Csalódás a Doom premierje

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ShadowLord
Nos láttam a filmet moziba és azt mondom kihozták a maximumot amit lehetett a filmbõl!Kicsit Alienes kicsit zombis de jó😄

Asus A7N8X AMD Athlon XP 2500@3200+ 2x256/400 DDR Ati Radeon9800Pro 378/675 3dMarkt2001Se-16731 pont 3dMarkt2003 5602-pont

MerlinW
Könyvet nem adok😊, de megvan e-bookban is mindkét doom könyv. délután idelinkelem

[merlinw.org]

Ja es kimaradt: Korhataros filmrol beszelunk es igy nyitott 15 millaval!!! Azert ez k.-ra nem mind1.

Par dolog.

A doomnak van storyja, csak nem kell azt a 3 epizod kozotti 1 oldalnyi szoveget tulnyomni 😄. Amugy a doom3-ba mar probaltak tobb storyt belecsempeszni.

Aki azt mondja nem nezi meg a doom filmet, az meg fiatal, nem a doom volt az elso komolyabb FPSe. En mar csak azert is megnezem. Aki meg kameras verziot nez, hat pff... Nocomment?

"Agyonreklamozas/Agyonhypeolas": Persze a sok gamer olvas rola a sok gamer hp/ujsagba, azt az mar rengeteg reklam. (LOL)

Uwe Boll -> A doomot nem Uwe Boll rendezte, hanem Andrzej Bartkowiak (Old meg Romeot).

A doom konyvek telleg jok nagyon.

A kritikusok azok, akik a szar filmeket dicserik, a jo filmeket szarozzak. En mar nagyon regen nem hallgatok a kritikusokra.

rohamsisak666
Én majd megnézem az itthoni falumoziban. 300 pénzér megéri. Tekercsváltás között kólázunk egyet a haverokkal...<#hehe>

lesz az is. aszonták az egyetlen kopasz mukija lesz benne...

Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.

szacsi
...

:-O http://www.ashes.hu O-:

azért, hogy úgy tûnjön, mintha külföldi lenne.

ha az lett volna a cím, hogy gáspár andrás és nyulászi zsolt: doom - akkor sokkal kevesebben vették volna meg.
A Doom könyvek nekem nagyon tetszettek. Nem is tudtam, hogy magyar srác írta. Nem értem, hogy akkor miért van a könyv elején, hogy a fordítás mi alapján készült. És ketten is fordították... hogy is van ez?

A film pedig rossz nem lehet. Jó sokat lõnek, és ez a lényeg...<#gun>
Õszinte leszek:elaludtam rajta.De nem olyan katasztrofális mint amilyet gondoltam.Majd egy pár hónap múlva amikor lesz dvd-s akkor majd elválik.Vagy ha lesz majd egy normálisabb minõségû.

Én most kezdem el nézni a filmet.Nagyon szar minõség,nemvan hozzája felirat.Majd memmondom,hogy milyen lett.

Én voltam az a valaki... 😊)) Amúgy a Doom-könyvek is megvoltak, tetszettek (a maguk módján brutálisan bájosak, nem? 😄 ), csak valaki kölcsönkérte, és azóta hozza vissza...

loller, what?

mi?

szétreklámozva?

miért reklámozták volna szép. jóval kevesebb marketinget kapott, mint egy topfilm.
Szét volt reklámozva. Ez tény.

Hogy nem lesz olyan, mint a 'quake-done-quick' vagy a 'doom-done-quick' az biztos. Azon tanultam sokat, de ez a film nem csal be a moziba. Akiket meg érdekel egy ilyen film, azok úgyis letöltik 😄DD

Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.

mit? az várható volt, hogy ennyivel nyit a film - az pedig, hogy milyen lett úgyis csak akkor tudjuk meg, ha már láttuk saját szemünkkel. remélem nem azt mondtad meg, hogy a kritikusoknak nem fog tetszeni (akkor nagy jós lehetsz😊
Jól tudom, hogy nálunk csak 2 rész jelent meg? Külföldön valszeg több is létezik.

lol. nyilván jelent meg külfödön is...😊) na jó, szlovákiában valóban kaidták.

valaki múltkor azt írta, hogy az ugyancsak a gáspár andrás által írt aien vs predator történetek is milyen jók voltak (nekem is tetszettek) - az más kérdés, hogy a szerzõ késõbb saját maga jelentette ki, hogy ezeket (avp, doom) a könyveket csak a pénz miatt írta és el is hatérolódott tõlük, hiszen írói pályájának szárnypróbálgatásai voltak.

azért a polcomon még mindig ott vannak😊
Matyóhímzés
Most írhatnám, hogy én megmondtam.......írom is: ÉN MEGMONDTAM. <#vigyor>

A Chili szósz nem más, mint határozott fellépésű Ketchup.

a damien forrestal könyv majdnem minden antikváriumban kapható.

valahol vicces, hogy egy magyar tucatíró könyveit (tudom, fiatalok voltunk és a könyv is izgalmas) ennyien bekajálják, de asszem elmond mindent a minõségérõl, hogy azidõtájt a damien forrestal álnéven futú alig 22 éves magyar srác kéthavonta 3 könyvet írt meg különbözõ álneveken.
Jól tudom, hogy nálunk csak 2 rész jelent meg? Külföldön valszeg több is létezik.

Az tényleg egy kiváló könyv! Sajna sehol sem lelem, pedig nem mostanában adták ki, hanem ha jól emléxem a csernobili szarkofág megrepedésének híre elött vmennyivel. HA tud vki egy beszerzési forrást, dobjon egy mailt. [email protected]
OLVASSÁTOK EL DAMIEN FORRESTAL DOOM STORY-JÁT

Szerintem nagyon odabasz...

Oleg Gontar wass herr

milyen doom story ? mész ölsz reload ? <#vigyor>

xbox360+komputer

helyesbítek ne mbírús hanem elszabadult a pokol, végülis tökmindegy mert a végeredmény ugyanaz, jajj fussunk jajj

xbox360+komputer

semmi ok nincs amiért meg kéne nézni pénzért, ugyanolyan mint a resident evil 1 szar köntösben, jajj elszabadult egy vírus egy evil corporation-nél, send over a Special with big S on the front, azok majd rendet tesznek, jajj a hely félig lezárta magát jajj mi lesz most, ordítás, szörnyek, csúnyán nézó kommandósok, ez idáig rendben is volna egy nézhetetlen tömeg szar akcióhoz, de akkor talán nem kellett volna a doom nevet adni neki és akkor nem is bukik akkorát

xbox360+komputer

Nekem kamerás verzióban van meg. Még nem néztem végig, csak bele-bele kukkantottam, de hallatszik a nézõk röhögése. Pedig ez nem vígjáték...

Egyetertek a kritikusokkal.
csuhi
de azt nem értem mért pont a Doom-ból csinálnak filmet, ahol a sztory a legkevesebb. miért nem a Mafiából? ahol a történetet hihetetlenül eltalálták, és nem egy agyatlan sötétbõl-zombielõugrós-lelövõs sz*r az egész

"Ki akar fizetni azért, hogy lássa, ahogyan más játszik?"
legalább megtudjuk hogy kell kipörgetni 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

"agyonhypeolt"
huh micsoda kifejezések <#wilting>

Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...

A rajongóknak azért nem tetszik, mert a minimális Doom story-tól is eltér, a kritikusoknak meg azért, mert semmilyen story-t se színészi képességeket igénybevévõ részeket nem találtak benne.

Most azt kéne hazudni, hogy meglepõdtünk? Ha jól tudom a filmet megjelenése elött 20-40% közötttire értékelték, egyedül egy játékoldal (IGN) adott rá jó értékelést, de õk meg elfogultak 😊

Lehet, hogy a fanok, akiket érdekelne, nem tudtak elszakadni a képernyõtõl és lecammogni a moziba, vagy már rég látták az egészet? 😊. Esetleg Uwe Boll neve olyan rémítõ? 😊).
robrose
Barmok ezek a kritikusok..

Pont ez a lényege, és sok fan-t ez érdekel,h hogyan valósul meg az fps a filmben..