Romlott kaját a teszkóból

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Yossarian
az a gond, hogy ez van az áruházban, de képzelhetitek, hogy mik vannak feldolgozás közben. Van olyan ismerõsöm, aki a picknél dolgozott karbantartóként még az ántivilágban. Olyanokat mesélt, hogy az ember gyomra kifordul. Meg egyszer egy ÁNTSZ-es csaj mesélte valami tanfolyamon, hogy pl az õrölt paprikának van egy olyan paramétere, hogy megengedett legnagyobb szõrtartalom. lehet fantáziálni, hogy a paprikának mije szõrös... :-/

Nieleen

JGTC
ismerem jó hely <#whatever><#alien><#vigyor1>

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

St
ez elég brutál. <#vigyor><#idiota>

kecskeméti auchanban nyaranta verebek vannak (!)
CodeRed
<#guluszem1><#nyes><#zavart1><#eplus2><#vigyor1><#alien><#nevetes2><#nevetes1><#guluszem1>

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured

Caby
sziasztok nekem is van egy érdekes sztorim.... A soroksári tescoban esett meg az eset, mikor is zöldséges pultnál kolbászoltam és láttam szaladni egy egérkét, erre szóltam egy illetékesnek hogy mit láttam. Erre õ illedelmesen elmagyarázta hogy az biztos nem az volt, az valószínüleg krumpli lehetett vagy valami darabka... Hát nem tudom elég valószínûtlennek látom hogy a krumpli vagy valami darabka szalad a földön és egyszercsak irányt változtatva felszalad az állványon be a répák közé. No de õk tudják... Oda sem megyek többet.

OPEL! Wir leben Autos! RC Offroad, Off The Ground!!! http://www.rcor.hu

Frosty01
hehh érdekes történetek. egyszer a TeScOs pénztárosnõ beszélt le minket a tescos egyszerirható cd-rom-ról.... szal a dolgozók is emberek néha néha, nem õket kell hibáztatni hanem a fõnököket akik sz@rnak arra hogy mijen cuccot dobnak piacra mert ÕK megtehetik hogy rendelnek luxusboltokból vagy normális de drága helyekrõl maguknak akármit.....

practitioner of the forbidden arts of death

gergod
Csak kelet európában szar a tesco
Londonban a tesco kicsit más. Olyan irtó finom tesco- hússalátát ettem ott, tömény sûrû, tele hússal. Csakhát ott arra van kereslet.

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

Yossarian
nemsoká mi is vágunk. kettõt is 😊

Nieleen

fifi
"szal elvileg mi egy oldalon állnánk."
hát ja... 😊

küldjek kolbászt? _D

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Yossarian
nem is magyaráztam neked, sztem félreértettél valamit.

Oszlassuk el! #89-ben magyrázol az áruházi dzsuváról, majd leírod, hogy ti is inkább vesztek egy sertésteleprõl disznót.

Erre Cat beszól neked, hogy az a telepi disznó mennyi mesterséges szarral van etetve. Erre én megkérdem Cat-et, hogy szerinte a tescos nem tápot evett-e? ezzel arra céloztam, hogy a az olcsón beszerzett tescos húsról inkább elhiszem, hogy tele van tömve tömegnövelõkkel és hasonlókkal mint a te telepi malackád... szal elvileg mi egy oldalon állnánk. 😄

Nieleen

fifi
sztem ezt pont nem nekem kellene elmagyaráznod...
akkor máshogy mondom: nem feltétlenül a Tesco bûne csak a forgalomba került dzsuva. A felelõsség ott van a termelõ vállán ugyanúgy...
én erre próbáltam célozni.

sry

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Yossarian
oké, igaz, sarkítottam. De nem is értem miért vitázol velem, mert pár hozzászólással még te írtad, hogy párizsit max a labradorotok eszik, most meg én magyarázkodjak neked, hogy miért szar a tescoban árult tápos csirke ill disznó húsa a hazaihoz képest?

Nieleen

fifi
"mibõl gondolod, hogy a legolcsóbb csirke a legjobb takarmányt ette?"

már megbocsáss, de mibõl olvastad ezt ki, hogy ezt gondolom? ez elég durva sarkítás...

Yossarian
akkora fátyolpenésszel borított sebek vannak néha az oldalukon, hogy csodálom, hogy nem jelentették még fel õket az állatvédõk.

Nieleen

Yossarian
úgy van. A tesco érdeke az olcsóság. Ehhez a legolcsóbb beszállítóktól kell vásárolnia. Csak azt nem vágom, hogy mibõl gondolod, hogy a legolcsóbb csirke a legjobb takarmányt ette?

Nieleen

legalább az akváriumban úszkáló pontyok még frissnek tûnnek <#zavart1>
fifi
<#ejnye1><#ejnye1><#ejnye1><#banplz><#banplz><#banplz><#bdead>

kérlek gyertek a foler.sytes.net hubra !
fifi
sztem meg a tesco érdeke=vásárló érdeke
ami errefelé jelen körülmények között az olcsóság...

de ezt lehet én gondolom rosszul

Yossarian
megint megkérdezem, szerinted a tescos nem azt ette életében?
A tesco érdeke, hogy a legolcsóbb szart vegye meg, mert az is elfogy, ergo ugyanazt, vagy még szarabb tápot evett a tenyésztõnél. Bár dicséretükre legyen mondva, hogy mire megveszed a húst, már lehet, hogy ecetes vízben is megmosták neked és párszor át is csomagolták
;-)

Nieleen

dodgecharger
<#finom><#smile>

See Your Local Dodge Dealer

Falconer
Tesco az itt Budapesten is egy lepra hely.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

fifi
azért táp és táp között is van különbség

nem mondom meg melyik cégnél láttam, de a 2,5-3hónapos szárnyas ha hiszed, ha nem már vágósúlyú, köszönhetõ a szteroidoknak, és egyéb finomságoknak...
ezzelszemben pl. nagyfater otthon a saját kukoricából darál tápot.

Yossarian
mer a tescos nem tápot evett? És a tetejébe még gusztustalan is...

Nieleen

fifi
egyébként bocs a hangnemért... 😊
tehát nagyjából tudom mit szabad, és mit nem elvinni/levágni/ellopni/megenni...
de itt/kelet Mo./ azért a háztáji még megbízható.

fifi
"gondolom tudod hogy "
gondolom tudod, hogy nem vagyok hülye, és nem a levegõbe beszélek, ezért olyan disznót hozok el, ami direkt családi célra van hízlalva, legfõképp mert a telep apósomé/is/

Nálunk(Debrecen) elég koszos a Tesco, viszont a Cora elég tiszta😄

nem tescos volt 😄 de amugy ja
Falconer
Gazdaságos volt, nem olcso 😄 Adtak a sajthoz ajándékba penészet is

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Falconer
Baracklé is tök jó, meg a majonéz.

tescoban van a kajas sorok oldalan mindig akcio marmint a sorr vegenel na es multkor sajtkremek voltak kint vetunk 3 darabot mert olcso vot 😄 na hazamegyunk kibotjuk es alt a penesz a sajtba <#vomit> mar ertem miert volt olcso 😊

Falconer
Salgótarján, Gyözike rulz 😄

forza milan
Akkor gyertek bea SAlgótarjáni Tescoba,örület,ráadásul több ezrekkel basszák át az emberek agyát,minket nem egyszer átbasztak...

[Walaki]D`Lair
jó, csak mondom hogy egerben van azért más is...😊)

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

CodeRed
hihi..Lidl-t úgy emlegetik mint azt a helyet, ahol európa szemetét árulják.Állítólag németországból menniük kellett!

[Walaki]D`Lair
ott van szemben a Lidl

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

[Walaki]D`Lair
Uh...ha véleményed szerint az egri koszos, gyere el egyszer hozzánk a fogarasi útiba...na az hányinger...

Punker
hát mivel Egerben más nincs így néha kénytelen vagyok bemenni.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

forza milan
Salgótarjáni vagy?Itt olyan tiszta szégyen a TEsco!

mrzed001
Vagy te nem voltál még itt 😊))

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

CodeRed
<#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2>

a Tescoból egy dolgot érdemes venni: ajándékot az anyósnak.

más kérdés, hogy egyen mirelitpizzát az, akinek két anyja van...

Punker
nem sokat voltál még itt..... 😞

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Super Mario
Érdekes, van olyan termék, melybõl a TESCO gazdaságos a legjobb. pl: fagyasztott pizzatészta.

https://supermario4ever.wordpress.com

[Walaki]D`Lair
Hát a Tesco sem egyforma...ami itt van nálunk a Fogarasi úton, az okádék ótvar szar undormány, de pl. ami barátnõméknél van egerben az teljesen körrekt...(tisztaságra)

CodeRed
Akkor ez sem igaz.Merthogy európában magyarország minõségben az élen áll.Rengeteg új technológiát itt próbálnak ki elõször, és csak azután vezetik be külföldön is.Amerikában pedig közelében sincs a minõség az európainak és ezenbelül a magyarországinak...sajnos.

gondolom tudod hogy azt a 250 kilos disznot is tápokkal meg tömegnövelõkkel etetik, és ezek csomó hormont meg más le nem bomló anyagot tartalmaznak, amiket ugyanugy megeszel.
akkor mirõl is beszélünk?

fifi
saját tapasztalat alapján elmondom, hogy hiába okoskodik az ember, sajnos manapság az árúházláncoknak ugyanúgy érdekük a trükközés, mint a beszállítóknak. De ez a kisebbik gond, mert ha pl a darálthús 2nappal szav.idõ után van az még elmegy... A fõ kérdés az, hogy mibõl is van az a darálthús, meg felvágott stb... Lehet itt ISO9001-el dobálozni, izgalmas fikciókat hangoztatni a HACCP-bõl, sajos tény marad, hogy a "nagyok" is olyan szinten okádék alapanyagokból dolgoznak, hogy hihetetlen... És hiába a dizájnos csomagolás, a dzsuva dzsuva marad. Maradjunk annyiban, hogy nálunk párizsit max. a Alíz a labrador eszik...
hála az égnek megvan rá a lehetõségem, hogy magunknak csináljam a dolgokat. most 7végén pl tesómmal kimentünk egy sertéstelepre, lenyomtunk egy suttyó 130-140kilós disznót, és lett belõle kolbász-hurka-darálthús-sülthús meg sokminden fagyasztóba... ezt követi januárban egy jó 250kilós, amitõl kicsit félek, de már jórészt kifizettem nincs visszaút 😄DDD
errefelé mindenkinek van kacsa-liba-tyúk ezzel sincs gond...

ámen

The FlashBack
mindenhol megesik az ilyesmi😄