Százmilliomodik letöltését ünnepli a Firefox
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A cikk (meg a kép) simán mehetett volna a fõoldalra. <#ravasz1>#ravasz1>
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
Ajánlom elolvasni a 3-as hsz-emet 😊
Azaz, ha alapból Firefox lenne a böngészõ, hányan töltenének le explorert? 😊
Hiszen tudjuk jól, a felhasználók 80%-a olyan süket mint az ágyú, hát persze hogy nem rak fel mást ha fingja sincs hogy hogy kell, meg jaj még azt is megtanulni..? 😊
Azaz, ha alapból Firefox lenne a böngészõ, hányan töltenének le explorert? 😊
Hiszen tudjuk jól, a felhasználók 80%-a olyan süket mint az ágyú, hát persze hogy nem rak fel mást ha fingja sincs hogy hogy kell, meg jaj még azt is megtanulni..? 😊
a számok nem csalókák, csak azt mutatják, hogy a Firefox mégsem olyan jó .... letöltötték sokan de csak kevesen használják.
tulajdonképpen titkolniuk kellene.
tulajdonképpen titkolniuk kellene.
Csalokák a számok a tény, mivel én is letöltöttem párszor😊 páe év mulva lesz hogy 1.milliárd letöltés, de még mindig 10% alatti részedés😊 a másik meg nem értem, ezt win miatt alapbol IE, baromságot, aki akarja leszedni a FF-et tök mind1, milyen OS e...van, szerintem😊
Elnézést a Sorokért:)
ez a letöltés dolog cseles egy kicsit.
én nem szeretem, nem használom de letöltöttem vagy 20-szor (0.7, 0.8, 0.9, 1.01,1.03,1.04,1.05,1.07, 1.5beta1, 15beta2), néha többször is mert letöröltem, más gépen dolgoztam, kipróbáltam megint, stb, stb.
szerintem jelenleg a legvonzóbb benne a nem a microsoft csinálta feature. és most hogy az abszolut biztonságos mítosz kezd megdölni akkor tényleg szükség van arra hogy egy ilyen szép nénit is kapjak hozzá ha azt akarják hogy használjam.
én nem szeretem, nem használom de letöltöttem vagy 20-szor (0.7, 0.8, 0.9, 1.01,1.03,1.04,1.05,1.07, 1.5beta1, 15beta2), néha többször is mert letöröltem, más gépen dolgoztam, kipróbáltam megint, stb, stb.
szerintem jelenleg a legvonzóbb benne a nem a microsoft csinálta feature. és most hogy az abszolut biztonságos mítosz kezd megdölni akkor tényleg szükség van arra hogy egy ilyen szép nénit is kapjak hozzá ha azt akarják hogy használjam.
szexi böngészõ az nem kifejezés<#beka2>#beka2>
Intel Pentium 3.0Ghz Abit ic-7 G, Geforce 6800, 512 Ram [nem sokáig]
Szerintem FIREFOX a legjöbb böngészõ<#eljen>#eljen>
Intel Pentium 3.0Ghz Abit ic-7 G, Geforce 6800, 512 Ram [nem sokáig]
Ha jók az infóim, akkor külön letöltésnek minõslü a különbözõ verziók letöltése is. Én már leszedtem sokadmagammal együtt a firefox 1.01,1.03,1.04,1.05,1.07,stb. verzókat, sõt szerintem a legtöbbünk eleve a legfrisebbet általában letölti, ami személyenként 4-5 letöltést is jelenthet, pedig csak a frissítés miatt szedjük le.
Ha a 100 milliót elosztom mondjuk ezáltal 5-el, akkor mindjárt csak 20 millió letöltéssel lehet számolni, sõt még valószínüleg ez is több. Ezzel nem bántani akarom õket, mivel én is használója vagyok a FF-nak, csak hát ezek a számok nem helyesek így.
Ha a 100 milliót elosztom mondjuk ezáltal 5-el, akkor mindjárt csak 20 millió letöltéssel lehet számolni, sõt még valószínüleg ez is több. Ezzel nem bántani akarom õket, mivel én is használója vagyok a FF-nak, csak hát ezek a számok nem helyesek így.
Nem értem hogy a kép hogy jön a cikkhez, helyesebben az a nénike lenge valamiben, de jól mutat.
Mindenesetre nem merek belegondolni mi lesz ha legközelebb a itt egy cikk pl. a számítógépes joystickokról fog szólni... 😊
Végülis 100%-os a firefox részesedése úgy, hogy alapból explorer böngészõt tartalmaz az "oprendszer" sosem lesz. Viszont erõsen érdekelne, hogy ha az "oprendszer" eleve firefoxot tartalmazna, vajon hányan raknának rá explorert?
Mindenesetre nem merek belegondolni mi lesz ha legközelebb a itt egy cikk pl. a számítógépes joystickokról fog szólni... 😊
Végülis 100%-os a firefox részesedése úgy, hogy alapból explorer böngészõt tartalmaz az "oprendszer" sosem lesz. Viszont erõsen érdekelne, hogy ha az "oprendszer" eleve firefoxot tartalmazna, vajon hányan raknának rá explorert?
Húha. Nem sejtettem, hogy ezek a Firefox programozó lányok nemcsak a kódoláshoz értenek. Most már elmondhatjuk, hogy a FF nemcsak egy jó böngészõ, hanem szexi böngészõ is - vita nincs 😊