65
-
scooterbr #20 Igazad van. A sziget csak körítés. -
Mice #19 :) a bsg és az sg atlantica miatt volt, hogy napokig nem aludtam a nyári hónapokban :) ők tényleg ütnek mindent!!
én a barátok közttel úgy vagyok hogy 2-3 havonta látok egy részt, megismerek 1-2 új szereplőt, de majdhogynem minden szereplő tök ugyanott tart mint előtte :) -
winnie #18 mér? szerintem jól sikerült megmutatni több szemszögből az eseményket. csak jin fogságba esését hiányoltam. -
FTeR #17 a lost 2. évadjának első 3 része tiszta röhely. a történettel nincs gond, de a történet vezetése katasztrófális. -
FTeR #16 a bal középső képen lévő nő egy horror vagy milyen filmben játszott egyszer, azóta a hideg kiráz ha meglátom, pedig már nem is tudom mi volt a szerepe. -
winnie #15 A sok visszaemlékezés is egyre érdektelenebb, az utóbbi részekben a visszaemlékezések egyetlen célja a műsoridő kitöltése,
ezzel nem értek egyet, hiszen ld. 2x04 - meg a sorozat lényege mindig a visszaemlékezések voltak - a sziget csak körítés. -
winnie #14 mindenki tudja, hogy ami tavaly a lost volt, az idén a prison break.
az is nyilván elromlik majd valamikor, akkor majd lesz valami jövőre:) -
#13 Joey, Lost, My name is Earl, Prison Break, Invasion, Smallville.. Ezek a tutik.. -
#12 Battlestar Galactica -
archkoven #11 A Lost szerintem igen erősen indult, de később egyre szétszórtabbá, értelmetlenebbé vált az egész. A sok visszaemlékezés is egyre érdektelenebb, az utóbbi részekben a visszaemlékezések egyetlen célja a műsoridő kitöltése, egyáltalán nem viszik előbbre a cselekményt, öncélúakká váltak.
Ráadásul a történet is ellaposodott teljesen: a legutóbbi (2. széria 5. része) mindössze arról szól, hogy a sárga picsa elvesztette a jegygyűrűjét és a film végére megtalálta.
Azelőtt gyáltalán nem szoktam sorozatokat nézni, mostanában viszont mégis rákaptam.
Nézzétek meg a Prison Break-et, százszor szórakoztatóbb és profibb mint a Lost, érdekesebbek, és főleg sokkal életszerűbbek a szereplők, nem minden fekete és fehér mint a sorozatok nagy részében.
Szóval a Prison Break-et mindenképp ajánlom, abban garantálom nem fogtok csalódni. -
#10 Szerintem azert nezz majd meg belole 2-3 reszt. En sem kedvelem a sorozatokat, de ezt nem tudtam kihagyni. Meg valamikor tavasszal/nyaron jutottam hozza, es bar kisse csalodas a vege (igazabol nincs is vege...), azt hiszem, ha idom engedi, megnezek par reszt a magyar valtozatbol is. Bar ha Liptai Klaudia lesz a narrator (az a bizonyos feleseg, aki az elso 5 percben lovi fobe magat, de megis vegig o kommentalja az esemenyeket), marpedig nagyon ugy tunik, akkor mar esett egy fel pontot a szinkronos valtozat a szememben.
Egy szo mint szaz, szerintem nezzetek meg 1-2 reszt vegig. -
scooterbr #9 A Barátok közt és társai nagyon gázok. De az amerikai sorozatok visznek mindent. Főleg Lost, Battlestar Galactica, Invasion és hogy a CSI -t ki ne hagyjam a sorból.
-
ponty1 #8 sorry a duplázásért :) -
ponty1 #7 hülye sorozatok , najó a Lost meg a Barátok Közt az jó, azokat megnézem de semmi mást ! -
ponty1 #6 hülye sorozatok , najó a Lost meg a Barátok Közt az jó, azokat megnézem de semmi mást ! -
stepboy #5 Nekem bejött amit láttam; de CSI valóban visz mindent!:)
-
#4 mitöl olyan jo ez a feleséges sorozat?
a LOST ot is unom.
Szeretünk RAymond az jo..
C.S.I. + Stargate,, visz mindent :) -
Nyiri #3 Ez a sorozat kiraly, bar a masodik evad eleg langyin kezdodik. -
#2 az a szeretünk raymond sztem nagyon gáz...... -
stepboy #1 Akkor yol sejtettem, h még mindig a Helyszínelők a legnézettebb odakint, és csak sarkítanak, mint mindig. Az idei Emmy csúcstartó is a Szeretünk Raymond volt, ha yol emlékszem - persze a két reklám csatorna csak a "saját" sorozatát hypolta...