337
Vajon miért romlottak a szupermarketben kapható élelmiszerek?
-
#137 az a gond, hogy ez van az áruházban, de képzelhetitek, hogy mik vannak feldolgozás közben. Van olyan ismerősöm, aki a picknél dolgozott karbantartóként még az ántivilágban. Olyanokat mesélt, hogy az ember gyomra kifordul. Meg egyszer egy ÁNTSZ-es csaj mesélte valami tanfolyamon, hogy pl az őrölt paprikának van egy olyan paramétere, hogy megengedett legnagyobb szőrtartalom. lehet fantáziálni, hogy a paprikának mije szőrös... :-/ -
#136 ismerem jó hely -
#135 ez elég brutál.
kecskeméti auchanban nyaranta verebek vannak (!) -
#134 -
#133 sziasztok nekem is van egy érdekes sztorim.... A soroksári tescoban esett meg az eset, mikor is zöldséges pultnál kolbászoltam és láttam szaladni egy egérkét, erre szóltam egy illetékesnek hogy mit láttam. Erre ő illedelmesen elmagyarázta hogy az biztos nem az volt, az valószínüleg krumpli lehetett vagy valami darabka... Hát nem tudom elég valószínűtlennek látom hogy a krumpli vagy valami darabka szalad a földön és egyszercsak irányt változtatva felszalad az állványon be a répák közé. No de ők tudják... Oda sem megyek többet. -
#132 hehh érdekes történetek. egyszer a TeScOs pénztárosnő beszélt le minket a tescos egyszerirható cd-rom-ról.... szal a dolgozók is emberek néha néha, nem őket kell hibáztatni hanem a főnököket akik sz@rnak arra hogy mijen cuccot dobnak piacra mert ŐK megtehetik hogy rendelnek luxusboltokból vagy normális de drága helyekről maguknak akármit..... -
#131 Csak kelet európában szar a tesco
Londonban a tesco kicsit más. Olyan irtó finom tesco- hússalátát ettem ott, tömény sűrű, tele hússal. Csakhát ott arra van kereslet. -
#130 nemsoká mi is vágunk. kettőt is :) -
#129 "szal elvileg mi egy oldalon állnánk."
hát ja... :)
küldjek kolbászt? _D -
#128 nem is magyaráztam neked, sztem félreértettél valamit.
Oszlassuk el! #89-ben magyrázol az áruházi dzsuváról, majd leírod, hogy ti is inkább vesztek egy sertéstelepről disznót.
Erre Cat beszól neked, hogy az a telepi disznó mennyi mesterséges szarral van etetve. Erre én megkérdem Cat-et, hogy szerinte a tescos nem tápot evett-e? ezzel arra céloztam, hogy a az olcsón beszerzett tescos húsról inkább elhiszem, hogy tele van tömve tömegnövelőkkel és hasonlókkal mint a te telepi malackád... szal elvileg mi egy oldalon állnánk. :D -
#127 sztem ezt pont nem nekem kellene elmagyaráznod...
akkor máshogy mondom: nem feltétlenül a Tesco bűne csak a forgalomba került dzsuva. A felelősség ott van a termelő vállán ugyanúgy...
én erre próbáltam célozni.
sry -
#126 oké, igaz, sarkítottam. De nem is értem miért vitázol velem, mert pár hozzászólással még te írtad, hogy párizsit max a labradorotok eszik, most meg én magyarázkodjak neked, hogy miért szar a tescoban árult tápos csirke ill disznó húsa a hazaihoz képest?
-
#125 "miből gondolod, hogy a legolcsóbb csirke a legjobb takarmányt ette?"
már megbocsáss, de miből olvastad ezt ki, hogy ezt gondolom? ez elég durva sarkítás... -
#124 akkora fátyolpenésszel borított sebek vannak néha az oldalukon, hogy csodálom, hogy nem jelentették még fel őket az állatvédők. -
#123 úgy van. A tesco érdeke az olcsóság. Ehhez a legolcsóbb beszállítóktól kell vásárolnia. Csak azt nem vágom, hogy miből gondolod, hogy a legolcsóbb csirke a legjobb takarmányt ette? -
Prank #122 legalább az akváriumban úszkáló pontyok még frissnek tűnnek -
#121 -
djdac #120 kérlek gyertek a foler.sytes.net hubra ! -
#119 sztem meg a tesco érdeke=vásárló érdeke
ami errefelé jelen körülmények között az olcsóság...
de ezt lehet én gondolom rosszul -
#118 megint megkérdezem, szerinted a tescos nem azt ette életében?
A tesco érdeke, hogy a legolcsóbb szart vegye meg, mert az is elfogy, ergo ugyanazt, vagy még szarabb tápot evett a tenyésztőnél. Bár dicséretükre legyen mondva, hogy mire megveszed a húst, már lehet, hogy ecetes vízben is megmosták neked és párszor át is csomagolták
;-) -
#117 -
#116 Tesco az itt Budapesten is egy lepra hely. -
#115 azért táp és táp között is van különbség
nem mondom meg melyik cégnél láttam, de a 2,5-3hónapos szárnyas ha hiszed, ha nem már vágósúlyú, köszönhető a szteroidoknak, és egyéb finomságoknak...
ezzelszemben pl. nagyfater otthon a saját kukoricából darál tápot. -
#114 mer a tescos nem tápot evett? És a tetejébe még gusztustalan is... -
#113 egyébként bocs a hangnemért... :)
tehát nagyjából tudom mit szabad, és mit nem elvinni/levágni/ellopni/megenni...
de itt/kelet Mo./ azért a háztáji még megbízható. -
#112 "gondolom tudod hogy "
gondolom tudod, hogy nem vagyok hülye, és nem a levegőbe beszélek, ezért olyan disznót hozok el, ami direkt családi célra van hízlalva, legfőképp mert a telep apósomé/is/ -
Nadi #111 Nálunk(Debrecen) elég koszos a Tesco, viszont a Cora elég tiszta:D -
F1re #110 nem tescos volt :D de amugy ja -
#109 Gazdaságos volt, nem olcso :D Adtak a sajthoz ajándékba penészet is -
#108 Baracklé is tök jó, meg a majonéz. -
F1re #107 tescoban van a kajas sorok oldalan mindig akcio marmint a sorr vegenel na es multkor sajtkremek voltak kint vetunk 3 darabot mert olcso vot :D na hazamegyunk kibotjuk es alt a penesz a sajtba mar ertem miert volt olcso :)
-
#106 Salgótarján, Gyözike rulz :D -
#105 Akkor gyertek bea SAlgótarjáni Tescoba,örület,ráadásul több ezrekkel basszák át az emberek agyát,minket nem egyszer átbasztak... -
[Walaki]D`Lair #104 jó, csak mondom hogy egerben van azért más is...:)) -
#103 hihi..Lidl-t úgy emlegetik mint azt a helyet, ahol európa szemetét árulják.Állítólag németországból menniük kellett! -
[Walaki]D`Lair #102 ott van szemben a Lidl -
[Walaki]D`Lair #101 Uh...ha véleményed szerint az egri koszos, gyere el egyszer hozzánk a fogarasi útiba...na az hányinger... -
#100 hát mivel Egerben más nincs így néha kénytelen vagyok bemenni. -
#99 Salgótarjáni vagy?Itt olyan tiszta szégyen a TEsco! -
#98 Vagy te nem voltál még itt :)))