől. A renato neto gyerekben meg semmi különlegeset nem látok. Ezt még egy akadémista is tudná hozni.

Remélem fejben már a törökök elleni meccsen voltunk, ott kell majd a jó teljesítmény. Csak hát a végelszámolásnál fontosak lehetnek ezek a pontok is.
  • szabii98
    jó ez :D
    itthonira mindenképpen megyek, és cél a továbbjutás ! :D
  • pilboy
    trabzonsport kaptuk
    oda sajnos nem fogok tudni menni
    a hannover, vagy a svájcik lettek volna jók szurkolói szempontból
  • DasIsFuck
    belga szupercsapat?:D
  • IXEMGabeo
    nagy grat a csapatnak. Nem gondoltam, hogy így elverik a belga szupercsapatot:)
  • Pelsodriver
    Most már a többi fehérvári se kényeskedjen, ezt a szerethető, tisztességes csapatot kellő számban, egy ilyen városhoz méltóan kell buzdítani, úgy, ahogy az ultrái teszik!!!
  • pilboy
    sztem, ha közeli csapat (német, olasz, svájc), akkor menne busz is
  • szabii98
    szerintem énis... megy ki csapatbusz, nem? egy inter meccsre tényleg kimennék :D itthon is meg idegenben is..és nem érdekes kit kapnánk :D
  • pilboy
    kiváncsi vok, kit kapunk, jó lenne vmi olasz csapat, oda mennék
  • szabii98
    Nem kell erőltetni.. :D:D:D
    a Gentet meg oda vissza verjük!! Következő forduló necces lesz, de meglehet a csoport...sajna nemvagyunk kiemeltek
  • pilboy
    oli és niko 2 góljával 3-0 ide belgiumban!!!! :D még van 20 perc :)
    ja és emberelőny
  • szabii98
    hát akkor hajrá vidi!
  • szabii98
    360°-os kamera a Gent elleni meccsről.
    Tök komoly :D
  • szabii98
    Jaja...viszont ha ők találnak előbb, akkor hamar össze is roppanhatunk :S szerintem Sousa inkább kihúzza döntetlenig, az biztosabb.. max 1-2 kontra
  • pilboy
    ha kint találnánk 1 gólt, igencsak növekednének az esélyeink...
  • szabii98
    Majd meglátjuk. Itt már tényleg az igazi kemény diók lesznek..De még nem is jutottunk tovább a belgákon, majd még 1 meccs lesz úgyhogy inkább neigyunk előre :D
  • ressy14
    *lokit
  • ressy14
    a young boys 1-2 éve simán kiütötte a loki, velük nem járnánk jól szerintem
  • szabii98
    Vannak ott azért könnyebb felek is, pl a Young Boys.
    Reménykedjünk a legjobbakban. A Loki meg kibekkeli a Bate-t :D
  • ressy14
    ne az intert kapjuk, hanem a liverpoolt. Ahogyan a fehéroroszok ellen játszottunk még a vidi is esélyesként indulna ellenük.

Arról nem is beszélve, hogy amikor a loki játszott vele a bl-ben, mindkétszer csak 1 góllal tudták megverni őket, azokat is csak úgy találták, a pool meg azóta csak lejtmenetben van.
  • szabii98
    bizony..Kövi kör viszont nagyon veszélyes lesz. Kis szerencsével talán meglehet . Az biztos, hogy akkor járnánk a legjobban ha pl az Inter jönne, tuti teltház lenne, akkor is ha 10-0ra vernének
  • IXEMGabeo
    ez szép volt a Viditől
  • szabii98
    Hoppá, nyertünk..!!!
    Hajrá Vidi, meglesz az kint is ;D :P
  • szabii98
    majdmeglátjuk..középpályás amúgy, és hát a középpályánk a bratistlava ellen nemvolt épp a legjobb.
    Holnap pedig 20:30kor játszik a csapat, hazaiban kezd.
    Az M2 fogja adni a Bate-DVSC után :D
  • ressy14
    az ára alapján jónak tűnik, messze ő lesz a legértékesebb nálunk. 1,5 m euró, a bozso meg csak 1 m
  • szabii98
    Renato Cardoso Porto Neto
    Sporting Lisszabon > Videoton
    1 év kölcsön
    szvsz ha lesz olyan jó mint Stopira akkor semmi gáz :D
  • szabii98
    K.A.A. Gent elemzés
  • szabii98
    na az mégjobb , akkor lehet elérném a buszom is hazafele :D
  • ressy14
    az EL meccsek drágábbak, igen. De tavaly a sturm ellen még drágábbak voltak.

Ha minden igaz, akkor a Zichy ligeti kivetítőn adni fogják a belgiumi meccsünket, ami fasza hangulatot sejtet, ha itthon jó eredményt érünk el az odavágón.
  • szabii98
    csak az El meccsek drágábbak 2x? mert úgy nézem, hogy nb1 meccsek maradtak a régiek...
    amúgy még ebben a hónapban(vasárnap) 1 meccs lesz:
    Videoton - Pápa 07.29 18:30 /Sport2/
    Aug. menetrend
    Videoton FC - K.A.A. Gent 08.02. 20:30
    Újpest FC - Videoton FC 08. 05. 15:30 /Duna TV/
    K.A.A. Gent - Videoton FC 08.09. 20:30
    Videoton FC - Budapest Honvéd FC 08.12. 15:30 /Duna TV/
    Egri FC - Videoton FC 08.19. 18:30 /Sport2/
    Videoton FC - Szombathelyi Haladás 08.25

Amelyiknél nincs adó, ott még ugye nem döntöttek hogy ki fogja adni, valszeg az El meccseket az M1 v M2/inkább, mert az m1 olimpiát ad/

Továbbá itt lesz még látható a további menetrend
  • szabii98
    Szerintem is, de azért a luxemburgi túra szerencsésebb lett volna :D
  • Zenszkij
    Szép volt fiúk! Sokan voltak kint, és meg is érte kimenni, végre egy szép magyar siker. TV-n keresztül is átjött a hangulat. Belgák ellen, ha nehezen is, de meglehet a továbbjutás.
  • ressy14
    a belgák ellen jó lenne legalább egy szűkös 1:0-át játszani és akkor még lenne esély a visszavágón. Ha itthon nem tudunk nyerni, idegenben nem hinném hogy menne.

A pápa ellen örömfocit akarok látni :)
  • szabii98
    tegnapi koreo:

• szabii98

én sajnos hétfőn lemaradtam a jegyvételről, a többi napon nem értem rá úgyhogy lehet teltház is volt.. úgy érzem van még potenciál a csapatban, képes lehet egy jó szereplésre