65
  • Flower
    #65
    Jobban szereti a vibrit mint a hapsikat! E héten volt az újságban!
  • nagi
    #64
    aki a kertésszel csalja a férjét
  • Flower
    #63
    Az melyik?
  • KILROY
    #62
    Eva Longoriat megbasznám
  • Flower
    #61
    Barátnőm mindig ezt nézi. Én nem szeretem, mert a nőket rossz útra tériti!
    Igy is sok a qrva.
  • Kuncsi
    #60
    Juhúúúúúú nahááááát dvd-ről még nem is hallottam!!!!
  • Cat #54
    fórum főlapjának bal felső sarkában kijelentkezel, majd kuncsi néven bejelentkezel
  • berger987
    #53
    Hellóka!
    Valaki segítsen nekem!
    Hogy tudok a Kuncsi nicknéven feljönni??mert mindig a tesóm berger987 nickje látszik csak
    Help
  • winnie
    #52
    a tele van-t úgy értem, hogy mindegyiken megy 5-5 értelmes, jó, sokak által elismert sorozat.

    persze, a tematikus csatornák mindig is igényesebbek voltak, de a discovery-n is van több reality, mint ahogy a natgeo-n is vannak gyenge filmek, de az össz színvonal magasabb, persze.

    warezben a sorozatokra utaltam (meg egy hazai tévéműsor letöltése nem vetélkedhet egy menő sorozatéval) - nyilván azokat a sorozatokat töltik le sokan, amik ennek a rétegnek bejönnek. az se véletlenen, hogy külföldön is azok a népszerű sorozatok, mint itthon.
  • Béla bácsi
    #51
    Hogy tele van, az túlzás, van néhány, én így mondanám. Tele a Nat Geo, Discovery etc van.
    Láttam már warezban megasztáros, győzikés cuccokat is, önmagában ezek a számok nem mérvadóak. Ez maximum azt bizonyítja, hogy rengeteg a szellemében (valóságban?) tízéves csitri.
  • winnie
    #50
    a tv2 és az rtl szerencsére tele van igényes sorozatokkal - talán ez az egyetlen tér, ahol jól állunk.

    nyilván olyan sorozatokat adnak le ekkora kampánnyal, amelyek sikerre számíthatnak. kint ez a 2 sorozat k* nagy siker volt - és ez nemcsak azamcsik baromsága persze, hisz a magyar warezolók között is ez a két tavalyi sorozat a legkedveltebb. (majd jövőre ugyanez a kampány lesz, gondolom, ha megjelenik itthon a prison break)
  • Béla bácsi
    #49
    Hát én azért kétkedéssel fogadok minden olyan sorozatot amit nem ismerek és a tv2 meg az rtl lead, pláne ekkora kampánnyal. Az ezeknél dolgozó emberek mintha tízéves csitri taknyok lennének. Lásd barátok közt, megasztár, big brother, ezeknél mindig az az érzés fog el, mintha nem is nézné a szerző a műsort például a korhatár miatt.
  • Teofil
    #48
    Áááá ... a Jóbarátok a legjobb sorozat, ami valaha készült...
    Utánna a sex és new york, a Lostból még egy részt se láttam, de engem nem fogott meg. A Barátok köztöt inkább hagyjuk; rémálom
  • beef
    #47
    "Nekem meg pont emiatt is tetszik a BSG...olyan mintha egy kézikamerával egy újságíró ott a "harctéren" filmezne és rögzítené az eseményeket..."
    Jah, ha így mutatták volna be, hogy tényleg ott van valaki, akkor megértem, bár akkor is kicsit kapkodó idegbeteg lehet az operatőr :)
    De az is lehet, hogy egy légykamera az egész :))))
  • tomoman182
    #46
    Nekem tetszik ez az sorozat tegnap megnéztem az első részét és nem rossz. A "feleségek" is jól néznek ki benne.A LOST-ról nem tok nyilatkozni mert csak az első részt láttam utánna valahogy lemeradtam róla,de viszont a "sima" C.S.I. az nagyon jó.Imádom.Bevallom őszintén hogy a barátok közt-et is szoktam nézni de mostanába egyre jobban ellaposodik.
  • winnie
    #45
    ja, iraki (bent van a heccsben, mi nem voltunk bent a 2x05-ben, szóval nem szerepelt. előtte meg szerepelt.)

    14 főszereplő van a sorozatban - most már 17. ja. mínusz 1. 16. egy rész ugye mindig 1 emberre épül. a szigeten foglalkoznak 1, talán 2 szállal - a "kétszálazás"-nál több nem szokott lenni egy sorozatban, így nyilván egyszerre nem lehet mindent mutatni, azt meg pláne botorság elvárni, hogy a parton ténfergő szereplők közül mindenki kapjon minden részben egy storyline-t. nem lehet ennyi mindent bezsúfolni egy részbe.
  • winnie
    #44
    Nekem az a fő bajom a Lost-tal, hogy egyáltalán nem következetes a történet vezetését illetően.

    az, hogy tetszik, nem tetszik az ízlés kérdése, de a következetességet _szerintem_ nem érheti szó. (ha valaki sorozatot kreál, akkor tudnia kell, hogy milyen irányba fog tovább menni - már a 2. részben tudták, hogy mi lesz abban a heccsben, amibe a 26. részbe mentek le) - dettó a következetességre utal, hogy a flashback-ek szinte mindig párhuzamba állíthatóak a mellékszálakkal (sziget titkai, stb)

    Egy csomó kérdés merült fel a nézőben az első részek után amikre máig sem kaptunk választ,

    naaa. ezen csodálkozol? ez a lényege az egésznek, ez mozgatja a sorozatot - ne mondd, hogy az elején nem tudtad, hogy ezekre csak a legvégén fogsz választ kapni. mindenki tudta az x-aktákban, hogy mulder nem fog az összeesküvés végére járni 3. részben és nem fogja az 5-6. évadra kideríteni, hogy kik vitték el a tesóját. (ellenkező esetben nem sorozat műfajról beszélnénk - a sorozatkoncepciókat szerintem nem érdemes a filmekével összevetni.

    sőt úgy tűnik már nem is fogunk. A forgatókönyv-írók szerintem tényleg arra apellálnak, elfelejtődik az egész mivel semmi értelmes magyarázatot nem tudtak találni arra,

    ezt csak te feltétlezed - lehet, hogy igaz, de ennek ellentmond az, hogy rengeteg mindent elárultak nekünk azóta.

    amúgy a nézők egyelőre nem tesznek le róla, a nézettség csak nő - bőven benne van még 3-4 évad. (nyilván, egy ponttól megindul majd a csökkenés)

    a jegesmedve-kérdésre (akárcsak a cápára) már megvan pár hete a válasz - szerintem ezt már mindenki tudja (aki szemfüles, az az 1x02-es részből is tudta már), mint ahogy a többi kérdésed egy részére is van válasz. (amúgy, ha az összesre választ kapnál, akkor nem lenne értelme folytatni a sorozatot - annak meg nem sok értelme lenne a készítők részéről)

    az igazi kérdései a sorozatnak és ezekre a válasz engem is valóban érdekel, hogy miért csukták le kate-et, mi történt jack feleségével, hogy került sawyer abba a szorult helyzetbe, mit tervezett claire a babával, mitől került tolószébe locke, stb. - ezek azok a kérdések, amikre még egyáltalán nincs válasz)

    az viszont tény, el kell ismerni, hogy a 2. évad 1-2 részében egyedül több választ kaptunk, mint az egész első évadban.

    ha választ akarsz - várd ki, valaki úgyis beírja a fórumba - ha meg tudod, hogy nem jön be a sorozat, akkor meg nyilván úgysem fogod nézni.

    mondandóm lényege:) lehet, hogy sokak szerint gyenge a lost - de az, hogy nem következetes, merész kijelentés lenne.
  • TommyGun
    #43
    Az IRAKI csávó az PL asszem a 2x4-ben pont a dokival kúszott a bázis alatt hogy kiderítsék mitől van mágnesesség a bázison...
    Én arra a futó gyerekre lennék kiváncsi hogy hova tünt...aki a bunkerban volt...letelt a 108 perc már rég grájöhetett vólna hogy most vagy megjavítottak valamit vagy nem történt semmi...
    Remélem a bunker hamarosan választ ad majd mindenre...viszont azt vedd már észre hogy itt jóval több van a szigeten mint a bunker az biztos...a bunker az csak 1 rejtéj de szerintem ennél jóval több a homály itten :)
  • archkoven
    #42
    Nekem az a fő bajom a Lost-tal, hogy egyáltalán nem következetes a történet vezetését illetően.
    Egy csomó kérdés merült fel a nézőben az első részek után amikre máig sem kaptunk választ, sőt úgy tűnik már nem is fogunk. A forgatókönyv-írók szerintem tényleg arra apellálnak, elfelejtődik az egész mivel semmi értelmes magyarázatot nem tudtak találni arra, hogy hogyan kerül jegesmedve és vaddisznó a trópusokra, mi vitte el a pilótát, a dinamitos jelenetnél mi vitte el az öreget, mit keres az a bunker azon a szigeten, honnan jött a gyermekrabló, hol dolgozik a dzsungelfodrász, hol bujkálnak a kurvák vagy hol osztják a brómos teát stb.
    Egyébként is hova a faszba tűnt már részek óta az iraki csávó??
    Egy értelmetlen helyben topogó gagyi lett az egész a második szériára. Nem tudom meddig tudják még ezt húzni míg a nézők végleg letesznek róla.
  • TommyGun
    #41
    Nekem meg pont emiatt is tetszik a BSG...olyan mintha egy kézikamerával egy újságíró ott a "harctéren" filmezne és rögzítené az eseményeket...
  • winnie
    #40
    ahhoz, hogy mosni tudjanak kéne valami folyó, tavacska vagy tenger is a közelben, nem?
  • #39
    Hallottál már a mosásról?
  • beef
    #38
    A Battlestar Galactica-ban is az idegesítő kamerarángások tudnak bosszantani, soha nem nyugszik meg. Ez pedig nagyon fárasztó, és egyáltalán nem jó húzás :(
    Bár, ha egy 7 éves gyerek fogta a kamerát, akkor megbocsájtható ;)
  • Cactus
    #37
    IGAZ!
  • DebilEvil
    #36
    A sorozat jo, de aki jot akar maganak az kihagyja a szinkronos verziot, totalis katasztrofa.
  • Broafka
    #35
    nagyon jó ez a sorozat :D
    tényleg díjat érdemel ;)
  • winnie
    #34
    de hát akkor miért nézed?
  • Inquisitor
    #33
    Ez a sorozat elég nézhető! :)
  • stepboy
    #32
    1ébként a Six Feet Under is nagyon yo ám!
  • valamit
    #31
    de az is lehet, hogy az lesz az utolsó rész, amibe lelövik a poént :)
    egyébként a Lost számomra idegesítő és unalmas. az állandó visszaemlékezések, amik helyenként olyan gagyik, hogy ott helybe fáj, meg a kamerarángatások, mondván ettől izgalmas... hááát, engem csak k.-ra idegesít, ja meg a zene, kb. ebbe a háromba össze tudom foglalni: sokkolónak mondott zene, izgalmasnak mondott kamerarángatások, és röhejesen morbid visszaemlékezések
    na meg vicces, mindenkinek jólnyírt szakálla van, a ruháikon koszt max. mutatóba lehet látni, stb-stb-stb.
  • Cactus
    #30
    Szex és NY. Ennél jobb nem is kell.
  • sysqo
    #29
    szerintem a legjobb: OUTER LIMITS a Cool TV-n...
  • beef
    #28
    A fák azért mozognak, mert a statiszták mozgatják a rendező utasítására.
    A pilótát pedig egy erős kötél kapta el, persze azt is statiszták húzták gyorsan a rendező utasítására.

    Remélem segítettem :)

    Valószínűleg nem is lesz jobb magyarázatuk, vagy abban reménykednek, hátha elfelejtik a végére a nézők :)
  • concrete
    #27
    én csak és kizárólag az ÉLETKÉPEK-et nézem

    sokkoló
  • winnie
    #26
    az másik sorozat - az a cool-on megy és "L-Word" a címe.
  • Derapo
    #25
    Ezek a csajok dugnak össze-vissza.Már jobb mint a LOST.
  • sajoati
    #24
    asszem azért örülnének az amerikaiak, ha ilyen feleségeik lennének. akár születettnek fordítjuk, akár hagyjuk desperate-nek...

    persze ez egy szórakoztató műsor, nem lehetett volna az usa-realitás 150 kilós mamikákat bepakolni. (nézzétek meg egyszer egy NASCAR közvetítést, a fanokat... súlyos -- szó szerint.)

  • FTeR
    #23
    te biztos minden könyvet az utcsó 2 lappal kezdesz...
  • winnie
    #22
    hogy érted, hogy akik látták végig?

    még senki nem látta végig. a sorozatnak még nincs vége, most is megy és senki sem tudja, hogy mitől mozognak a fák és mi kapta el a pilótát.
  • smv
    #21
    Én a Loszt rajongók miatt nem nézem a lostot. Nem igaz, hogy senki nem képes elmondani, akik már látták végig, hogy mia fenétől mozognak a fák, vagy, hogy mi kapta el az elejéna pilótát. Még a végén én is ilyen szemét g*ci leszek, így inkább abbahagytam.