1032
\'Vidi\'

FC Fehérvár (Videoton FCF)
  • szabii98
    értem..na hát akkor, hajrá vidi. még kemény 1 óra 25 perc! :D
  • ressy14
    holnap, ma volt a bl, holnap az el
  • szabii98
    el csopi sorsolás mikor esedékes? reménykedjünk
  • pilboy
    megnyitották a másik sarokban lévő un. "ütközőszektort" is, ami közvetlen a vendégek melletti rész!!!
    HAJRÁ VIDI!!! kell a győzelem!
    nehéz lesz
  • szabii98
    és az probléma?:P
  • ressy14
    am már csak a J-be van jegy. Ott is csak 1-200
  • szabii98
    ma meccs tehát, jegy még kapható a vidi shopban, online és a stadion pénztárnál..sajnos megint nemjutok ki....na mindegy
    M2, 20:10 felvezető műsor, 20:30 kezdőrúgás
    Videoton-Trabzonspor , Székesfehérvár, Sóstói stadion
  • ressy14
    elakart menni ő is, a pénzt kellett volna értelmesebben felhasználni
  • szabii98
    Alvest is nagyon értelmes döntés volt elengedni anno :D
  • ressy14
    valami Alves kaliberű csatár jöhetne, aki megtudja magának csinálni a helyzeteket és be is lövi azokat
  • szabii98
    hát nemártana...mondjuk fogalmam nincs, hogy ki..Peric lehet jó lenne...de kölcsönben van ha minden igaz
  • ressy14
    még egy csatár is kellene...
  • szabii98
    Új igazolás!
    Korábbi Hertha, Omonia Nicosia és APOEL Nicosia játékos. Jóféle!
  • ressy14
    Sousa beszél és mutogat a saját játékosaihoz, erre odamegy a 4. spori és lebassza. Érdekes...

De paulo lehiggadhatna, minden meccsen nem kéne idő előtt elmennie :D

Kezdünk feljönni, de az első félidei vezetés sokat segítene nekünk, kevesebbet kéne görcsölni, megnyugodna a csapat és lazán hozhatnánk a meccseket.
  • szabii98
    legyen 3 hsz :P okés, akkor ezentúl beszúrom megint :-)
  • ressy14
    annyira azért nem nagy, majdnem akkora, amekkora a két hsz-ed nagysága :D
    nem kell semmit spoilereni, hacsaknem az eredményt tudod előre biztosan :D
  • szabii98
    hátha valakit zavar a kissé nagy kép.:)
  • ressy14
    bár azt nem értem miért spoilerbe rakod :D
  • ressy14
    ez a csatár nélküli felállás érdekes :D
  • szabii98
    dejó hogy elrontom...4 poszt egymás után
  • szabii98
    mai kezdőnk:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/526997_449461401743336_1900956952_n.jpg
  • szabii98
    most néztem meg, 18:15 sport2 illetve 3:00 sport1!
  • szabii98
    ahogyan játszottak, lehet csak altattak és vernek 5 gólt, de szerintem verhetőek. majd meglátjuk.
    Ma pedig szülinapom van, ergó mindenáron megverjük a Haladást!:P
    18:30, Sóstói Stadion
    Videoton-Haladás
  • ressy14
    az elején biztos beállunk inkább bekkelni, és kontrákkal operálunk majd. Az idő múlásával, ha a törökök nem rúgnak gólt, akkor mi is ki fogunk nyílni, nem hinném, hogy a büntetőkre játszanánk.
  • szabii98
    ők is támadni fognak, ez egyértelmű, mert ha kapunk egy gólt, akkor ugye 2-t kell rúgnunk már, ami majdnem lehetetlen.
    ezt célszerű lenne elkerülni , és talán fontosabb ezt elkerülni, minthogy gyorsan gólt szereznünk. persze, ha gyorsan lesz 2 gólunk, az már jobb helyzet
  • Rudee
    Törököknek is kell a gól, lesz lehetőség kontrára, hacsak nem lövik be az első lehetőségüket.
  • szabii98
    Sousa mondjuk inkább a védekezésre hagyatkozik többet, de nemtudom mi éri meg jobban, kitámadni avagy kivédekezni és talán tizenegyesekkel tovább jutni..mind a kettő eléggé lutri, de szerintem most kitámadunk és megpróbálunk alkotni valamit, biztos vagyok benne hogy teltház lesz
  • szabii98
    hát nem szabad gólt kapni. Walter mindent megtett, a kapus jól védett.
    Sanyi maradhat szerintem is, de azért volt 1 helyzete, amikor oda kapta a labdát és nemtudott megfordulni, akkor az agyam eldobtam :D
  • pilboy
    +1
    annyi kieggel, h megint sanyival fárasztanám a védelmet és walter helyett már lehet egy gyorsabb gyurcsónk a kontráknál
    sztem ez lehet a kulcs a tj-hoz
    de nem vunk előnyben ezzel a 0-0-val, hiszen, ha egy gólt kapunk, már nem elég az x
  • szabii98
    Szerintem nem volt rossz a taktika, játszhatnánk ilyet megint, csak pontosabban kellene előre lőni, walter-torghelle/niko-oliveira trió megtudná oldani.
  • ressy14
    Kíváncsi leszek Sousa milyen felfogásban játszatja majd a csapatot. A tovább jutáshoz gólt kéne lőnünk, eszeveszetten támadni így sem fogunk. Nehezebb meccs lesz, mint a kinti. De jobb helyzetkihasználással továbbléphetünk.
  • pilboy
    hatalmas respect a csapatnak! szép munka!
    kár, h a helyzeteinkből 1et nem használtunk ki. walternek volt 2 nagy lehetősége...
    az a baj, h eddig hazai pályán nyögvenyelősebbek vagyunk idén
  • szabii98
    A két Nikolics és Renato Neto állt be.
    Torghelle>Niko
    Sándor>Renato Neto
    Oliveira>U. Nikolics
    Jók voltunk, nagyon jók! Szegény loki eddig 0-1 :s
  • szabii98
    kezdő:
  • szabii98
  • ressy14
    Két új arc a csapattal edz, az egyik egy brazil belső védő , a másik egy csatár (róla nincs info).

Igazolás gyanús mind a kettő.
  • szabii98
    Sándor György: "Képesnek tartom a csapatot arra, hogy kiharcolja a továbbjutást"
  • pilboy
    csak a 2. félidőt láttam, de szégyen volt ez a teljesítmény
  • IXEMGabeo
    ja, de szépen megverették a bírók az Egert...mocskos munka volt ez a véleményem
  • szabii98
    A 3 pont a lényeg, nem pedig a meccsen történtek..