65
  • scooterbr
    Igazad van. A sziget csak körítés.
  • Mice
    :) a bsg és az sg atlantica miatt volt, hogy napokig nem aludtam a nyári hónapokban :) ők tényleg ütnek mindent!!

én a barátok közttel úgy vagyok hogy 2-3 havonta látok egy részt, megismerek 1-2 új szereplőt, de majdhogynem minden szereplő tök ugyanott tart mint előtte :)
  • winnie
    mér? szerintem jól sikerült megmutatni több szemszögből az eseményket. csak jin fogságba esését hiányoltam.
  • FTeR
    a lost 2. évadjának első 3 része tiszta röhely. a történettel nincs gond, de a történet vezetése katasztrófális.
  • FTeR
    a bal középső képen lévő nő egy horror vagy milyen filmben játszott egyszer, azóta a hideg kiráz ha meglátom, pedig már nem is tudom mi volt a szerepe.
  • winnie
    A sok visszaemlékezés is egyre érdektelenebb, az utóbbi részekben a visszaemlékezések egyetlen célja a műsoridő kitöltése,

ezzel nem értek egyet, hiszen ld. 2x04 - meg a sorozat lényege mindig a visszaemlékezések voltak - a sziget csak körítés.
  • winnie
    mindenki tudja, hogy ami tavaly a lost volt, az idén a prison break.

az is nyilván elromlik majd valamikor, akkor majd lesz valami jövőre:)
  • robrose
    Joey, Lost, My name is Earl, Prison Break, Invasion, Smallville.. Ezek a tutik..
  • HuAn82
    Battlestar Galactica
  • archkoven
    A Lost szerintem igen erősen indult, de később egyre szétszórtabbá, értelmetlenebbé vált az egész. A sok visszaemlékezés is egyre érdektelenebb, az utóbbi részekben a visszaemlékezések egyetlen célja a műsoridő kitöltése, egyáltalán nem viszik előbbre a cselekményt, öncélúakká váltak.
    Ráadásul a történet is ellaposodott teljesen: a legutóbbi (2. széria 5. része) mindössze arról szól, hogy a sárga picsa elvesztette a jegygyűrűjét és a film végére megtalálta.

Azelőtt gyáltalán nem szoktam sorozatokat nézni, mostanában viszont mégis rákaptam.
    Nézzétek meg a Prison Break-et, százszor szórakoztatóbb és profibb mint a Lost, érdekesebbek, és főleg sokkal életszerűbbek a szereplők, nem minden fekete és fehér mint a sorozatok nagy részében.
    Szóval a Prison Break-et mindenképp ajánlom, abban garantálom nem fogtok csalódni.
  • Ligend
    Szerintem azert nezz majd meg belole 2-3 reszt. En sem kedvelem a sorozatokat, de ezt nem tudtam kihagyni. Meg valamikor tavasszal/nyaron jutottam hozza, es bar kisse csalodas a vege (igazabol nincs is vege...), azt hiszem, ha idom engedi, megnezek par reszt a magyar valtozatbol is. Bar ha Liptai Klaudia lesz a narrator (az a bizonyos feleseg, aki az elso 5 percben lovi fobe magat, de megis vegig o kommentalja az esemenyeket), marpedig nagyon ugy tunik, akkor mar esett egy fel pontot a szinkronos valtozat a szememben.

Egy szo mint szaz, szerintem nezzetek meg 1-2 reszt vegig.
  • scooterbr
    A Barátok közt és társai nagyon gázok. De az amerikai sorozatok visznek mindent. Főleg Lost, Battlestar Galactica, Invasion és hogy a CSI -t ki ne hagyjam a sorból.
  • ponty1
    sorry a duplázásért :)
  • ponty1
    hülye sorozatok , najó a Lost meg a Barátok Közt az jó, azokat megnézem de semmi mást !
  • ponty1
    hülye sorozatok , najó a Lost meg a Barátok Közt az jó, azokat megnézem de semmi mást !
  • stepboy
    Nekem bejött amit láttam; de CSI valóban visz mindent!:)
  • SuperCow
    mitöl olyan jo ez a feleséges sorozat?
    a LOST ot is unom.
    Szeretünk RAymond az jo..
    C.S.I. + Stargate,, visz mindent :)
  • Nyiri
    Ez a sorozat kiraly, bar a masodik evad eleg langyin kezdodik.
  • bld
    az a szeretünk raymond sztem nagyon gáz......
  • stepboy
    Akkor yol sejtettem, h még mindig a Helyszínelők a legnézettebb odakint, és csak sarkítanak, mint mindig. Az idei Emmy csúcstartó is a Szeretünk Raymond volt, ha yol emlékszem - persze a két reklám csatorna csak a "saját" sorozatát hypolta...