Romlott kaját a teszkóból
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
{ V Á Á } silkroad: lvl 11
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
a mcdonaldsról annyit, hogy ha (fõleg este a mcdriveban mikor kinnt vagy és kevés a vendég, már mindenki fáradt) mocskosul lekezelõen beszélsz az alkalmazottakkal, akik minimálbérért güriznek meg túlóráznak is ha úgy adódik ebben a szar állásban, fõleg éjszakai beosztásban, akkor igen, lehet rá számítani hogy megbuherálják a kajádat. ott is dolgozott pár barátom, tudom mi folyik ott. csak azzal basznak ki aki geciskedik, de azzal nagy valószínûséggel igen
1. Elõállítás techológia messze különbözõ lehet nem? Ott figyelnek, arra is, itt meg nem, vagy még is? Tán nem állsz ott egésznap és figyeled, hogy készítik a kaját nem?
2. Nem vezettek be semmit, ez EU ISO szabvány, nem egy cég érdeme. Alkalmazták, vagy próbálták, más tészta.
3. Aligha. Míg egy kis étterembe a minõség és nem a mennyiség a fontos, addig egy gyors étkezdében a sebesség és elérhetõség, ahol természetesen a rugalmasság érdekében a szabályokon változtatnak, vagy csökkentenek.
4. Ez a te problémád. A koleszterined is. Boldog 30 éves kort.
5. Errõl most szó sincs.
Tényleg nincs. Sorry a smiley -ért, a mókásabbikból szúrtam be, ne értsd félre.
https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured
1.Ismerem az ételek elõállításának technológiáját.Nem is hinnéd mennyire.
2.Magyarországon a legtöbb élelmiszerbiztonsági szabályt a meki vezette be.Illetve õk alkalmazták itthon elõször.pl:HACCP
3.Hidd el egy snassz étteremben sokkal több szemetet etetnek meg veled mint a mekiben.Ott maximum a hülyegyerekek tehetne a kajába bármit is.Persze ha egy vezetõ észre nem veszi és kivágja a gyereket mint a taknyot.
4.Igen szoktam ott enni.Nem is keveset.És mégsem vagyok elhízva.Nem magas a koleszterinem.Azthiszem nincs okom panaszra, még így 30 évesen sem.
5.Az hogy egy idióta azzal akarja lejáratni a mekit hogy csinál egy filmet hogy húúúú de szar ott a kaja mert elhízok, megkérdezném tõle, hogyha mindennap ugyanazt a nem meki kaját enné mi történne vele.Ugyanaz.Elhízna.Szóval ez egy **zság.
Amúgy nincs harag, csak énsem mutattam be neked semmitsem....sem szavakban, sem smiley-ban.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
shit happens
szal, a haverommal tavaly nyáron mentünk az õ mamájához, bringáztunk arrefele, ezért benéztünk...
aztán kérdezi, hogy van ananász, nem kértek, ma vettem? nézünk egymásra, mert ananász nem másmilyen, mint: TESCO-s!!!
fintorgunk, hát jó...ehetõ, végülis gyümölcs...aztán nagy ordítás, eldobja a konzervnyitót, mi csak nézünk, és csak visít és ordít a nagyi!!!<#wow2>#wow2><#wow2>#wow2>
odamegyünk, megnéztük, és tudjátok mi volt benne??? ilyen kis gyík bazmeg...olyan, mintha én nem is tudom...mintha krokodil lett volna...de ilyen, ilyen 5-7 centis kis vmi állat, nem tudom mi az isten lehetett az! najó durr ki egész WC-be, azt csá húztunk is...ez a véleményem a sok romlott kajákkal együtt a TESCO-ról...nem állatot akartunk enni, ananászt...lehet hihetetlen, meg nem kerülhet bele mondják sokan, de egyszer lássatok ilyent, asszem egy életre elég lesz a TESCOról............<#levele>#levele><#wow3>#wow3><#zavart2>#zavart2>
nameg külön van ponc is a 2004-es cuccoknak, amik olcsóbbak! legalábbis itt Baján...TESCO SUXX!!!<#levele>#levele><#duhos2>#duhos2><#gunyos1>#gunyos1><#mf3>#mf3>
Pl. ez: feszulo_mellu_anya_a_tescoban
a takarítás mániáról meg annyit, 1-2 zsemle meg husi bizony pofára esett a padlón (amit hiába mosnak fel naponta kétszer attólmég koromfekete a víz a végén) és nem volt lacafaca, ha nem akatál hiányt felírni (+fél perc ûrlaptöltögetés) inkább kiadtad, a pórnépnek jó az...
azóta sem ettem mekiben (meg más gyorsban), jobbis :>
shit happens
Together we'll fly someday...
(a marhát száraz pácban, hûtõben, pácolhatod akár 1 hétig is, semmi baja nem lesz, egy csirke azalatt már beszürkülne)
football without ultras is nothing
egyébként (sajnos9 nem meglepõ amit St is tapasztalt.. éljen a globalizáció 😉
football without ultras is nothing
Cora nalam ok...bar ugye az itt nincsen.....
...vásároltam 6 szelet marharostélyost hagymás rostélyosnak. Nyitom ki az imént a csomagolást, hogy bepácoljam, hát azt hittem rosszul látok. A húsok felül szép pirosak (frissek), a hátoldaluk meg SÖTÉTSZÜRKE. A csomagolás szerint ma csomagolták és okt. 27-ig áll el. Namármost az hogy lehet, hogy a frissen szelt hús egyik vágási felülete szép piros a másik meg oxidálódott? Ráadásul az az oxidálódott ami ALUL VAN? És nem csak egy szeleten hanem mindegyiken. Sztem ezekben a szupermarketekben hatalmas parasztvakítás folyik. Egészen biztos, hogy újracsomagolják a lejárt, polcról levett húsokat, úgy hogy közben "átforgatják".
A csomagolás szerint származási hely: EU...
Tapasztaltatok már hasonlót? Hol érdemes friss, magyar (nem EU-magyar) húst vásárolni? Lehet még kapni egyáltalán?
A fényképek a vaku miatt csak kicsit adják vissza a lényeget, de azt hiszem látható a különbség. Ugyanannak a husinak a 2 oldala...
Side "A"
Side "B"