Született feleségek - Végre itthon 2004 legnépszerűbb új sorozata

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ligend
Szerintem azert nezz majd meg belole 2-3 reszt. En sem kedvelem a sorozatokat, de ezt nem tudtam kihagyni. Meg valamikor tavasszal/nyaron jutottam hozza, es bar kisse csalodas a vege (igazabol nincs is vege...), azt hiszem, ha idom engedi, megnezek par reszt a magyar valtozatbol is. Bar ha Liptai Klaudia lesz a narrator (az a bizonyos feleseg, aki az elso 5 percben lovi fobe magat, de megis vegig o kommentalja az esemenyeket), marpedig nagyon ugy tunik, akkor mar esett egy fel pontot a szinkronos valtozat a szememben.

Egy szo mint szaz, szerintem nezzetek meg 1-2 reszt vegig.

A Barátok közt és társai nagyon gázok. De az amerikai sorozatok visznek mindent. Fõleg Lost, Battlestar Galactica, Invasion és hogy a CSI -t ki ne hagyjam a sorból.

sorry a duplázásért 😊

hülye sorozatok , najó a Lost meg a Barátok Közt az jó, azokat megnézem de semmi mást !

hülye sorozatok , najó a Lost meg a Barátok Közt az jó, azokat megnézem de semmi mást !

Nekem bejött amit láttam; de CSI valóban visz mindent!😊

Nyomja meg a piros gombot; és nyugodjon békében!

SuperCow
mitöl olyan jo ez a feleséges sorozat?
a LOST ot is unom.
Szeretünk RAymond az jo..
C.S.I. + Stargate,, visz mindent 😊

egyszer nagyon el fogok esni de addig is he he...

Ez a sorozat kiraly, bar a masodik evad eleg langyin kezdodik.

bld
az a szeretünk raymond sztem nagyon gáz......

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

Akkor yol sejtettem, h még mindig a Helyszínelõk a legnézettebb odakint, és csak sarkítanak, mint mindig. Az idei Emmy csúcstartó is a Szeretünk Raymond volt, ha yol emlékszem - persze a két reklám csatorna csak a "saját" sorozatát hypolta...

Nyomja meg a piros gombot; és nyugodjon békében!

← ElőzőOldal 2 / 2