337
Vajon miért romlottak a szupermarketben kapható élelmiszerek?
  • Yossarian
    az a gond, hogy ez van az áruházban, de képzelhetitek, hogy mik vannak feldolgozás közben. Van olyan ismerősöm, aki a picknél dolgozott karbantartóként még az ántivilágban. Olyanokat mesélt, hogy az ember gyomra kifordul. Meg egyszer egy ÁNTSZ-es csaj mesélte valami tanfolyamon, hogy pl az őrölt paprikának van egy olyan paramétere, hogy megengedett legnagyobb szőrtartalom. lehet fantáziálni, hogy a paprikának mije szőrös... :-/
  • JGTC
    ismerem jó hely
  • St
    ez elég brutál.

kecskeméti auchanban nyaranta verebek vannak (!)
  • CodeRed
  • Caby
    sziasztok nekem is van egy érdekes sztorim.... A soroksári tescoban esett meg az eset, mikor is zöldséges pultnál kolbászoltam és láttam szaladni egy egérkét, erre szóltam egy illetékesnek hogy mit láttam. Erre ő illedelmesen elmagyarázta hogy az biztos nem az volt, az valószínüleg krumpli lehetett vagy valami darabka... Hát nem tudom elég valószínűtlennek látom hogy a krumpli vagy valami darabka szalad a földön és egyszercsak irányt változtatva felszalad az állványon be a répák közé. No de ők tudják... Oda sem megyek többet.
  • Frosty01
    hehh érdekes történetek. egyszer a TeScOs pénztárosnő beszélt le minket a tescos egyszerirható cd-rom-ról.... szal a dolgozók is emberek néha néha, nem őket kell hibáztatni hanem a főnököket akik sz@rnak arra hogy mijen cuccot dobnak piacra mert ŐK megtehetik hogy rendelnek luxusboltokból vagy normális de drága helyekről maguknak akármit.....
  • gergod
    Csak kelet európában szar a tesco
    Londonban a tesco kicsit más. Olyan irtó finom tesco- hússalátát ettem ott, tömény sűrű, tele hússal. Csakhát ott arra van kereslet.
  • Yossarian
    nemsoká mi is vágunk. kettőt is :)
  • fifi
    "szal elvileg mi egy oldalon állnánk."
    hát ja... :)

küldjek kolbászt? _D
  • Yossarian
    nem is magyaráztam neked, sztem félreértettél valamit.

Oszlassuk el! #89-ben magyrázol az áruházi dzsuváról, majd leírod, hogy ti is inkább vesztek egy sertéstelepről disznót.

Erre Cat beszól neked, hogy az a telepi disznó mennyi mesterséges szarral van etetve. Erre én megkérdem Cat-et, hogy szerinte a tescos nem tápot evett-e? ezzel arra céloztam, hogy a az olcsón beszerzett tescos húsról inkább elhiszem, hogy tele van tömve tömegnövelőkkel és hasonlókkal mint a te telepi malackád... szal elvileg mi egy oldalon állnánk. :D
  • fifi
    sztem ezt pont nem nekem kellene elmagyaráznod...
    akkor máshogy mondom: nem feltétlenül a Tesco bűne csak a forgalomba került dzsuva. A felelősség ott van a termelő vállán ugyanúgy...
    én erre próbáltam célozni.

sry
  • Yossarian
    oké, igaz, sarkítottam. De nem is értem miért vitázol velem, mert pár hozzászólással még te írtad, hogy párizsit max a labradorotok eszik, most meg én magyarázkodjak neked, hogy miért szar a tescoban árult tápos csirke ill disznó húsa a hazaihoz képest?

• fifi
    "miből gondolod, hogy a legolcsóbb csirke a legjobb takarmányt ette?"

már megbocsáss, de miből olvastad ezt ki, hogy ezt gondolom? ez elég durva sarkítás...
  • Yossarian
    akkora fátyolpenésszel borított sebek vannak néha az oldalukon, hogy csodálom, hogy nem jelentették még fel őket az állatvédők.
  • Yossarian
    úgy van. A tesco érdeke az olcsóság. Ehhez a legolcsóbb beszállítóktól kell vásárolnia. Csak azt nem vágom, hogy miből gondolod, hogy a legolcsóbb csirke a legjobb takarmányt ette?
  • Prank
    legalább az akváriumban úszkáló pontyok még frissnek tűnnek
  • fifi
  • djdac
    kérlek gyertek a foler.sytes.net hubra !
  • fifi
    sztem meg a tesco érdeke=vásárló érdeke
    ami errefelé jelen körülmények között az olcsóság...

de ezt lehet én gondolom rosszul
  • Yossarian
    megint megkérdezem, szerinted a tescos nem azt ette életében?
    A tesco érdeke, hogy a legolcsóbb szart vegye meg, mert az is elfogy, ergo ugyanazt, vagy még szarabb tápot evett a tenyésztőnél. Bár dicséretükre legyen mondva, hogy mire megveszed a húst, már lehet, hogy ecetes vízben is megmosták neked és párszor át is csomagolták
    ;-)
  • dodgecharger
  • Falconer
    Tesco az itt Budapesten is egy lepra hely.
  • fifi
    azért táp és táp között is van különbség

nem mondom meg melyik cégnél láttam, de a 2,5-3hónapos szárnyas ha hiszed, ha nem már vágósúlyú, köszönhető a szteroidoknak, és egyéb finomságoknak...
    ezzelszemben pl. nagyfater otthon a saját kukoricából darál tápot.
  • Yossarian
    mer a tescos nem tápot evett? És a tetejébe még gusztustalan is...
  • fifi
    egyébként bocs a hangnemért... :)
    tehát nagyjából tudom mit szabad, és mit nem elvinni/levágni/ellopni/megenni...
    de itt/kelet Mo./ azért a háztáji még megbízható.
  • fifi
    "gondolom tudod hogy "
    gondolom tudod, hogy nem vagyok hülye, és nem a levegőbe beszélek, ezért olyan disznót hozok el, ami direkt családi célra van hízlalva, legfőképp mert a telep apósomé/is/
  • Nadi
    Nálunk(Debrecen) elég koszos a Tesco, viszont a Cora elég tiszta:D
  • F1re
    nem tescos volt :D de amugy ja
  • Falconer
    Gazdaságos volt, nem olcso :D Adtak a sajthoz ajándékba penészet is
  • Falconer
    Baracklé is tök jó, meg a majonéz.
  • F1re
    tescoban van a kajas sorok oldalan mindig akcio marmint a sorr vegenel na es multkor sajtkremek voltak kint vetunk 3 darabot mert olcso vot :D na hazamegyunk kibotjuk es alt a penesz a sajtba mar ertem miert volt olcso :)

• Falconer
    Salgótarján, Gyözike rulz :D
  • forza milan
    Akkor gyertek bea SAlgótarjáni Tescoba,örület,ráadásul több ezrekkel basszák át az emberek agyát,minket nem egyszer átbasztak...
  • [Walaki]D`Lair
    jó, csak mondom hogy egerben van azért más is...:))
  • CodeRed
    hihi..Lidl-t úgy emlegetik mint azt a helyet, ahol európa szemetét árulják.Állítólag németországból menniük kellett!
  • [Walaki]D`Lair
    ott van szemben a Lidl
  • [Walaki]D`Lair
    Uh...ha véleményed szerint az egri koszos, gyere el egyszer hozzánk a fogarasi útiba...na az hányinger...
  • Punker
    hát mivel Egerben más nincs így néha kénytelen vagyok bemenni.
  • forza milan
    Salgótarjáni vagy?Itt olyan tiszta szégyen a TEsco!
  • mrzed001
    Vagy te nem voltál még itt :)))